Πολύ ενδιαφέρον ποστ και άρθρο στο Insidestory.gr
Γιατι μας το ανεβασες σε τι μας ενδιαφερει μια πιθανη νεκροψια;Κοροναϊός : Δυνατή η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής σε κρούσματα Covid.
![]()
Δυνατή η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής σε κρούσματα κοροναϊού - Πώς πρέπει να γίνεται | in.gr
Απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων που δέχεται δίνει η Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρία (ΕΙΕ) σχετικά με τη διενέργεια ή μη νεκροψίας-νεκροτομής σε περιστατικά Covid-19www.in.gr
Ελπίζουμε να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό της μείωσης.
Είναι μια βελτίωση μικρή .. Δεν είναι σημαντική .. διότι κάθε βδομάδα το ίδιο έχουμε .. ψηλές θετικότητες στις αργίες οι οποίες μειώνονται δραματικά τις καθημερινές.Θετικοτητα στο 4,8 απο 7,6 το λες και καλο νεο
Μήπως σε έχουν προγραμματίσει για το μονοδοσικό της Τζόνσον;Μπαίνω στο emvolio να κλείσω ραντεβού για το εμβόλιο αφού δεν μου ήρθε sms ή email όπως ήρθε στην σύζυγο και ενώ με αφήνει να κλείσω το 1ο ραντεβού στο χ εμβολιαστικό κέντρο,όταν επιλέγω την ημερομηνία του 2ου ραντεβού μου βγάζει μνμ
"Λάθος κατά την αίτηση για νέο ραντεβού!Δε βρέθηκε ελεύθερο ραντεβού."
Μπας και ξέρει κανείς τι γίνεται;
Σωκράτη ό φαρμακοποιός μου μέ τό ΑΜΚΑ κανόνισε ραντεβού γιά φίλους καί συγγενείς άμεσα...
Εχει δυνατότητα νά δεί όχι μόνο τό έμβολιαστικό κέντρο άλλά καί ποιό έμβόλιο μάς παρέχουν
δεν ξέρω γιατί αν ήταν έτσι λογικά δεν θα μου έβγαζε επομενη οθόνη για το 2ο ραντεβού.
Άλλαξα τώρα και Τ.Κ.,μου βγάζει πράσινες περισσότερες ημερομηνίες,αλλά η ίδια απάντηση μετά την επιλογή του 2ου ραντεβού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.