Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Όπως παρατηρήσατε στα προηγούμενα ποστ μου, εγώ ήμουν χεσμένος από τον φόβο μου για τον ιο. Και τι παθαίνει όποιος υπερβάλει;;;; Έλκει τις αναποδιές.
Τέσσερα σπίτια πιο κάτω από το δικό μου το πρώτο κρούσμα στην περιοχή......, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έχουν κλειδωθεί όλοι μέσα.....

Όπως παρατηρήσατε στα προηγούμενα ποστ μου, εγώ ήμουν χεσμένος από τον φόβο μου για τον ιο. Και τι παθαίνει όποιος υπερβάλει;;;; Έλκει τις αναποδιές.
Τέσσερα σπίτια πιο κάτω από το δικό μου το πρώτο κρούσμα στην περιοχή......, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έχουν κλειδωθεί όλοι μέσα.....

Ψυχραιμία! Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό, όπως θα γίνει σε πολλούς από μας, να υπάρξει κρούσμα κοντά μας.
Που βρίσκεσαι;

Σας είχα πει για το κρούσμα στην πολυκατοικία των γονιών μου.. Περιττό να πω ότι δεν βγαίνουν ούτε στα μπαλκόνια. Σήμερα ήρθε Συνεργειο απολύμανσης με άσπρες στολές κτλ.. Κάπου στα 65 ανα διαμέρισμα το κοστος. Οι γείτονες αλλάζουν στενό μου λέει ο πατέρας μου. Και μιλάμε για μια πολυκατοικία με ηλικίες από 70 και πάνω όλοι τους!!

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

εχω υποψιν μου οτι σε νοσοκομεια γινονται καποιες εξετασεις οπου (χοντρικα) σου ακουμπουν διαφορα αλλεργιογονα πανω στο δερμα, tagαρουν τις περιοχες, και ετσι βλεπουν σε πιο αντιδραει ο οργανισμος...

Δεν έχω ιδέα πως γίνεται το τεστ ή αν υπάρχουν διαφορετικά μεταξύ τους τεστς. Ενας γνωστός μου το έχει κάνει και το ίδιο μια γνωστή στον γιό της...

Ψυχραιμία! Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό, όπως θα γίνει σε πολλούς από μας, να υπάρξει κρούσμα κοντά μας.
Που βρίσκεσαι;

Ήπειρος. Το χαζό και σπαστικό είναι τώρα οι φήμες και δεν ξέρεις τι ακριβώς γίνεται. Λένε ότι του ηλικιωμένου του τον κόλλησε ο γιος τον ιό που ήρθε απο Αθήνα, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έχουν χεστεί γιατί τον είχαν πολλές μέρες στο νοσοκομείο λογω επιπλοκων από μια εγχειριση που είχε κάνει αρκετό καιρό πριν και μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία και εκ των υστέρων τον βρήκαν θετικό και ακούς ότι θέλεις. Έκανα μια βόλτα με το αμάξι και για πρώτη φορά βλέπω όλη η περιοχή κυκλοφορεί με μάσκες.

Σας είχα πει για το κρούσμα στην πολυκατοικία των γονιών μου.. Περιττό να πω ότι δεν βγαίνουν ούτε στα μπαλκόνια. Σήμερα ήρθε Συνεργειο απολύμανσης με άσπρες στολές κτλ.. Κάπου στα 65 ανα διαμέρισμα το κοστος.

Ζητατε απο τα συνεργεια να αποσφραγιζουν το φαρμακο μπροστα σας !!

Θα υπαρξει ελλειψη στην αγορα πολυ συντομα και οι επαγγελματιες δεν θα εχουν πιθανον τα απαραιτητα υλικα.

Οποτε ζητηστε να σας τα ανοιξουν μπροστα σας για να μην ψεκασουν με .....νερο.

Ζητατε απο τα συνεργεια να αποσφραγιζουν το φαρμακο μπροστα σας !!

Θα υπαρξει ελλειψη στην αγορα πολυ συντομα και οι επαγγελματιες δεν θα εχουν πιθανον τα απαραιτητα υλικα.

Οποτε ζητηστε να σας τα ανοιξουν μπροστα σας για να μην ψεκασουν με .....νερο.

Έχεις δίκιο! Δυστυχώς από ότι μου μετέφεραν ήταν όλοι αμπαρωμένοι στα διαμερίσματα. Μια που τους άνοιξαν και μια που τους πλήρωσαν στο τέλος.. Τώρα αν έκαναν σωστή η όχι δουλειά τι να πω...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

για απολύμανση επιφανειών προτιμήστε αντισηπτικά σκευάσματα όπως αυτά που περιέχουν αιθανόλη σε ποσοστό 70% ή υποχλωριώδες νάτριο (τη γνωστή χλωρίνη) σε ποσοστό 0,1%, δρουν τάχιστα μέσα σε ένα λεπτό.

Δυστυχως και αυτο σχετικο ειναι.
Το διαπιστωσα με τον δυσκολο τροπο, οταν η γιατρος εδωσε αντιβιωτικο στην κορη μου, που της προκαλεσε αλλεργικο σοκ .
Μετα απο αυτο καναμε ειδικες εξτασεις και πλεον εινα γραμμμενο πανω στο βιβλιαριο της ,τι ΔΕΝ πρεπει να παιρνει!!

Τα αντιβιοτικα ειναι βομβες σε μερικους οργανισμους.
Πολυ μεγαλη προσοχη και μαζι με αυτα, εμεις εχουμε παντα μια καρτελα αντισταμινικα σε περιπτωση που.....(κατοπιν ιατρικης συμβουλης)
Απαιτηστετο απο τον γιατρο σας,να σας δωσει εναλλακτικη
Καλό είναι αν θες αντιβιοτικό σε νοσοκομείο η οικογένειακο γιατρό που ξέρει ιστορικο

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Υπάρχει μια προληπτική εξέταση που γίνεται και δείχνει τους αλλεργικούς δείκτες που έχει ένας άνθρωπος - με αποτέλεσμα λίγο-πολύ ο γιατρός να ξέρει τι φάρμακα να γράψει στον ασθενή... Δεν ξέρω όμως ποσοστά επιτυχίας/αποτυχίας... Εχει γίνει της μόδας και πολλοί το θεωρούν εκ των ουκ άνευ για τα μικρά παιδιά τους...

Καμία σχέση,δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων αν ένα φάρμακο θα σου προκαλέσει αλλεργική αντίδραση ή όχι.

Σε εμάς , στα ΕΛΤΑ της περιοχής μας, βρέθηκε κρούσμα, και άντε τώρα να βγάλεις άκρη...πόσοι και ποιοι ήρθαν σ επαφή τις τελευταίες μέρες!

Ποσά και ποια πακέτα επίσης έχει ακουμπήσει ο υπάλληλος, μέσα σ αυτά και ένα δικό μου που μόλις παρέλαβα!

Καλή μας τύχη....

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τέλος όλες οι πτήσεις από και προς Ελλάδα από την Κυριακή (22/3)

https://www.ethnos.gr/ellada/95027_...seis-apo-kai-pros-ellada-apo-tin-kyriaki-22/3

Της απόφασης θα εξαιρεθούν συγκεκριμένες πτήσεις cargo για τροφοδοσία
Τη σκέψη να σταματήσουν όλες οι επιβατικές αεροπορικές πτήσεις στην Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής κάνει η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.
Η σχετική συζήτηση έγινε το πρωί της Πέμπτης, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τον υπουργό Οικονομικών Κώστα Σταϊκούρα και άλλα κυβερνητικά στελέχη.
Έγιναν διερευνητικές επαφές με τις αεροπορικές εταιρείες, με τη Fraport, την ΥΠΑ και ετέθη το ερώτημα αν θα έπρεπε να δοθεί διορία μιας ή τριών ημερών πριν σταματήσουν οι πτήσεις από και προς την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την απόφαση θα εξαιρεθούν συγκεκριμένες πτήσεις cargo που αφορούν στην τροφοδοσία και ιατρικό υλικό.
Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, και οι όποιες αποφάσεις θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό, πιθανόν και το σημερινό τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Σε εμάς , στα ΕΛΤΑ της περιοχής μας, βρέθηκε κρούσμα, και άντε τώρα να βγάλεις άκρη...πόσοι και ποιοι ήρθαν σ επαφή τις τελευταίες μέρες!

Ποσά και ποια πακέτα επίσης έχει ακουμπήσει ο υπάλληλος, μέσα σ αυτά και ένα δικό μου που μόλις παρέλαβα!

Καλή μας τύχη....

ότι έρχεται από έξω προς στο σπίτι αυτόματα θεωρείς ότι έχει επάνω το ιό και το χειρίζεσαι ανάλογα

τόσα άλλα που έχεις λάβει χωρίς να το ξέρεις δε σε πειράζουνε;

Κοντά στους γονείς μου, έχει κρούσμα ένα παιδί που δουλεύει διανομή σε γνωστό κεντρικό ψητοπωλείο και κλαίνε όλοι...

Κρατηστε αυτο το δημοσιευμα για λιγο αργοτερα που θα παρουμε αποφαση οτι θα μεινουμε μεσα περαν των 14 ημερων.

Μην σου πω και γιά του χρόνου, από Νοέμβριο - Δεκέμβριο.

ότι έρχεται από έξω προς στο σπίτι αυτόματα θεωρείς ότι έχει επάνω το ιό και το χειρίζεσαι ανάλογα

τόσα άλλα που έχεις λάβει χωρίς να το ξέρεις δε σε πειράζουνε;

Ότι φέρνω απ έξω το απολυμαίνω...η γυναίκα μου ειδικά!
Όλα τα περνάει από detol... :p

Ότι φέρνω απ έξω το απολυμαίνω...η γυναίκα μου ειδικά!
Όλα τα περνάει από detol... :p

σωστός πιστεύω το κατά δύναμει τα έξω πρέπει να μένουν έξω και τα μέσα μέσα

στη βεράντα όλα να τα δει το ήλιος, τα παπούτσια από κάτω τα περνάω με ότι αντισηπτικό σπρέι έχω....

τα ψώνια του σουπερμάρκετ όλα ένα ένα με μαντηλάκι

Αυξάνονται τα ορφανά κρούσματα. Μου φαίνεται αρχίζουν και χάνουν την μπάλα. Πιάνουν πολλοι και φεύγουν στα χωριά να κολλήσουν και εκεί τον κόσμο.

Status
Not open for further replies.