Re: Απάντηση: Ιοί
Φιλε Γιωργο
Βγηκες λοιπον να πεταξεις χαρταετο (και αν με ρωτoυσες, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες).
Εγω που δεν πεταξα χαρταετο (αρα δεν ημουν σε ανοιχτο χωρο να μην μολυνω τοσο στενα τους υπολοιπους)
ουτε εγω νιωθω ενοχες. Ημουν στον Μακη τον περιπτερα, το πρωι, απο τον οποιο ... ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ της γειτονιας.
Αλλα τα εχω παρει στο κρανιο με οσους συστηνουν .... "αν δεν εχετε τι να κανετε μην βγαινετα απο το σπιτι".
Εαν υπηρχε μια στο εκατομμυριο, ΒΓΑΙΝΩΝΤΑΣ καποια στιγμη στο αμεσο μελλον (ας πουμε δυο μηνες !!!!!)
να μην κολλησω θα το κανα.
Ομως .... βγαινωντας μετα απο δυο μηνες .... μηπως ο ιος δεν θα χει εξαφανιστει και εγω θα βρισκομαι
σε ακομα μεταλυτερο κινδυνο απο καποια ισχυροτερη μεταλλαξη του ? Οποτε ? Τι καταφερα ?
Ε λοπόν δεν έχεις καταλάβει γρι.
Απολύτως τίποτε.
Το πρόβλημα Μανό δεν είναι να κολλήσεις εσύ, εγώ, η μάνα σου, ο πατέρας μου, ή οποιοσδήποτε άλλος τον ιό.
ΔΕΝ Είναι Αυτό ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Τα δεδομένα είναι ότι ο ιός:
1) είναι πολύ μεταδοτικός
2) το 20% θα αντιμετωπίσει πρόβλημα
Ακόμη και αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Μπορεί να γίνουν πρόβλημα όμως αν φερθούμε ανόητα σαν τους καρναβαλιστές.
Πόσα άδεια κρεβάτια υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία που δεν έχει γίνει σοβαρή διασπορά του ιού?
Θα σε στενοχωρήσω αν σου πω ότι υπάρχουν από ελάχιστα έως κανένα (στις ΜΕΘ).
Αυτή τη στιγμή τραυματίες από τροχαία ταλαιπωρούνται μέχρι να βροιυν δωμάτιο σε ΜΕΘ.
Αν δεν φερθούμε υπεύθυνα και γίνει ΑΠΟΤΟΜΗ και ΜΑΖΙΚΗ αύξηση της διασπορά του ιού, το 20% των κρουσμάτων θα χρειαστούν νοσοκομείο
Θα μπούνε σε ράντζα, στο πάτωμα, στον κήπο.
Και τότε Εσύ και οποιοσδήποτε άλλος, αν πέσει και σπάσει το πόδι του, καλή του τύχη να μπορέσει να εξυπηρετηθεί μετά από καμιά εβδομάδα.
Και τότε θα σκούζεις μαζί με τους καρναβαλιστές.
Κατάλαβες τώρα?