Ιοί

Status
Not open for further replies.
Ευτυχώς επικράτησε η λογική και έκλεισαν όλα τα σχολεία στη χώρα!! Το επόμενο είναι να κλείσουν όλοι οι χώροι αναψυχής και μμμ.. Ας ζοριστούμε λίγο δεν θα πάθουμε και τίποτα αν μείνουμε κάποιο καιρό σπίτι..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Όμως φαντάζομαι ΜΜΜ ενώ δεν θες, νοσκοκομεία ανοιχτά θες. Σουπερμάρκετ για το "γάλα των παιδιών"? να σου μαζεύουν τα σκουπίδια? Να έχεις data για να γράφεις στα φόρουμ? αχχχχχχχ

Σημασία έχει να μείνουμε ψύχραιμοι. Προφανώς, βλέποντας και τι έχει συμβεί σε Κίνα και Ιταλία (που είναι κυριολεκτικά δίπλα μας), μας περιμένουν πολλά ακόμα και για αρκετό καιρό. Μακάρι να ξεμπλέξουμε Ιούνιο και να μπει σε ρέγουλα το πράμα.

Όμως φαντάζομαι ΜΜΜ ενώ δεν θες, νοσκοκομεία ανοιχτά θες. Σουπερμάρκετ για το "γάλα των παιδιών"? να σου μαζεύουν τα σκουπίδια? Να έχεις data για να γράφεις στα φόρουμ? αχχχχχχχ

Μπορούν να μείνουν ανοικτά μόνο ότι σχετίζεται με περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.. Τα μμμ δεν είναι πχ τα νοσοκομεία είναι. Δεν θα γίνει το τέλος του κόσμου αν ο ένας από τους δυο γονείς δεν πάει δουλειά.. Άλλωστε θα υπάρχει μέριμνα από το κράτος θα δοθούν και σχετικές οδηγίες. Τώρα αν κυνηγάει ο άλλος το χρήμα ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δικό του θέμα..
Στην Ιταλία που δεν κινείται φύλλο είπε κανείς τίποτα; Φαντάζομαι δεν θες να φτάσουμε εκεί

Μπορούν να μείνουν ανοικτά μόνο ότι σχετίζεται με περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.. Τα μμμ δεν είναι πχ τα νοσοκομεία είναι. Δεν θα γίνει το τέλος του κόσμου αν ο ένας από τους δυο γονείς δεν πάει δουλειά.. Άλλωστε θα υπάρχει μέριμνα από το κράτος θα δοθούν και σχετικές οδηγίες. Τώρα αν κυνηγάει ο άλλος το χρήμα ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δικό του θέμα..
Στην Ιταλία που δεν κινείται φύλλο είπε κανείς τίποτα; Φαντάζομαι δεν θες να φτάσουμε εκεί

Το κράτος το ρώτησες; Μιλάμε για ένα κράτος που κάθε μήνα κάθεται και μετράει κουκιά για το πως θα πληρώσει τα τρέχοντα (το κομμάτι δηλαδή αυτό που δε φεσώνει). Λες ξαφνικά να εμφανίσει μαγικά ένα πουγκί με δισεακτομμύρια; Δε μιλάμε για κυνήγι χρήματος εδώ, για επιβίωση μιλάμε.

Δεν θα γίνει το τέλος του κόσμου αν ο ένας από τους δυο γονείς δεν πάει δουλειά.. Άλλωστε θα υπάρχει μέριμνα από το κράτος θα δοθούν και σχετικές οδηγίες.

Δεν ξέρω πολλές ιδιωτικές εταιρίες που θα το δεχθούν εύκολα.
Δεν υπάρχουν μόνο τα καταστήματα λιανικής.
Υπάρχουν δουλειές με βάρδιες, που πρέπει να έχουν επανδρωμένες θέσεις κτλπ.

Μάλλον ο εργοδότης κυνηγάει το χρήμα, όχι ο εργαζόμενος.

Γιατί βρε *George, όταν δεν ξεχνάει κανείς να αναπνέει αλλά δεν μπορεί είναι λιγότερο φρικτό?

I dont wanna spoil the party but there are way more nasty probabilities...

Coronavirus crosses the Brain/Blood barrier and causes you to forget how to breathe

Feel free to freak out!

Χρήστο το διάβασα αυτό προχθές και επέλεξα να το διαγράψω απ'τη μνήμη μου. Η δικαιολογία (στον εαυτό μου) ήταν πως τέτοιες παρενέργεις με εγκέφαλο και νευρικό σύστημα θεωρητικά έχουν και άλλοι ιοί, και ίσως το γεγονός ότι καταγράφηκαν πολλά τέτοια να έχει να κάνει με το γενικότερο shutdown του οργανισμού όταν βρεθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Δεν το αναλύω περισσότερο επειδή φοβάμαι για το τι θα βρω...

Γιατί βρε *George, όταν δεν ξεχνάει κανείς να αναπνέει αλλά δεν μπορεί είναι λιγότερο φρικτό?

Οχι ειναι πολυ φρικτο. Επειδη το εχω δει, γιαυτο ρωταω ισως να ειναι λιγοτερο. Για να μην πανικοβαλομεθα τοσο.

Το κράτος το ρώτησες; Μιλάμε για ένα κράτος που κάθε μήνα κάθεται και μετράει κουκιά για το πως θα πληρώσει τα τρέχοντα (το κομμάτι δηλαδή αυτό που δε φεσώνει). Λες ξαφνικά να εμφανίσει μαγικά ένα πουγκί με δισεακτομμύρια; Δε μιλάμε για κυνήγι χρήματος εδώ, για επιβίωση μιλάμε.

Μα για επιβίωση μιλάμε.. Δεν λέω ότι μπορεί να φτάσουμε εκεί αλλά είναι πιθανό. Στην λομβαρδια εισηγήθηκε η κυβέρνηση το κλείσιμο ΟΛΩΝ των ιδιωτικών επιχειρήσεων..ΟΛΩΝ. Λες στην Ιταλία να έχουν χρήματα να καλύψουν την χασούρα. Όχι αλλά βλέπουν ότι αν δεν πάρουν τα πιο σκληρά μέτρα θα υπάρχουν εκατομμύρια νεκροί, φαντάζεσαι;

Άδεια σε γονείς 15 ημερών, επίδομα 715 για εργαζόμενους κλειστών επιχειρήσεων κάποια από τα μέτρα.. Πριν λίγο

Χρήστο το διάβασα αυτό προχθές και επέλεξα να το διαγράψω απ'τη μνήμη μου. Η δικαιολογία (στον εαυτό μου) ήταν πως τέτοιες παρενέργεις με εγκέφαλο και νευρικό σύστημα θεωρητικά έχουν και άλλοι ιοί, και ίσως το γεγονός ότι καταγράφηκαν πολλά τέτοια να έχει να κάνει με το γενικότερο shutdown του οργανισμού όταν βρεθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Δεν το αναλύω περισσότερο επειδή φοβάμαι για το τι θα βρω...

Kαι εγώ το ίδιο Ιάσωνα...

Το διάβασα σαν συνταγή μαγειρικής, Χωρίς ανάλυση και σκέψη...

Mακάρι με τα σημερινά μέτρα να καταφέρουμε να καθυστερήσουμε την διασπορά και να την επιμηκύνουμε χρονικά να μη πέφτουν τα κρούσματα όλα μαζί. Πιστεύω με τα σημερινά μέτρα υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Status
Not open for further replies.