Ιοί

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ιοί

Πιστεύω ότι ανάλογα με τα κρούσματα (απώλειες) θα προχωρήσει η κυβέρνηση σε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.
Να προετοιμαστούμε για μεγάλη ψυχολογική πίεση λόγω εγκλεισμού και αλλαγή συνηθειών μας για αρκετές ημέρες.
Επίσης δεν ενημερώνουν τον κόσμο για μέτρα ατομικής προστασίας,πχ οι μάσκες για προστασία πρέπει να έχουν ένδειξη FFP3 για κατακράτηση του ιού, πολλοί φορούν ότι βρουν.
Ο ιός σε συνάρτηση με το τσάκισμα των οικονομιών των κρατών είναι η τέλεια καταιγίδα.
Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους.

τον ιό τον ίδιο δεν τον σταματάει ούτε αυτό γιατί αρκετά μικρότερος σε διάμετρο

απλά αν ταξιδεύει πάνω σε μεγαλύτερο σταγονίδιο ίσως των γλυτώσεις...

Θα το γράψω με λίγα λόγια και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Χτες ήταν Κυριακή και δεν έγιναν σχεδόν καθόλου τεστ στην περιοχή της Ηπείρου.
Δεν θα γράψω τίποτα για την "γραμμή" που προσπαθούν να ακολουθήσουν τα μέσα ενημέρωσης.

Πρώτον, παρακαλώ τέτοια σοβαρά πράγματα να δίδονται με σχετική πηγή.

Δεύτερον, τι ακριβώς "γραμμή" προσπαθούν να ακολουθήσουν τα ΜΜΕ σε μια χώρα που βρίσκεται σε γενική καραντίνα;

51 ορφανά διαγνωσμένα εκατοντάδες μη πιστοποιημένα που ελπίζουμε να κάθονται σπίτι τους και όχι να συνωστίζονται στα ράφια των σουπερμάρκετ.
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι από τα 350 κρούσματα ποσοι πολλοί είναι οι ...σελεπριτις;.... τυχαίο;
Πάει η... Σκορδά που έχει βηχαλακι της κάνουμε το τεστ ...να δούμε και λίγο μπουκάτι....
Πας εσύ με τα ίδια συμπτώματα ...τραβά σπίτι φίλος για κατ οίκον περιορισμό χωρίς τεστ ....

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν πηγαίνει καμία Σκορδα κανένας Σάκης η φραγκατος στο δημόσιο να περιμένει στην ουρά μπας και κάνει τεστ... Σκάνε μια 300ρα σε ιδιωτικό και το κάνουν
Το θέμα είναι στο σπίτι μη σε πιάσει κανα βράδυ βαριά και απότομα και τα χάσεις..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Δεν πηγαίνει καμία Σκορδα κανένας Σάκης η φραγκατος στο δημόσιο να περιμένει στην ουρά μπας και κάνει τεστ... Σκάνε μια 300ρα σε ιδιωτικό και το κάνουν
Το θέμα είναι στο σπίτι μη σε πιάσει κανα βράδυ βαριά και απότομα και τα χάσεις..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Σωστό αυτό. Αλλά μην ξεγελιωμαστε με τα λίγα σημερινά κρούσματα. Ο ιός κυκλοφορεί πλέον παντού ελπίζουμε να αποκτήσουμε αντισώματα πολλοί και γρήγορα για να γλιτώσουν οι ευπαθείς ομάδες που προσβάλει κατά κόρον.

Τελικά σε κάποιες περίπτωσης η δημοκρατία κάνει κακό. Χρειάζεται παρόμοια μέτρα με Κίνα πας και γλυτώσουμε. Αλλά με τα 21 κρούσματα που βλέπω πάμε καλα θα την γλυτώσουμε μάλλον εύκολα

Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω αλλά να ξέρεις σε ότι νούμερα βλέπουμε γραμμένα, είναι Χ 10 και σε πολλές χώρες ακόμα περισσότερο.
Δηλαδή στην Ελλάδα κυκλοφορούν 3500 φορείς, στην Γαλλία 50.000 φορείς στην Ισπανία 90.000.
Αυτά δεν είναι δικές μου εικασίες είναι η πραγματική κατάσταση.

Σκέψου το ως εξής: Δείγμα δίνουν μόνο οι ασθενείς και ελάχιστοι φορείς, η πλειονότητα των φορέων δεν καταγράφεται στα κρούσματα.
Σκέψου και κάτι άλλο. Εμείς βλέπουμε σήμερα αποτελέσματα θετικά των ανθρώπων που μολύνθηκαν την Καθαρή Δευτέρα. Τις χτεσινές και σημερινές μολύνσεις ανθρώπων θα τις δούμε σε 1 με 2 εβδομάδες.
Πρόσεξε το chart. Yπάρχουν οι γκρίζες στήλες. Αυτές δεν μας τις δείχνουν τα μέσα ενημέρωσης ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΟFFICIAL CASES ΟΧΙ ΤΑ TRUE CASES:
oVmDUFl.png

Παιδιά υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το ότι δε γίνονται τεστ; Ή ο,τι φανταζόμαστε; Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί.
Σόρρυ τώρα ψάχνεις τέτοια ανακοίνωση; Σου φαίνεται λογικό ενώ η επιδημία μόλις άρχισε στην Ελλάδα την μια μέρα να έχεις +100 κρούσματα και την άλλη μόνο 20?

Δεν βγάζουν ανακοίνωση αλλά στο λένε ακόμα και συμπτώματα να έχεις αν δεν είσαι ευπαθής ομάδα μην έρχεσαι στο νοσοκομείο! Απλά τα πράγματα.

Παιδιά υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το ότι δε γίνονται τεστ; Ή ο,τι φανταζόμαστε; Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί.

Βεβαίως και ΔΕΝ υπάρχει.

Το αντίθετο: Σήμερα ήρθαν τα αποτελέσματα από γιατρούς και νοσηλευτές που είχαν υποβληθεί στο τεστ για τον κορωνοιό και είναι αρνητικά.

Έτσι το νοσοκομείο θα επανέλθει στην εφημερία ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες καθώς επίσημη ενημέρωση εξακολουθεί να μην υπάρχει, γιατροί και λοιπό προσωπικό που είχε έρθει σε επαφή με την γιατρό που νόσησε θα υποβληθεί και σε νέο τεστ σε χρόνο που θα κριθεί κατάλληλος.

https://www.epiruspost.gr/index.php...imeria-to-panepistimiako&catid=109&Itemid=332

Οπότε πρόκειται για "συμπεράσματα" του καθένα αν λέει το αντίθετο.

Σόρρυ τώρα ψάχνεις τέτοια ανακοίνωση; Σου φαίνεται λογικό ενώ η επιδημία μόλις άρχισε στην Ελλάδα την μια μέρα να έχεις +100 κρούσματα και την άλλη μόνο 20?

Δεν βγάζουν ανακοίνωση αλλά στο λένε ακόμα και συμπτώματα να έχεις αν δεν είσαι ευπαθής ομάδα μην έρχεσαι στο νοσοκομείο! Απλά τα πράγματα.

Συμπερασματική λογική δηλαδή.... κάτι σαν το αστυνόμος--->όργανο -----> μπουζούκι = αστυνόμος.

Πιστεύω ότι ανάλογα με τα κρούσματα (απώλειες) θα προχωρήσει η κυβέρνηση σε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.
Να προετοιμαστούμε για μεγάλη ψυχολογική πίεση λόγω εγκλεισμού και αλλαγή συνηθειών μας για αρκετές ημέρες.
Επίσης δεν ενημερώνουν τον κόσμο για μέτρα ατομικής προστασίας,πχ οι μάσκες για προστασία πρέπει να έχουν ένδειξη FFP3 για κατακράτηση του ιού, πολλοί φορούν ότι βρουν.
Ο ιός σε συνάρτηση με το τσάκισμα των οικονομιών των κρατών είναι η τέλεια καταιγίδα.
Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους.

Καλο κουραγιο και σε σας εκει περα και ο Θεος μαζι σας.

Δεν έχει σημασία το τι ψάχνω. Σημασία έχει ότι αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα για να τα αναπαράγουμε βάσει του τι "μας είπε κάποιος" ή "τι μας λέει η λογική μας". Έχουν ξαμολυθεί οι γνωστοί υπάλληλοι και χρήσιμοι ηλίθιοι σε όλο το ελληνικό ίντερνετ να γράφουν μαλακίες εδώ και μια βδομάδα. Ε, για το υπόλοιπο ίντερνετ δεν έχω καμιά δουλειά εγώ, αλλά εδώ μέσα θέλω να κρατάμε μια άλφα σοβαρότητα.

Και αυτοί τον ..μπάφο τους για να μην λέμε μόνο για τους δικούς μας!
https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-oyres-sta-coffee-shops-stin-ollandia

Αυτοι, ουτως η αλλως, κερδισαν τa Darwin awards

.....................................................................................................

Παιδια αυτο που λεγοταν για την θεση ανοσιοποιησης αγελης για την Μ.Βρετανια παει. Δεν ισχυει πια.
Ευθυγραμιστηκαν ηδη αποψε με τα δικα μας (ψευδο-ασιατικα) μοντελα.
Καταλαβαν οτι δεν βγαινουν οι αλγοριθμοι τους.

Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω αλλά να ξέρεις σε ότι νούμερα βλέπουμε γραμμένα, είναι Χ 10 και σε πολλές χώρες ακόμα περισσότερο.
Δηλαδή στην Ελλάδα κυκλοφορούν 3500 φορείς, στην Γαλλία 50.000 φορείς στην Ισπανία 90.000.
Αυτά δεν είναι δικές μου εικασίες είναι η πραγματική κατάσταση.

Σκέψου το ως εξής: Δείγμα δίνουν μόνο οι ασθενείς και ελάχιστοι φορείς, η πλειονότητα των φορέων δεν καταγράφεται στα κρούσματα.
Σκέψου και κάτι άλλο. Εμείς βλέπουμε σήμερα αποτελέσματα θετικά των ανθρώπων που μολύνθηκαν την Καθαρή Δευτέρα. Τις χτεσινές και σημερινές μολύνσεις ανθρώπων θα τις δούμε σε 1 με 2 εβδομάδες.
Πρόσεξε το chart. Yπάρχουν οι γκρίζες στήλες. Αυτές δεν μας τις δείχνουν τα μέσα ενημέρωσης ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΟFFICIAL CASES ΟΧΙ ΤΑ TRUE CASES:
oVmDUFl.png

Σύμφωνα με ότι βλέπουμε στο chart για τα γεγονότα στην Κίνα, εμείς θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα σε 15 μέρες από τώρα, εμείς είμαστε τώρα εκεί που δείχνει το κόκκινο βέλος. Εμείς στα μέσα ενημέρωσης βλέπουμε τις κίτρινες μπάρες. Για τις γκρίζες κανείς δεν ξέρει που κυμαίνονται με ακρίβεια αλλά δυστυχώς όπως είπα είναι πολλαπλάσιες απο τα αποτελέσματα της Ισπανίας Γαλλίας Ιταλίας υπολογίζεται να είναι επί 10 των ανακοινώσιμων κρουσμάτων κάθε χώρας.

Σύμφωνα με ότι βλέπουμε στο chart για τα γεγονότα στην Κίνα, εμείς θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα σε 15 μέρες από τώρα, εμείς είμαστε τώρα εκεί που δείχνει το κόκκινο βέλος.

Το θεμα ειναι να κανουμε οτι η Κινα, Σινγκαπουρη, Χονγκ Κονγ. Ταιβαν, Μαλαισια, Ισραηλ.... οχι το που θα φτασει σε δεκα μερες απο σημερα αλλα τι μετρα θα παρουμε σημερα ωστε να σταματησει η εξαπλωση δε 15-30 μερες.

Μας δινουν μαθηματα και πιστευω, μαλιστα ελπιζω οτι ο κοσμος θα ειναι διαφορετικος οταν θα βγουμε απο αυτη την καταρα. Αν και φοβαμαι οτι οι ανθρωποι εχουν κοντη μνημη εκτς απο οραση. Αλλα το ελπιζω.

Σήμερα πήγε η μάνα για γεωργικά εφόδια, και τσίμπησε και τρεις μασκούλες με ενεργό άνθρακα παρακαλώ, τσάμπα.Ηθικό δίδαγμα, αν δε βρίσκετε μάσκες, απευθυνθείτε στο γεωπονικό κατάστημα της περιοχής σας..

Attachments

• IMG_20200316_201949.jpg
    IMG_20200316_201949.jpg
    164.2 KB · Views: 181
ο ιατρικος αλγοριθμος που ακολουθησαν στην κινα. αυτη ειναι και η οδηγια που ακολουθουν πλεον και στα δικα μας νοσοκομεια

Attachments

• ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2020-03-16_20-01-03.jpg
    ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2020-03-16_20-01-03.jpg
    58.7 KB · Views: 185
Το θεμα ειναι να κανουμε οτι η Κινα, Σινγκαπουρη, Χονγκ Κονγ. Ταιβαν, Μαλαισια, Ισραηλ.... οχι το που θα φτασει σε δεκα μερες απο σημερα αλλα τι μετρα θα παρουμε σημερα ωστε να σταματησει η εξαπλωση δε 15-30 μερες.

Μας δινουν μαθηματα και πιστευω, μαλιστα ελπιζω οτι ο κοσμος θα ειναι διαφορετικος οταν θα βγουμε απο αυτη την καταρα. Αν και φοβαμαι οτι οι ανθρωποι εχουν κοντη μνημη εκτς απο οραση. Αλλα το ελπιζω.

Ναι, όσο διαφορετικός βγήκε και από την Ισπανική γρίππη..Στο καπάκι άλλος ένας ΠΠ για να σφίξουν τα γάλατα.. Ρε Ζωρζ τα αρχέγονα ένστιγκτα δεν αλλάζουν.. Και για καλό, και για κακό..

Κάπου πήρε το μάτι μου το εξής:Αν πάρεις όσους πήγαν σε μια εκκλησία και τους τοποθετήσεις σε ένα ζαχαροπλαστείο ,είναι παράνομοι και ανεύθυνοι..Στην εκκλησία είναι απολύτως νόμιμοι..Αχ,είναι τεράστιο το πολιτικό κόστος φαίνεται..Έπρεπε να έχουν γίνει πραγματακια από χθες..Και εμείς τα αφήνουμε για αύριο και θα δούμε.
Για να δούμε.

Status
Not open for further replies.