Ιοί

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ιοί

Θυμαμαι εποχες ..... 1975, 1976, 1977 ....

Μιση ωρα ειδησεις (8:30 με 9:00) ... και ΤΕΛΟΣ.

Ο Jack the Ripper να βρισκοταν εξω απο την πορτα μας .... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ειδηση.

Με τα χρόνια διαμόρφωσαν (με κεφαλαία) θύματα,τα οποία "ενημερώνουν".
Το αίμα έχει ψωμί.
To hell και ακόμα παραπέρα.

Αλλά θα μου πεις βρίσκουν και τα κάνουν.

ευχαομαι να μην το ζησουμε αλλα στον ή στους πρωτους νεκρους θα γινει η Αποκαλυψη οι σκηνες που θα ζησουμε θα ειναι απειρου καλλους ευθεια αναλογη με τον εγωπαθη και προσωποκεντρικο μας χαρακτηρα
τα καναλια θα ουρλιαζουν και ο κοσμος πανικοβλητος θα ορμηξει και θα ξεσπασει προς καθε κατευθυνση εφησυχασμού οπως supermarket και φαρμακεια
Αν συμβει δε οτι στην Ιταλια.......που φανταζει πιθανο τοτε δεν μπορω να φανταστω τι θα επικρατησει..... Καθως αυτος που επισης μας χαρακτηριζει ειναι η ευκολια που απο την κωμωδια παμε στο δραμα και τουμπαλιν

Συμφωνώ Larry!

Είναι όμως πρόωρο να γκρινιάζουμε από τώρα για κάτι που (πιθανότατα) θα γίνει στο μέλλον.

Όπως λένε "πρώτα φάε το χαστούκι και μετά βάλε τα κλάματα".

Απάντηση: Re: Ιοί

Είναι όμως πρόωρο να γκρινιάζουμε από τώρα για κάτι που (πιθανότατα) θα γίνει στο μέλλον.

Όπως λένε "πρώτα φάε το χαστούκι και μετά βάλε τα κλάματα".

Συμφωνω .... και ας φανταζω αντιφατικος.
Ομως, η τρομολαγνεια των καναλιων ειναι διαχρονικο φαινομενο, δεν προεκυψε με τον κορονοϊο.
Θα σε ρωτησω κατι αλλο : τι παραπανω μαθαινουμε επι μιση ωρα (με ρεπορταζ και αναλυσεις
και υψηλους προσκεκλημενους και ανταποκριτες) .... που δεν μπορουμε να μαθουμε σε 20 δευτερα ?

Ενημερώνομαι πολύ γρήγορα και με δική μου επιλογή πηγής από το Internet.

Δεν μπορώ να πω τι κάνουν οι άλλοι.

Horses for courses, each to his own etc

Κουρνιας αν εχουν κανα δυο μελη της φαμιλιας περασει ελαφρυ πυρετο και πολυ μιξα και λοιπα μαλλον ειναι δειγμα οτι ειναι κατι συνηθες ?

Αν σου περασει μετα πας για τσεκαρισμα ?

Αυτό που περιγράφεις μοιάζει με κοινό κρυολόγημα

Ωστόσο ειδικά σε νέα άτομα είναι αδύνατο να αποκλείσεις λοίμωξη από κορονοιό μόνο από την κλινική εικόνα

τσεκάρισμα από την στιγμή που δεν έχεις ταξιδέψει πρόσφατα ή δεν έχεις έρθει σε επαφή με άτομα που ταξίδεψαν σε κάποιες από τις «επικίνδυνες» χώρες δεν χρειάζεται

περιορισμός των δραστηριοτήτων και των κοινωνικών επαφών για περίπου 2 εβδομάδες ειδικά επαφή με άτομα ηλικιωμένα η με συνοδά νοσήματα χρειάζεται για οποιονδήποτε αναρρώνει από ένα εμπύρετο στις μέρες μας

υπάρχει πλέον ισχυρή υποψία πως έχουμε διασπορά του κορονοιού στην κοινότητα. (ύπαρξη ορφανών κρουσμάτων) Γεγονός που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πολύ περισσότερα κρούσματα.

Καταρροή δεν αποκλείεται αλλά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό του. Ο ξερός βήχας είναι το κυριότερο, ακολουθούν πυρετός και δύσπνοια.

Σαν σημείωση για μεγαλύτερη ακρίβεια, να πούμε πως COVID-19 ονόμαζεται η πάθηση που προκαλεί ο SARS-CoV-2.

Αυτή την εποχή ξεκινάνε και οι αλλεργίες. Και τα συμπτώματα μοιάζουν με γρίπη.
Εγώ που μένω απέναντι από πάρκο με πεύκα και γύρω γύρω λεύκες, υποφέρω αυτό τον καιρό.
Μάτια και μύτη τρέχουν συνέχεια, με πιάνει και επαναληπτικό φτέρνισμα, προβλέπω να με πυροβολεί κανένας στο δρόμο ή να με ψεκάζει με φλιτ.

Νομίζω -ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ- ότι στον covid δεν έχει καταρροή.

ισχύει το έχω ήδη αναφέρει...

Τα κύρια συμπτώματα είναι: επίμονος βήχας, αίσθημα κόπωσης, ήπιος πυρετός (από 37oC έως 39oC). Δεν τρέχει η μύτη στο 95% των περιπτώσεων. Όταν η κατάσταση γίνεται σοβαρή έχει επιπλέον φλέγματα και αίσθημα ότι δεν μπορείς να βάλεις πλήρως αέρα αναπνέοντας. Πρακτικά δεν μπορείς να πεις μια πλήρη και μακριά φράση χωρίς να διακόψεις για να πάρεις ανάσα.

KOURNIAS
Θελω να εκφρασω τις ευχαριστιες μου για ολες τις πληροφοριες που μας δινεις και που ειναι αμεσες, διαθετοντας απο τον πολυτιμο χρονο σου.
Και αυτο γιατι ακομα και τον οικογενιακο μας γιατρο που τον γνωριζουμε εικοσι χρονια και ειναι και φιλος, δεν τολμω να απευθυνθω για πληροφοριες για να μην τον διακοψω η τον αποσπασω απο το εργο του που ξερω εχει γινει ηδη δυσβαστακτο.

ευχαομαι να μην το ζησουμε αλλα στον ή στους πρωτους νεκρους θα γινει η Αποκαλυψη οι σκηνες που θα ζησουμε θα ειναι απειρου καλλους ευθεια αναλογη με τον εγωπαθη και προσωποκεντρικο μας χαρακτηρα
τα καναλια θα ουρλιαζουν και ο κοσμος πανικοβλητος θα ορμηξει και θα ξεσπασει προς καθε κατευθυνση εφησυχασμού οπως supermarket και φαρμακεια
Αν συμβει δε οτι στην Ιταλια.......που φανταζει πιθανο τοτε δεν μπορω να φανταστω τι θα επικρατησει..... Καθως αυτος που επισης μας χαρακτηριζει ειναι η ευκολια που απο την κωμωδια παμε στο δραμα και τουμπαλιν

Εχουμε 88 νεκρους απο γριπη και δεν κουνηθηκε φυλλο,οταν πεθαινει ενας ηλικιωμενος σε νοσοκομειο δεν κανει πολυ "αισθηση" εκτος εαν φροντισουν τα καναλια για συτο..

Στις ΗΠΑ είναι περίπου 35000 κάθε χρόνο.
Σίγουρα ήταν 83 μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Λογικό ακούγεται το 88.
210 μπήκαν στην εντατική αλλά μόνο 80 είχαν εμβολιαστεί.

83 συγνωμη μεχρι τωρα περσι συνολο ειχαμε πανω απο 110.

ΟΚ αλλα στην Ιταλια λεει 94 νεκροι μονο χθες.
Μαλλον το υποτιμούμε σαν θεμα κατά την γνωμη μου
Επρεπε να είχαμε παρει καποια μετρα ηδη.
Για παράδειγμα τα σχολεια πρεπει να κλεισουν για 2 εβδομάδες (για να δουμε και πως θα εξελιχθεί)

Η συγκριση με την γριπη ειναι για να πουμε τι ; Οτι υπερτιμουμε τα μετρα για τον Κορωνοϊο ;

Στην γρίπη υπάρχει εμβόλιο και δεν υπάρχει τέτοια διασπορά, ούτε προκαλεί τέτοια ζημιά στον οργανισμό ακόμη και σε υγιείς.. Ψυχοθεραπεία στον εαυτό σας κάνετε και συγκρίνεται τους δυο ιούς;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ιοί

ΟΚ αλλα στην Ιταλια λεει 94 νεκροι μονο χθες.
Μαλλον το υποτιμούμε σαν θεμα κατά την γνωμη μου
Επρεπε να είχαμε παρει καποια μετρα ηδη.
Για παράδειγμα τα σχολεια πρεπει να κλεισουν για 2 εβδομάδες (για να δουμε και πως θα εξελιχθεί)

Συμφωνω τα σχολεια επρεπε να κλεισουν,με στοχο να μεταφερθει η εξαρση ολο και πιο κοντα προς το καλοκαιρι η κυβερνηση εξαντλει την συντηρητισμο της σε αλλα κα αλλα εκτος απο κει που πρεπει..
Ικαρε το ενα τριτο των νεκρων απο γριππη εμβολιασμενοι ηταν..

Status
Not open for further replies.