Ιοί

Status
Not open for further replies.
Εννοείται πως υπάρχει. Απλά διαδίδεται το αντίθετο (από τις γνωστές πηγές).
Ποιες είναι αυτές οι πηγές οι γνωστές; Έχεις πληροφορίες;
Προσωπικά δεν έχω καμία πληροφορία ή πηγή αλλά δεν έχω διαβάσει και πουθενά για επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ. Αν έχετε πηγή που το πιστοποιεί ας την δούμε

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποιες είναι αυτές οι πηγές οι γνωστές; Έχεις πληροφορίες;
Προσωπικά δεν έχω καμία πληροφορία ή πηγή αλλά δεν έχω διαβάσει και πουθενά για επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ. Αν έχετε πηγή που το πιστοποιεί ας την δούμε

Ότι έγραψα πριν ισχύει, επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα λόγω ιδιότητας.

Οι θρησκείες στην Ελλάδα, θεολογικές, αθλητικές και πολιτικές (ή αλλιώς Εκκλησία, Ολυμπιακός, και το άλλο δεν το λέω να μην αυτομπαναριστώ) πάντοτε δημιουργούν προβλήματα, αφού αφενός οι οπαδοί τους είναι πρόβατα μετά από βαριά πλύση εγκεφάλου, αφετέρου οι βοσκοί τους είναι πανίσχυροι σε θέσεις κλειδιά της χώρας.

Συζητούσαμε χθες με έναν Έλληνα συνάδελφο πως γίνεται μια Κυβέρνηση που γενικά έως τώρα έχει συμπεριφερθεί παραδειγματικά στο πως χειρίζεται την κρίση, ταυτόχρονα να κάνει αβαβά στους τράγους. Καταλήξαμε εκεί από όπου έπρεπε να'χουμε ξεκινήσει: ότι μια Κυβέρνηση εκλέγεται από τη εκλογική της βάση. Και αν θέλει να παραμείνει στην εξουσία και να αντέξει την πολεμική της εκάστοτε αντιπολίτευσης, πρέπει να κρατάει χαρούμενη τη βάση της....

Μην εισαι τοσο σιγουρος για την ορθοτητα αυτης της προταιραιοτητας επικινδυνοτητας και ιδιαιτεροτητας της Ελλαδας.
Να σου πω κατι, δεν υπαρχει κρατος πιο αντικληρικο και σε αντιπαραθεση (οχι σε απλο διαχωρισμο, αντιπαραθεση, για οποιον γνωριζει ιστορια) απο την Γαλλια. Ειναι στο DNA της γεννησης της νεας Ρεπουμπλικας και constitutive της υπαρξης της απο το 1905.
Ε λοιπον μαθε οτι ουτε εδω κλεισαν τις εκκλησιες (ουτε αλλους ναους). Μαλιστα στην προχθεσινη ομιλια του στο εθνος, για το τι κλεινει ο Μακρον τονισε οτι οι ναοι παραμενουν ανοιχτοι.

Επισης στην Ιταλια σε πρωτη φαση οι εκκλησιες εκλεισαν, μεχρι και ο Παπας εκανε λειτουργια απο καμερα. Ε εδω και καποιες μερες ξαναανοιξαν.

Οποτε αυτη την "ιδιαιτεροτητα" της Ελλαδας που ολο κοπανατε, δεν ισχυει. Εδω κλεισαν σχεδον τα παντα, οι εκκλησιες οχι. Γιατι ; Πελατεια οπως λετε δεν...
Ε μαλλον αυτοι που αποφασιζουν κατι θα ξερουν για προταιρεοτητες.

Το να συγκρινει καποιος συναυλιες και συλλαλητηρια με ενα εκκλησιαστικο χωρο μαλλον εχει αλλου το μυαλο του.

Παμε παρακατω.

Αν κανετε τις πραξεις απο τις ανακοινωσεις, περιπου 320 ελεγχοι και 21 επιβεβαιωμενα κρουσματα. Προφανως και τα κρουσματα ειναι πολλαπλασια, αρα συνεχιζουμε με την ιδια σοβαροτητα και μενουμε σπιτι.

"Επίσης δηλώσεις έκανε και ο Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ, ο οποίος τόνισε: «Είμασταν 25 Ιεράρχες και είπαμε 25 διαφορετικά πράγματα»."

:flipout::flipout::flipout:

"Επίσης δηλώσεις έκανε και ο Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ, ο οποίος τόνισε: «Είμασταν 25 Ιεράρχες και είπαμε 25 διαφορετικά πράγματα»."

:flipout::flipout::flipout:
Το οποίο απλά αποδεικνύει ότι είναι όλοι Έλληνες!

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μακάρι. Απλά στον καταιγισμό άρθρων για τον ιό απορώ γιατί δεν έχει γραφτεί αφού υπάρχει τέτοιο πλανο

Έχει ανακοινωθεί από την πρώτη ημέρα.

Μέσα στον χαμό θα σου ξέφυγε.

Ομως υπήρχαν και αντιδράσεις.Μετά το πέρας της διευρυμένης συνεδρίας o Μητροπολίτης Πειραιώς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ας κλείσουν όλες οι υπόλοιπες εκκλησίες, τα τζαμιά, οι αρμένικες εκκλησίες, μόνο εμείς πρέπει να κλείσουμε;»

Δηλαδη τι θα κανουν οι Χριστιανοι θα πανε σε αλλο μαγαζι ας πουμε αν το βρουν ανοιχτο ?

Τι ειναι ταβερνα ?

Ημαρτον Κυριε....

Re: Απάντηση: Ιοί

Ας τους στείλει πρώτα κοστολογίο.
Γιατί άκουσα άρχισαν τα αιτήματα πρυτάνεις κλπ.

Καλά, τι Erasmus έχει στο Μαρόκο; 20 τέτοιοι λέει από το Ιωαννινωνε

Στην Ισπανία είναι αποκλεισμένοι (οι φοιτητές του Erasmus).

Να πω ότι το πανεπιστήμιο του απέτρεψε να πάνε? Το έκανε!

Να πω ότι αυτοί το μόνο που είχανε στο νου τους ήταν το YOLO? είναι βέβαιο.

3-4 από αυτούς πήγανε στην Ισπανία μέσα στον Μάρτιο .

Να πω ότι άμα τη επιστροφή θα πρέπει σε ειδική τελετή να τους δωθεί βραβείο ηλιθιότητας/γραψαρχδς? Πρέπει!

Ο πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης μίλησε για την υπόθεση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε, πως πρόκειται για φοιτητές διαφόρων Τμημάτων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έφυγαν για το Πρόγραμμα , Ιανουάριο, Φεβρουάριο και 3-4 που αυτούς έφυγαν στις αρχές Μαρτίου.

Μάλιστα ο πρύτανης διευκρίνισε: «Παρά τις έγγραφες προειδοποιήσεις από το Πανεπιστήμιο και το γραφείο Erasmus να μην το κάνουν ,γιατί ενδεχόμενα θα βρεθούν σε δύσκολες συνθήκες και επίσης ίσως θα δυσκολευτούν να επιστρέψουν. Με δική τους ευθύνη έφυγαν, κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε κάποιον να πάει κάπου. Τώρα, ζητάνε όλοι να επιστρέψουν γιατί προφανώς τα πράγματα είναι άσχημα».

https://www.iefimerida.gr/ellada/ispania-foitites-panepistimioy-ioanninon

Εδω επιτασονται και ταξι και ξενοδοχεια για το προσωπικο υγειας.

Σημερα απευθυνθηκε εκ νεου στο Εθνος αναγγελοντας νεα μετρα, μεταξυ των οποιων απαγορευσεις συγκεντροσεων, αλισφερισιων, επισκεψεις σε φιλους και γνωστους, συναντησεων στους δρομου κλπ. Με τιμωρια σε περιπτωση καταπατησης...

Το κρατος θα πληρωσει τα παντα ειπε ο Μακρον. "Ειμαστε σε πολεμο"... το ειπε 5 η 6 φορες. Απαγορευση απολυσεων προσωπικου για οποιαδηποτε επιχειρηση. "Το κρατος θα πληρωσει ειμαστε σε πολεμο"... επανελαβε.

Interaction στρατου και στρατιωτικου υγειονομικου και πολιτικου υγειονομικου σε απομακρυσμενες περιοχες και χωρια... Νοσοκομεια εκστρατειας.

Παραγωγη ιατρικου υλικου που λειπει (γιατι τι εισαγαμε) κλπ

Κλεισιμο συνορων Σενγκεν.

Ακυρωση δευτερου γυρου εκλογων.

Η ασκηση σε ανοιχτο χωρο δεν απαγορευεται αλλα με την προυποθεση μη συναντησεων και συναθροισεων.

Πραγματι τα μεσα αλλα και ο τονος θυμιζει στιγμες απο αλλες εποχες. Τυπου σχεδιου Μαρσαλ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μόλις έμαθα το κορυφαίο..Υπάλληλος βενζινάδικου κοντά στην δουλειά είχε συμπτώματα,βρέθηκε θετικός ,ο ιδιοκτήτης έδιωξε τον υπάλληλο και το πρατήριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.. :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Ιοί

Στην Ισπανία είναι αποκλεισμένοι (οι φοιτητές του Erasmus).

Να πω ότι το πανεπιστήμιο του απέτρεψε να πάνε? Το έκανε!

Να πω ότι αυτοί το μόνο που είχανε στο νου τους ήταν το YOLO? είναι βέβαιο.....

Erasmus και YOLO πανε μαζι αυτα...χερι χερι.

Το YOLO από μόνο του δεν είναι καθόλου κακό.

Το πρόβλημα είναι όταν έρχεται ο κόσμος ανάποδα και το κακομαθημένο δεν μπορεί να περιμένει λίγους μήνες.

Παντως εμενα με ανησυχει πολυ κατι νεο που ειδα, και πιστευω (ειμαι σιγουρος) οτι στα επιτελεια το μελετουν.
Τωρα που οι φιλοι και γειτονες βρηκαν ενα νεο μεσο (βλεπε νεα χτεσινα) να στελνουν λαθρομεταναστες με τανκερ που μπαταρουν, ανα διακοσαριες, μη στειλουν καμμια φουρνια με κοροναϊο ολοι, και κολησει ολο το νησι που θα ξεμπαρκαρουν...και μετα δεν θα εχουν αναγκη ουτε επιχειρηση να κανουν. Θα εχουν σταματησει τα παντα.

Τωρα που επιτελους επανοπροοθουν βαρκες...πως να επαναπροωθησεις τανκερ ;;;

Θα βρουν σιγουρα κατι.

Απάντηση: Re: Ιοί

Παντως εμενα με ανησυχει πολυ κατι νεο που ειδα, και πιστευω (ειμαι σιγουρος) οτι στα επιτελεια το μελετουν.
Τωρα που οι φιλοι και γειτονες βρηκαν ενα νεο μεσο (βλεπε νεα χτεσινα) να στελνουν λαθρομεταναστες με τανκερ που μπαταρουν, ανα διακοσαριες, μη στειλουν καμμια φουρνια με κοροναϊο ολοι, και κολησει ολο το νησι που θα ξεμπαρκαρουν...και μετα δεν θα εχουν αναγκη ουτε επιχειρηση να κανουν. Θα εχουν σταματησει τα παντα.

Τωρα που επιτελους επανοπροοθουν βαρκες...πως να επαναπροωθησεις τανκερ ;;;

Θα βρουν σιγουρα κατι.
Harpoon...

Status
Not open for further replies.