chris73
AVClub Addicted Member
Ευκαιρία να λύσω το εργασιακό μου πρόβλημα, θα γίνω babysitter! Εργασιακές ευκαιρίες στον ορίζοντα...
Ευτυχώς επικράτησε η λογική και έκλεισαν όλα τα σχολεία στη χώρα!! Το επόμενο είναι να κλείσουν όλοι οι χώροι αναψυχής και μμμ.. Ας ζοριστούμε λίγο δεν θα πάθουμε και τίποτα αν μείνουμε κάποιο καιρό σπίτι..
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Μακάρι να ξεμπλέξουμε Ιούνιο
Όμως φαντάζομαι ΜΜΜ ενώ δεν θες, νοσκοκομεία ανοιχτά θες. Σουπερμάρκετ για το "γάλα των παιδιών"? να σου μαζεύουν τα σκουπίδια? Να έχεις data για να γράφεις στα φόρουμ? αχχχχχχχ
Ιούνιο; Τώρα, Ιούνιο; Εφέτο τον Ιούνιο;
I dont wanna spoil the party but there are way more nasty probabilities...
Coronavirus crosses the Brain/Blood barrier and causes you to forget how to breathe
Feel free to freak out!
Μπορούν να μείνουν ανοικτά μόνο ότι σχετίζεται με περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.. Τα μμμ δεν είναι πχ τα νοσοκομεία είναι. Δεν θα γίνει το τέλος του κόσμου αν ο ένας από τους δυο γονείς δεν πάει δουλειά.. Άλλωστε θα υπάρχει μέριμνα από το κράτος θα δοθούν και σχετικές οδηγίες. Τώρα αν κυνηγάει ο άλλος το χρήμα ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δικό του θέμα..
Στην Ιταλία που δεν κινείται φύλλο είπε κανείς τίποτα; Φαντάζομαι δεν θες να φτάσουμε εκεί
Δεν θα γίνει το τέλος του κόσμου αν ο ένας από τους δυο γονείς δεν πάει δουλειά.. Άλλωστε θα υπάρχει μέριμνα από το κράτος θα δοθούν και σχετικές οδηγίες.
I dont wanna spoil the party but there are way more nasty probabilities...
Coronavirus crosses the Brain/Blood barrier and causes you to forget how to breathe
Feel free to freak out!
Γιατί βρε *George, όταν δεν ξεχνάει κανείς να αναπνέει αλλά δεν μπορεί είναι λιγότερο φρικτό?
Το κράτος το ρώτησες; Μιλάμε για ένα κράτος που κάθε μήνα κάθεται και μετράει κουκιά για το πως θα πληρώσει τα τρέχοντα (το κομμάτι δηλαδή αυτό που δε φεσώνει). Λες ξαφνικά να εμφανίσει μαγικά ένα πουγκί με δισεακτομμύρια; Δε μιλάμε για κυνήγι χρήματος εδώ, για επιβίωση μιλάμε.
Χρήστο το διάβασα αυτό προχθές και επέλεξα να το διαγράψω απ'τη μνήμη μου. Η δικαιολογία (στον εαυτό μου) ήταν πως τέτοιες παρενέργεις με εγκέφαλο και νευρικό σύστημα θεωρητικά έχουν και άλλοι ιοί, και ίσως το γεγονός ότι καταγράφηκαν πολλά τέτοια να έχει να κάνει με το γενικότερο shutdown του οργανισμού όταν βρεθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση.
Δεν το αναλύω περισσότερο επειδή φοβάμαι για το τι θα βρω...
Οχι ειναι πολυ φρικτο. Επειδη το εχω δει, γιαυτο ρωταω ισως να ειναι λιγοτερο. Για να μην πανικοβαλομεθα τοσο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.