Εκανα τεστ αντισωματων. Εχω 543. Εκ πρωτης ενθουσιαστηκα καθως η βαση στο χαρτι ειναι το 50. Μιλωντας με φιλο που εχει κανει το pfizer αυτος εχει 20000...
Τι εννοείς διαθέσιμοι; Μόνο αν εγκαταστήσουμε προσωπικό, αντιδραστήρια, κλπ. σε κάθε σχολείο, κάθε κατάστημα, και κάθε γραφείο/βιοτεχνία. Άρα σαφώς και υφίσταται το δίλημμα που θέτω. Τα self tests είναι απλά μια λύση για να βελτιωθεί (και όχι να λυθεί) μια κατάσταση που δεν λύνεται αλλιώς. Εκτός φυσικά αν μείνουμε κλειδωμένοι μέχρι να εμβολιαστεί το 70%. Κάτι το οποίο είτε θα αργήσει, είτε δε θα συμβεί ποτέ λόγω αρνητών. Κατά τα αλλά, όπως τα γράφει ο Στέλιος ακριβώς από πάνω.Ιάσωνα .. για μένα δεν υφίσταται το δίλημα self test or No test .. διαθέσιμες είναι όλες οι επιλογές
BTW απο τους 5 προμηθευτές σελφ οι 2 βγήκαν εκτός ακούω ..
Η μάνα μου 30 μέρες πριν έκανε το AstraZeneca... μόλις 4.5 AU/ml σήμερα... ή ληγμένα τους έκαναν ή είναι μεγάλη μούφα το Astra.Εκανα τεστ αντισωματων. Εχω 543. Εκ πρωτης ενθουσιαστηκα καθως η βαση στο χαρτι ειναι το 50. Μιλωντας με φιλο που εχει κανει το pfizer αυτος εχει 20000...
Μοναχός στο Θιβέτ είναι ο φίλος σου;Εκανα τεστ αντισωματων. Εχω 543. Εκ πρωτης ενθουσιαστηκα καθως η βαση στο χαρτι ειναι το 50. Μιλωντας με φιλο που εχει κανει το pfizer αυτος εχει 20000...
Mπήκα εχθές να δοκιμάσω ελπίζοντας ότι θα βρώ κοντινότερες ημερομηνίες από την 07/06 που είχα κλείσει λόγω του ανοίγματος του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας 2.Μου έβγαζε από 08/06 κια μετά.Δοκίμασε πάλι. Στην Αθήνα υπάρχουν ημερομηνίες και νωρίτερα. Είχα κλείσει για τη γυναίκα μου 2/6 την πρώτη δόση και 23/6 τη δεύτερη. Σήμερα βρήκα ραντεβού 15/5 και 5/6
Πολυς λαος ?Εμείς εδώ στην Εσπερία περιμένουμε ακόμη να ανοίξουν τα ραντεβού για τους 60άρηδες...
Στο γιατρο μας αυτο. Δεν υπαρχει ακομα μαζικη κρατικη μεριμνα για μελετη του πληθυσμου για αυτο το θεμα.Μέτρηση για αντισώματα που και πως θα κάνουμε;
Ερώτηση άσχετου, για όποιον γνωρίζει: το τεστ αντισωμάτων έχει νόημα μετά τον εμβολιασμό (όπου το σώμα «μαθαίνει» πως να παράγει αντισώματα) ή μετά από κάποια μόλυνση, όπου το σώμα πολεμάει τον ιό και παράγει αντισώματα;
Γνωστός μου στη Βουδαπέστη πέρασε Covid το Φεβρουάριο. Έκανε τεστ αντισωμάτων την προηγούμενη εβδομάδα και είναι πολύ χαμηλά. Το πρόβλημα του είναι ότι στην Ουγγαρία για να κάνεις το εμβόλιο πρέπει να περάσουν 3 μηνες από την ημερομηνία ανάρρωσης.Φιλη που εκανε ΑΖ στην Βρεττανια μετα απο 10 μερες εκανε τεστ αντισωματων και δεν της βρηκαν τιποτα !!! Προφανως ηταν ακομα νωρις (ελπιζει)
Ομως το τεστ αντισωματων εχει νοημα οταν παρελθει το χρονικο διαστημα που λεει ο κατασκευαστης οτι αναπτυσσονται τα αντισωματα στο φουλ τους (αν δουλεψει το εμβολιο)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.