Re: Απάντηση: Ιοί
Κυρίως στη Βομβάη που έβγαζε ματι αναφερομουν, για την οποια γινοταν και η συγκριση (περιεργος με τους αριθμους). Τα άλλα πχ τα τετραγωνικά χλμ Αθηνας που μπορει ναναι +25% συζητησιμα αλλα οκ. Ευχαριστω και καλη συνεχεια.
Ξανάερχομαι λοιπόν μιας και τα νούμερα δεν μου φαίνονται άκυρα.
@send Στην Wikipedia, έχω βρει πολλές φορές λάθη στην μεταφορά στοιχείων και πάω πάντα στην αυθεντική πηγή.
Οπότε...
Η μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας με επίσημο πληθυσμό 3,76 εκ. από την απογραφή του '11 σύμφωνα με το eurometrex.org, έχει αύξηση περίπου 500χιλ. την δεκαετία που πέρασε και 200χιλ. αλλοδαπούς που δεν υπάρχουν πουθενά μετρημένοι μαζί με τα παιδιά αυτών, άρα μιλάμε για 4,5 εκ. όπως έγραψα.
Η Βομβάη το '15 είχε 21 εκατομμύρια σύμφωνα με το National Informatics Centre της Ινδίας. Έχει ρυθμό αύξησης 500χιλ. το χρόνο, οπότε 5 χρόνια μετά, μιλάμε γιά 23,5 επίσημη και περίπου άλλο 1,5 ανεπίσημο και παιδιά αυτών, πάμε στα 25εκ. όπως έγραψα.
Η Νέα Υόρκη είχε 20εκ. το '17 σύμφωνα με το U.S. Census Bureau, και ρυθμό αύξησης 300χιλ. το χρόνο, άρα πάμε στα 21εκ. όπως έγραψα.
Το λάθος μου ήταν πως στην έκταση της Βομβάης, έγραψα 600 αντί 4600. Αν εννοείς αυτό, το δέχομαι.
Από την απάντηση σου, φαίνεται όμως πως γενικά δεν συμφωνείς με όλα τα νούμερα, οπότε στα έκανα λιανά.
Σημείωση: Αναφέρομαι στις μητροπολιτικές περιοχές, το όρια του Δήμου δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο, δίνουν ασαφή εικόνα. Δεν έχει νόημα να αφήσεις εκτός το Περιστέρι για παράδειμα, αναφερόμενος στον πληθυσμό της Αθήνας.
Κυρίως στη Βομβάη που έβγαζε ματι αναφερομουν, για την οποια γινοταν και η συγκριση (περιεργος με τους αριθμους). Τα άλλα πχ τα τετραγωνικά χλμ Αθηνας που μπορει ναναι +25% συζητησιμα αλλα οκ. Ευχαριστω και καλη συνεχεια.