Ιοί

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ιοί

Βρε Ναθ,δεν είδες την ανακοίνωση των 6?

Απαγορεύεται κάθε "κίνηση" στην δομή της Ριτσώνας.

Μάλιστα τοποθετήθηκαν και αστυνομικοί εκεί για την τήρηση του αποκλεισμού.

Απλα δεν ηξερα αν εχει υποδομη για κλειστη δομη ή απλα τωρα απαγορευτηκε.

Αν δεν εχει τετοια υποδομη δεν μπορεις να κρατησεις μεσα με το ζορι τοσο κοσμο ειδικα αν μαθουν τι μπορει να τους εχει χτυπησει.

Αυτοματα δημιουργειται πανικος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Αν δεν εχει τετοια υποδομη δεν μπορεις να κρατησεις μεσα με το ζορι τοσο κοσμο ειδικα αν μαθουν τι μπορει να τους εχει χτυπησει.

Μια χαρά τους περιορίζεις,όπως περιοριστήκαμε και εμείς.

Δεν τους ξαμολάς μη τυχόν και παναικοβληθούν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η βάρκα με μολυσμένους μετανάστες και οι Τούρκοι με στολές βιολογικού πολέμου

Πριν αρκετές ημέρες, σκάφος του Λιμενικού εντόπισε βάρκα γεμάτη μετανάστες, η οποία προσπαθούσε να προσεγγίσει ελληνικό νησί του ανατολικού Αιγαίου. Οι λιμενικοί εμπόδισαν την είσοδό της στα ελληνικά χωρικά ύδατα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εμφανιστεί ακταιωρός της τουρκικής ακτοφυλακής για να συνοδεύσει, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τη βάρκα με τους μετανάστες πίσω στις μικρασιατικές ακτές.

Όταν, όμως το πλήρωμα της τουρκικής ακταιωρού πλησίασε και είδε από κοντά τη βάρκα με τους μετανάστες, έκανε στροφή 180 μοιρών και απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα. Οι Έλληνες λιμενικοί παρέμειναν στη θαλάσσια περιοχή για να εμποδίσουν νέα προσπάθεια εισόδου της βάρκας στα ελληνικά χωρικά ύδατα και απορούντες για την περίεργη στάση των Τούρκων συναδέλφων τους.

Η απορία τους λύθηκε μετά από λίγο, όταν είδαν άλλη ακταιωρό της τουρκικής ακτοφυλακής να πλησιάζει και με έκπληξη διαπίστωσαν ότι το πλήρωμα της να φοράει τις γνωστές στολές προστασίας από βιολογικό πόλεμο και στις ημέρες μας από τον κορονοϊό. Τότε συμπερασματικά συνειδητοποίησαν ότι η πρώτη τουρκική ακταιωρός είχε απομακρυνθεί διότι αναγνώρισε πώς στη συγκεκριμένη βάρκα επέβαιναν μετανάστες –διαπιστωμένα από τις τουρκικές αρχές– μολυσμένοι από τον ιό.....

Η πολυ ενδιαφερουσα συνεχεια...

https://slpress.gr/ethnika/apokalyp...ETfgJDXfcNYIZxPmlH5ZphoyVHSyEFEhQTwNQ0J3M4cd8

Εντομεταξυ δεν χρειάζεται να τονίζεται κάθε μέρα το ίδιο και το ίδιο. Κουράζει τον κόσμο και δημιουργεί εκνευρισμό. Λένε συνεχώς για το Πάσχα, για την συνέχιση της αυτό απομόνωσης κτλ. Οκ το έχουμε καταλάβει δεν βλέπω το λόγο να επαναλαμβάνεται
Έπειτα δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης έβαλε υποψηφιότητα για luben λέγοντας “είμαστε στο τέλος της αρχής”...go figure
Συνεχιζουμε, πάμε πολύ καλά αυτός ο μήνας έμεινε υπομονή

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Καλυτερα που δεν ηξερες... ειδα κατι που εγραψε καποιους που περναει δυο φορες τη μερα απο την περιοχη.
Αλλα δεν χρειαζεται να πας στη Δριτσωνα. Ρωτα καποιον που μενει Αθηνα και περναει απο το "κεντρο".
Διαβασε και την ΦΕΚ ειδικα για αυτους. ΦΕΚ B 985 22.3.2020 Σελίδα 2
https://www.lawspot.gr/nomi...

Βεβαια για αυτους ουτε χαρτι ουτε τιποτα... Κι αν τους γραψει κανας αστυνομος (λεμε τωρα για ανεκδοτο) τον γραψαν κι αυτοι... τι θα κανει η πολιτεια θα τους βρει απο τον φορολογικο αριθμο η απο την Δεη ;

........

Από φαρμακευτικής πλευράς δεν βλέπω τίποτα στον ορίζοντα....

Υπαρχει κατι. Ειναι το πρωτοκολο του καθηγητη Ραουλτ με την χλωροκινη. Προσοχη δεν ειναι μονο η χλωροκινη, ειναι μια συγκεκριμενη πρακτικη που εμπεριεχει την υδροξυ'χλωροκινη. Και προυποθετει μαζικη χρηση τεστ.
Eπαναλαμβανω δεν ειναι μονο η χλωροκινη, ειναι ενα ολοκληρο θεραπευτικο πρωτοκολο.
Ο Ραουλτ το κανει στην Μασσαλια και εχει αναδειχτει τοπικος ηρωας. Για το πρωτοκολο του ενιδφερθηκαν αμεσα Γερμανοι, Κορεατες, Αμερικανοι (ο διος ο Τραμπ) τωρα οι Ιταλοι, και αλλοι που δεν θυμαμαι. Εν παση περιπτωση οποιος ενδιαφερεται, μπορει να βαλει το ονομα Didier Raoult στο Γκουγκλ, ειναι ισως ο καθηγητης με τις περισσοτερες citations αι διευθυντης ενος απο τα μεγαλυτερα κεντρα ερευνων.

Εδω οσοι ειναι παθουντες και μπορουν, προσπαθουν να κατευθυνθουν σε αυτη την δομη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Υπαρχει κατι. Ειναι το πρωτοκολο του καθηγητη Ραουλτ με την χλωροκινη. Προσοχη δεν ειναι μονο η χλωροκινη, ειναι μια συγκεκριμενη πρακτικη που εμπεριεχει την υδροξυ'χλωροκινη. Και προυποθετει μαζικη χρηση τεστ.
Eπαναλαμβανω δεν ειναι μονο η χλωροκινη, ειναι ενα ολοκληρο θεραπευτικο πρωτοκολο.
Ο Ραουλτ το κανει στην Μασσαλια και εχει αναδειχτει τοπικος ηρωας. Για το πρωτοκολο του ενιδφερθηκαν αμεσα Γερμανοι, Κορεατες, Αμερικανοι (ο διος ο Τραμπ) τωρα οι Ιταλοι, και αλλοι που δεν θυμαμαι. Εν παση περιπτωση οποιος ενδιαφερεται, μπορει να βαλει το ονομα Didier Raoult στο Γκουγκλ, ειναι ισως ο καθηγητης με τις περισσοτερες citations αι διευθυντης ενος απο τα μεγαλυτερα κεντρα ερευνων.

Εδω οσοι ειναι παθουντες και μπορουν, προσπαθουν να κατευθυνθουν σε αυτη την δομη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ναι, αλλά δεν απευθύνεται σε νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο; Εγώ μιλώ γιά πρόληψη (εμβόλιο).

Ναι, αλλά δεν απευθύνεται σε νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο; Εγώ μιλώ γιά πρρόληψη (εμβόλιο).

Eγω θα ελεγα οπως ο εν λογω καθηγητης (χωρις να γνωριζω τιποτα περι ιατρικης) το εμβολιο ξεχασε το...για τα επομενα δυο χρονια.

Και οπως λεει παλι ο ιδιος, (τον πιστευει οποιος θελει εγω παντως ναι) εδω και εικοσι χρονια δε φτιαξαμε κανα εμβολιο, τουλαχιστον ενα εμβολιο που "να δουλευει".

Η μονη αμυνα ειναι ο περιορισμος της εξαπλωσης του ιου μεσα στον οργανισμο μεσω αυτης της πρακτικης. Δεν υπαρχει κατι αλλο. Αυτο των Ιαπωνων ειναι κατι αναλογο αυτου νομιζω.

Εντιτ: Μια σημειωση σημαντικη.... αυτη η μεθοδος δεν ειναι για οποιον ειναι σε εντατικη διασωληνομενος.
Ειναι οταν ειναι στο πρωτο σταδιο... διαγνωσμενος. Εκει σταματαει τον ιο απο το να απλωθει και να διμηουργησει φλεγμονες στους πνευμονες και δε ξερω που αλλου... τελος παντων αμα δεις πνευμονες αρρωστων πως γινονται θα τρομξεις.
Αυτο ειναι για να μην γινουν. Μονη ελπιδα για μενα (χτυπα ξυλο)

Παιδιά ευτυχώς δεν κινούνται προς μόνο μια κατεύθυνση οι ερευνητές. Κοιτάζουν και εμβόλια, και φάρμακα, και αντισώματα, και γονιδιακά θέματα, τα πάντα, μεταξύ των οποίων και γρήγορα και φθηνότερα τεστ.

Ακόμη κι αν αύριο βγει εμβόλιο, για να παραχθεί σε 7 δισεκατομμύρια αντίτυπα θα χρειαστούν μήνες ή χρόνια. Δε γίνεται να περιμένουμε το εμβόλιο, πρέπει παράλληλα να δούμε και πιο άμεσες λύσεις.

Παιδιά ευτυχώς δεν κινούνται προς μόνο μια κατεύθυνση οι ερευνητές. Κοιτάζουν και εμβόλια, και φάρμακα, και αντισώματα, και γονιδιακά θέματα, τα πάντα, μεταξύ των οποίων και γρήγορα και φθηνότερα τεστ.

Ακόμη κι αν αύριο βγει εμβόλιο, για να παραχθεί σε 7 δισεκατομμύρια αντίτυπα θα χρειαστούν μήνες ή χρόνια. Δε γίνεται να περιμένουμε το εμβόλιο, πρέπει παράλληλα να δούμε και πιο άμεσες λύσεις.

Δεν βλέπω άλλη λύση από να περιορίσεις αισθητά έως εντελώς (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) την προστασία των συνόρων της κάθε χώρας δηλαδή κομμένες πτήσεις, ακτοπλοϊκές, οδικές συνδέσεις
Μετά να λειτουργείς περιοριστικά ανα πόλη η ανα ευρύτερη γεωγραφική περιοχή. Η ζωή να συνεχίζεται σε κανονικά σχετικά επίπεδα εκτός από καταστάσεις συνωστισμών με περιοριστικά μέτρα ασφαλείας πχ σούπερ μαρκετ όπως γίνεται σήμερα, απαγόρευση λοιπών εκδηλώσεων και αθλητικά γεγονότα χωρίς θεατές

Για ποιό κλείσιμο συνόρων μιλάμε από τη στιγμή που μπαίνουν εκατοντάδες μετανάστες; Τους Έλληνες που κοιμούνται στα πατώματα των αεροδρομίων τους άφησαν εκεί όμως. Στην περιοχή μου επίσης ήρθαν προ 20 ημερών δεκάδες Γερμανοί Βέλγοι και Άγγλοι που έχουν εδώ σπίτια..

Italy’s Coronavirus Death Toll Is Far Higher Than Reported
Many are dying uncounted as nation’s stretched health-care system struggles to save the living and accurately gauge human cost

Στα Ελληνικά:

https://www.protothema.gr/koronoios...-megaluteros-logo-elleipsis-poron-leei-i-wsj/

Τραγικό.

Εδω και βδομαδες σας το εχω πει αυτο... Ισχυει ΠΑΝΤΟΥ ! Ακομα χειροτερα απο Ιταλια.

Για μετανάστες δεν ξέρω.. είναι ειδική περίπτωση άσχετα με τον ιό. Θα το πάμε αλλου και η αποψη μου είναι σκληρή
Τώρα αυτοί που κες ότι ήρθαν δεν ξέρω πως την στιγμή που έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις
Γενικά λέω στην προκειμένη για κλείσιμο συνόρων δηλαδή με τα λίγα τέρμα για φέτος ο τουρισμός και συνεχίζουμε εντός με ότι έχουμε
Πρόβλεψη τον Μάιο επανερχόμαστε κανονικά από αρχές εκτός τουρισμού και μεγάλων εκδηλώσεων

Έχουμε χρόνο.
Το Πάσχα θα το γιορτάσουμε 26 Μαΐου.
Η Κυριακή του Πάσχα θα πέσει Τρίτη βέβαια, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Για ποιό κλείσιμο συνόρων μιλάμε από τη στιγμή που μπαίνουν εκατοντάδες μετανάστες; Τους Έλληνες που κοιμούνται στα πατώματα των αεροδρομίων τους άφησαν εκεί όμως. Στην περιοχή μου επίσης ήρθαν προ 20 ημερών δεκάδες Γερμανοί Βέλγοι και Άγγλοι που έχουν εδώ σπίτια..

Αυτό πως γίνεται; Δεν υπάρχει απαγόρευση εκτός Ελλήνων πολιτών; Καλά, οι μετανάστες, πρόσφυγες, επενδυτές και λοιποί που μπαίνουν παράνομα το ξέρω ότι δεν εμπίπτουν σε τέτοιους κανόνες, αλλά Γερμανοί, Βέλγοι και Άγγλοι πως μπαίνουν;

Δεν μπαίνουν, μπήκαν.

Τώρα είδα το 20ημερο. Απόρησα γιατί ο μόνος λόγος που δεν είμαι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και κάθομαι εδώ με τους τρελούς απλά να περιμένω να πεθάνω είναι ότι φοβόμουν πως θα φάμε πόρτα λόγω της γυναίκας μου που δεν είναι Ελληνίδα. Οπότε τελικά δεν το ρισκάραμε.

Status
Not open for further replies.