Ιοί

Status
Not open for further replies.
Δεν φοβάμαι για μένα,παίρνω τα μέτρα μου,μάσκες αντισηπτικά κλπ (το ππολύ πολύ να την αρπάξω,ειλικρινά χ@στηκα)

Αλλά η αδελφή μου έχει πολύ εύθραυστο αναπνευστικό σύστημα και τρέμω μη μου αρρωστήσει.

Εχει περάσει και τα 50,πολύ με προβληματίζει,δεν έχω άλλον στην ζωή μου.

Εφημερεύει από αύριο το πρωί μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι.

Και έχουν ήδη δυό κρούσματα στο νοσοκομείο της.

Οσο το σκέφτομαι..

Δεν προβλέπεται όσοι εργαζόμενοι σε νοσοκομεία έχουν πχ ευαίσθητο αναπνευστικό σύστημα (αυτά τα ξέρουν εσωτερικά στα νοσοκομεία), να ασχολούνται αυτές τις μέρες με κάτι άλλο που να μην τους βάζει στην επικίνδυνη ζώνη εργασίας ?

Απάντηση: Re: Ιοί

Ουκρανία χθες..Λιτανεία για τον Κορωνοΐο..Τα συμπεράσματα δικά σας.

View attachment 169477
Darwin award.

Στην Κορέα εκεί που είχαν 30 κρούσματα η ασθενής 31 μια κυρία άνω των 60 πήγε στην εκκλησία και μολύνθηκαν 1000 άτομα . Είναι από τις χώρες που η εξάπλωση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις .

Τελικά μήπως ο ιός είναι κατασκεύασμα της κομμουνιστικής Κίνας για να εξαλείψει τις θρησκείες;

Θα περάσω σημερα βόλτα απ'εξω εδώ στο χωριό . Θα βγω αναγκαστικα από το σπίτι γιατί έχω το σκυλί σε κλινική μετά από ατύχημα στο κεφάλι χτες το βράδυ. Μόνο αυτό μου έλειπε αυτές τις μέρες να χάσω το σκυλί ...

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Darwin award.

Στην Κορέα εκεί που είχαν 30 κρούσματα η ασθενής 31 μια κυρία άνω των 60 πήγε στην εκκλησία και μολύνθηκαν 1000 άτομα . Είναι από τις χώρες που η εξάπλωση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις .

Τελικά μήπως ο ιός είναι κατασκεύασμα της κομμουνιστικής Κίνας για να εξαλείψει τις θρησκείες;

Θα περάσω σημερα βόλτα απ'εξω εδώ στο χωριό . Θα βγω αναγκαστικα από το σπίτι γιατί έχω το σκυλί σε κλινική μετά από ατύχημα στο κεφάλι χτες το βράδυ. Μόνο αυτό μου έλειπε αυτές τις μέρες να χάσω το σκυλί ...

Περαστικά στο σκυλάκι μόνο..Τίποτε άλλο.

Darwin award.

Καλά η δική σας εκκλησία έχει πολλές πόρτες και παραπόρτες Φαντόζομαι ότι η δεξιά πλαϊνή θα είναι ανοικτή και απο κεί θα μπαίνουν.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

.....

Τι εγινε και τραυματιστηκε το σκυλι ; Περαστικα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Τι εγινε και τραυματιστηκε το σκυλι ; Περαστικα
Το χτύπησε καταλάθος ο 4χρονος γιος μου ... Είναι τραγικό να φύγει έτσι το σκυλι... Έμεινε ξερό κάτω με την γλώσσα έξω και τα μάτια ανοικτά . Νόμιζα ότι "τελειωσε". Αλλά την άρπαξα και σε 10 λεπτά ήμουν στην κλινική. Σήμερα που πήρα τηλέφωνο είναι καλύτερα και άρχισε να βλέπει από το ένα μάτι . Ελπίζω να μην έχει σοβαρή εγκεφαλική βλάβη . Κατάγματα στο κρανίο δεν έχει... Θα πάω σε λίγο να το δω.

Είναι μέλος της οικογένειας . Το βράδυ ο μικρός ρωτούσε γιατί δεν την άφησε ο γιατρός να κοιμηθεί μαζί μας ... Κοιμόμαστε όλοι μαζί και το σκυλί στα πόδια μας...

Μόνο αυτό μας λείπει τώρα ψυχολογικά και οικονομικά ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Το χτύπησε καταλάθος ο 4χρονος γιος μου ... Είναι τραγικό να φύγει έτσι το σκυλι... Έμεινε ξερό κάτω με την γλώσσα έξω και τα μάτια ανοικτά . Νόμιζα ότι "τελειωσε". Αλλά την άρπαξα και σε 10 λεπτά ήμουν στην κλινική. Σήμερα που πήρα τηλέφωνο είναι καλύτερα και άρχισε να βλέπει από το ένα μάτι . Ελπίζω να μην έχει σοβαρή εγκεφαλική βλάβη . Κατάγματα στο κρανίο δεν έχει... Θα πάω σε λίγο να το δω.

Είναι μέλος της οικογένειας . Το βράδυ ο μικρός ρωτούσε γιατί δεν την άφησε ο γιατρός να κοιμηθεί μαζί μας ... Κοιμόμαστε όλοι μαζί και το σκυλί στα πόδια μας...

Μόνο αυτό μας λείπει τώρα ψυχολογικά και οικονομικά ...

Μακάρι να μην έχει τίποτα το σκυλάκι,να επανέλθει και να είστε πάλι όλοι ευτυχισμένοι.

Μολις γυρισα. Αυριο θα την παρουμε σπιτι. Καπως ηρεμησα . Ειδα αλλο σκυλι. Εκει που ηταν ενα κομματι κρεας εφαγε κιολας και στεκεται καλα μονη της. Το Απογευμα θα την βαλουν να περπατησει και θα κανουμε και αιματολογικες . Μιλαμε για ενα πλασματακι 2 κιλα... Οι γατες διπλα ειναι πιο μεγαλες απο αυτο...

Και να παμε και στο θεμα μας. Το χωριο εχει ελαχιστη κινηση . Ανοικτα ο φουρνος, το μινι μαρκετ, το super market , κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο και ενα μεσιτικό-λογιστικο γραφειο που αναλαμβανει πληρωμες λογαριασμων με χαρτι να λεει πως μονο ενα ατομο την φορα μπορει να εισερχεται.
Κινηση σε εκκλησια δεν ειδα. Αυτο που ειδα ομως ειναι πολλα παιδια εξω να παιζουν μπαλα και πολλοι να ψηνουν εξω σαν να ειναι πρωτομαγια... Και δυο ατομα να μοιραζουν φυλλαδια διαφημιστικα. Μυαλο δεν βαζουμε.
Εγω αν δεν ειχα το θεμα με το σκυλι δεν θα ειχα βγει απο το σπιτι μου απο την Τεταρτη που κλεισαμε και την σχολη.

Το τραγικό είναι πως αν κάποια επιχείρηση κλείσει με εντολές λόγω έκτακτων μέτρων, δεν υπάρχει πληρωμή μισθών.
Τώρα γίνεται μία κίνηση γιά κάποιο επίδομα.
Φοβάμαι πως θα γίνει χάος με απλήρωτα και καθυστερήσεις υποχρεώσεων.
Είναι άπειροι αυτοί που πάνε μήνα-μήνα εισόδημα και έξοδα.

Τελικα σ'αυτην την χωρα καποιοι εχουν μπερδεψει τον κατ'οικο περιορισμο με τις διακοπες.

Για αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις έκτακτου ανάγκης είναι απαραίτητο να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος. Μόνο έτσι θα περιοριστούν περιττές μετακινήσεις και συναθροίσεις

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Το τραγικό είναι πως αν κάποια επιχείρηση κλείσει με εντολές λόγω έκτακτων μέτρων, δεν υπάρχει πληρωμή μισθών.
Τώρα γίνεται μία κίνηση γιά κάποιο επίδομα.
Φοβάμαι πως θα γίνει χάος με απλήρωτα και καθυστερήσεις υποχρεώσεων.
Είναι άπειροι αυτοί που πάνε μήνα-μήνα εισόδημα και έξοδα.
Δυστυχως ανηκω σε αυτες τις επιχειρησεις. Μηνιαια διδακτρα και πληρωμη υποχρεωσεων. Χωρις διδακτρα δεν μπορω να πληρωσω οχι καθηγητες (που ειναι ωρομισθιοι) αλλα ουτε τα παγια εξοδα μου. Η αναστολη πληρωμων ασφαλιστικων ταμειων για εμενα δεν σημαινει βοηθεια. Τα λεφτα που θα ζητανε μετα εγω δεν θα τα εχω πληρωθει για να τους τα δωσω. Και αν καταφερω να μαζεψω καποια χρηματα απο τον μισο μηνα που εγιναν μαθηματα θα πανε στο ενοικιο γιατι ειναι το εισοδημα της σπιτονοικοκυρας μου. Πρεπει να επιδοτηθουν οι υπαλληλοι και οι επιχειρησεις. Ειμαστε κρατος δυο ταχυτητων. Οι δημοσιοι θα πληρωθουν κανονικα ενω οι ιδιωτικοι τιποτα.

Σκέφτομαι πως μένοντας κλεισμένος στο σπίτι για μια ή δύο βδομάδες προστατεύω τον εαυτό μου αλλά αν δεν το κάνουν και οι συμπολίτες μου τότε όταν δεν θα μπορώ να κάνω διαφορετικά και θα πρέπει να βγω αναγκαστικά η κατάσταση που θα συναντήσω θα είναι χειρότερη από ότι είναι σήμερα.
Αν σήμερα ανησυχούμε για το πόσο εύκολα η δύσκολα μπορούμε να πάρουμε τον ιό, τις επόμενες εβδομάδες αυτό που θα συναντήσουμε βγαίνοντας έξω θα είναι μια έτοιμη Ιταλία.
Και αυτό θα γίνει εάν η κοινωνία μας εξακολουθεί να αδιαφορεί να μην ακολουθεί τις οδηγίες και για να νομίζει πως το θέμα δεν τους αφορά και δεν τους αγγίζει.

Status
Not open for further replies.