Ιοί

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

Ακόμη κάνουν τους δύσκολους οι παπάδες. 7/4/2020
...

"4) Αἱ θύραι τῶν Ἱερῶν Ναῶν θά παραμένουν κεκλεισμέναι κατά τήν διάρκειαν ἁπασῶν τῶν ἱερῶν Ἀκολουθιῶν. Αἱ θύραι θά ἀνοίγωνται τοὐλάχιστον δύο ὥρας μετά τό πέρας τῶν κατά τήν πρωίαν ἑκάστης ἡμέρας τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδος ἱερῶν Ἀκολουθιῶν, ἤτοι ἀπό τῆς 11ης πρωϊνῆς ὥρας ἕως τήν 1ην μ.μ., πλήν τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, ὅτε, καί ἐξ αἰτίας τοῦ γεγονότος ὅτι αἱ ἱεραί Ἀκολουθίαι αὐτῆς περατοῦνται ἀργότερον, τό ἄνοιγμα τῶν θυρῶν γενήσεται ἀπό τῆς 1ης μ.μ. ὥρας ἕως τήν 5ην μ.μ"

Τι δεν σου άρεσε δηλαδή σ'αυτό ?

Καλα αμα επεκταθεί σε οικισμούς Ρομα και τίποτα hotspot δεν μας ξεπλένει ούτε ο Άγιος Πέτρος.. Δεν πειθαρχούν ούτε συνεργάζονται κυκλοφορούν παντού..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Ίσως φταίει η απογοήτευσή μου με τα εδώ. Αλλά θα σου απαντήσω αφού ρώτησες, χωρίς όμως να θέλω να το συνεχίσουμε γιατί μοιραία θα πάμε σε πολιτική συζήτηση.

1. Δεν έχει σημασία το τι θέλουν οι Ρομά να κάνουν, έχει σημασία το τι τους επιτρέπει το κράτος να κάνουν. Από κει φαίνονται εξάλλου τα οργανωμένα κράτη, από το πως εφαρμόζουν τους νόμους για όλους, χωρίς ενοχικά σύνδρομα.

2. Η Γερμανία μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ευρώπη ολόκληρη είναι σε πολύ πιο κοινή μοίρα από αυτή που ήταν το 2010. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά, έχουν ρίζα την "ανωτέρα βία" και όχι λάθος χειρισμούς μεμονωμένων χωρών, και ζητούν βιώσιμη λύση, όχι ελεημοσύνη.

H επιχειρηματολογια σου εχει ενα ΣΦΡΙΓΟΣ ... που σπανιζει (εως απουσιαζει) απο 50αρηδες (και πανω).
Μονο και μονο απο αυτο, θα ειχες προδοθει εαν μπλοφαρες ποτε οτι εισαι μεγαλυτερος σε ηλικια (λεμε τωρα).
Παντως, ακομα και στην ηλικια σου ... η καουκα μου χρησιμοποιουσε την λογικη συνεπαγωγη προς το
χειροτερο σεναριο ... οχι προς το καλυτερο. Μαλλον υπερεχεις ! Διοτι μεχρι να ρθει το χειροτερο ...
ελπιζεις στο καλυτερο ... και αρα ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ.

(εχασα αυτην την ιδιοτητα, καπου λιγο μετα τα 30 ..... ακομα και που το εντοπιζω, δεν μπορω να κανω κατι).

Re: Απάντηση: Ιοί

Κείμενο σε πολυτονικό με περισπωμένες, οξείες, δασείες. Δάκρυσα.
Από το 80 έχω να δώ τέτοιο κείμενο. Έχουν ειδικά πληκτρολόγια και προγράμματα φαίνεται. Ο spell checker του word θα γίνεται uninstall από μόνος του.
Ὁ Ἀθηνῶν
Πως γράφαμε το Εν Αθήναι ?

Εσύ θα λατρέψεις αυτό εδώ:

Wanted urgently: People who know a half century-old computer language so states can process unemployment claims

Αυτά που γράφει μετά την πρώτη τελεία. Την κολοκυθιά παίζουμε?

Ελα ντε... την κολοκυθιά παίζουμε ? Σ'ενοχλεί το οτι θα ανοίγουν οι πόρτες ? - γιατί δεν λέει οτι θα ανοίγουν για υποδοχή κόσμου για λειτουργία... Οι πόρτες μιας εκκλησίας είναι πάντα ανοιχτές (παλιά ήταν και την νύχτα μέχρι που άρχισαν βανδαλισμοί)... Οι λειτουργίες θα γίνονται με κλειστές πόρτες χωρίς κόσμο - αυτό έχει ξεκαθαριστεί.

Εγώ που βλέπω παλιές ταινίες σκέφτομαι μήπως βγάλουν από τα μπουντρούμια εκείνους τους ωραίους μηχανικούς υπολογιστές με τις καρτέλες μετά από αυτό.
Ζει κανείς που να ξέρει πως δουλεύουν?

Μετά την κατάσταση να τις ανοίγουν και το βράδυ κανένα πρόβλημα.

Τώρα δηλαδή μια άδεια εκκλησία με ανοιχτές πόρτες τι σε ενοχλεί ?

Σε ένα ιδανικό κόσμο ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ εμένα μου αρέσει περισσότερο με ανοιχτές πόρτες.
Δεν σου φαίνεται καθόλου πως τους καλούν έμμεσα?

Τώρα δηλαδή μια άδεια εκκλησία με ανοικτές πόρτες τι σε ενοχλεί ?

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Αν μια εκκλησία έχει ανοιχτές πόρτες, πρέπει να έχει και από ένα περιπολικό έξω για να μαζεύει τους ψυχαναγκαστικούς θαμώνες της που θα επιλέξουν να μη βάλουν νερό στο κρασί τους και να βάλουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και άλλους. Οπότε είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα για όλους αν παραμείνουν κλειστές.

Με διαβάλεις!
Ξέρω να διαβάσω cobol. Αν τα λεφτά είναι καλά, θα έγραφα κιόλας. CICS/Cobol/DB2 και ξερό ψωμί. Διαβάζω ότι οι 60άρηδες προγραμματιστές κάνουν start ups για αυτές τις δουλειές. Cobol Cowboys τους λένε. Αυτά τα συστήματα είναι σαν τις χρυσές λίρες. Διαχρονική αξία.
Η γλώσσα που ξέρω καλά και προτιμώ να γράφω είναι C. Μου βγαίνει πολύ φυσικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Με διαβάλεις!
Ξέρω να διαβάσω cobol. Αν τα λεφτά είναι καλά, θα έγραφα κιόλας. CICS/Cobol/DB2 και ξερό ψωμί. Διαβάζω ότι οι 60άρηδες προγραμματιστές κάνουν start ups για αυτές τις δουλειές. Cobol Cowboys τους λένε. Αυτά τα συστήματα είναι σαν τις χρυσές λίρες. Διαχρονική αξία.
Η γλώσσα που ξέρω καλά και προτιμώ να γράφω είναι C. Μου βγαίνει πολύ φυσικά.

Ξέχασες την Fortran

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Ξέχασες την Fortran
Fortran ήταν για όσους ήθελαν έτοιμες βιβλιοθήκες μαθηματικών. Δεν έχω δει ποτέ Fortran σε εταιρικό περιβάλλον.
Cobol Cowboys. Οι τύποι δεν παίζονται. Respect. Κι είναι και στο Τέξας!

http://cobolcowboys.com/meet-the-company/

Our name, Cobol Cowboys, was inspired by the movie “Space Cowboys” in which experienced (some retired) astronauts were called back into service to solve a current day problem in outer space.

Εγώ που βλέπω παλιές ταινίες σκέφτομαι μήπως βγάλουν από τα μπουντρούμια εκείνους τους ωραίους μηχανικούς υπολογιστές με τις καρτέλες μετά από αυτό.
Ζει κανείς που να ξέρει πως δουλεύουν?
Εγώ ξέρω μερικούς συνταξιούχους.

Καλα αμα επεκταθεί σε οικισμούς Ρομα και τίποτα hotspot δεν μας ξεπλένει ούτε ο Άγιος Πέτρος.. Δεν πειθαρχούν ούτε συνεργάζονται κυκλοφορούν παντού..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ήταν δεδομένο ότι θα επεκταθεί όπως πηγαίνει σε όλους.
Γιατί δεν μας ξεπλένει; Καιρός για τις αρχές να κάνουν και κάτι πιο... challenging από το να περιπολουν στην.... παραλία της Θεσσαλονίκης. Μόνες τους έθεσαν τέτοιο μέτρο αυστηρότητας ως προς όλους τους πολίτες.

Bλεπω την μαρτυρια ενος αντρα (σχετικα νεου και σπορτιφ) που θεραπευτηκε ενω ηταν σε εντατικη....
Και αυτος και η γυναικα του....
Απο τις πρωτες περιπτωσεις. Βγηκε πριν τρεις βδομαδες...και ακομα αισθανεται χαλια. Εκτος απο τον πυρετο νιωθει την ιδια εξαντληση, αναπνευστικη δυσκολια σαν να ειναι ακομα αρρωστος...
Εφιαλτης μοιαζει.

Εντιτ< και την φωνη του που ακουω...δεν βγαινει με δυναμη...

Ρε εντιτ < Ενας γιατρος ειπε μετα πανω σε αυτο, εαν εχεις περασει 10-15 μερες σε εντατικη με αυτον τον ιο ,μετα θελει μηνες για να αναρρωσεις τελειως...
Δεν μου κανει εντύπωση.
Σήμερα μιλούσα με συνεργάτη που κάποιος γνωστός του πέρασε την ίδια περιπέτεια.
Αυτό που μου κόλλησε στην περιγραφή αυτών που τράβηξε ήταν η φράση "ένιωθα σε κάθε ανάσα ότι στα πνευμονία μου βρίσκονται κομμάτια από γυαλιά"

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Αν μια εκκλησία έχει ανοιχτές πόρτες, πρέπει να έχει και από ένα περιπολικό έξω για να μαζεύει τους ψυχαναγκαστικούς θαμώνες της που θα επιλέξουν να μη βάλουν νερό στο κρασί τους και να βάλουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και άλλους. Οπότε είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα για όλους αν παραμείνουν κλειστές.

Η εκκλησία δεν περιλαμβάνεται στους 6 λόγους που δικαιολογούν να βγει κανείς έξω... Πρόστιμο σ'όποιον βρεθεί εκει. Δεν φταίει η ανοιχτή πόρτα σ'αυτό...

Η πλατεία του χωριού μου είναι άδεια και τα παγκάκια άδεια... Είναι σαν να λένε στον κόσμο "ελάτε να κάτσετε"... Να κλείσουμε τους δρόμους (η πόρτα που λέμε) που οδηγούν στην πλατεία ?

Πρόστιμα μέχρι να παγώσει η κόλαση... Την πρώτη μέρα θα χρειαστεί μόνο - μετά τα νέα διαδίδονται πιο γρήγορα κι απο τον ιό...

Πρώτον, πέφτουν. Αργά, αλλά πέφτουν. Δες τα στοιχεία.
Δεύτερον, φαίνεται να κάνουμε περισσότερα τεστ. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι θα υπάρξουν και περισσότερα θετικα.
Για τον μύθο ότι δήθεν δεν κάνουμε τεστ, δείτε επίσης τα στοιχεία.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/greece/

Με περίπου 3.300 τεστ ανά εκατομμύριο πληθυσμού, είμαστε στο επίπεδο της Τουρκίας (που τρέχει και δεν φτάνει).
50% παραπάνω τεστ από τη Βουλγαρία (μια ίσως εξήγηση για τον χαμηλο αριθμό των κρουσμάτων της), όχι και πολύ λιγότερα από τα 4.400 του ΗΒ. Η Γαλλία, για σύγκριση, με τους 12.200 νεκρούς, και 5.100 τεστ ανά εκ.
Φυσικά καμία σχέση με τη Σερβία (1400) και Αλβανία (1100) που τολμά και μας συγκρίνει το tvxs.

Eγω εδω βλεπω αλλα, ειμαστε εκ των ουραγων,συγκρινοντας παντα με χωρες που ειναι κοντα στον πληθυσμο μας ,και τις πιο πολλες φορες μικροτερος πληθυσμος,
εχουν κανει πιο πολλα τεστ οι Σλοβενοι που ειναι 2εκ!!!!
λιθουανοι,λετονοι, καντα στα 3εκ,κροατες,νορβηγοι,φιλανδοι,Ιρλανδοι κοντα στα 5,δανοι,ελβετοι,πορτογαλοι,σουηδοι,ουγγροι,βελγοι,αυστριακοι,δεν μιλω για τους Ισλανδους που σπανε τα ρεκορ που εχουν μερικες εκατονταδες χιλιαδες κατοικους και κοντραρουν μεγαλες χωρες...

Status
Not open for further replies.