Στο μυαλό μου έρχεται το παρακάτω κομμάτι. Κάποιοι ίσως το θυμούνται.
https://www.youtube.com/watch?v=jqZ8428GSrI
https://www.youtube.com/watch?v=jqZ8428GSrI
Σκέφτομαι πως μένοντας κλεισμένος στο σπίτι για μια ή δύο βδομάδες προστατεύω τον εαυτό μου αλλά αν δεν το κάνουν και οι συμπολίτες μου τότε όταν δεν θα μπορώ να κάνω διαφορετικά και θα πρέπει να βγω αναγκαστικά ......
και μέσα στο καλοκαίρι προλάβει να έρθει κανένα εμβόλιο
Η λογικη και η προτεραιοτητα ολης αυτης της κινησης δεν ειναι "μενω κλεισμενος αρα προστατατευομαι"
Η λογικη ειναι "μενω κλεισμενος αρα προστατευω τους αλλους"
Και αυτο αφορα τον καθενα. Και καθενας εχει να δωσει λογο ως προς την δικη του συμπεριφορα.
Φυσικα εκ των πραγματων προστατευεις ΚΑι τον εαυτο σου.
Πρεπει να μπει στο μυαλο του καθενος οτι ειναι υπευθυνος για την ζωη των αλλων.
Πρεπει να αλλαξουν οι συνηθειες σκεψης απο το εγω-εγω-εγω. Ελπιζω οτ αυτη η πανδημια θα μας κανει να βγουμε καλυτεροι και μεγαλυτεροι.
Το το συμβαινει στην Ιταλια εινα πραγματι κατι αξιοθαυμαστο.
....
Και αυτό που συμβαίνει στη Ιταλία δεν περιέχει τίποτα προς θαυμασμό.
Απο αυτο και μονο που λες καταλαβα οτι δεν καταλαβες τιποτα απο "το φιλμ".Code:
Δεν πειραζει εχουμε μερες μπροστα μας, θα καταλαβουν πολλοι, και ολο και πιο πολλοι.... Ουτως η αλλως.
Αν έχεις πραγματικά να πεις κάτι πεστο ξεκαθαρα.
Δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για ευφυολογηματα.
Κοίτα το θέμα μου και αυτό που με ενδιαφέρει αυτήν την ώρα είναι να καταλάβουν οι συμπολίτες μου και γενικότερα η κοινωνία μας την σοβαρότητα της κατάστασης πράγμα που δυστυχώς δεν κατάλαβαν στην αρχή οι γείτονες μας και τώρα μετράνε 1266 νεκρούς.Τι ευφυολογηματα ; Το εχω πει ξεκαθαρα.
Η νοοτροπια σας προς το παρων ειναι (κι αν κλειστω εγω...τι θα κανουν οι αλλοι) και βλεπουμε ολους αυτους τους ευτραπελους που βγαινουν και πηγαινοερχονται γιατι ειναι δικαιωμα τους.
Ενω την Ιταλια ουτε με το κυαλι δεν μπορειτε να την φτασετε. Ουτε για τον σεβασμο ουτε για την πειθαρχια ουτε για τον ανθρωπισμο της... Για μιληστε νου σε εθελοντικο επιπεδο τι γινεται ;
θες να συγκρινεις με της Ιταλιας ; Ενημερωσου για να πεις αν ειναι αξιο θαυμασμου
Ναι κυκλοφόρησεΑν οντως κυκλοφορησε τετοιο εξωφυλλο, ισως για αυτο εγινε σκοτωμος ξαφνικα στα σουπερ μαρκετ.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.