Ιοί

Status
Not open for further replies.
Νέα ΚΥΑ για αναστολή της λειτουργίας των Δικαστηρίων:
οι εξαιρέσεις πλέον είναι ελάχιστες.
https://lawnet.gr/law-news/ελλάδα/η-νέα-κυα-για-την-αναστολή-λειτουργίας/

Σήμερα άκουσα για περίπτωση, που παρά την αναστολή των διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης (ήδη από την Παρασκευή), επιδόθηκε είτε επιταγή προς εκτέλεση είτε κατασχετήριο, δεν ξέρω τι ακριβώς, προερχόμενο από εισπρακτική.

Όχι μόνο άκυρο, αλλά θα είναι ωραίο να πέσει και μια μηνυτήρια αναφορά για παράβαση μέτρων της ΚΥΑ για να δούμε και κανένα κεφάλι.

Και για όσους δεν έχουν δει την πρώτη και καλύτερη season του LAST MAN ON EARTH όπου εξαφανίζεται όλος ο πληθυσμός της γης από έναν ιο
είναι η ευκαρία για πολύ γέλιο.
Ο καημένος ο πρωταγωνιστής βρίσκεται μόνος στην γη για έναν ολόκληρο χρόνο φρικάρει τελείως και όταν συναντάει την μια μοναδική γυναίκα εκείνη του ζητάει να παντρευτούν αλλιώς δεν δέχεται να κάνουν σεξ, δηλαδή τι 7 δισεκατομύρια να είμαστε τι μόνο 2 άνθρωποι να απομείνουμε, τα ίδια προβλήματα θα έχουμε. Mετά μόλις παντρεύονται εμφανίζεται καλύτερη γυναίκα!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=-ooh--JoRQ0

Και για όσους δεν έχουν δει την πρώτη και καλύτερη season του LAST MAN ON EARTH όπου εξαφανίζεται όλος ο πληθυσμός της γης από έναν ιο
είναι η ευκαρία για πολύ γέλιο.
Ο καημένος ο πρωταγωνιστής βρίσκεται μόνος στην γη για έναν ολόκληρο χρόνο φρικάρει τελείως και όταν συναντάει την μια μοναδική γυναίκα εκείνη του ζητάει να παντρευτούν αλλιώς δεν δέχεται να κάνουν σεξ, δηλαδή τι 7 δισεκατομύρια να είμαστε τι μόνο 2 άνθρωποι να απομείνουμε, τα ίδια προβλήματα θα έχουμε. Mετά μόλις παντρεύονται εμφανίζεται καλύτερη γυναίκα!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=-ooh--JoRQ0

Ναι το εχω δει! η 1η και η 2η ηταν η καλυτερη!

Κατι τετοιο αναλογο με αυτο που (λεγεται οτι) ειπε ο Μπορις, ειπε και η Μερκελ.

Το ειχα βαλει εδω. Οποιος μενει Γερμανια ας τον παραβαλει ακριβως.

"Πρεπει να καταλαβετε οτι το 70% θα κολησει το ιο" ειπε... ψυχρα.

Τωρα το τι ακριβως ειπε ο Τζονσον (αρα οι επιστημονες που απαρτιζουν το συμβουλιο του) δεν ξερω, πρεπει να δεις το κειμενο παρα να πιστευεις τετοιες φυλαδες, αλλα εναι σιγουρο οτι μετρα ισαξια της καταστασης δεν εχουν παρθει. Και ισως αποδειχτει μοιραιο.

Ισως σκεφτονται ας αρπαξουν τον ιο τα παιδια και οι νεοι ετσι θα δημιουργησουν μεταξυ τους ανοση. Πολυ ριψοκινδυνο στοιχημα γιατι κατι καθηγηταδες που ακουγα χτες στην εκπομπη που ειπα λενε οτι τιποτα δεν μας εξασφαλιζει οτι δεν θα υπαρξει θνησιμοτητα επισης στους νεους χωρις προβληματα υγειας ( και ειπαν καποια παραδειγματα που εχει ηδη συμβει).

Το καλυτερο παραδιγμα ειναι αυτο της Ταϊβαν απο την πρωτη στιγμη κυριολεκτικα. Δραστικα στρατιωτικα μετρα. Νικησαν. Βεβαια εχουν πειθαρχια γιατι αν και δημοκρατια ειναι αρκετα μλιταριστικη σαν χωρα λογω των γειτονων Κινεζων. Οντας και οι ιδιοι Κινεζοι...ειχαν περιπου ιδιες πρακτικες και οι Κινεζοι με ελαχιστη καθυστερηση, Δικαιολογημενα γιατι αυτοι ηρθαν πρωτοι αντιμετωποι με την αγνωστη αυτη απειλη.

Όχι μη μπερδεύεσαι. Αυτό που είπε η Μέρκελ καμία σχέση δεν έχει μ'αυτό που κάνει ο παρανοϊκός στην Αγγλία. Το ότι θα κολλήσει το 70-80% του πληθυσμού το λένε όλοι, κι ο Μητσοτάκης, και ο Μακρόν, και γενικότερα όλος ο νορμάλ πλανήτης.Το θέμα είναι ότι παλεύουν αυτό να συμβεί σε μεγάλο διάστημα ώστε να μη σκοτώνεται κόσμος σαν τα κοτόπουλα σε φάρμα.

Αυτό φυσικά δεν ενδιαφέρει τον Μπόρις, όπως και δεν τον ενδιαφέρει η χώρα του και πως την κατάντησε. Αλλά δε θα επεκταθώ παραπάνω σ'αυτά.

Δυστυχως νεα μελετη δειχνει οτι ο ιος συνεχιζει να υπαρχει μεσα στους νοσουντες, ακομα και 37 ημερες μετα την αρχικη μολυνση.
Αν ισχυει, σημαινει πως συνεχιζουν να μεταδιδουν τον ιο ακομα και μετα την ληξη της 14ημερης καραντινας.

https://www.bloomberg.com/news/arti...ve-in-patients-for-five-weeks-after-contagion

Για το ανθρώπινο κογιότ λετε?

images

Re: Απάντηση: Ιοί

Νέα ΚΥΑ για αναστολή της λειτουργίας των Δικαστηρίων:
οι εξαιρέσεις πλέον είναι ελάχιστες.
https://lawnet.gr/law-news/ελλάδα/η-νέα-κυα-για-την-αναστολή-λειτουργίας/

Σήμερα άκουσα για περίπτωση, που παρά την αναστολή των διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης (ήδη από την Παρασκευή), επιδόθηκε είτε επιταγή προς εκτέλεση είτε κατασχετήριο, δεν ξέρω τι ακριβώς, προερχόμενο από εισπρακτική.

Όχι μόνο άκυρο, αλλά θα είναι ωραίο να πέσει και μια μηνυτήρια αναφορά για παράβαση μέτρων της ΚΥΑ για να δούμε και κανένα κεφάλι.

Yπαρχει κατι απλο που μπορει να γινει με εκτακτη κυβερνητικη αποφαση. Μετατοπιση-μεταθεση νεκρου χρονου εν κριση...
Γιατι δεν γινεται ; Ισως γιατι καποιοι εσωσωματικοι κομματικοι θεματοφυλακες θα το εκμεταλευτουν και θα ανεβουν στα καγκελα και θα φωναζουν "ξεφτιλιστηκε η δημοκρατια" "μια τετοια αποφαση πρεπει να κατατεθει και να ψηφιστει απο τη βουλη" ξαναφεραμε χουντες" κλπ γνωστα...
Μηπως ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Yπαρχει κατι απλο που μπορει να γινει με εκτακτη κυβερνητικη αποφαση. Μετατοπιση-μεταθεση νεκρου χρονου εν κριση...
Γιατι δεν γινεται ; Ισως γιατι καποιοι εσωσωματικοι κομματικοι θεματοφυλακες θα το εκμεταλευτουν και θα ανεβουν στα καγκελα και θα φωναζουν "ξεφτιλιστηκε η δημοκρατια" "μια τετοια αποφαση πρεπει να κατατεθει και να ψηφιστει απο τη βουλη" ξαναφεραμε χουντες" κλπ γνωστα...
Μηπως ;

Σε όλα τα άλλα γίνεται, εκτός ποινικών υποθέσεων, λόγω συνταγματικής διάταξης.

Ας μας πουν οι γιατροί, πάντως η Wikipedia μας λέει ότι η Ιντερφερόνη Αλφα 2Β είναι έργο Ελβετού στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης.

Προσωπικά είμαι πεπεισμένος για το ότι δεν, μόνο και μόνο από το σε τι κατεύθυνσης σελίδες διάβασα την είδηση, αλλά δε θα επεκταθώ. :BDGBGDB55:

Για την οικονομία της συζήτησης να πω πως οι ιντερφερόνες δεν εφευρέθηκαν από κανέναν, είναι πρωτεΐνες που παράγει φυσιολογικά ο ανθρώπινος οργανισμόα όταν του επιτεθεί ιός. Ρόλος τους είναι να "θωρακίζουν" τα υγιή κύτταρα. Τα τελευταία χρόνια παράγονται από γενετικά τροποποιημένα βακτήρια, καθώς και από γενετικά τροποποιημένα θηλαστικά. Θεωρούνται επίσης αντικαρκινικοί παράγοντες, ενώ είναι και το μοναδικό ουσιαστικά φάρμακο έναντι της πολλαπλής σκλύρηνσης.

Βγάλαν άρθρο και οι hoaxes. Αφενός όπως τα λέει ο Νίκος, αφετέρου ουδεμία σχέση με το "κουβανικό θαύμα" (ή τον συγκεκριμένο ιό).

Πολύ καλή ιδέα που θα μπορούσε να σώσει πολύ κόσμο μεγάλης ηλικίας, και να ανακουφίσει άλλο τόσο κόσμο μικρότερης ηλικίας οικονομικά.

Med student develops grocery delivery service for seniors affected by coronavirus.

Αξιοθαύμαστο να το κάνουμε για τον γείτονα μας έτσι κι αλλιώς, αλλά και σε μεγαλύτερη κλίμακα επί πληρωμή δεν κάνει κακό.

Η γυναίκα σήμερα παραπονέθηκε για την κλεισούρα.. Την έκανα μια γύρα με το αμάξι στην περιοχή όπου σε πιάνει κάτι με τα πάντα κλειστά αλλά τι να κάνουμε..Το κατάλαβε και γυρίσαμε μέσα. Εγώ από την φύση μου είμαι σπιτογατος και 2 μήνες να με κλείσεις μέσα δεν έχω πρόβλημα.. Αρκεί να έχω καφέ και Ίντερνετ

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Κι εγώ σπιτόγατος είμαι, αλλά αν δεν πάρω καθαρό αέρα με πιάνει μια άλφα απελπισία. Για την ώρα ρίχνουμε ένα περπάτημα έξω για μισή-μια ώρα κάθε μέρα. Εννοείται πως θα το κόψουμε αν βγει τέτοια οδηγία, αλλά για την ώρα, αφενός δε συναντάμε άνθρωπο, αφετέρου μας ισορροπεί. Ωραίο πράμα να μη μένεις στο κέντρο τελικά (και γκρίνιαζα τόσο καιρό για το αντίθετο!)

Στον στρατιωτικό νόμο κομμένος καφές και ιντερνετ. Και η γυναίκα φουλ νεύρα από την κλεισούρα. Μήπως να ξανασκεφτείς τι εύχεσαι ίκαρε?
Άστο το τζίνι στο λιχνάρι. :flipout:

Μια άποψη για την προέλευση του κορωνοϊού.

Μητροπολίτης Μόρφου:

''όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίας, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες. Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κορωνοϊό. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών».''

Απάντηση: Re: Ιοί

Μια άποψη για την προέλευση του κορωνοϊού.

Μητροπολίτης Μόρφου:

''όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίας, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες. Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κορωνοϊό. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών».''

Αυτος με την AMG ειναι?

Όχι μη μπερδεύεσαι. Αυτό που είπε η Μέρκελ καμία σχέση δεν έχει μ'αυτό που κάνει ο παρανοϊκός στην Αγγλία. Το ότι θα κολλήσει το 70-80% του πληθυσμού το λένε όλοι, κι ο Μητσοτάκης, και ο Μακρόν, και γενικότερα όλος ο νορμάλ πλανήτης.Το θέμα είναι ότι παλεύουν αυτό να συμβεί σε μεγάλο διάστημα ώστε να μη σκοτώνεται κόσμος σαν τα κοτόπουλα σε φάρμα.

Αυτό φυσικά δεν ενδιαφέρει τον Μπόρις, όπως και δεν τον ενδιαφέρει η χώρα του και πως την κατάντησε. Αλλά δε θα επεκταθώ παραπάνω σ'αυτά.

Nope. O Macron δεν ειπε τιποτα αναλογο με αυτο της Μερκελ.
Ποτε δεν δηλωσε "εν παση περιπτωση θα μολυνθειτε το 70% του πληθυσμου".
Αντιθετα ειπε οτι πρεπει να κανουμε οτιδηποτε δυνατο για να μη φτασουμε σε ενα τετοιο σημειο ( το χειροτερο σεναριο ) πραγμα που εμπεριεχει και deceleration σε χρονο.

Τωρα το τι ακριβως ειπε ο Τζονσον, δεν το ειδα, ειδα τι ερμηνευει μια εφημεριδα. Αν οι Βρεταννοι θελουν να το παιξουν παλι και καλα "οδηγω αριστερα" δεν με απασχολει εφοσων τα συνορα μας θα εναι κλειστα.

Στον στρατιωτικό νόμο κομμένος καφές και ιντερνετ. Και η γυναίκα φουλ νεύρα από την κλεισούρα. Μήπως να ξανασκεφτείς τι εύχεσαι ίκαρε?
Άστο το τζίνι στο λιχνάρι. :flipout:

Για απαγόρευση κυκλοφορίας είπα που είμαι υπέρ. Αλλά ακόμη και έτσι αν το θέτεις δεν έχω θέμα πραγματικά αν είναι για το καλό όλων

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Status
Not open for further replies.