Ιοί

Status
Not open for further replies.
Εγω δεν καταλαβα τι εννοει το γραφημα.

Αν αθροισουμε τα ποσοστα μας δινουν 36.6%

Τι μου διαφευγει ?

Kαι μενα μου διαφευγει !

Το μονο που μπορεσα να βρω ειναι οτι το (confirmed) case fatality rate στην Κινα ηταν 3.86%.
To παγκοσμιο (confirmed) case fatality rate στο 3.48%. O μεσος ορος των δυο .... 3.67%.
(ολα αυτα μεχρι τις 9 Μαρτιου)

Mηπως παιρνει το τελευταιο και το πολλαπλασιαζει επι 10 ..... ?

Λογικα ειναι πολυ πιο κατω ο μεσος ορος επειδη υπαρχουν χιλιαδες κρουσματα που δεν εχουν επιβεβαιωθει ιατρικα.

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά αν προσθέσουμε τα παραπάνω ΚΑΙ μετά τα διαιρέσουμε με τις 6 κατηγορίες τότε προκύπτει μέσος όρος θνησιμότητας 6,1%, ε???

ΥΓ. από τα επιβεβαιομένα κρούσματα πάντα. Ακόμη και έτσι να είναι την πραγματική θνησιμότητα δεν θα την μάθουμε ποτέ.

Δεν αθροίζονται μεταξύ τους αυτά τα ποσοστά.

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά αν προσθέσουμε τα παραπάνω ΚΑΙ μετά τα διαιρέσουμε με τις 6 κατηγορίες τότε προκύπτει μέσος όρος θνησιμότητας 6,1%, ε???

ΥΓ. από τα επιβεβαιομένα κρούσματα πάντα. Ακόμη και έτσι να είναι την πραγματική θνησιμότητα δεν θα την μάθουμε ποτέ.

Θα σου πω μόνο ότι στις ΗΠΑ μέχρι σήμερα έχουν κάνει καμιά 10αριά χιλιάδες τεστ συνολικά, όσα δηλαδή κάνουν στη Ν. Κορέα την ημέρα.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο παρονομαστής (ο πραγματικός αριθμός θετικών κρουσμάτων) είναι χαωδώς υψηλότερος.

Λογικα ειναι πολυ πιο κατω ο μεσος ορος επειδη υπαρχουν χιλιαδες κρουσματα που δεν εχουν επιβεβαιωθει ιατρικα.

Σωστα ποσοι θα εχουν περασει κωρονοιο μην ξεροντας τι εχουν και θεωρώντας οτι εχουν ενα απλο κρυολόγημα...

Σαφώς είναι χαωδώς υψηλότερος το ανέφερα.

Πάντως αν θεωρήσουμε πως ΜΟΝΟ αυτές οι 6 κατηγορίες του γραφήματος υπάρχουν (και δεν υπάρχουν άλλες 1000 με τα αντίστοιχα ποσοστά τους που για οικονομία χώρου δεν αναφέρονται) δεν νομίζω πως είναι λάθος (για τα επιβεβαιομένα κρούσματα να το ξαναγράψω) να κάνουμε την παραπάνω πράξη που ανέφερα ως μια ένδειξη. Λέω εγώ τώρα.

Σαφώς είναι χαωδώς υψηλότερος το ανέφερα.

Πάντως αν θεωρήσουμε πως ΜΟΝΟ αυτές οι 6 κατηγορίες του γραφήματος υπάρχουν (και δεν υπάρχουν άλλες 1000 με τα αντίστοιχα ποσοστά τους που για οικονομία χώρου δεν αναφέρονται) δεν νομίζω πως είναι λάθος (για τα επιβεβαιομένα κρούσματα να το ξαναγράψω) να κάνουμε την παραπάνω πράξη που ανέφερα ως μια ένδειξη. Λέω εγώ τώρα.

Όχι.

Οι κατηγορίες αυτές είναι άσχετες μεταξύ τους.

ΔΕΝ αφορούν τα νοσήματα που είχαν όσοι (το σύνολο των νεκρών δηλαδή του κορονωιού) πέθαναν από κορωνοϊό

Αφορούν το ποσοστό όσων πεθάνανε έχοντας ένα συγκεκριμένο νόσημα και είχαν μολυνθεί από κορωνοϊό.

Παράδειγμα: το 12% των καραφλών που κολήσανε κορονωϊό πέθανε.
το 11% όσων είχαν ένα μάτι που κόλησε κορωνοϊό πέθανε.
Αυτά ΔΕΝ προστίθενται.

από όσους πέθαναν από κορωνοϊό το 12% ήταν καραφλοί.
και το 11% από όσους πέθαναν από κορωνοϊό ήταν μονόφθαλμοι.

Αυτά θα μπορούσαν να προσδτεθούν. Αλλά δεν λέει αυτό το πράγμα το γράφημα.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν η ημέρα Σάββατο!

Πάνω που αποφάσισα να αρχίσω πάλι γυμναστήριο,να πέσει οι κοιλιά..

:offtopic:
Δημήτρη η κοιλιά δεν πέφτει με το γυμναστήριο αλλά με την διατροφή.

Καφετέριες και εμπορικά κέντρα πρέπει να κλείσουν.. Με 117 κρούσματα (τουλάχιστον) είναι επιβεβλημένο να βάλουν πιο αυστηρά μέτρα τώρα που είμαστε στην κρίσιμη καμπή

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ένα πράγμα που δεν αντέχω είναι να βγαίνει ο καθένας και να προσπαθεί να συνδέσει τη δουλειά του με τραγικά γεγονότα ώστε να την κάνει να φανεί ακόμη πιο σημαντική.

Το θεωρώ εντελώς ανήθικο.

Κορονοϊός: Αποψίλωση δασών και αστυφιλία “εξαπολύουν” φονικούς ιούς

“Ασθένειες που μεταδίδονται από τα ζώα στους ανθρώπους γνωρίζουν αύξηση καθώς ο κόσμος παραμένει θεατής μιας καταστροφής άνευ προηγουμένου του οικοσυστήματος της άγριας ζωής από την ανθρώπινη δραστηριότητα”, δήλωσε η Ντορίν Ρόμπινσον, η επικεφαλής του τμήματος άγριας ζωής του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP), που συντονίζει τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Εθνών.

Δεν λέω ότι δεν είναι τεράστιο θέμα η αποφίλωση των δασών και η καταστροφή του οικοσυστήματος αλλά έλεος!

Δηλαδή τον μεσαίωνα μου η βουβωνική πονώλη σκότωσε το 25% των κατοίκων της ευρώπης, η καταστροφή του περιβάλλοντος έφταιγε?

Για την Ισπανική γρίπη?

O Καθένας μπορεί να κάνει άσχετες συνδέσεις σε φαινόμενα που τυχαίνει να συμβαίνουν ταυτόχρονα:

ΠΧ το λιώσιμο των πάγων είναι υπεύθυνο για την άνθηση της πληροφορικής.
Είναι σωστό όμως? Απλά επειδή συμπτίπτουν χρονικά, έχουν και σχέση?

Μα που τους βρίσκουν? :p

Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν η ημέρα Σάββατο!

Πάνω που αποφάσισα να αρχίσω πάλι γυμναστήριο,να πέσει οι κοιλιά..

Εγώ το θέμα του γυμναστηρίου το έλυσα εδώ και καιρό. Το'χα πάρει για τις μέρες που δεν προλαβαίνω να πάω γυμναστήριο, ε, εδώ και 2 βδομάδες μονιμοποιήθηκε:

https://youtu.be/VUav7aLMP40

Edit: καλά λέει ο Διονύσης, η κοιλιά θέλει και διατροφή.

Καφετέριες και εμπορικά κέντρα πρέπει να κλείσουν.. Με 117 κρούσματα (τουλάχιστον) είναι επιβεβλημένο να βάλουν πιο αυστηρά μέτρα τώρα που είμαστε στην κρίσιμη καμπή

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

133 κατ'αλλους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Το ξέρω βρε Διονύση αλλά βοηθάει και το γυμναστήριο στο κάψιμο του λίπους (με αερόβια άσκηση).
Πέρυσι έχασα 15 κιλά με αεροβική και διατροφή.
Μισό χρόνοα απέχω απ το γυμναστήριο και ειδικά μετά τον χαμό του γατούλη μου,έτρωγα ασταμάτητα και πιτόγυρα κλπ "περιττά"έχω πάρει 8

Είμαι τώρα μια βδομάδα με διατροφή και μιας και η ψυχολογία μου πήρε τα επάνω της πια,ε´´ιμαι έτοιμος να ξεκινήσω γυμναστήριο.

φεύ!!

Aν και η Τουρκια εχει ανεφερει μολις ενα κρουσμα, κλεινει ολα σχολεια/πανεπιστημια και αθλητικες διοργανωσεις θα γινονται χωρις φιλαθλους.
Μαλλον πηραν χαμπαρι οτι το κιτ ανιχνευσης ιου ηταν γιαλαντζι.

+1
1000 κοιλιακους την ημερα να κανεις αμα δεν φυγει το λιπος απο κει δεν
καιρος για τρεξιμο στην φυση μου φαινεται, το χω κοψει εδω και μια βδομαδα το τζυμ
Δημητρη τι καλυτερη αεροβικη απο το τζοκινγκ σε καποιο παρκο..
Νικο καλυτερα σημερα?

Oλα τα μετρα δεν αποσκοπουν στο να μην νοσησουμε.

Αυτο ειναι βεβαιο οτι θα γινει σε επιπεδο πολυ μεγαλυτερο του επιθυμητου 60%.

Ολα τα μετρα αποσκοπουν στο να μην νοσησουμε ολοι μαζι γιατι θα μπλοκαρει το ελλειπες ετσι κι αλλιως συστημα υγειας.

Μακαρι να πιασουν τοπο οι εκκλησεις του Κικιλια να πανε ιατροι με 2ετη συμβαση
και ας μην μεινουν μεχρι τελους της συμβασης τους αν δεν το επιθυμουν.

καιρος για τρεξιμο στην φυση μου φαινεται, το χω κοψει εδω και μια βδομαδα το τζυμ

Εγώ μέχρι προχθές πήγαινα αλλά με μισή καρδιά. Τώρα αναγκαστικά θα γυμνάζομαι στο σπίτι. Το καλό είναι ότι έχω εξοπλισμό και μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα.

Status
Not open for further replies.