Ιοί

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ιοί

Γιώργο πηγαίνεις γυμναστήριο ή το έχεις περιορίσει λόγω ιού;

Το εχω σταματησει απο τελη Οκτωβρη αναγκαστικα, τραυματισμος ομου. Οπου δεν εχω γινει καλα τελειως κανω ακομα φυσιοθεραπεια με choc waves (ondes de choc) κυριως.
Οποε μου πεφτει καλως γιατι αν ημουν καλα δε θα πηγαινα λογω ιου.
Σιγουρα δε θα πηγαινα...Εκει ειναι το χειροτερο ολοι ιδρωνουν

Νικο πρεπει να κοψεις το καπνισμα αμεσα. Εαν ειναι ο ιος επιβαρυνει πολυ.
Αμεσα.
Περαστικα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Μόλις κανόνισα delivery Tamiflu, στο γραματοκιβώτιο... Ρε π@ύστη μου σαν ταινία.
Βρε μην κάνεις του κεφαλιού σου.
Τα ίδια έκανα και εγώ τον Ιανουαρίου και με έκραξε ο γιατρός.
Αν τον είχα πάρει τηλέφωνο εντός 48ωρων από τα πρώτα συμπτώματα θα μου έδινε το αντιικό και θα ξεμπερδευα.
Αντί αυτού επερνα διάφορα χαπάκια που δεν μου έκαναν τίποτα και όταν είδα ότι για τέσσερις μέρες δεν έπεφτε ο πυρετός τότε έβαλα μυαλό. Εχασα σχεδόν μια βδομάδα με την γρίπη ενώ θα μπορούσα να την προλάβω και να την περάσω ελαφρά.

Απάντηση: Re: Ιοί

Δηλαδή αν είχαμε βαριά κρύα, οι μισοί θα πέθαιναν από το κρύο και οι υπόλοιποι θα καιγόντουσαν από τα αυτοσχέδια;

Ολίγον καταστροφικά αλλά συζητώντας τις υπερβολές, συνειδητοποιούμε καλύτερα την πραγματικότητα.

Πριν απο λιγο, ειδα απειρο κοσμο να σουλατσαρει κατω στην παραλια (Θεσσαλονικης).
Βεβαια, ο καιρος ειναι κατι παραπανω απο θαυμασιος .... ειναι εξαιρετικος ! Λιακαδιτσα.
Δεν ξερω αν ζουμε The end of times .... αλλα αν κρινω απο δω ... ο μηνας εχει 11.

Επισης, στην Eurobank χθες .... πεντε ατομα μεσα.
Στον Βασιλοπουλο, κανονικες ουρες και ραφια γεματα. ΓΕ - ΜΑΤΑ !
Βεβαια ολα αυτα, θα αλλαξουν ... αν ακουσουμε τον πρωτο θανατο (απο Covid-19).
Εικαζω δηλαδη .... (λετε να μην δουμε ? :flute:)

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Πριν απο λιγο, ειδα απειρο κοσμο να σουλατσαρει κατω στην παραλια (Θεσσαλονικης).
Βεβαια, ο καιρος ειναι κατι παραπανω απο θαυμασιος .... ειναι εξαιρετικος ! Λιακαδιτσα.
Δεν ξερω αν ζουμε The end of times .... αλλα αν κρινω απο δω ... ο μηνας εχει 11.

Η βόλτα στην παραλία είναι η πλέον ενδεδειγμένη ενασχόληση υπό τις παρούσες συνθήκες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Ναι αλλα, Θαναση, Θανασακη μου .... ολοι αυτοι ΔΟΥΛΕΙΕΣ δεν εχουν ?

Δεν είναι λίγοι αυτού που όντως δεν έχουν. Και με τις σχολές και τα σχολεία κλειστά...

Δεν είναι κακό να κάνουν βόλτα έξω σε ανοικτούς χώρους. Σε κλειστούς μη συνωστίζονται. Βέβαια αφού όλοι απαραιτήτως θα περάσουμε από το σουπερμάρκετ, δεν ξέρω τι αποτελεσματικότητα θα έχουν τα λοιπά μέτρα. Κανονικά συγκέντρωση κόσμου μεγαλύτερη από ένα άτομο ανά 5 τμ θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου.

Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουν όλοι μαζί στο super market.

Ένας ανά οικογένεια αρκεί.

Αμέσως πέφτουν οι πιθανότητες μόλυνσης.

Επισης, στην Eurobank χθες .... πεντε ατομα μεσα.
Στον Βασιλοπουλο, κανονικες ουρες και ραφια γεματα. ΓΕ - ΜΑΤΑ !
Βεβαια ολα αυτα, θα αλλαξουν ... αν ακουσουμε τον πρωτο θανατο (απο Covid-19).
Εικαζω δηλαδη .... (λετε να μην δουμε ? :flute:)

Ο διασωληνωμένος ασθενής στην ΜΕΘ στην Πάτρα μάλλον θα αποβιώσει δυστυχώς.

Ένας ανά οικογένεια αρκεί.

Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό...

Κάπως έτσι φαίνεται. Ο άνθρωπος είναι γνωστός στα πεθερικά μου και είπαν πως εμφάνισε ανεπάρκεια χθες. Είχε χρόνιο πρόβλημα όμως που λογικά ο ιός το εκμεταλλεύτηκε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Ποιος την καθυσηχαζει την μανα μου μετα ?

Aαχ βαχ .... 4 ωρες τηλεφωνα καθημερινα.

2 ωρες η αδερφη μου + 2 εγω .... :nounder:

Τα σχολεια τα ξεχασα ....
Γιαυτο τοσο παιδομανι κατω ?
(αλλα και τοσο ησυχια στην γειτονια σημερα) :rolleyes:

ελα βρε γκρινιαρη μια χαρα ειναι
οι παιδικοι θορυβοι της γειτονιας:flipout:

Ευτυχως εβαλα πολυ καλα κουφωματα (πριν δεκα χρονια).

Μεχρι το 2015 που εφευγα 8 το πρωι για δουλεια ... ΔΕΝ μ'ενοιαζε.

Ομως μετα ..... :bang: ..... Ω-Ι-Μ-Ε ! :nounder:..... σπλαχνιστειτε με :nounder: .... ΕΛΕΟΣ ! :bigcry:

To δημοτικο ειδικευεται στα υψισυχνα ..... το γυμνασιο, στα μεσαια και χαμηλα !

Αντιιικό είναι το tamiflu βρε! Μίλησα με φίλο γιατρό!

Psychiatric Symptoms in a Patient with Influenza A (H1N1) Treated with Oseltamivir (Tamiflu)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4540039/?fbclid=IwAR0GrUwklljZ4jfygiTdHcX8QCSxWzMCMfqakIwa9MG7CJKMeOWEPHtS5yc

περαστικά, απλά αν τυχόν εμφανιστούν παραισθήσεις ή/και ψευδαισθήσεις ...ενημέρωσε μας

Status
Not open for further replies.