Ιοί

Status
Not open for further replies.
Ψυχραιμία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ο ιός... Οι άνθρωποι συνεχίζουν και κρυώνουν, αρρωσταίνουν δεν είναι μόνο ο ιός
Δεύτερον αν δεν φόραγες μάσκα δεν θα ήταν καλύτερα σίγουρα
Τρίτον το ότι μπορεί να μολύνσεις με την εκπνοή έχει να κάνει με το ποσοστό σταγονιδίων. Άλλο φταρνίζομαι η βήχω μέσα από τη μάσκα άλλο απλά εκπνέω.. Οι πιθανότητες στο τελευταίο είναι ελάχιστες

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Μανο να κανεις τεστ σε ιδιωτικο εργαστηριο δε γινεται; Να ηρεμησεις αν βγεις αρνητικος και να κλειδωθεις στην ησυχια σου;
Τοσο που αγχωνεσαι θα παθεις τπτ και τοτε να δεις τι καλα που θα ναι η μανα σου.

Απάντηση: Re: Ιοί

Νομίζω υπάρχει θαλάσσια νομοθεσία πως ένα πλοίο υποχρεωτικά δένει στο λιμάνι κράτους που βρίσκεται εντός χωρικών υδάτων όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη... Αν γνωρίζει κάποιος από θαλάσσια νομοθεσία μπορεί να πει περισσότερα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Στα γρήγορα...

Το Ελευθέριος Βενιζέλος έχει ελληνική σημαία....

https://www.marinetraffic.com/el/ai...msi:237628000/imo:7907673/vessel:EL_VENIZELOS

"Η εθνικότητα πλοίου ενέχει μεγάλη σπουδαιότητα, λόγω των συνεπειών τις οποίες συνεπάγει αυτή τόσο κατά το Διεθνές Δίκαιο όσο και κατά το εσωτερικό δίκαιο κάθε Χώρας. Έτσι από την εθνικότητα του πλοίου θα καθορισθεί ποιο δίκαιο θα εφαρμοσθεί επ'αυτού δεδομένου ότι το πλοίο αποτελεί πλωτό τμήμα του εδάφους του κράτους, του οποίου και φέρει την σημαία, καθώς επίσης ποια θα είναι η συμπεριφορά των ξένων Χωρών απέναντί του και ποια θα είναι η τύχη του σε περίπτωση πολέμου. Σημειώνεται επίσης πως κάθε Χώρα παρέχει την προστασία της καθώς και διάφορα προνόμια στα υπό την σημαία της πλοία, όπως π.χ. το αποκλειστικό δικαίωμα της αλιείας, της εμπορικής ακτοπλοΐας, της ρυμούλκησης ή η καταβολή μειωμένων τελών κ.ά.

https://el.wikipedia.org/wiki/Εθνικότητα_πλοίου

Μάνο ΔΕΝ είναι ντε και καλά άρρωστοι απο covid ,όσοι βήχουν ή έχουν δέκατα ή και πυρετό ακομα.
Στο σπίτι μου....
Η γυναίκα μου έβηχε σαν τραίνο.....έχει λοίμωξη αναπνευστικού ....παίρνει αντιβίωση είναι ήδη πολύ καλύτερα(φυσικά όλα αυτά απο γιατρό πνευμονολόγο )
Στην οικογένεια...
Ο ανιψιός μου βήχα, 39 πυρετό λίγη διάρροια....πανικός......εξετάστηκε για covid ,αρνητικό το τεστ....ήταν απλό κρυωμα.
Συγκεντρωσουυυυυυυυ-bye-

Νομίζω υπάρχει θαλάσσια νομοθεσία πως ένα πλοίο υποχρεωτικά δένει στο λιμάνι κράτους που βρίσκεται εντός χωρικών υδάτων όταν υπάρχει έκτακτη ανάγκη

Ισχύει, δεν έχω όμως πρόχειρους τους κανονισμούς. Το ίδιο έγινε και με το κρουαζιερόλοιο στο Τυμπάκι. Έμεινε αρόδου, αποβίβασε την Αργεντίνα και έφυγε.

Re: Απάντηση: Ιοί

Γιατι ?

Απαγορευεται να το κολλησα απο τους πρωτους ?
Τους (παρα πολυ) πρωτους !

Τεσπα, αν ειναι να με ρωτατε ...
και στο τελος να φαω ban επειδη λεω την αληθεια
(την τρομολαγνικη αληθεια) τοτε σταματω εδω.

Αλλωστε, η σκεψη μου ειναι στην μανα μου, τωρα.
Δεν εχει εμφανισει συμπτωματα. Δυο τινα μπορει να συμβαινουν
1) η μου το κρυβει (το οποιο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πιθανο, την ξερω πολυ καλα)
2) η ο ιος εχει περιοδο επωασης (μεσα της) κοντα στις 14-15 μερες ....

Οπως και να χει ..... νομιζα οτι η μασκα ηταν BOTH WAYS protective.
Ο Γιωργος (ο Κουρνιας) με διελλυσε (τρεμουν τα γονατα μου).
Φυσικα, δεν φταιει σε τιποτα ο ανθρωπος. Ενημερωσε τον κοσμο.

Μάνο, το να συζητάμε για τις μάσκες, τα καλά τους και τα κακά τους είναι χρήσιμο και εντός θέματος.

Το να κάθεσαι να γράφεις όμως ατάκες όπως ότι "σκότωσες τη μάνα σου" επειδή έτυχε να βήχεις, προφανώς από κάτι άλλο, αλλιώς δε θα κρατούσε τόσο καιρό, είναι πέρα από τα όρια της τρομολαγνείας, και, αν δε σε ξέραμε ότι έχεις καλές προθέσεις, θα νόμιζα ότι τρολλάρεις το θρεντ.

Για ηρέμησε λοιπόν, άκου τι σου λένε όλοι οι φίλοι σου εδώ μέσα, και απλά πρόσεχε στο μέλλον τι χρησιμοποιείς, που, και πως.

Μέχρι να κυκλοφορήσουν οι ασπίδες προσώπου, υπάρχει μία απλή diy λύση.
Σε στέκα μαλλιών, περνάς ζελατίνα από αυτή που υπάρχει στα βιβλιοπωλεία.
Βάζεις και στέκα μάγια η μέλισσα να είσαι trendy!

το ξεραμε Νικο για αυτο ειμαστε σε καραντίνα δεν μεταδίδεται μόνον αν φταρνιστείς ή βήξεις κατ ευθείαν στα μούτρα του άλλου

Απάντηση: Re: Ιοί

Μανο, κοιταξε να θωρακισεις το ανοσοποιητικο σου, π.χ. με βιταμινες D3, σωστη διατροφη, συμβουλεψου και καποιον διατροφολογο.
α .... και μη βλεπεις ειδησεις, αλλα να διαβαζεις επιστημονικα αρθρα.

Μέχρι να κυκλοφορήσουν οι ασπίδες προσώπου, υπάρχει μία απλή diy λύση.
Σε στέκα μαλλιών, περνάς ζελατίνα από αυτή που υπάρχει στα βιβλιοπωλεία.
Βάζεις και στέκα μάγια η μέλισσα να είσαι trendy!

εσυ το εξελιξες το θεμα !!
με εβαλες να ψαχνω και σχεδια για μασκες βραδιατικα ....

Ισχύει, δεν έχω όμως πρόχειρους τους κανονισμούς. Το ίδιο έγινε και με το κρουαζιερόλοιο στο Τυμπάκι. Έμεινε αρόδου, αποβίβασε την Αργεντίνα και έφυγε.

Αυτό στο Τυμπάκι πέρασε από πόσους πριν το δεχθούμε εμείς. Άρα μάλλον οι λοιποί δεν εφήρμοσαν τους ίδιους κανόνες.

Δεν γνωρίζω αν απλά προσπάθησε να πιάσει σε κάποια από τα λιμάνια που αρχικά είχε προγραμματίσει στην κρουαζιέρα ή δεν το δέχτηκαν όπως λες.
Πιθανολογώ (αλλά δεν το ξέρω ξαναλέω) πως η επιβάτης, χειροτέρεψε σε κάποιο σημείο νοτίως της Κρήτης και απόφασίστηκε να προσεγγίσει σημείο με γρήγορη μετάβαση σε μεγάλη ιατρική δομή.

Πάντως το Ελευθέριος Βενιζέλος έδεσε Πειραιά σε προβλήτα και θα παραμείνουν για 14 ημέρες μέσα.

Πριν λίγο έδεσε και άλλο κρουαζιερόπλοιο Ιταλικών συμφερόντων.
Έχει ξεφορτώσει στην Σιγκαπούρη διακόπτωντας την κρουαζιέρα.

Το Βενιζέλος έδεσε σε έναν από τους δύο τερματικούς των κρουαζιεροπλοίων.

Κακά τα ψέματα, κανείς δεν θέλει κατακόμβες νεκρών σε κρουαζιερόπλοια... :)

Ειναι αναποφευκτο αυτο με τα καραβια. Σε καποιου τα χερια θα σκανε υγειονομικα και διαδικαστικα.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

NAI ... εχω υποπτα συμπτωματα. Εδω και 5 βδομαδες.
Και ΣΙΓΟΥΡΑ οταν πηγα να δω την μανα μου (πριν 2 βδομαδες και κατι).
Τα συμπτωματα αυτα ειναι (ηπιος) βηχας, δυσπνοια και δεκατα.
Μερικες μερες δειχνει να υποχωρει η κατασταση ...
μερικες μερες επιστρεφει (δριμυτερη).

ΔΕΝ ειμαι του θανατα (προφανως) αλλα ΔΕΝ ειμαι και περδικι.
Το αποκαλυψα στον Ιασωνα (οταν με ρωταγε που χαθηκα, πριν κατι μερες).
Δεν ηθελα να το αποκαλυψω, γιατι ελεγα οτι αφορουσε ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ.
Και μπροστα στον γενικοτερο ζοφο ... θα ηταν και αρκετα εγωιστικο.
Το θεμα ΟΜΩΣ ... ειναι οτι κατα 99.99% το μετεδωσα στην μανα μου.
Ηταν τοτε που πηγαινα σπιτι (με την μασκα) γιατι εκλαιγε.
Ειχε παθει κριση πανικου ...

Νομιζα οτι την προστατευα ..... με την μασκα !

ψυχραιμία δεν της μετάδωσες τίποτα, από το να μη φορούσες καθόλου είναι προτιμότερη η μάσκα με βαλβίδα εκπνοής,

μη μεταφέρεις τον πανικό σου στη μητέρα σου απλά ενημερώσου αν εμφανίσει ύποπτα συμπτώματα

οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, άλλωστε δε νομίζω ότι εσύ νόσησες από τον ιό

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

εσυ το εξελιξες το θεμα !!
με εβαλες να ψαχνω και σχεδια για μασκες βραδιατικα ....

Τι σχέδια θέλεις μάνα μου;
Να σου στείλω ότι θέλεις να παίξεις.
petg θέλει όμως.

Status
Not open for further replies.