Ιοί

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

Μου φυλάξει έχει η μάνα μου ένα μπουκαλάκι αγιασμό στο σπίτι μου, θα αρχίσω να πίνω μια γουλίτσα κάθε μέρα μου φαίνεται!

Πρίν ή μετά την τσικουδιά Νίκο ;
Πάντως απ ότι έμαθα, στα Χανιά γίνανε επιμορφωτικά σεμινάρια ακόμη και σε συνταξιούχους του υγειονομικού προσωπικού ,σε περίπτωση που χρειαστεί να συνεισφέρουν

Σπαθολαδο απο το "φαρμακειο" της μανας μου (και κλεισαμε) .... :aetsch: ....

Και κατι εμπρηστικο απο Δανια .... για Κινα !

720_699048_b6b98e3b47-a34e17d7f51e6794.jpg

https://www.enikos.gr/international...olarei-tin-kina-to-skitso-pou-anapse-foties-p

από ανάρτηση στο facebook του αξιόλογου συναδέλφου (...Κρητίκαρου) Δημήτρη Κουναλάκη

Στη φάση αυτή, πριν αυξηθούν οι ασθενείς με επιβεβαιωμένο τον ιό, θέλουμε όλοι να καθυστερήσει και να απλωθεί χρονικά η επιδημία. Το θέλουμε γιατί αν αρρωστήσουν πολλοί ταυτόχρονα, το σύστημα υγείας δεν θα αντέξει, δεν θα υπάρξει περίθαλψη για όλους που θα την χρειαστούν. Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να φτιαχτεί και θεραπεία και εμβόλιο. Όσο καθυστερήσουμε την επιδημία τόσο το καλύτερο.
Έρχεται Σαββατοκύριακο και είναι σημαντικό να αποφύγουμε κάθε συγκέντρωση σε κλειστό χώρο. Όχι μέσα σε κλειστές ταβέρνες ή κέντρα διασκέδασης, όχι μέσα σε κλειστά μπαρ ή καφετέριες, όχι σε ομιλίες σε κλειστούς χώρους, ακόμη όχι και μέσα σε κλειστές εκκλησίες. Ας αποφύγουμε καλύτερα τις παρέες αυτό το μήνα. Πρέπει να έχουμε ανοικτά παράθυρα παντού όπου δεν υπάρχει καλό σύστημα εξαερισμού και προσπαθούμε να μην πιάνουμε αντικείμενα σε κοινή χρήση που δεν είναι απαραίτητα. Ας μην κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις με δημόσια μέσα μεταφοράς που συνωστίζεται κόσμος και ταξίδια σε τουριστικά μέρη.
Ένα θέμα που έχει προκύψει αυτές τις μέρες είναι αν είναι επικίνδυνο για μετάδοση το να κοινωνήσει κανείς στις εκκλησίες. Επιστημονικά είναι μάλλον το μικρότερο πρόβλημα που θα οδηγήσει στην μετάδοση του κορονοϊού. Με την ίδια λογική πρέπει να κόψουμε τα εστιατόρια, τις καφετέριες, τις παραγγελίες φαγητού-ποτών, και να πλένουμε καλά καθετί που τρώμε. Το ίδιο μικρό κίνδυνο έχουν. Το μεγάλο πρόβλημα που βοηθάει την μετάδοση του κορονοϊού είναι οι συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους και αυτό πρέπει σίγουρα να αποφεύγουμε.
Καλό Σαββατοκύριακο με σεβασμό στον εαυτό μας και στους συνανθρώπους μας.

Βρε κρητικέ, θέλεις βλέπω να ανοίξουμε επικοινωνία με τους νεκρούς πριν την ώρα μας! (ή μήπως θέλεις να μας πεις πως καλύτερα να κάνουμε και καμιά προπόνηση να μην τους δούμε απότομα?) :flipout:

"Τα λούπινα ήταν και η ειδική τροφή των επισκεπτών του Νεκρομαντείου στον Αχέρωντα, σαν προετοιμασία για την επικοινωνία τους με τους νεκρούς. Ορισμένα αλκαλοειδή, που περιέχουν τα λούπινα, προκαλούν έκσταση και ελλάτωση των αισθήσεων, όπως το ήθελαν οι μάντεις για να επιτύχουν την επικοινωνία με τις ψυχές των πεθαμένων."

Χαχαχαχαχαχα! Προφνώς αυτά τα αλκαλοειδή είναι που έχουν και τη φαρμακευτική δράση! Εδώ παλαιότερα ήταν το φαγητό την Μεγάλης Εβδομάδας, έχω φάει κιλά.... Τα βάζουν στο νερό βέβαια για κάμποσες ημέρες, σε άρμη βασικά, ώστε να πρηστούν και να μαλακώσουν. Για τις αιμοροιδες θυμηθήτε με!

Βασικα ... απο την στιγμη που εκοψα τα καυτερα (εδω και 6 χρονια) ... ηρεμισα ΓΕΝΙΚΩΣ.
Οχι μονο με αιμορροιδες !

"Καλα, ποσα καυτερα ετρωγες ?"

Ε ... λιγο ταμπασκο πανω απο οτιδηποτε κρεατικο ... τα τελευταια 30 χρονια !!!!!! :flute:
Eιμαι μερακλης τυπακος :proud: ... τι να κανουμε ! :smash:

Απάντηση: Re: Ιοί

Λοιμωξιολόγος Γιαμαρέλλου: Θα κοινωνήσω γιατί έχω πίστη ότι δεν θα κολλήσω κορωνοϊό!

https://www.thebest.gr/article/571971-loimoxiologos-giamarellou-tha-koinoniso-giati-echo-pisti-oti-den-tha-kolliso-koronoio

(…αλλά ακόμα κι αν κολλήσω έχω πίστη ότι δεν θα με αφήσουν να πεθάνω σε κανα ράντζο, κοτζάμ Γιαμαρέλλου είμαι…)
Σπουδαγμένος Ταλιμπάν.
Πολυ πιο επικίνδυνο είδος από τους αγράμματους Ταλιμπάν.

Status
Not open for further replies.