Ιοί

Status
Not open for further replies.
Εκανα τεστ αντισωματων. Εχω 543. Εκ πρωτης ενθουσιαστηκα καθως η βαση στο χαρτι ειναι το 50. Μιλωντας με φιλο που εχει κανει το pfizer αυτος εχει 20000...

• Haha
Reactions: billpeppas
Ιάσωνα .. για μένα δεν υφίσταται το δίλημα self test or No test .. διαθέσιμες είναι όλες οι επιλογές
BTW απο τους 5 προμηθευτές σελφ οι 2 βγήκαν εκτός ακούω ..
Τι εννοείς διαθέσιμοι; Μόνο αν εγκαταστήσουμε προσωπικό, αντιδραστήρια, κλπ. σε κάθε σχολείο, κάθε κατάστημα, και κάθε γραφείο/βιοτεχνία. Άρα σαφώς και υφίσταται το δίλημμα που θέτω. Τα self tests είναι απλά μια λύση για να βελτιωθεί (και όχι να λυθεί) μια κατάσταση που δεν λύνεται αλλιώς. Εκτός φυσικά αν μείνουμε κλειδωμένοι μέχρι να εμβολιαστεί το 70%. Κάτι το οποίο είτε θα αργήσει, είτε δε θα συμβεί ποτέ λόγω αρνητών. Κατά τα αλλά, όπως τα γράφει ο Στέλιος ακριβώς από πάνω.

Εκανα τεστ αντισωματων. Εχω 543. Εκ πρωτης ενθουσιαστηκα καθως η βαση στο χαρτι ειναι το 50. Μιλωντας με φιλο που εχει κανει το pfizer αυτος εχει 20000...
Η μάνα μου 30 μέρες πριν έκανε το AstraZeneca... μόλις 4.5 AU/ml σήμερα... ή ληγμένα τους έκαναν ή είναι μεγάλη μούφα το Astra.

Παιδιά να αφήσουμε την περιπτωσιολογία; Δηλαδή επειδή πήρατε μια κακή μέτρηση, αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια έληξαν (πότε πρόλαβαν ρε παιδιά!), ή είναι μούφα; Γι'αυτό γίνονται trials με χιλιάδες ανθρώπους, ώστε να υπάρχουν αξιόπιστες στατιστικές.

• Like
Reactions: Kosh

Τωρα ποτε ανοιγει η πλατφορμα για το μονοδοσικο της J&J ......αν το περιμενεις καλως αλλα θα ειναι σε επαρκη ποσοτητα ?

Εκλεισα ενα 17-5/7-6 (ενα εκ των δυο mrna λογικα) και βλεπουμε.

Δοκίμασε πάλι. Στην Αθήνα υπάρχουν ημερομηνίες και νωρίτερα. Είχα κλείσει για τη γυναίκα μου 2/6 την πρώτη δόση και 23/6 τη δεύτερη. Σήμερα βρήκα ραντεβού 15/5 και 5/6
Mπήκα εχθές να δοκιμάσω ελπίζοντας ότι θα βρώ κοντινότερες ημερομηνίες από την 07/06 που είχα κλείσει λόγω του ανοίγματος του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας 2.Μου έβγαζε από 08/06 κια μετά.
Έκανα ανανέωση προσωπικών στοιχείων και έβαλα ταχυδρομικό κώδικα ίδιο με αυτόν του εμβολιαστικού κέντρου και πήρα ημερομηνία 11/05 και 02/06.

Απο χτες το βραδυ στις 3μιση που εκλεισα τα δικα μας (εμενα και της γυναικας μου) ραντεβου μεχρι σημερα το πρωι παντως αλλαξαν πολυ οι διαθεσιμες ημερομηνιες.

AZ εχει να κανεις αν θες (σε συγκεκριμενο τμημα) και μεθαυριο δευτερα. Απλα η επομενη δοση ειναι Ιουλιο.....οποτε τελος Αυγουστου θα εχεις ικανα - ισως- αντισωματα (στο φουλ που μπορει να σου δωσει αναλογα τον οργανισμο σου παντα)

mrna απο 11 μαιου και μετα ειχε και εχει ακομα . Ομως η δευτερη δοση μπορει να παει και πιο μετα.....

Μπηκα και εγω τωρα και εκλεισα νωρίτερα 20 ημέρες οικογενειακως για τρια εμβόλια 15/5 και 5/6 εβαλα στο Ελληνικό στο κεντρο Ξιφασκίας 2, ειχε και λίγο νωρίτερα αλλά διάλεξα δύο Σαββατα με το σκεπτικό και πυρετο να ανεβάσω να αράξω σπιτι Σ/Κ

Κι εγω για 20 ημερες διαφορα των δυο δοσεων εψαχνα για να ειμαι βεβαιος οτι προκειται για moderna/pfizer αλλα τσεκαρα και την λιστα αναμονης μπας και γινει κανα θαυμα και στο μεταξυ κανουν και J&J το οποιο απο οτι διαβαζω ξαναμπαινει στον "χορο" στις 5 μαιου.

Θεωρητικα οτι και να γινει τελος ιουνιου θα πρεπει να παμε να μετρηθουμε για αντισωματα να δουμε αν μπορουμε να αναπνεουμε καπως πιο ελευθερα.

Ερώτηση άσχετου, για όποιον γνωρίζει: το τεστ αντισωμάτων έχει νόημα μετά τον εμβολιασμό (όπου το σώμα «μαθαίνει» πως να παράγει αντισώματα) ή μετά από κάποια μόλυνση, όπου το σώμα πολεμάει τον ιό και παράγει αντισώματα;

Εμείς εδώ στην Εσπερία περιμένουμε ακόμη να ανοίξουν τα ραντεβού για τους 60άρηδες...
Πολυς λαος ?

Μέτρηση για αντισώματα που και πως θα κάνουμε;
Στο γιατρο μας αυτο. Δεν υπαρχει ακομα μαζικη κρατικη μεριμνα για μελετη του πληθυσμου για αυτο το θεμα.

Ερώτηση άσχετου, για όποιον γνωρίζει: το τεστ αντισωμάτων έχει νόημα μετά τον εμβολιασμό (όπου το σώμα «μαθαίνει» πως να παράγει αντισώματα) ή μετά από κάποια μόλυνση, όπου το σώμα πολεμάει τον ιό και παράγει αντισώματα;

Φιλη που εκανε ΑΖ στην Βρεττανια μετα απο 10 μερες εκανε τεστ αντισωματων και δεν της βρηκαν τιποτα !!! Προφανως ηταν ακομα νωρις (ελπιζει)

Ομως το τεστ αντισωματων εχει νοημα οταν παρελθει το χρονικο διαστημα που λεει ο κατασκευαστης οτι αναπτυσσονται τα αντισωματα στο φουλ τους (αν δουλεψει το εμβολιο)

Φιλη που εκανε ΑΖ στην Βρεττανια μετα απο 10 μερες εκανε τεστ αντισωματων και δεν της βρηκαν τιποτα !!! Προφανως ηταν ακομα νωρις (ελπιζει)

Ομως το τεστ αντισωματων εχει νοημα οταν παρελθει το χρονικο διαστημα που λεει ο κατασκευαστης οτι αναπτυσσονται τα αντισωματα στο φουλ τους (αν δουλεψει το εμβολιο)
Γνωστός μου στη Βουδαπέστη πέρασε Covid το Φεβρουάριο. Έκανε τεστ αντισωμάτων την προηγούμενη εβδομάδα και είναι πολύ χαμηλά. Το πρόβλημα του είναι ότι στην Ουγγαρία για να κάνεις το εμβόλιο πρέπει να περάσουν 3 μηνες από την ημερομηνία ανάρρωσης.

Στοιχεία ΕΟΔΥ Σαββάτου 24/4/2021

Στοιχεία Ημέρας (σε σχέση με χθες)
PCR: 17.923 (-362), Rapid: 48.228 (+151). Σύνολο: 66.151 (-211)
Κρούσματα: 2.597 (-157). Τα 7 εισαγόμενα.
Θετικότητα: 3,93% (-0,22%)
Διασωληνωμένοι: 797 (-22)
Θάνατοι: 86 (+10)
Test and Cases.png

Κινούμενοι Μέσοι Όροι 7 ημερών (σε σχέση με ΚΜΟ 7 ημερών Σαββάτου 17/4/2021)
PCR: 15.907 (-592), Rapid: 38.569 (+250). Σύνολο 54.476 (-343)
Κρούσματα: 2.621 (-201)
Θετικότητα: 4,81% (-0,34%)
Διασωληνωμένοι: 829 (+22)
Θάνατοι: 79 (-2)
Positivity Rate.png

Status
Not open for further replies.