Ιοί

Status
Not open for further replies.
Θα παίξει εν καιρώ. Να μαζευτούν οι ταλιμπάν (χριστιανοί και διεθνιστές), οι γραψαρχίδηδες παραλίες, και βέβαια οι επιβεβαιωμένοι που αγνοούν την υποχρεωτική καραντίνα τους.

Δεν ξέρω πως θα τηρηθεί βέβαια αυτό, και φοβάμαι ότι οι γνωστοί θα κάνουν την τρίχα - τριχιά μέχρι να επέλθει χάος.

Η απαγορευση κυκλοφοριας μπορει να προστατεψει και απο αλλα αυτη την στιγμη. Η Ελλαδα δεχεται πολλαπλες απειλες συν τον ιο.

Η απαγορευση κυκλοφοριας μπορει να προστατεψει και απο αλλα αυτη την στιγμη. Η Ελλαδα δεχεται πολλαπλες απειλες συν τον ιο.

Δεν χρειάζεται να απαγορεύση την κυκλοφορία. Να κλείσει τα πρατήρια καυσιμών και τέλος. Θα κουνιέται αυτος που εχει πραγματικα να παει καπου (πχ νοσοκομείο κλπ) Πλησιαζει και το Πάσχα....μην κολλήσουν και τα χωρία!

Δεν χρειάζεται να απαγορεύση την κυκλοφορία. Να κλείσει τα πρατήρια καυσιμών και τέλος. Θα κουνιέται αυτος που εχει πραγματικα να παει καπου (πχ νοσοκομείο κλπ) Πλησιαζει και το Πάσχα....μην κολλήσουν και τα χωρία!

και εαν αυτος που εχει αναγκη να κινηθει χρειαζεται καυσιμα,πως θα παει..?
ειναι πολλες οι περιπτωσεις που αναγκαστικα πρεπει να κινηθει καποιος.
τι λεμε τωρα..?

και εαν αυτος που εχει αναγκη να κινηθει χρειαζεται καυσιμα,πως θα παει..?
ειναι πολλες οι περιπτωσεις που αναγκαστικα πρεπει να κινηθει καποιος.
τι λεμε τωρα..?

Μα εχετε απόλυτα δικιο σε αυτο που λετε! Το θέμα ειναι πολυπλοκο και πολυπλευρο. Αλλά πχ μπορουν να αφήσουν τα Επαγγελματικής χρήσης μονο να κυκλοφορουν. Σκέψεις ...

Αυτό που λες ΔΕΝ μπορεί να γίνει για πολλούς πολλούς λόγους.

Re: Απάντηση: Ιοί

Δηλαδη της ιδιας...

Άλλη προσβαση έχει η ΕΚΤ στις αγορές και άλλη το Ηνωμένο Βασίλειο... Τσέκαρε και λίγο πόσο πάει η λίρα σε σχέση με το ευρώ... :-) τζογάρει πολύ ο μπόρις με την διαχείριση του ιού

Μα εχετε απόλυτα δικιο σε αυτο που λετε! Το θέμα ειναι πολυπλοκο και πολυπλευρο. Αλλά πχ μπορουν να αφήσουν τα Επαγγελματικής χρήσης μονο να κυκλοφορουν. Σκέψεις ...

Mα τι λες?

Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν λειτουργεί έτσι.

Απλά απαγορεύεται να βγεις από το σπίτι εκτός αν πρόκειται να πας για τρόφιμα ή στο φαρμακείο.

Ελέγχεται η κυκλοφορία από την αστυνομία με αυστηρότατο τρόπο και τέλος.

Τι να αφήσουν μόνο τα επαγγελματικής χρήσης?

Σοβαρολογείτε?

Ειχα σεανς φυσιοθεραπειας αποψε (και την Παρασκευη και ραντεβου για επομενη βδομαδα κοκ).

Μολις δεχτηκα SMS οτι ο χωρος κλεινει μεχρι νεοτερας...την ωρα που ετοιμαζομουν να παω.

Θα δουμε και αλλα.

Mα τι λες?

Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν λειτουργεί έτσι.

Απλά απαγορεύεται να βγεις από το σπίτι εκτός αν πρόκειται να πας για τρόφιμα ή στο φαρμακείο.

Ελέγχεται η κυκλοφορία από την αστυνομία με αυστηρότατο τρόπο και τέλος.

Τι να αφήσουν μόνο τα επαγγελματικής χρήσης?

Σοβαρολογείτε?

Στην Ισπανια εγινε σημερα. Τωρα... με συνδρομη της αστυνομιας και του στρατου στους δρομους.

L’Espagne en etat d’alerte face au coronavirus : confinement gέnέralisέ et militaires dέployέs

https://www.lemonde.fr/planete/arti...-l-espagne-en-etat-d-alerte_6033250_3244.html

Με την Ελλαδα με τον στρατο στα συνορα, χερσαια, θαλασσια, ανατολικα, και βορεια, θα ειναι πολυ πιο δυσκολο...

Τι ελεγα πριν 4-5 χρονια ;

Θα δουμε και αλλα.

Αυτό ακριβώς!!!....τι άλλα θα δουμε!!!....και το τρομερό ειναι οτι δεν θα μπορουμε να κάνουμε τπτ....Εγω πλέον κραταω οτι επόμενοι 2 μηνες θα ειναι πολυ δυσκολοι....εγω αυτό που βλέπω οτι οπου υπάρχει συναθροιση κόσμο πάνε και τα κλείνουν ή τα περιοριζουν.

Δεν χρειάζεται να βγάλεις όλες τις μονάδες.. Αρκούν συχνές περιπολίες από αστυνομία και οχήματα του στρατού.. Καταλαβαίνει ο άλλος και δεν κινείται άσκοπα. Ενδεικτικά μπλόκα και έλεγχος. Μια, δυο το καταλάβει και ο πιο απείθαρχος ότι δεν παίζουμε

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Θα πεθανουμε στην πείνα εάν κλείσουν τα πρατήρια

Ούτε καν περιπολίες.... Διακριτική παρουσία, και επέμβαση μόνο στις αθροες και ανεξέλεγκτες παραβιάσεις... Ούτε χούντα έχουμε ούτε καταδικοι είμαστε...
Αλλά τότε όταν λέω επέμβαση εννοώ επέμβαση.

Θα είχε στρατιωτικό νόμο και θα έβγαιναν όπως οι Άγγλοι για συναυλία;

Οταν η κατασταση ερχεται στον υποχερωτικο κατοικο περιορισμο, η κοινωνια βασιζεται στην εθελοντικη συνεισφορα.

Εχω καποια αντιληψη απο το τι συμβαινει στην Ιταλια.

Ο φιλος μου που ειναι στην Πολιτικη προστασια (επισης εθελοντικα) αλλαξε ποστο ευθυνης. Απο την αμεση επεμβαση στελεχωνει πλεον ενα επιχειρηιακο κεντρο, οπου λαμβανει τηλεφωνηματα των ανθρωπων που εχουν αναγκη, τα αναλυουν και εχει στην διαθεση του αριθμο νεων, εθελοντες ολοι, που στελνονται οταν ειναι αναγκαιο, εξοπλισμενοι για τις εν λογω παρεμβασεις, ειτε να βοηθησουν καποιον αρρωστο, ειτε να μεταφερουν καποιον, ειτε ακομα και να αγορασουν τροφημα και φαρμακα και να τα διανειμουν.
Ολα αυτα επι εθελοντικη βασης. Γιατι αλλιως ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ....
Ο φιλος μου ειναι 12 χρονια μεγαλυτερος απο μενα, και μπηκε στον εθελοντισμο με το που βγηκε στην συνταξη εδω και τρια-τεσσερα χρονια. Αρα ειναι ο ιδιος σε ηλικια ευαλωτη. Και ομως...

Αλλα δε ανησυχω για την Ελλαδα, εχω ακουσει οτι εχει πολλους αλλυλεγγυους.

Status
Not open for further replies.