Ιοί

Status
Not open for further replies.
Εγώ είμαι σε οικειοθελή απομόνωση ήδη από την Τρίτη το βράδυ λόγω της εποχιακής γρίπης, αρχίζει και μου τη δίνει ψυχολογικά. Όμως προσπαθώ να απασχολούμαι διαρκώς με κάτι. Αύριο λέω να κλαδέψω πορτοκαλιές..

Να κάτσεις στα αυγά σου να γιάνεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μη στρεσάρεις τον οργανοσμό με χειροντακτικές εργασίες.

Τώρα πια τα έχουν και Ιδιωτικά Νοσοκομεία με κόστος από 150 έως 300 ευρώ ανάλογα με το Νοσοκομειο. Αλλά προφανώς δεν φτάνουν ούτε και αυτά για όλον τον πληθυσμό. Και στο εξωτερικό όμως δεν επαρκούν για όλους, χρειάζεται μεγάλη "στροφή " των εργαστηρίων παρασκευης προς την παραγωγή του κιτ χωρια την οικονομική επιβάρυνση κράτους και πολιτών. Εφιάλτης για τους οικονομικούς τεχνοκρατες....

Αμφιταλαντεύτηκα πάρα πολύ για το αν θα το βάλω, αλλά θεωρώ κάπως άδικο το ότι επικεντρωθήκαμε μόνο στο παπαδαριό και αγνοούμε τους λοιπούς ταλιμπάν της χώρας. Εξάλλου, οι παπάδες μετά το γενικό κράξιμο μάζεψαν το κοπάδι τους (έστω επισήμως).

Μ'αυτά τα κοπάδια εδώ θα ασχοληθεί κανείς;

https://youtu.be/7clPE2qKkxc

Παρακαλώ μην επικεντρωθούμε στο τι ζητάνε κλπ (γούστο τους, καπέλο τους, δημοκρατία έχουμε, και πολιτικά δε συζητάμε), αλλά στο τι κάνουν, και σε τι συνθήκες επιλέγουν να το κάνουν, αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία.

JN0TBQBl.jpg

VvxDJBgh.jpg

Φαντάζομαι το ξέρετε ήδη, αλλά το ανέβασα. 1 φύλλο χαρτί κουζίνας, 2 λαστιχάκια και συρραπτικό. Γίνεται μαι με 1 λάστιχο μονό για πίσω από κεφάλι αντί για τα αυτιά.

JN0TBQBl.jpg

Φαντάζομαι το ξέρετε ήδη, αλλά το ανέβασα. 1 φύλλο χαρτί κουζίνας, 2 λαστιχάκια και συρραπτικό. Γίνεται μαι με 1 λάστιχο μονό για πίσω από κεφάλι αντί για τα αυτιά.

Κάνει δουλειά αυτό; Μήπως βοηθάει και καμία δεύτερη στρώση με ύφασμα; (ρωτάω, δεν έχω ιδέα..)

Αμφιταλαντεύτηκα πάρα πολύ για το αν θα το βάλω, αλλά θεωρώ κάπως άδικο το ότι επικεντρωθήκαμε μόνο στο παπαδαριό και αγνοούμε τους λοιπούς ταλιμπάν της χώρας. Εξάλλου, οι παπάδες μετά το γενικό κράξιμο μάζεψαν το κοπάδι τους (έστω επισήμως).

Μ'αυτά τα κοπάδια εδώ θα ασχοληθεί κανείς;

https://youtu.be/7clPE2qKkxc

Παρακαλώ μην επικεντρωθούμε στο τι ζητάνε κλπ (γούστο τους, καπέλο τους, δημοκρατία έχουμε, και πολιτικά δε συζητάμε), αλλά στο τι κάνουν, και σε τι συνθήκες επιλέγουν να το κάνουν, αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία.

...

Attachments

• 89393491_1865911943544959_2451331886744600576_o.jpg
    89393491_1865911943544959_2451331886744600576_o.jpg
    133.4 KB · Views: 143
Για τα αιγοπρόβατα που αγαπάμε. Τα άλλα τα αγαπά περισσότερο ο βοσκός τους ότι και όνομα να έχει.
https://www.youtube.com/watch?v=nuBaRcQq6-Q

Για τη μάσκα θα προτιμούσα σερβιέτα αν είναι για DIY. Και σκέψη της στιγμής. Μάσκα DIY από φίλτρο καμπίνας αυτοκινήτου με άνθρακα! (ένας ένας μην αδειάσουν και τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων :flipout:)

Κάνει δουλειά αυτό; Μήπως βοηθάει και καμία δεύτερη στρώση με ύφασμα; (ρωτάω, δεν έχω ιδέα..)

Να σου πω δεν ξέρω. Αλλά από το τίποτα... Άσε που οι "μαμά" κοντεύουν να φτάσουν το 2ευρο. ! ρολό χαρτί 1 ευρώ το πήρα και βγάζει 10άδες..... Πάντως αναπνέω πιο εύκολα από ότι με "γνήσια" μάσκα, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό.

Η γυναίκα μου πάντως είναι πιο "μοδάτη" και έχει φτιάξει υφασμάτινα μαύρα πλενόμενα. Σαν τα καλά φίλτρα αέρος για αυτοκίνητα ένα πράμα:flipout:

U7OPZv3h.jpg

Edit: Είχα παραγγείλει 20 "κανονικές" πριν 1 εβδομάδα, διαδικτυακά, 20 ευρώ τα 25 τεμάχια¨, πληρωμένα με κάρτα κιόλας. Δεν έχω παραλάβει τίποτα ακόμα....

Δηλαδή περιμένουμε να φτάσουμε στην κατάσταση των Ιταλών με καραμπινιερους με αυτόματα;
Όχι πείτε μου τι θα έκαναν οι καραμπινιεροι εάν πάρα τις απαγορεύσεις έσκαγε μύτη τέτοια πορεία.
Δεν έχουμε κατανοήσει τι θα πει κατάσταση έκτακτου ανάγκης.

Τελικά βρε παιδιά σχετικά με τις μάσκες....

Από τη μια ειδικοί λένε "μη φοράρτε", από την άλλη βλέπω από επίσημους ( πχ τον ΓΓ της Κίναςς) μέχρι όλους τους σατυνομικούς (|στις χώρες που επλήγησαν πολύ) και τον απλό κόσμο να φοράνε.

Τιι γίνεται? μας λένε μη φοράτε γιατί δεν φτάνουν για όλους?

Γιατί μια μάσκα ακόμη και από χαρτί κουζίνας να είναι χειρότερη από το τίποτε?
\

Re: Απάντηση: Ιοί

Δηλαδή περιμένουμε να φτάσουμε στην κατάσταση των Ιταλών με καραμπινιερους με αυτόματα;
Όχι πείτε μου τι θα έκαναν οι καραμπινιεροι εάν πάρα τις απαγορεύσεις έσκαγε μύτη τέτοια πορεία.
Δεν έχουμε κατανοήσει τι θα πει κατάσταση έκτακτου ανάγκης.

Το έχουμε κατανοήσει Τάσο.

Απλά ανάμεσά μας υπάρχουν και ζούδια.

οδηγίες κατασκευής μάσκας από το University of Hong Kong Shenzhen Hospital

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μάλλον λένε να μην φοράμε γιατί δεν χρειάζεται παντού. Και για να μην έχει έλλειψη εκεί που χρειάζεται. Πχ Αν πάω στο περίπτερο και είμαι στο μισό μέτρο από τον περιπτερά, την φοράω εκείνη τη στιγμή. Στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, σπίτι προφανώς δεν χρειάζεται, δεν είναι αερομεταφερόμενος ο ιός.

Τέλειο! Έτσι θα σκάσω μύτη στο δικαστήριο και αςτολμησουν μόνο να μου πουν τίποτα. Όχι ας τολμήσουν.

Άρα 2πλό κουζίνας + χαρτομάντηλο και έχεις 90% της χειρουργικής. Μάλιστα. Καλά το είπα ότι αναπνέω πολύ εύκολα με αυτές που έφτιαξα. Θα γίνει ανακατασκευή λοιπόν...

Άρα 2πλό κουζίνας + χαρτομάντηλο και έχεις 90% της χειρουργικής. Μάλιστα. Καλά το είπα ότι αναπνέω πολύ εύκολα με αυτές που έφτιαξα. Θα γίνει ανακατασκευή λοιπόν...

Βάζει και πλαστικό "φράγμα" απέξω....

Status
Not open for further replies.