Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Εγω παλι αναρωτιεμαι πως κολανε αυτοι οι "μεγαλουψηλοβαθμοι" ακομα και οι ηθοποιοι κλπ...

Πως διαολο ; Ουτε για ψωνια βγαινουν, ουτε οινοπνευμα ψαχνουν, ουτε μετρο παιρνουν....τα παντα ελεγχομενα με προσωπικο και με πρωτοκολα ασφαλειας.

Τι κανουν ;

O Tσιοδρας μολις ειπε οτι, απο τις μελετες που εχουμε κανει, ο ιος ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ καρδιακο ιστο.
Οχι πρωτα τους πνευμονες και συνεπακολουθα τον καρδιακο ρυθμο .... ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ιστο καρδιας !

Aρα τα περι πολυοργανικων επιπλοκων ισως να εχουν μεγαλυτερη σημασια απο τις πνευμονικες επιπλοκες.

αν αγχώνεσαι καλύτερα να μη διαβάσεις (ή δεις βίντεο) για το τι κάνει ο ιός

εγώ το είδα αλλά ευτυχώς είχε ιατρικούς όρους και το ξέχασα αμέσως

η κεντρική ουσία είναι ότι βλέπουν τα συμπτώματα σε πάνε και εντατική αλλά η θεραπεία όχι μόνο δε κάνει τίποτα αλλά σε παίρνει και η κατρακύλα...(και σε πολλά όργανα)

μέσα κατ ευθείαν χωρίς ελαφρυντικό άιντε με τον κάθε επικίνδυνο εχει τις ιδες ευθυνες με το παλικαρι που εφτυσε τους αστυνομικους
και ξυρισμα το μουσι του τραγου

δυστυχώς πάρα πολλοί είναι αυτοί που είτε δεν κατανοούν την όλη κατάσταση είτε από αυτοάμυνα του οργανισμού τους συμπεριφέρονται έτσι

ξέρω πολλούς τέτοιους άλλους σε μεγάλη ηλικία και άλλους νέους

και τους δύο δεν μπορούσαμε να τους μαζέψουμε μέσα με τίποτα όμως!

μέσα κατ ευθείαν χωρίς ελαφρυντικό άιντε με τον κάθε επικίνδυνο εχει τις ιδες ευθυνες με το παλικαρι που εφτυσε τους αστυνομικους
:SFGSFGSF:

Εγω παλι αναρωτιεμαι πως κολανε αυτοι οι "μεγαλουψηλοβαθμοι" ακομα και οι ηθοποιοι κλπ...

Πως διαολο ; Ουτε για ψωνια βγαινουν, ουτε οινοπνευμα ψαχνουν, ουτε μετρο παιρνουν....τα παντα ελεγχομενα με προσωπικο και με πρωτοκολα ασφαλειας.

Τι κανουν ;

Όλο συναντήσεις είναι με τον περίγυρο τους.. Οπερ σημαίνει ότι όλο και κάποιος από αυτούς τον έχει..
Τώρα κάτι δικοί μας που κάθονται και βγάζουν βιντεάκια το πως περνάνε με τον ιό το θεωρώ μεγάλη πρόκληση την στιγμή που έχουμε άτομα που νοσούν σοβαρά η πεθαίνουν..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

μολις ειπωθηκε, οτι οσοι ερχονται τωρα απο το εξωτερικο, δεν τους πανε σε ξενοδοχειο κλπ...απλα πανε στα σπιτια τους για καραντινα!

Ενα τσαρτερ που εφτασε απο Ολλανδια (και ηταν μεσα απο Αγγλια, Αμερικη κλπ) δεν τους υποχρεωσανε σε τεστ και ολα αυτα που εκαναν προχτες ...πολυ περιεργο.
Ισως δεν διαθετουν τοσα κρεβατια σε ξενοδοχεια...

ειπε επισης οτι δεν εχεινοημα να κανουμε πολλα απλα τεστ που κυκλοφορουν, γιατι το ποσοστο επιτυχιας ειναι σχετικα μικρο.

Κάποιοι είναι στον κόσμο τους αλλά είναι και επικίνδυνοι!

Μητροπολίτης Κέρκυρας:

''Βγάλτε, λοιπόν, και εσείς μια τέτοια άδεια ώστε να λέτε ότι «εξέρχομαι για τη σωματική μου άσκηση» και ελάτε στην εκκλησία να κοινωνήσετε, να προσευχηθείτε, να πάρετε δύναμη και ελπίδα.
Μην φοβείστε, μέσα στην Εκκλησία υπάρχει η ζωή, υπάρχει η χαρά, υπάρχει η ελπίδα. Μόνο η εκκλησία μας και ο Θεός ο αληθινός μπορεί να μας εμψυχώσει. Προσευχηθείτε αδελφοί ,έτσι ώστε να αλλάξουν και οι καταστάσεις αυτής της πρόβας της παγκόσμιας λεγομένης δικτατορίας, η οποία έχει άλλους σκοπούς.

Επικίνδυνος γιά την δημόσια υγεία...αμπάρες!

αν αγχώνεσαι καλύτερα να μη διαβάσεις (ή δεις βίντεο) για το τι κάνει ο ιός

εγώ το είδα αλλά ευτυχώς είχε ιατρικούς όρους και το ξέχασα αμέσως

η κεντρική ουσία είναι ότι βλέπουν τα συμπτώματα σε πάνε και εντατική αλλά η θεραπεία όχι μόνο δε κάνει τίποτα αλλά σε παίρνει και η κατρακύλα...(και σε πολλά όργανα)
Έτσι όπως το γράφεις οποίος έχει κορονοϊο και μπει στην εντατική θα πεθάνει 100% αλλά η στατιστική λέει τελείως άλλα...

Status
Not open for further replies.