Ιοί

Status
Not open for further replies.
Λοιπον μολις τελειωσε η ομιλια του προεδρου μας της Ρεπουμπλικας του Μανού.

Δεν θα πω πολλα λογια γιατι ειναι φτωχια. Ηταν τοσο βαρια και βαρυσημαντη η ομιλια που δεν εχω δει κατι τετοιο απο την εποχη του Τσωρτσιλ.

Μιλησε για ιερο δεσμο του που κανει αυτο που ειμαστε ενα εθνος που περασε τους αιωνες και θα νικησουμε και πολλα τετοια που πραγματι στα αυτια μου καναν αναφορα σε πολεμο.

μεχρι και επανελαβε αυτα που λεμε εδω, ο ιδιος ο προεδρος μιλησε πως να πλενουμε τα χερια μας πωα να (μην ) χαιρετιομαστε σε τι αποσταση να κρατιομαστε ... λεγοντας μην το παιρνετε στα ελαφρια σκοπος μας ειναι να καθηστερησουμε το ιο για να νικησουμε...

Τεσπα. Απο Δευτερα κλεινουν και εδω ολα τα σχολεια και οι σχολες επ αοριστον.

Ειπε οτι θα ξανα επικοινωνησει με τον Τραμ για να μην δημιουργηθει απομωνοση ( να τον καλοπιασει για να μην γινει η Ευρωπη καραντινα μαλλον εννοουσε).

Ξανα τεσπα... Οταν βγει και βρω το βιντεο του λογου θα το ανεβασω εδω για τους βευτυχεις γνωστες της γλωσσας του Μολιερου γιατι πιστευω οτι αυτα που λεγονται εχουν ενα ιστορικο βεληνεκες.

Κλεινοντας φυσκια με το κλασσικο " Ζητω η ρεπουμπλικα και Ζητω η Γαλλια ! "

Χτες ένας Γερμανός πήγε για ψώνια στο ALDI με αυτή την περιβολή.
ca0de1199de8284e185c3539d2274bda.jpg

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην Ιταλια καπου διαβασα οτι προτιμανε να βαζουν τους νεοτερους που νοσουν στις ΜΕΘ.

Ευτυχώς τα απολυμαίνω επαρκώς.Πριν ,τραγουδούσα δις το Happy Birthday to me την ώρα που τα έπλενα.

.

Άλλαξε τραγούδι. Σου έχω ένα για μπάνιο, σπεσιαλ. Αφιερωμένο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Ιοί

Δεν είναι αυτό που βοήθησε την κατάσταση. Εξάλλου δεν υπάρχει θεραπεία και το ποσοστό θανάτων δεν είναι μικρότερο από αλλού.

Τα δρακόντια μέτρα βοήθησαν.

Κάτι τέτοια δηλαδή:

Εδώ θα γινόταν αποδεκτά τέτοια μέτρα?

Τους λέει η πολιτεία καθήστε στο σπίτι και πάνε βόλτες στις καφετέριες.

Εκ του αποτελέσματος, βλέποντας πόσο αποτελεσματική ήταν μια τέτοια αυστηρή γραμμή ενός κράτους, χάνουν την φωνή τους πολλοί "δικαιωματιστές" και "πολιτικά ορθοί"... Στην Κίνα , ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ της αποφασιστικότητας και αδιαφορίας για το "public image", θα σωθούν χιλιάδες ή εκατομμύρια ζωές - ζωές που δεν θα καταφέρουν να σωθούν στην Ιταλία ή στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο για χάρη της πολιτικής ορθότητας και της δύναμης της εικόνας στην οθόνη. Στην Κίνα ο κάθε μαλάκας του "έλα μωρε τώρα που θα μου πουν τι να κάνω - αφού δεν γουστάρω" μπουζουριάζεται κι ας σκούζει.
Δείχνει επίσης το πόσο αποτελεσματικότερο και με λιγότερα αρνητικά αποτελέσματα για τον λαό του μπορεί να γίνει ένα κράτος που δεν φοβάται να τσαλακώσει λίγο την εικόνα του (προς τους αφελείς δικαιωματιστές πάντα). Ετσι καταφέρνει η τεράστια πληθυσμιακά Κίνα να ξεπεράσει μια πανδημία, ή το απομονωμένο και περικυκλωμένο Ισραήλ να επιβιώνει απο το Ισλάμ. Εμείς σαν Ελλάδα καταφέρνουμε να κινδυνεύουμε υπαρξιακά με πληθυσμιακή αλλίωση γιατί φοβόμαστε μην τυχόν βουλιάξει καμμιά βάρκα ή μη τυχόν δακρύσει κανα παιδάκι - ελπίζω με τον cov-19 να τα πάμε καλύτερα...
Σόρρυ, αλλά η μια εικόνα φέρνει την άλλη και οι σκέψεις έρχονται αυθόρμητα...

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Εκ του αποτελέσματος, βλέποντας πόσο αποτελεσματική ήταν μια τέτοια αυστηρή γραμμή ενός κράτους, χάνουν την φωνή τους πολλοί "δικαιωματιστές" και "πολιτικά ορθοί"... Στην Κίνα , ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ της αποφασιστικότητας και αδιαφορίας για το "public image", θα σωθούν χιλιάδες ή εκατομμύρια ζωές - ζωές που δεν θα καταφέρουν να σωθούν στην Ιταλία ή στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο για χάρη της πολιτικής ορθότητας και της δύναμης της εικόνας στην οθόνη. Στην Κίνα ο κάθε μαλάκας του "έλα μωρε τώρα που θα μου πουν τι να κάνω - αφού δεν γουστάρω" μπουζουριάζεται κι ας σκούζει.
Δείχνει επίσης το πόσο αποτελεσματικότερο και με λιγότερα αρνητικά αποτελέσματα για τον λαό του μπορεί να γίνει ένα κράτος που δεν φοβάται να τσαλακώσει λίγο την εικόνα του (προς τους αφελείς δικαιωματιστές πάντα). Ετσι καταφέρνει η τεράστια πληθυσμιακά Κίνα να ξεπεράσει μια πανδημία, ή το απομονωμένο και περικυκλωμένο Ισραήλ να επιβιώνει απο το Ισλάμ. Εμείς σαν Ελλάδα καταφέρνουμε να κινδυνεύουμε υπαρξιακά με πληθυσμιακή αλλίωση γιατί φοβόμαστε μην τυχόν βουλιάξει καμμιά βάρκα ή μη τυχόν δακρύσει κανα παιδάκι - ελπίζω με τον cov-19 να τα πάμε καλύτερα...
Σόρρυ, αλλά η μια εικόνα φέρνει την άλλη και οι σκέψεις έρχονται αυθόρμητα...

Παιδια να μην ειμαστε τοσο θριαμβολογοι οσο αφορα την Κινα προς στιγμην. Πολυ καλα επραξαν αλλα ο πολεμος δεν κερδιθηκε.
Ο ιδιος ο Ξι Ζιπινγ χτες που πηγε στην Χουαν και μιλησε με κατοικους (τον ακουσα σε ενα ρεπορταζ) μιλησε για πολεμο αμυνας, για μια μαχη αντιστασης που κερδηθηκε.
Τιποτα δεν μας εξασφαλιζει οτι ενω πεσει δεν θα ξαναανεβει.

Πριν λιγο ακουσα κατι που μου εκοψε τα γονατα απο τον Μακρον αλλα δεν θελω να το επαναλαβω. Οχι ακομα. Θελω να το ξανακουσω για να διαβεβαιωθω και να το ακουσουν και αλλοι πριν. Τοτε, μετα, θα βαλω το βιντεο. Ας δουμε πως θα εξελιχτει.
Δινονται τεραστειες μαχες μεσα σε εργαστηρια και ερευνητικα κεντρα σε ολη την Γαλλια σε ολη την Ευρωπη και ελπιζω να επικοινωνουν με ολο τον υπολοιπο κοσμο.

Lidl ...
έτσι είναι ολα τα ψυγεία σε δύο που πήγα . Και Μακαρόνια γάντια μαντηλάκια ούτε στις αποθήκες του καταστήματος . Γάλατα προς εξαφάνιση . Θέλω να πιστεύω ότι ως ημέρα Πέμπτη προσφορών κάποιοι ήταν υπερβολικοι και θα ανανεωθούν από αύριο το πρωί τα ράφια και τα ψυγεία .
2b46661a1298a7f064c3da2fecb19a78.jpg
19467d8bea52d5c77a479a49476c4998.jpg
e778981fd5dc30e8eba235adddd6f566.jpg
20abd10e2324c702ad808b45f69dc136.jpg

Στην Ιταλια καπου διαβασα οτι προτιμανε να βαζουν τους νεοτερους που νοσουν στις ΜΕΘ.

Δυστυχώς είναι αλήθεια...

Πλέον επιλέγουν ποιον θα νοσηλεύσουν και ποιον θα τον αφήσουν στη μοίρα του.

Το είχε στην συνέντευξη του γιατρού στην corrilere dela sera που έβαλα εδώ χτες ή προχτές.

Κάπου διάβασα ότι στην πράξη όλους όσους είναι πάνω από 75 τους αφήνουν.

Είναι τρομερό. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες είναι σε σοκ.

Τέτοια απόφαση δεν δικαιούται κανείς να ζητήσει σε κάποιους να την πέρνουν.

Δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ φαντάζομαι.

Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση αυτών των γιατρών με τίποτε στον κόσμο...

Γινεται οπως στα νοσοκομεια εκστρατειας στους πολεμους.

Πρεπει να βαλουμε στο κεφαλι μας οτι δεν υπαρχει γιατροδεντρο επισης...

Υπαρχουν αυτοι που υπαρχουν (που τα καταφερνουν πρωτα απ'ολα ) πρεπει να ξεχασουμε ολα οσα ξεραμε τα "κατα βουληση".

Τραγική απόφαση.. Πως επιλέγεις ποιος είναι καλύτερα να σωθεί; Με τι κριτήρια; Δεν το κατάλαβα δεν υπάρχουν κλίνες;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Τραγική απόφαση.. Πως επιλέγεις ποιος είναι καλύτερα να σωθεί; Με τι κριτήρια; Δεν το κατάλαβα δεν υπάρχουν κλίνες;

αν δεν υπάρχουν τα μέσα,
επιλέγεις αυτόν που έχει περισσότερες πιθανότητες να σωθεί
δεν έχει πχ νόημα να "κάψεις" μία θέση σε μονάδα για κάποιον που μάλλον δε θα τα καταφέρει, ενώ θα ήταν χρήσιμη σε κάποιον άλλον

Ιδου το βιντεο...

Αυτο που με φοβισε στο 04.54 + επειτα... Ηθελα να πεισθω οτι ακουσα καλα..
Εχει και υποτιτλους στα Γαλλικα συγχρωνισμενα για οσους δεν εχουν το αυτι της γλωσσας.

Δυστυχώς και στο Βέλγιο-Βρυξέλλες εχει αρχίσει σιγά σιγά ο πανικός.

Σουπερμάρκετ, δεν υπάρχουν χαρτιά υγείας και εννοείται καμία χλωρίνη και αντισηπτικά. Μάσκες ούτε ρωτάμε πια..

Στη δουλειά μας ανακοίνωσαν οτι από Δευτέρα μενουμε σπίτι με teleworking μέχρι νεωτέρας. Οι παιδικοί σταθμοί έκλεισαν και αυτοί ως 30 Μαρτίου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν υπάρχουν αρκετές μονάδες ΜΕΘ με αναπνευστήρες Κλπ.

Κριτήρια υπάρχουν (πιθανότητα επιβίωσης) αλλά αυτά είναι σε λογικό επίπεδο.

Ότι και να σου λέει όμως το μυαλό, το συναίσθημα είναι άλλο πράγμα.

Δεν υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που να μην τσακιστεί αν χρειαστεί να πάρει τέτοια απόφαση.

Εγώ όσο και να το καταλάβαινα (και το καταλαβαίνω) αν έπρεπε να πω "αυτός όχι" δεν θα γλύτωνα το τρελάδικο.

Ζώο βλέπω να υποφέρει και συνταράζομαι.

Στην γάτα μου έκανα ευθανασία και έκλεγα 2 μήνες. ακόμη και τώρα το σκέφτομαι και πέφτω σε μαύρα σκοτάδια.

Με άνθρωπο δεν θα μπορούσα να το αντέξω.

Status
Not open for further replies.