Haagenti
AVClub Fanatic
Η σκόρδα να αναφέρω είχε πάει Ιταλία λίγο πριν ξεσπασει η επιδημία,
Λες να κόλλησε ο Κορονοϊος, Φαίη Σκορδά;
Η σκόρδα να αναφέρω είχε πάει Ιταλία λίγο πριν ξεσπασει η επιδημία,
Θέλω να πω ότι άργησε να κάνει το τεστ και ίσως κόλλησε και άλλουςΛες να κόλλησε ο Κορονοϊος, Φαίη Σκορδά;
Θέλω να πω ότι άργησε να κάνει το τεστ και ίσως κόλλησε και άλλους
Κάπου πήρε το μάτι μου το εξής:Αν πάρεις όσους πήγαν σε μια εκκλησία και τους τοποθετήσεις σε ένα ζαχαροπλαστείο ,είναι παράνομοι και ανεύθυνοι..Στην εκκλησία είναι απολύτως νόμιμοι..Αχ,είναι τεράστιο το πολιτικό κόστος φαίνεται..Έπρεπε να έχουν γίνει πραγματακια από χθες..Και εμείς τα αφήνουμε για αύριο και θα δούμε.
Για να δούμε.
Εγκλωβίστηκαν λέει Έλληνες πολίτες, κάπου 150, στο Μαρόκο.
Τουρίστες λεεει και φοιτητές (;;;;; )
Και ζητούν από την κυβέρνηση να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Που πήγαν στο Μαρόκο.
Τέτοιες ημέρες.
Να κανονίσει η κυβέρνηση, επειδή ήθελε ταξίδια ο απαυτος τους.
Τέτοιες ημερες!!!!!!!!!!!!
Ε εγώ λέω να τους αφήσει στη μοίρα τους.
τα eshops θα κλείσουν και αυτά άραγε, τι θα γίνει με τις παραγγελίες που εκκρεμούν;
Aν κατάλαβα καλά κλείσαμε σύνορα με Ιταλία, Αλβανία και Σκόπια, αλλά όχι με Τουρκία;
(Είμαι σίγουρος αντίστοιχα ότι αν ήμασταν με την προηγούμενη κυβέρνηση, θα έκλειναν οι εκκλησίες την πρώτη μέρα παραδειγματικά, αλλά θα συνεχίζονταν ανενόχλητα τα διάφορα συλλαλητήρια κλπ., αφού εκεί θα'πρεπε να χαϊδευτούν αλλωνών τα αυτάκια )
Οι σοβαρές χώρες (πάνω αριστερά μας) σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν τη δουλειά τους και σώζουν τους ηλίθιους πολίτες τους, και μετά τους στέλνουν το λογαριασμό. Εξαιρετική τακτική και απόλυτα δίκαιη.
Μαρεσει που απαγορευεται η πολιτικη συζητηση κατα ταλλα....
Ακούω για επίταξη φαρμακείων! Επίταξη των ΜΕΘ των ξενοδοχείων/νοσοκομείων των ιδιωτικών σκέφτονται να κάνουν; Ή ποιος να πειράξει την ιερή αγελάδα;!
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει ήδη πλάνο επιταξης κλινών ιδιωτικών Νοσοκομείων αν χρειαστεί.
51 ορφανά διαγνωσμένα εκατοντάδες μη πιστοποιημένα που ελπίζουμε να κάθονται σπίτι τους και όχι να συνωστίζονται στα ράφια των σουπερμάρκετ.
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι από τα 350 κρούσματα ποσοι πολλοί είναι οι ...σελεμπριτις;.... τυχαίο;
Πάει η... Σκορδά που έχει βηχαλακι της κάνουμε το τεστ ...να δούμε και λίγο μπουτάτι....
Πας εσύ με τα ίδια συμπτώματα ...τραβά σπίτι φίλος για κατ οίκον περιορισμό χωρίς τεστ ....
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι. Απλά στον καταιγισμό άρθρων για τον ιό απορώ γιατί δεν έχει γραφτεί αφού υπάρχει τέτοιο πλανοΥπάρχει ήδη πλάνο επιταξης κλινών ιδιωτικών Νοσοκομείων αν χρειαστεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.