Γιώργος Κυριακαράκος
Administration Team
- 17 June 2006
- 10,658
Αυτό βασικά είναι ένας πολύ καλός μπουσουλας που διαφοροποιεί κιόλας την τρίτη δόση από την υπενθύμιστική δόση και γιατί δεν πρέπει να τις μπλέκουμε.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμπερδέψουμε πριν εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης, ή, αν μη τι άλλο, τα κομμάτια αυτά του πλανήτη που βρίσκονται σε ευρεία σύνδεση μεταξύ τους. Όσο ο κόσμος συνεχίζει να κυκλοφορεί στη χώρα του και εκτός αυτής, τότε οι ανεμβολίαστοι θα γίνονται εστίες μεταλλάξεων που θα πλήττουν και τους εμβολιασμένους, κ.ο.κ.
Γιατί νομίζετε ότι γίνεται τόσος ντόρος για τον παγκόσμιο εμβολιασμό, επειδή έπιασε τη Δύση ξαφνική πονοψυχία για τις υπόλοιπες χώρες;
![]()
Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα ποσοστά αποτελεσματικότητας ανά εμβόλιο
Επιστημονική μελέτη δείχνει ότι τα εμβόλια είναι «εξαιρετικά ασφαλή και αποδοτικά» - Όσοι περισσότεροι είμαστε εμβολιασμένοι, τόσο λιγότερες θα είναι και οι επιπτώσεις της νόσου» τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας - Δείτε βίντεο και πίνακεςwww.protothema.gr
Επίσης ο FDA άνοιξε την πόρτα σε υπενθυμιστικές δόσεις για όλα τα εμβόλια και επίσης επιτρέπει την ανάμιξη όλων με όλα.
Ε να πεθάνουν όλοι οι ανεμβολίαστοι τότε ώστε να μη μολύνουν και φέρνουν και νέες μεταλλάξεις.Εγώ ξέρω οτι κάθε ανεμβολίαστος που πεθαίνει, είναι μια εστία μετάδοσης και - ειδικά - μετάλλαξης, λιγότερη... Βέβαια, δεν είναι politicaly correct να αναφέρεται, αλλά, τέτοια ώρα - τέτοια λόγια...
Κοίτα, αυτό δεν είναι freaky ή σαδιστικό. Η πραγματικότητα είναι. Όπως πάνε τα πράγματα, όποιος είναι ανεβολίαστος θα κολλήσει. Είναι στανταράκι. Οι εμβολιασμένοι μπορεί και να την σκαπουλάρουνΕ να πεθάνουν όλοι οι ανεμβολίαστοι τότε ώστε να μη μολύνουν και φέρνουν και νέες μεταλλάξεις.
Ε να πεθάνουν όλοι οι ανεμβολίαστοι τότε ώστε να μη μολύνουν και φέρνουν και νέες μεταλλάξεις.
Αυτό πόσο correct θα μπορούσε να ήταν;γιατί εγώ το βλέπω freaky έως και σαδιστικό.για κανένα ολοκαύτωμα θα ακούσουμε;who knows με αυτούς πού κάνουν κουμάντο.
Εχουν επιλογη να εμβολιαστουν. Και ΔΩΡΕΑΝ.
Επιλογη να αλλαξουν εγκεφαλο βεβαια δεν ξερω αν εχουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.