Ιοί

Status
Not open for further replies.

Η ζωη (και ο θανατος που πανε χερι χερι) τραβαει την ανηφορα.

Στην περιπτωση του συγγενους μου,αυτη ηταν η προφορικη γνωματευση του γιατρου στους συγγενεις του,στο επαρχιακο νοσοκομειο που μεταφερθηκε.Φυσικα, αυτο δεν αναγραφεται στο πιστοποιητικο.

Μεταξυ των περισσοτερων ηρωων γιατρων κυκλοφορουν και κατι βληματα σαν αυτο που σουπε τα δικα του και εσυ τα υιοθετησες ως αξιωμα και σαν αυτο το βλημα που πηρε στο λαιμο του με τις ανοησιες του κι αλλους

Ανδρεα εχει ανοιξει για ολους εφοσον εχει συμπληρωθει το 6μηνο.

Το τσεκαρω καθημερινα (ειμαι στο 5μηνο εγω τωρα) αλλα αν δεις το #10960 αυτο μαλλον θα αλλαξει επιτρεποντας να εμβολιαστει κανεις και νωριτερα (αν καταλαβαινω καλα αυτο που γραφτηκε)

Σήμερα άκουσα κάτι που με έκανε έξω φρενών: ότι κάποιοι στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ενώ γνωρίζουν ότι έχουν covid.

Επίσης ότι ο εισαγγελέας έχει ενημερωθεί.

Μιλάω για τα Γιάννενα.

Ελπίζω να μην είναι αλήθεια.

Μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει τέτοιου μεγέθους αδιαφορία για την υγεία και την ζωή των άλλων.

Ναι ΟΚ δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κορονοϊός αλλά αφενός πως στα σκατά είναι τόσο βέβαιοι για κάτι που δυνητικά αφορά ζωή και θάνατο, αφετέρου πως στα σκατά παραβαίνουν τόσο στεγνά τον νόμο.

Ανδρεα εχει ανοιξει για ολους εφοσον εχει συμπληρωθει το 6μηνο.

Το τσεκαρω καθημερινα (ειμαι στο 5μηνο εγω τωρα) αλλα αν δεις το #10960 αυτο μαλλον θα αλλαξει επιτρεποντας να εμβολιαστει κανεις και νωριτερα (αν καταλαβαινω καλα αυτο που γραφτηκε)
Κάπου είχα διαβάσει ότι είχαν σκοπό να ανοίξουν πιο νωρίς την δυνατότητα για ραντεβού ώστε να έρχεται κολλητά η τρίτη δόση μετά την συμπλήρωση του εξαμήνου.
Άρα δεν υπάρχει προς το παρόν δυνατότητα να οργανώσεις ραντεβού απο νωρίς ώστε να μην μεσολαβήσει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σήμερα άκουσα κάτι που με έκανε έξω φρενών: ότι κάποιοι στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο ενώ γνωρίζουν ότι έχουν covid.

Επίσης ότι ο εισαγγελέας έχει ενημερωθεί.

Μιλάω για τα Γιάννενα.

Ελπίζω να μην είναι αλήθεια.

Μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει τέτοιου μεγέθους αδιαφορία για την υγεία και την ζωή των άλλων.

Ναι ΟΚ δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κορονοϊός αλλά αφενός πως στα σκατά είναι τόσο βέβαιοι για κάτι που δυνητικά αφορά ζωή και θάνατο, αφετέρου πως στα σκατά παραβαίνουν τόσο στεγνά τον νόμο.

δεν θελω να το πιστεψω.

Ξερω οτι εστελναν τα παιδια τους με γριπη, η αδελφη μου ειναι εκπαιδευτικος και ειχε βγαλει βγαλει και αναρτηση για αυτο.
Οτι το σχολειο δεν ειναι παρκιν για να "παρκαρουν" τα παιδια τους επειδη δεν ξερουν τι να τα κανουν.
Αλλα με κορονοϊο που ειναι τοσο απροβλεπτη και μεταλακτικη αρρωστεια και να τα γραφουν ολα στ' ;ρχ**** τους δε μπορω να το διανοηθω.

Στο δικο μας σχολειο κρουσμα την παρασκευη και χθες εγινε πανικος.....δυο τμηματα για rapid ολα υποχρεωτικα και δυο φορες μαλιστα (με χαρτι για δωρεαν rapid σε δημοσιο φορεα)

Την προπερασμενη εβδομαδα καθηγητρια ανεμβολιαστη κολλησε παιδια σε αλλα δυο τμηματα (τα οποια με την σειρα τους κολλησαν γονεις ευτυχως εμβολιασμενους) και φυσικα αλλους καθηγητες μιας και στην αιθουσα καθηγητων επειδη πινουν καφεδακι η μασκα ειναι μονιμα πηγουνι.

Δεν γινεται δουλεια ετσι.

Υποχρεωτικος εμβολιασμος αμεσα

Από την άλλη αρρώστησε ανεμβολίαστη εκπαιδευτικός, αλλά δεν έστειλε τον γιο της στο σχολείο παρότι ήταν αρνητικός στο τεστ. Τελικά ο μικρός βγήκε θετικός 5 μέρες αργότερα, αλλά ήταν ήδη σε καραντίνα. Τη γλυτώσαμε και σήμερα...

Στο δικο μας σχολειο κρουσμα την παρασκευη και χθες εγινε πανικος.....δυο τμηματα για rapid ολα υποχρεωτικα και δυο φορες μαλιστα (με χαρτι για δωρεαν rapid σε δημοσιο φορεα)

Την προπερασμενη εβδομαδα καθηγητρια ανεμβολιαστη κολλησε παιδια σε αλλα δυο τμηματα (τα οποια με την σειρα τους κολλησαν γονεις ευτυχως εμβολιασμενους) και φυσικα αλλους καθηγητες μιας και στην αιθουσα καθηγητων επειδη πινουν καφεδακι η μασκα ειναι μονιμα πηγουνι.

Δεν γινεται δουλεια ετσι.

Υποχρεωτικος εμβολιασμος αμεσα

Ρε φιλε εχει υγειονομικο πασσπορτο για τους καθηγητες στα σχολεια, ετσι δεν ειναι ; Πως ανεμβολιστη ;

Δυστυχώς δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους εκπαιδευτικούς.

Tώρα πως γίνεται ένας αντιεμβολιαστής να είναι κατάλληλος για να είναι εκπαιδευτικός, θα σε γελάσω.

Από την άλλη αρρώστησε ανεμβολίαστη εκπαιδευτικός, αλλά δεν έστειλε τον γιο της στο σχολείο παρότι ήταν αρνητικός στο τεστ. Τελικά ο μικρός βγήκε θετικός 5 μέρες αργότερα, αλλά ήταν ήδη σε καραντίνα. Τη γλυτώσαμε και σήμερα...

Στατιστικα ολοι θα το περασουν, το εχουν τονισει με καθε τροπο.

Το ποσοι θα ζησουν ειναι το θεμα πλεον.

Οι ανεμβολίαστοι κάνουν 2 rapid την εβδομάδα υποχρεωτικά.

Ναι αυτο το καταλαβαινω. Και το αποτελεσμα "χρεωνεται" στο πασπορτο τους για ελεγχο, οπως εδω. Απο καποια στιγμη και μετα με χρεωση δικη τους για τα τεστ, εφοσων αρνουνται το εμβολιο.

Ναι αυτο το καταλαβαινω. Και το αποτελεσμα "χρεωνεται" στο πασπορτο τους για ελεγχο, οπως εδω. Απο καποια στιγμη και μετα με χρεωση δικη τους για τα τεστ, εφοσων αρνουνται το εμβολιο.
Με χρέωση δική τους που ισχύει από το Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά.

Την προπερασμενη εβδομαδα καθηγητρια ανεμβολιαστη κολλησε παιδια σε αλλα δυο τμηματα
πως ησαστε τοσο καθετος, οτι, αν ηταν εμβολιασμενη δεν θα κόλλαγε τα παιδιά? οι εμβολιασμενοι δεν μεταδιδουν εξισου τον ιδιο ιό?
αν μπορειτε σας παρακαλώ να το διευκρινισετε

Επειδη ο οραγισμος ενος εμβολιασμενου ειναι προετοιμασμενος αντιδρα πιο αμεσα. Ως αποτελεσμα δεν αναπτυσσεται ιδιο ιικο φορτιο σε σχεση με εναν νοσουντα ανεμβολιαστο. Και αντιστοιχη πορεια ακολουθουν και τα συμπτωματα.

πως ησαστε τοσο καθετος, οτι, αν ηταν εμβολιασμενη δεν θα κόλλαγε τα παιδιά? οι εμβολιασμενοι δεν μεταδιδουν εξισου τον ιδιο ιό?

Η στατιστικη μελετη ειναι καθετη οχι εγω.

Λιγοτερο φορτιου ιου λιγοτερες πιθανοτητες να μεταδοθει. Μην λεμε τα αυτονοητα συνεχεια λες και μαθαινουμε την αλφαβητα.

• Like
Reactions: mikemtb and Maestro
Όχι δε μεταδίδουν εξίσου.

Status
Not open for further replies.