Ιοί

Status
Not open for further replies.
Roberto Stella: Ο Ιταλός γιατρός που ''ανήκει σε όλο τον κόσμο''

Δεν ξέρω αν ισχύει το παρακάτω, μόνο σε ελληνικά site το είδα. Αν ναι, μιλάμε για ΓΙΑΤΡΟ και ΑΝΘΡΩΠΟ με κεφαλαία.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, το υγειονομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων είναι ήρωες.

Ένας συνάδελφος του Στέλλα σε μια σχολή εκπαίδευσης υγειονομικού προσωπικού της περιοχής, ο Αλεσάντρο Κολόμπο, ανέφερε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA ότι ο Στέλλα του είπε πριν από λίγες ημέρες: ''Έχουμε ξεμείνει από μάσκες. Να είμαστε όμως προσεκτικοί και να συνεχίσουμε''.

4ac7487e9db86ca0963b55a693f274b5.jpg

Βγήκα μια βόλτα με το αμάξι μοι και τον καφέ μου. Καμία ελπίδα, να ετοιμαστούμε για Δαντικές καταστάσεις. Εκατοντάδες άνθρωποι συναγελάζονται στην παραλία, οι ψησταριές αναστενάζουν, μαθητούδια φασώνονται στις καβάτζες, πιτσιρίκια έχουν ξαμοληθεί αλαλάζοντας με μάνες ( ;; ) να τα κυνηγούν, παρεάκια μηχανόβιων-ποδηλατόβιων και αλογάρηδων να χαίρονται τη λαμπερή μέρα, και εννοείται μάσκες και γάντια πουθενά. Μια κανονικότατη Πρωτομαγιά δηλαδή. Σκατά στα μούτρα μας ως λαός, τίποτε άλλο.

Τα ίδια βλέπω και εγώ.. Αύριο που είναι Δευτέρα θα πάνε όλοι με τα τρένα να ανοίξουν τα μαγαζάκια τους στο κέντρο και γενικά..Στα λεωφορεία κάθονται δίπλα δίπλα άπαντες..
Νωρίς είναι ακόμη, όταν θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται οι θάνατοι θα σφίξουν τα γάλατα. Παντού έτσι γίνεται στην αρχή
Αν θες να δείξεις πυγμή εφαρμόζεις στρατιωτικό νόμο πολύ απλά τα πράγματα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Χθες βράδυ έμαθα πως ο 66χρονος που ήταν διασωληνομένος στο Ρίο, το πρώτο θύμα, ήταν μία εβδομάδα πριν την εκδρομή στους Αγίους Τόπους, στην Πάρμα, από την οποία γύρισε ψιλοάρρωστος αλλά επειδή το είχε τάμα, πήγε κανονικά και ανέβαλε την επίσκεψη σε γιατρό.

Αν ισχύει, πρόκειται για εγκληματία. Έσπειρε τον χαρο σε πόσους ανύποπτους, καίτοι ο ίδιος ήταν, λένε, μορφωμένος άνθρωπος.
Με την επιφύλαξη ότι ισχύει., ασφαλώς.

Βασιλη για εμενα τα ΜΜΜ θα πρεπει να πυκνωσουν !! δρομολογια.

Ειναι ο μονος τροπος να ειναι μεσα αραια τα πραγματα.

Ηδη λενε οτι η χρηση των ΜΜΜ εχει πεσει στο 50% !! φανταζομαι οτι θα πεσει για πλακα στο 25% συντομα.

Οποτε δεν ειναι τραγικο ισως αν τα δρομολογια ειναι πολυ τακτικα και οχι αραια.

Βγήκα μια βόλτα με το αμάξι μοι και τον καφέ μου. Καμία ελπίδα, να ετοιμαστούμε για Δαντικές καταστάσεις. Εκατοντάδες άνθρωποι συναγελάζονται στην παραλία, οι ψησταριές αναστενάζουν, μαθητούδια φασώνονται στις καβάτζες, πιτσιρίκια έχουν ξαμοληθεί αλαλάζοντας με μάνες ( ;; ) να τα κυνηγούν, παρεάκια μηχανόβιων-ποδηλατόβιων και αλογάρηδων να χαίρονται τη λαμπερή μέρα, και εννοείται μάσκες και γάντια πουθενά. Μια κανονικότατη Πρωτομαγιά δηλαδή. Σκατά στα μούτρα μας ως λαός, τίποτε άλλο.

Κοίταξε... καλό θα κάνει συνολικά....

Έτσι λέει ο Δαρβίνος.

Πάντως την γατούλα μου -που δεν την αφορά το θέμα- δεν την βλέπω να ανησυχεί καθόλου.

Τον πλανήτη αξίζει να τον διοικήσουν οι γάτες!

dba47ea1b20e5e42b77e45c64b6e746ce7a3ffedead7babf250bb37f9b474982.jpg

Βασιλη για εμενα τα ΜΜΜ θα πρεπει να πυκνωσουν !! δρομολογια.

Ειναι ο μονος τροπος να ειναι μεσα αραια τα πραγματα.

Ηδη λενε οτι η χρηση των ΜΜΜ εχει πεσει στο 50% !! φανταζομαι οτι θα πεσει για πλακα στο 25% συντομα.

Οποτε δεν ειναι τραγικο ισως αν τα δρομολογια ειναι πολυ τακτικα και οχι αραια.

συμφωνώ, πολύς κόσμος πρέπει να πάει στις δουλειές του
όχι για να βγάλει λεφτά,
αλλά για να δουλέψει το σύστημα
(υποδομές υγείας, σώματα ασφαλείας, τροφοδοσία και χίλια δυο ακόμη)

Re: Απάντηση: Ιοί

Για τα ΜΜΜ που είναι εν δυνάμει τα πιο επικίνδυνα μέρη, τίποτα!

Δεν είναι!

Έχουν κολλήσει οι πάντες στις παραλίες, τα μπαράκια και τα πάρκα!

Όλα καλά!

Δεν πρόκειται να ζήσω με το άγχος..Θα είμαι όσο σχολαστικός μπορώ και θα κοιτάζω να αποφεύγω τους μ@λ@κες..
Ήδη τα χέρια μου έχουν μουλιασει από το οινόπνευμα...Το επόμενο βήμα θα είναι να μπούμε σε γυάλα με φορμόλη..
Ε δεν γίνεται.

Ρίξε λίγο body milk μέσα. Μερικές σταγόνες αρκούν. Σοβαρά, δεν ξεραίνονται έτσι.

Re: Απάντηση: Ιοί

Αν ισχύει, πρόκειται για εγκληματία. Έσπειρε τον χαρο σε πόσους ανύποπτους, καίτοι ο ίδιος ήταν, λένε, μορφωμένος άνθρωπος.

Και με μακρά ενασχόληση με τα κοινά!!!!!!!

Πρέπει να διερευνηθεί πάντως.

Από αύριο είναι υποχρεωτικό Νίκο.
Υποχρεωτικό οκ αλλά μην πάνε και αδειάσουν τα ράφια, αν και αν τα αδειάσουν τις επόμενες μέρες θα έχει λιγότερο κόσμο στην ουρά

Εγώ Χρήστο περιμένω να δω πότε θα κλείσουν και τα εργοτάξια γιατί εμείς είμαστε 100-120 άτομα κάθε μέρα...

Απάντηση: Re: Ιοί

Δυστυχώς η πειθαρχία δεν χαρακτηρίζει τον Ελληνικό λαό...
Εχουμε χαρακτηριστεί διεθνώς σαν Ζορμπάδες, είναι ωραία η ζωή, ωχ αδελφέ,
και μας ξελάσπωναν κάποιοι οραματιστές και φιλότιμοι ήρωες, που τους φυλακίσαμε
όταν μας το επέβαλαν και αφού έκαναν το καθήκον τους..
Και όπου και να κοιτάξεις (κυρίως δημόσιο), ένας εργατικός τραβάει κουπί,
και οι υπόλοιποι κάνουν λούφα που το λένε ζωάρα..
Σε μία διαφαινόμενη κρίση σαν και αυτή, εμφανίζονται αυτά τα χαρακτηριστικά.
O ίδιος άνθρωπος που αδιαφορεί για τα ΜΑΠ (ατομικά μέτρα προστασίας) θα πλακώνεται
αύριο για μία θέση στο Super Market.
Δεν υπάρχει κάποια ενσυναίσθηση του αγώνα που δίνει το ιατρικό προσωπικό στις δομές υγείας?
Παντού ακούω γύρω μου τι ωραία μέρα, κρίμα τι χάνουμε, να πίναμε έναν καφέ..
Ζούμε στην Δανία και μας έχει λειψει μια ηλιόλουστη μέρα?
Δεν βλέπουν τι συμβαίνει στην Ιταλία?
Δεν μπορούν μερικοί να ανοίξουν ένα βιβλίο να ξεστραβωθούν?
Δεν μπορούν να δουν μία όμορφη ταινία?
Δεν μπορούν να δουν πέρα από το σήμερα?
Εχει χαθεί η λογική τόσο και να ριψοκινδυνεύουν κάποιοι για μία βόλτα στον συνωστισμό?
Είμαστε ικανοί να μετακινηθούμε από την απάθεια στην υστερία μα χαρακτηριστική άνεση..
Βέβαια αρκετοί ακολουθησαν τις οδηγίες, αλλά σε επιδημίες δεν αρκεί γιατί
η ανωριμότητα και των λίγων κάνει ζημιά.
Θα μου πείτε ότι παντού στον κόσμο θα δούμε εικόνες αδιάφορων,
αυτό μας δικαιολογεί, όταν θέλουμε να λέμε ότι δημιουργήσαμε την Δημοκρατία,
και την ίδια στιγμή να είμαστε ανάξιοι του δημιουργήματος...

Καμία κυβέρνηση του δυτικού κόσμου δεν θέλει να αναλάβει πολιτικό κόστος με αυστηρά μέτρα, για αυτό το πάνε τσούκου τσούκου και αφήνουν τον χρόνο να αναλάβει τα αναπόφευκτα..
Δεν κλείνουν μμμ, επιχειρήσεις για να μην αναλάβουν το κόστος οικονομικής κατάρρευσης λες και δεν θα έρθει από μόνη της σε λίγο.. Απαγορεύουν αλλά δεν μαστιγώνουν.. Αν εφάρμοζαν όλες οι χώρες για κάποιο διάστημα στρατιωτικό νόμο θα περιορίζονταν το πρόβλημα εντελώς

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Υποχρεωτικό οκ αλλά μην πάνε και αδειάσουν τα ράφια, αν και αν τα αδειάσουν τις επόμενες μέρες θα έχει λιγότερο κόσμο στην ουρά

Εγώ Χρήστο περιμένω να δω πότε θα κλείσουν και τα εργοτάξια γιατί εμείς είμαστε 100-120 άτομα κάθε μέρα...

Σε αυτό, έχουμε (και εγώ μέσα είμαι) μεγάλο θέμα.

Δεν σταματάνε έτσι απλά οι εργολαβίες κλπ.

Πρέπει να υπάρχει κάποια πιο αναλυτική πρόβλεψη.

Υπάρχουν προθεσμίες, επιμετρήσεις, ΠΠΑΕ, λογαριασμοί να πληρωθιύν Κλπ.

Μπλέξιμο...

Status
Not open for further replies.