Ιοί

Status
Not open for further replies.
... μπαχαλακηδες :icon15: ...
Που ειναι ο Λακης να σας συνετισει ? :slapface:

Δεν συζηταω φυσικα, οτι ασθενεις (του Covid-19) μπαινουν στο νοσοκομειο,
ανανηπτουν, παιρνουν εξιτηριο, κυκλοφορουν αλλες δυο βδομαδες out in the open,
σπερνουν καμια κατοστη παρθενους αγρους, ξανανοσουν ..... και δωστου χαβαδακι.

Οποτε ... μαλλον ο Τσιμισκης (χωρις να το γνωριζει) δεν ειπε κατι εντελως λαθος.

Μα το φαντάζομαι.
Χλωμό να βγει φέτος, στην καλύτερη να βγει κάτι το 2021, μέχρι να δούμε την πρώτη μετάλλαξη και να ενσωματωθεί σε υπάρχων εμβόλιο, βάλε άλλα 2 χρόνια...
Το 2024 ακούγεται ασφαλής ημερομηνία.
Μέχρι τότε θα έχουμε αποκτήσει αντισώματα μόνοι μας βέβαια ή θα έχουμε πεθάνει προσπαθώντας.

Σε σχέση με το πλύσιμο και το πιάσιμο είναι απλό.
Μη βάζετε το χέρι στο στόμα, μάτια ή μύτη εκτός αν το έχετε πλύνει.
Επίσης μην τρώτε με άπλυτα χέρια.

Απάντηση: Re: Ιοί

Σε σχέση με το πλύσιμο και το πιάσιμο είναι απλό.
Μη βάζετε το χέρι στο στόμα, μάτια ή μύτη εκτός αν το έχετε πλύνει.
Επίσης μην τρώτε με άπλυτα χέρια.

Χωρίς να χαρακτηριστώ βρωμιάρης,όλα τα παραπάνω πρέπει να μάθω να τα κάνω..

Kαι εγώ το ίδιο Νίκο....

Άσε και το τσιγάρο....

ΥΓ τι κάνεις αδερφέ? είσαι καλά?

Απάντηση: Re: Ιοί

Χωρίς να χαρακτηριστώ βρωμιάρης,όλα τα παραπάνω πρέπει να μάθω να τα κάνω..

Toυλαχιστον, εχε τα χερια πλυμμενα με σαπουνι ....7-8 φορες την ημερα.
ΟΥΤΕ ΕΓΩ αντιλαμβανομαι ποτε αγγιξα τα ρουθουνια μου και ποτε οχι.
Αλλα εχω το καλο χουϊ (απο την μανα μου :love:) να πλενω χερακια ...
απο 8 ετων !!! Τα "υπολοιπα" ... ας μην συζητησουμε σε τι βορβορο
ασθμαινουν :laugh: ... τα ζεχνοντως εννοουμενα παραλειπονται !

Kαι εγώ το ίδιο Νίκο....

Άσε και το τσιγάρο....

ΥΓ τι κάνεις αδερφέ? είσαι καλά?

Καλά φίλε, στον αγώνα.. Με αυτά και με τα άλλα που απαγορεύεται να συζητάμε υπάρχει διάχυτη ανασφάλεια, αλλά όλα καλά. Ελπίζω και εσύ.

Το χειρότερο είναι το δικό μου.. Τρώω ακόμη τα νύχια μου (βέβαια με όλα τα προηγούμενα μικρόβια, ιούς θα έχω πάθει ανοσία δεν γίνεται αλλιώς)

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ιοί

Kαποιος να μου πει ποσο καιρο πρεπει να κλειδωθω σπιτι μεχρι να ειναι ασφαλες για μενα και τους αλλους ... να βγω εξω !
Δεν το ζηταω σε ωρες .... σε μερες αν γινεται, αλλα ακομα και σε βδομαδες (πανω κατω) ικανοποιημενος θα μαι.
Ενας καλος ανθρωπος .... ας μπει στον κοπο !

Υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να έχεις περάσει την αρρώστια ασυμπτωματικά...

Κι εγώ τρίβω τα μάτια μου, που είναι το χειρότερο όλων (ακόμα και εκτός ιών, για άλλους λόγους).

Συνήθεια είναι όλα αυτά, θα τη μάθουμε. Κακό δε θα μας κάνει εν τω μεταξύ. Όπως και το να βήχεις στον αγκώνα σου και όχι στην παλάμη, που το κάνει το 95% του πληθυσμού στην Ελλάδα (κι εγώ μαζί, και το'κοψα όταν ήρθα εδώ).

Διάβαζα σήμερα σε ανακοίνωση του ΠΟΥ ότι αυτή η πιθανότητα είναι ελάχιστη. Είναι πιθανό να την περάσεις με ελαφρά συμπτώματα, αλλά το ασυμπτωτικά είναι το 1% των περιπτώσεων.

Διάβαζα σήμερα σε ανακοίνωση του ΠΟΥ ότι αυτή η πιθανότητα είναι ελάχιστη. Είναι πιθανό να την περάσεις με ελαφρά συμπτώματα, αλλά το ασυμπτωτικά είναι το 1% των περιπτώσεων.

Είχα την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερο το ποσοστό, my bad.

Εγώ το μεσημέρι γυρνώντας από την δουλειά πέρασα από το τοπικό πράκτικερ κι αγόρασα την παρακάτω παπουτσοθήκη (6 κομμάτια 45 ευρώ )

https://www.praktiker.gr/p/papoutsothiki-idea-leyki-56397

τις τοποθέτησα κοντά στην εξώπορτα και έβαλα την εξής προειδοποίηση

Όχι παπούτσια μέσα στο σπίτι.

Μουσουλμανικό τζαμί το κάναμε μου είπε φανερά ενοχλημένη η σύζυγος και θυμήθηκα ότι οι πιστοί πριν την είσοδό τους στο τζαμί οφείλουν να βγάλουν τα υποδήματά τους και να πλύνουν τα πόδια τους, τα χέρια και το πρόσωπό τους, σε ειδικό χώρο έξω από το Τζαμί. (κάτι περισσότερο ξέρει ο Μωάμεθ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Mα το εγραψα πριν 6 (περιπου) μερες ... οτι νιωθω κατι δεκατα, λιγη ξηρολαιμια και λιγη ατονια.
Σημερα ειμαι καλα ! Αρα δεν ημουν ασυμπτωματικος. Υποθετω δηλαδη ...

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ..... χεστηκα για μενα !
Ως ατομο ανω των 80, ειναι ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ στις ομαδες υψηλου κινδυνου !
Και παιρνει καθε μερα τηλεφωνο και με ρωταει (η κακομοιρα) ποτε θα βγει εξω ...
Και καθε μερα της λεω ψεμματα "σε μια βδομαδα".

Μια βδομαδα .... ΠΕΡΑΣΕ !

Εγώ το μεσημέρι γυρνώντας από την δουλειά πέρασα από το τοπικό πράκτικερ κι αγόρασα την παρακάτω παπουτσοθήκη (6 κομμάτια 45 ευρώ )

https://www.praktiker.gr/p/papoutsothiki-idea-leyki-56397

τις τοποθέτησα κοντά στην εξώπορτα και έβαλα την εξής προειδοποίηση

Όχι παπούτσια μέσα στο σπίτι.

Μουσουλμανικό τζαμί το κάναμε μου είπε φανερά ενοχλημένη η σύζυγος και θυμήθηκα ότι οι πιστοί πριν την είσοδό τους στο τζαμί οφείλουν να βγάλουν τα υποδήματά τους και να πλύνουν τα πόδια τους, τα χέρια και το πρόσωπό τους, σε ειδικό χώρο έξω από το Τζαμί. (κάτι περισσότερο ξέρει ο Μωάμεθ)

Εγώ το έκανα αυτό πριν 8 χρόνια που ήρθα στο Αμέρικα, λόγω μόνιμης μοκέτας μέσα, και έκτοτε δε μπορώ να διανοηθώ παπούτσια στο σπίτι, ακόμα και τώρα που μετακόμισα και δεν έχω τέτοιο θέμα. Μου'χει μείνει χούι δε ακόμα και όταν γυρίζω Ελλάδα.

Εγώ που τα αφήνω ακριβώς μέσα από την πόρτα αμαρτάνω δλδ? Πάντως ευτυχώς που δεν φτερνίζονται αλλιώς θα τα άφηνα έξω! :music-smiley-005:

Το παπούτσια έξω από το σπίτι (ή αν δεν υπάρχει η δυνατότητα, ακριβώς δίπλα στην πόρτα) είναι, ευτυχώς, μια από τις ξενόφερτες συνήθειες που σιγά σιγά ασπάζονται στην Ελλάδα. Συνήθως, συμβαίνει σε νέα ζευγάρια όταν γεννήσουν και υπάρχει μωρό που μπουσουλαει.

Status
Not open for further replies.