Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Και μόνο, που το σκέπτεστε ρισκάρετε! ......
«Ανοσία» κατά του κορονοϊού όσοι έχουν ομάδα αίματος Ο
[edit από stel67]
Δύο νέες έρευνες, μία από τη Δανία και μία από τον Καναδά δείχνουν ότι οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Ο έχουν λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν με Covid-19 και να παρουσιάσουν σοβαρά συμπτώματα
https://www.ert.gr/eidiseis/epistim...G7aBNEWjI2MLIeRQdE5G8KbK7cfVbF_vRgk9NbswaP0_k
Σχόλιο από stel67,
Το avclub δεν κυνηγάει clicks όπως τα ΜΜΕ. Έκανα edit το τίτλο, για να απεικονίζει την ουσία του κειμένου.
@Gloriana συγνώμη για αυτό. Εσύ απλώς το αντέγραψες, το πρόβλημα είναι με το συντάκτη της είδησης όχι με το δικό σου post.
...Εγώ είμαι πιστή ορθόδοξη χριστιανή και ξέρω πως υπάρχουν και θείες λειτουργίες (...) στις οποίες δεν απαιτείται η κοινωνία με το ίδιο κουταλάκι. Από την άλλη μεριά πρέπει να αναγνωρίσω ότι όντως επιδημιολογική μελέτη η οποία να αποδεικνύει ότι διά της καταπόσεως, όχι μόνο του σάλιου αλλά και του ίδιου του ιού, μεταδίδεται η νόσος δεν υπάρχει», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση...
"Collectively, the oral cavity represents a robust site for COVID-19 infection and implicates saliva in viral transmission."
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.10.26.20219089v1?fbclid=IwAR2zjr3NJFbp8WLeVjQiolX9TpcXoh--Wx04ekzYnIDRrOBHZyWhaKeVTak
Οι μισοί καθηγητές στην Ελλάδα έγιναν με τη στήριξη της εκκλησίας. Επίσης δεν υπάρχει καμία μελέτη που να λέει ότι αν πέσεις από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο θα πεθάνεις. Αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την πανδημία... (Η Αθηνά Λινού είναι καθηγήτρια επιδημιολογίας. Είναι επίσης και η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υπουργός Υγείας κοινής αποδοχής)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.