Ιοί

Status
Not open for further replies.
Καλά, θέλει η π@υτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Θέλει δε θέλει, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Το ίδιο θα ισχύσει στη συνέχεια φυσικά και για αυτά που βρίσκονται στα ράφια των σουπερμαρκετς. Γιατί δεν αρκεί μόνο να είναι αυτά ανοιχτά, πρέπει να'χουν και προϊόντα που κάποιος παράγει.

Η ιδέα πίσω από το άμεσο γενικό κλείσιμο έχει εξ ορισμού προσωρινό και όχι μόνιμο χαρακτήρα. Δεν υπάρχει λόγος να εμφανιστούν σοβαρές ελλείψεις. Θέλεις να πεις ότι δεν υπάρχει απόθεμα τουλάχιστον μήνα στις αποθήκες;

Το βασικό είναι να έχουμε data για τις μέρες του εγκλεισμού να ξεδίνουμε. Τα άλλα έρχονται δεύτερα (μέχρι να τα χρειαστούμε)
Επόμενο βήμα να ζητήσουμε από τον στρατό deliveri γκοτζίλα μέσω του ειδικού app όπως προβλέπει το σχέδιο Δατοκράτωρ.

Στην Ισπανία 120 νεκροί και πάνω από 4Κ κρούσματα.. Πάμε για δεύτερη Ιταλία. Η Ουκρανία κλείνει τα σύνορα
Πρέπει να δράσουμε αποτελεσματικά αποθεματικά υπάρχουν για ένα μήνα σίγουρα. Γενικό κλείσιμο άμεσα όσο είναι νωρίς

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Οι φαρμακευτικές είχαν ένα μήνα να παράξουν αναλώσιμα όπως αντισηπτικά και οινόπνευμα. Δεν το έπραξαν και η αγορά έχει αδειάσει ,σε συνδυασμό με εμάς τους έξυπνους που τα αγοράζαμε με τα τελάρα, την πιο κρίσιμη στιγμή. Οι φαρμακευτικές λέω εγώ βρήκαν το τέλειο άλλοθι να μεταφέρουν την παραγωγή σε φορολογικούς παραδείσους. Γιατί σίγουρα σε αυτές τουλάχιστον θα επιτραπεί, μην πω επιβληθεί, να δουλεύουν απρόσκοπτα.

Re: Απάντηση: Ιοί

Η ιδέα πίσω από το άμεσο γενικό κλείσιμο έχει εξ ορισμού προσωρινό και όχι μόνιμο χαρακτήρα. Δεν υπάρχει λόγος να εμφανιστούν σοβαρές ελλείψεις. Θέλεις να πεις ότι δεν υπάρχει απόθεμα τουλάχιστον μήνα στις αποθήκες;

Κοίτα, το όλο κόνσεπτ του 'flattening the curve', που πολύ σωστά είναι ο στόχος αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά αυτό που λέει είναι ότι ΔΕΝ θα σταματήσουμε την πανδημία, αλλά θα της αλλάξουμε τη διάρκεια, ώστε να έχουμε ελπίδες ότι θα υπάρχει περίθαλψη για όσους τη χρειαστούν. Άρα ο ένας μήνας που λες είναι μάλλον υπεραισιόδοξο νούμερο, σχεδόν εκτός πραγματικότητας. Αυτά που διαβάζω από επιδημιολογικές μελέτες μιλάνε για κορύφωση μέσα Μαίου.

Στο μεταξύ,στο νοσοκομείο της αδελφής μου ,είχαμε δύο κρούσματα

Το νοσοκομείο ΜΕΤΑΧΑ για όσους δεν ξέρουν,είναι ογκολογικό / αντικαρκινικό ,γεμάτο με ευπαθείς ασθενείς φυσικά.

Το ένα κρούσμα αφορά σε ασθενή στην Αιματολογική κλινική (κάποια νεοπλασία του αίματος φυσικά) και το δεύτερο μια νοσηλεύτρια που κόλλησε απ τον σύζυγό της.

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και αλλάξαν οι κλίνες και οι κλινικές άρων άρων ,για τα νέα δεδομένα..

Re: Απάντηση: Ιοί

Στο μεταξύ,στο νοσοκομείο της αδελφής μου ,είχαμε δύο κρούσματα

Το νοσοκομείο ΜΕΤΑΧΑ για όσους δεν ξέρουν,είναι ογκολογικό / αντικαρκινικό ,γεμάτο με ευπαθείς ασθενείς φυσικά.

Το ένα κρούσμα αφορά σε ασθενή στην Αιματολογική κλινική (κάποια νεοπλασία του αίματος φυσικά) και το δεύτερο μια νοσηλεύτρια που κόλλησε απ τον σύζυγό της.

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και αλλάξαν οι κλίνες και οι κλινικές άρων άρων ,για τα νέα δεδομένα..

Καλά αυτά τα καταλαβαίνω, δε μπορείς να τα ελέγχεις, συμβαίνουν. Αυτό που με προβληματίζει είναι με τους διάφορους που έρχονται στα νοσοκομεία πανικόβλητοι (δεν τους κρατάω κακία, I'm just stating the fact), και τελικά βγάζουν εκτός λειτουργίας ολόκληρες μονάδες. Δεν έπρεπε να έχουν φτιάξει μια υποδομή με μια τέντα/container απ'εξω και γιατρούς με προστασία για να αντιμετωπίζουν τα νεοεισερχομενα;

Καλησπερα, δεν γνωριζω αν εχει ξαναειπωθεί, τα υγρα αντιβακτηριδιακα μαντηλάκια (πχ septona) εχουν δραση εναντιων του ιου?

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε μια ιδανική κοινωνία μόνο Ιάσων.

Το ΕΣΥ λόγω της κρίσης έχει αποδυναμωθεί.

Σηκώθηκαν και έφυγαν όλοι οι γιατροί στο εξωτερικό για να έχουν μέλλον,όταν εδώ μοιράζουν ψίχουλα.

Γι αυτό και ζήτησε ο Κικίλιας βοήθεια και συνδρομή από τους ιδιώτες γιατρούς,τάζοντας τους διετή σύμβαση με το Δημόσιο..

Καλησπερα, δεν γνωριζω αν εχει ξαναειπωθεί, τα υγρα αντιβακτηριδιακα μαντηλάκια (πχ septona) εχουν δραση εναντιων του ιου?

Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω είναι ανάλογα με την περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, και πρέπει να'ναι πάνω από 70%. Σε κάθε περίπτωση, η καλύτερη λύση είναι η "μηχανική" αποβολή του ιού από τα χέρια σου, που γίνεται με απλό ζεστό νερό και σαπούνι. Τα μαντηλάκια είναι είτε για περιπτώσεις που για κάποιο λόγο δεν έχεις πρόσβαση σε νερό-σαπούνι, είτε για επιφάνειες.

Απάντηση: Re: Ιοί

Εγώ προσπαθώ εδώ και λίγες ημέρες να κόψω συνήθεια χρόνων που πλέον γίνεται ασυναίσθητα, το δάγκωμα νυχιών.:furious3: χλωμό το βλέπω πάντως

Υπάρχει καμία ιατρική εξήγηση γιατί κυρίως τα μικρά παιδιά περνάνε τον νέο ιό αέρα χωρίς κάν συμπτώματα ? είναι παρθένοι οργανισμοί χωρίς αναπτυγμένο αμυντικό σύστημα και συνήθως τσιμπάνε εκτος από τις παιδικές αρρώστιες και γρίπη κλπ. Αντίθετα δεν μου φαίνεται περίεργο που το περνάν πιο εύκολα ενήλικες χωρίς προβλήματα υγείας, έχουν σαφώς πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα από τα παιδιά.

Κάτι πολύ περίεργο παίζει βέβαια αφού δεν νοσούν μόνο οι άνθρωποι με σημαντικά προβλήματα υγείας.

Πάντως είναι σαν να είναι μελετημένος από κάποιο πονηρό μυαλό ο μπαγάσας ο ιός να αφανίσει τον γερασμένο πληθυσμό και οσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας να μείνει το νέο (υγειές) αίμα με οτι συνεπάγεται αυτό σε μια κοινότητα.

Νομίζω έχει να κάνει με τον λεγόμενο κατακλυσμό κυτοσίνης.
Οι μεγαλύτεροι αντιδρούν με υπερπροσπάθεια του αναπνευστικού να διώξει τον ιό και τελικά κάνει κακό στους πνεύμονες.
Αντίθετα τα μικρά δεν έχουν τόσο ανεπτυγμένο ανοσοποιητικό και δεν καταρρέει το αναπνευστικό από την υπερπροσπάθεια.
Από την αλλη αυτό δεν δίνει εξήγηση γιά κρυώματα και γρίπες, από τα οποία νοσούν κανονικά.
Ίσως έχει να κάνει με το ότι οι μεγαλύτεροι έχουν ξαναφιλοξενήσει κορονοϊούς στο σώμα τους και τα αντισώματα που έχουν δεν είναι επακριβώς φτιαγμέν γιά τον sars-cov-2, έτσι κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Οι καπνιστές έχουν πλεονέκτημα λόγω νικοτίνης
παραδόξως και για κάποιο λόγω αεροσυνοδοί κ πιλότοι παρά του ότι εκτίθενται σε πολλούς ανθρώπους για αρκετή ώρα σε κλειστό περιβάλλον. Θέλει μελέτη

Ένας από τους γιατρούς του φόρουμ να μου λύσει μια απορία αν έχει την καλοσύνη:Διάβασα πως οι αιματολογικές των νοσούντων χαρακτηρίζονται από χαμηλή συγκέντρωση λεμφοκυττάρων. Το αντίθετο δεν έπρεπε να συμβαίνει;;

Status
Not open for further replies.