Ιοί

Status
Not open for further replies.
Κοροναϊός : Δυνατή η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής σε κρούσματα Covid.

Γ
Κοροναϊός : Δυνατή η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής σε κρούσματα Covid.

Γιατι μας το ανεβασες σε τι μας ενδιαφερει μια πιθανη νεκροψια;

Πριν απαγορεύονταν αν δεν κάνω λάθος. Μια νεκροψία δε μπορεί να δώσει χρήσιμα στοιχεία στους ερευνητές;

αα οκ δεν το ήξερα εννοιεται χρησιμοτατη διαδικασια αλλα που να βρεθει φανταζομαι χρονος...

Ανακοίνωση ΕΟΔΥ Τρίτη 20/4/2021

Στοιχεία Ημέρας (σε σχέση με χθες)
PCR: 23.623 (+17.026), Rapid: 54.805 (+40.554). Σύνολο: 78.428 (+57.580)
Κρούσματα: 3.789 (+2.182). Τα 8 εισαγόμενα.
Θετικότητα: 4,83% (-2,88%)
Διασωληνωμένοι: 847 (0)
Θάνατοι: 87 (+9)
Test and Cases (1).png

Κινούμενοι Μέσοι Όροι 7 ημερών (σε σχέση με ΚΜΟ 7 ημερών για Τρίτη 13/4/2021)
PCR: 16.371 (+66), Rapid: 38.278 (+2.797). Σύνολο 54.649 (+2.863)
Κρούσματα: 2.804 (+7)
Θετικότητα: 5,13% (-0,27%)
Διασωληνωμένοι: 832 (+52)
Θάνατοι: 82 (+7)
Positivity Rate (1).png

Ελπίζουμε να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό της μείωσης.

Δεν το βλεπω.

Σημερα περασα απο το Περιστερι στην περιφημη οδο Βεακη που για οσους ξερουν εχει μεταφερθει το παλιο Μπουρναζι.

Σαν να εισουν στην Ερμου προ πανδημιας η φαση....

Τοσους μπατσους ειχα να δω πολυ καιρο να ελεγχουν τους παντες (μπραβο τους δηλαδη) αλλα οχι πως αυτο πτοουσε τα μιλιουνια να συρρεουν......

Θετικοτητα στο 4,8 απο 7,6 το λες και καλο νεο
Είναι μια βελτίωση μικρή .. Δεν είναι σημαντική .. διότι κάθε βδομάδα το ίδιο έχουμε .. ψηλές θετικότητες στις αργίες οι οποίες μειώνονται δραματικά τις καθημερινές.
Π.χ. την προηγούμενη βδομάδα είχαμε πτώση απο 7,8 σε 5,3 την προ-προηγούμενη απο 11,4 σε 5,7
Αυτό που είναι πιο αξιόπιστο να βλέπουμε είναι τον Μ.Ο. 7ημέρου όπου έχουμε πτώση θετικότητας (5,13 απο 5,40)= 5% αλλά με παράλληλη αύξηση συνολικών τεστ κατά 5% και ειδικά ραπιντ τεστ κατα 8%
Στατιστικά, τα περισσότερα τεστ μειώνουν την θετικότητα π.χ. η αύξηση τεστ 5% με 8% αύξηση ραπιντ ακόμα και με σταθερή πραγματική θετικότητα θα έδινε μείωση θετικότητας κατά 2%-3% (π.χ. απο 5,40 σε 5,25)
Επομένως η "καθαρή μείωση" είναι κάπου 2-3% .. αισιόδοξο μεν .. εύθραυστο δε.

• Like
Reactions: ertert and Maestro

αυτο χρειαζεται αμεσα ο κοσμος. Μακαρι να βρουν κατι αποτελεσματικο να ηρεμησουμε.

Μπαίνω στο emvolio να κλείσω ραντεβού για το εμβόλιο αφού δεν μου ήρθε sms ή email όπως ήρθε στην σύζυγο και ενώ με αφήνει να κλείσω το 1ο ραντεβού στο χ εμβολιαστικό κέντρο,όταν επιλέγω την ημερομηνία του 2ου ραντεβού μου βγάζει μνμ
"Λάθος κατά την αίτηση για νέο ραντεβού!Δε βρέθηκε ελεύθερο ραντεβού."
Μπας και ξέρει κανείς τι γίνεται;

Μπαίνω στο emvolio να κλείσω ραντεβού για το εμβόλιο αφού δεν μου ήρθε sms ή email όπως ήρθε στην σύζυγο και ενώ με αφήνει να κλείσω το 1ο ραντεβού στο χ εμβολιαστικό κέντρο,όταν επιλέγω την ημερομηνία του 2ου ραντεβού μου βγάζει μνμ
"Λάθος κατά την αίτηση για νέο ραντεβού!Δε βρέθηκε ελεύθερο ραντεβού."
Μπας και ξέρει κανείς τι γίνεται;
Μήπως σε έχουν προγραμματίσει για το μονοδοσικό της Τζόνσον;

δεν ξέρω γιατί αν ήταν έτσι λογικά δεν θα μου έβγαζε επομενη οθόνη για το 2ο ραντεβού.
Άλλαξα τώρα και Τ.Κ.,μου βγάζει πράσινες περισσότερες ημερομηνίες,αλλά η ίδια απάντηση μετά την επιλογή του 2ου ραντεβού.

Ξανε πισω και ξαναδοκίμασε 1η και 2η δόση γρηγορα. Μου το έκανε και εμένα και τη 2η φορά το πήρε, ενδιάμεσα κλείνουν χιλιάδες και αν αργήσεις λίγο δεν υπάρχει η κενή θέση που βλέπεις αρχικά ακόμη και στη 1η δοση

Παιδεύομαι εδω και 20 λεπτά.Όποιο κεντρο και να επιλέξω,όποια ημερομηνία,το ίδιο μήνυμα.Το τραγικό είναι το ότι ενώ μένω 5 λεπτά από το εμβολιαστικό κέντρο στα Καλύβια,δεν μου το βγάζει στις επιλογές των κέντρων.Τώρα έκανα και restart το laptop μπας και φταίει ο browser ή τα cookies ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Σωκράτη ό φαρμακοποιός μου μέ τό ΑΜΚΑ κανόνισε ραντεβού γιά φίλους καί συγγενείς άμεσα...
Εχει δυνατότητα νά δεί όχι μόνο τ

• Like
Reactions: Larry
Σωκράτη ό φαρμακοποιός μου μέ τό ΑΜΚΑ κανόνισε ραντεβού γιά φίλους καί συγγενείς άμεσα...
Εχει δυνατότητα νά δεί όχι μόνο τό έμβολιαστικό κέντρο άλλά καί ποιό έμβόλιο μάς παρέχουν

δεν ξέρω γιατί αν ήταν έτσι λογικά δεν θα μου έβγαζε επομενη οθόνη για το 2ο ραντεβού.
Άλλαξα τώρα και Τ.Κ.,μου βγάζει πράσινες περισσότερες ημερομηνίες,αλλά η ίδια απάντηση μετά την επιλογή του 2ου ραντεβού.

Aν ειναι της AZ το επομενο ραντεβου ειναι σε 3 μηνες απο την χορηγηση της πρωτης δοσης. Λογικο ακομα να μην κλεινουν ραντεβου για τοτε .

Status
Not open for further replies.