Ιοί

Status
Not open for further replies.
Εγκλωβίστηκαν λέει Έλληνες πολίτες, κάπου 150, στο Μαρόκο.
Τουρίστες λεεει και φοιτητές (;;;;; )
Και ζητούν από την κυβέρνηση να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Που πήγαν στο Μαρόκο.
Τέτοιες ημέρες.
Να κανονίσει η κυβέρνηση, επειδή ήθελε ταξίδια ο απαυτος τους.
Τέτοιες ημερες!!!!!!!!!!!!

Ε εγώ λέω να τους αφήσει στη μοίρα τους.

Το Μαροκο είναι καλός προορισμός αλλά πρέπει να έχεις εγκεφαλίτιδα για να κανείς ταξίδια αυτήν την εποχή.. φοιτητές στο Μαροκο τι φάση;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Κάπου πήρε το μάτι μου το εξής:Αν πάρεις όσους πήγαν σε μια εκκλησία και τους τοποθετήσεις σε ένα ζαχαροπλαστείο ,είναι παράνομοι και ανεύθυνοι..Στην εκκλησία είναι απολύτως νόμιμοι..Αχ,είναι τεράστιο το πολιτικό κόστος φαίνεται..Έπρεπε να έχουν γίνει πραγματακια από χθες..Και εμείς τα αφήνουμε για αύριο και θα δούμε.
Για να δούμε.

Οι θρησκείες στην Ελλάδα, θεολογικές, αθλητικές και πολιτικές (ή αλλιώς Εκκλησία, Ολυμπιακός, και το άλλο δεν το λέω να μην αυτομπαναριστώ) πάντοτε δημιουργούν προβλήματα, αφού αφενός οι οπαδοί τους είναι πρόβατα μετά από βαριά πλύση εγκεφάλου, αφετέρου οι βοσκοί τους είναι πανίσχυροι σε θέσεις κλειδιά της χώρας.

Συζητούσαμε χθες με έναν Έλληνα συνάδελφο πως γίνεται μια Κυβέρνηση που γενικά έως τώρα έχει συμπεριφερθεί παραδειγματικά στο πως χειρίζεται την κρίση, ταυτόχρονα να κάνει αβαβά στους τράγους. Καταλήξαμε εκεί από όπου έπρεπε να'χουμε ξεκινήσει: ότι μια Κυβέρνηση εκλέγεται από τη εκλογική της βάση. Και αν θέλει να παραμείνει στην εξουσία και να αντέξει την πολεμική της εκάστοτε αντιπολίτευσης, πρέπει να κρατάει χαρούμενη τη βάση της. Κοινώς, καληνύχτα σας. (Είμαι σίγουρος αντίστοιχα ότι αν ήμασταν με την προηγούμενη κυβέρνηση, θα έκλειναν οι εκκλησίες την πρώτη μέρα παραδειγματικά, αλλά θα συνεχίζονταν ανενόχλητα τα διάφορα συλλαλητήρια κλπ., αφού εκεί θα'πρεπε να χαϊδευτούν αλλωνών τα αυτάκια )

Re: Απάντηση: Ιοί

Εγκλωβίστηκαν λέει Έλληνες πολίτες, κάπου 150, στο Μαρόκο.
Τουρίστες λεεει και φοιτητές (;;;;; )
Και ζητούν από την κυβέρνηση να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Που πήγαν στο Μαρόκο.
Τέτοιες ημέρες.
Να κανονίσει η κυβέρνηση, επειδή ήθελε ταξίδια ο απαυτος τους.
Τέτοιες ημερες!!!!!!!!!!!!

Ε εγώ λέω να τους αφήσει στη μοίρα τους.

Οι σοβαρές χώρες (πάνω αριστερά μας) σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν τη δουλειά τους και σώζουν τους ηλίθιους πολίτες τους, και μετά τους στέλνουν το λογαριασμό. Εξαιρετική τακτική και απόλυτα δίκαιη.

Απάντηση: Re: Ιοί

τα eshops θα κλείσουν και αυτά άραγε, τι θα γίνει με τις παραγγελίες που εκκρεμούν;

Το θέμα είναι τι ακριβώς eshop ζητάς. Αν θες Φαρμακείο πχ ΟΚ. Αλλά αν ψάχνεις εκείνα τα μπάνικα παπούτσια που φοράει ο Lebron τότε υπάρχει θέμα. Οι courier είναι οι Νο1 κίνδυνοι διότι έχουν να κάνουν με κάθε καρυδιάς καρύδι σε σπίτια κτλ. Δεν είναι μεταφορικές που θα φύγουν από το εργοστάσιο και θα πάνε σε 5-10 μαγαζιά και τέλος. Εδώ πάνε από σπίτι σε σπίτι.

Εγώ αν και φίλος του junk food το έκοψα μαχαίρι. Όχι για τη χοληστερίνη αλλά γι'αυτό που έγραψα πιο πάνω.

Aν κατάλαβα καλά κλείσαμε σύνορα με Ιταλία, Αλβανία και Σκόπια, αλλά όχι με Τουρκία;

Δεν λέει θα τους κάνουμε ζημιά..Κάπου άκουσα ότι αν κλείσουμε το τελωνείο των Κήπων θα έχουν απώλειες ένα δις σε καθημερινή βάση (οι Τούρκοι)...Στις Καστανιές γίνεται σοβαρός αντιπερισπασμός.

Για να τα λέμε όλα.

Ερώτηση.. Λένε σε περίπτωση που νοσήσει κάποιος στο σπίτι να είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο, να του αφήνουν φαγητό την πόρτα κτλ.. Είναι δυνατόν να μην νοσήσουν και οι υπόλοιποι; Αν ήταν έτσι δεν θα φοβόμασταν με το κέρμα που έπιασε κάποιος πριν από μας πχ
Πραγματικό περιστατικό μετά από ενημέρωση από τον πατέρα μου. Ένοικοι της πολυκατοικίας του βρέθηκαν θετικοί σήμερα.. Ηλικίας άνω των 70. Είχανε πάει πριν 10 μέρες σε χορωδία (αν είναι δυνατόν.. Άλλοι 5 εκεί νοσήσαν σήμερα). Θετικός και ο γιος 46 που τους είχε επισκεφτεί. Ο άντρας παρουσίασε πυρετό και δυσκολία στην αναπνοή, οι υπόλοιποι τίποτα. Από το Σωτηρία τους είπαν για σπίτι καραντίνα και αν ο άντρας παρουσιάζει χειροτέρεψη κατευθείαν 166... Τι να πεις..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

(Είμαι σίγουρος αντίστοιχα ότι αν ήμασταν με την προηγούμενη κυβέρνηση, θα έκλειναν οι εκκλησίες την πρώτη μέρα παραδειγματικά, αλλά θα συνεχίζονταν ανενόχλητα τα διάφορα συλλαλητήρια κλπ., αφού εκεί θα'πρεπε να χαϊδευτούν αλλωνών τα αυτάκια )

Πλακα μας κανεις; Ο Τσιπρας πηγαινε εκκλησια ολη τη μεγαλοβδομαδα και σταυροκοπιόταν! Με εκανες και γελασα...:flipout:

Μαρεσει που απαγορευεται η πολιτικη συζητηση κατα ταλλα....

Οι σοβαρές χώρες (πάνω αριστερά μας) σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν τη δουλειά τους και σώζουν τους ηλίθιους πολίτες τους, και μετά τους στέλνουν το λογαριασμό. Εξαιρετική τακτική και απόλυτα δίκαιη.

Ας τους στείλει πρώτα κοστολογίο.
Γιατί άκουσα άρχισαν τα αιτήματα πρυτάνεις κλπ.

Καλά, τι Erasmus έχει στο Μαρόκο; 20 τέτοιοι λέει από το Ιωαννινωνε

Μαρεσει που απαγορευεται η πολιτικη συζητηση κατα ταλλα....

Έχεις απόλυτο δίκιο. Προσπάθησα απλά να εξγηγήσω πως το θέμα δεν είναι κομματικό ή εκκλησιαστικό αλλά νοοτροπίας γενικότερης στη χώρα, αλλά μοιραία πήγε εκεί που δεν έπρεπε.

Ακούω για επίταξη φαρμακείων! Επίταξη των ΜΕΘ των ξενοδοχείων/νοσοκομείων των ιδιωτικών σκέφτονται να κάνουν; Ή ποιος να πειράξει την ιερή αγελάδα;!

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει ήδη πλάνο επιταξης κλινών ιδιωτικών Νοσοκομείων αν χρειαστεί.

51 ορφανά διαγνωσμένα εκατοντάδες μη πιστοποιημένα που ελπίζουμε να κάθονται σπίτι τους και όχι να συνωστίζονται στα ράφια των σουπερμάρκετ.
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι από τα 350 κρούσματα ποσοι πολλοί είναι οι ...σελεμπριτις;.... τυχαίο;
Πάει η... Σκορδά που έχει βηχαλακι της κάνουμε το τεστ ...να δούμε και λίγο μπουτάτι....
Πας εσύ με τα ίδια συμπτώματα ...τραβά σπίτι φίλος για κατ οίκον περιορισμό χωρίς τεστ ....

Οι celebrities που αναφέρεις τα έκαναν σε ιδιωτικά θεραπευτήρια πληρώνοντας από 150 έως 300 ευρώ και δεν πήγαν σε δημόσια..σιγάπ ου θα πήγαιναν εξ'άλλου.

Υπάρχει ήδη πλάνο επιταξης κλινών ιδιωτικών Νοσοκομείων αν χρειαστεί.
Μακάρι. Απλά στον καταιγισμό άρθρων για τον ιό απορώ γιατί δεν έχει γραφτεί αφού υπάρχει τέτοιο πλανο

Status
Not open for further replies.