Ιοί

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

Οι λοιποί, πώς μπορούν δλδ; Ο καθένας στο σπίτι του. Δεν είναι πυρηνική φυσική.

Παντως σημερα που πηγε το κλιμακιο ξανα για ιχνηλατηση διαπιστωσε πως 150 ατομα εψηναν και χορευαν σε γλεντι που ειχαν στησει. Aυτο τουλαχιστον κατηγγειλε ο δημαρχος Λαρισας σε τοπικο τηλεοπτικο καναλι.

Επί 150 ευρώ πρόστιμο = 22.500.

Και περίμετρος όπως στους δήμους της Καστοριάς αφού το παίζουν απειθαρχοι. Δεν μπαίνει δεν βγαινει κάνεις.
Εδώ περιεφραξαν ολόκληρη παραλία Θεσσαλονίκης, σε μια γειτονιά θα κολλήσουν;

Ο Χαρδαλιας δεν ειπε σημερα οποιος παει να προσευχηθει μπορει να σημιωσει το 6?
Πλάκα κάνεις
Ο Πετσας σήμερα στο δελτίο του Αντένα είπε ακριβώς το αντίθετο. Ότι δεν υπάρχει τέτοια προβλεπόμενη εντολή.
Αντε καλά. Αν αφήνουν τέτοια θολούρα τότε ο καθένας θα κάνει ότι καταλαβαίνει.

Στην Γεωργια (Ρωσια) ... 180 κρουσματα και 2 θυματα !
Τα κρουσματα μπορει να μην ειναι αντιπροσωπευτικα (και σιγουρα ΔΕΝ ειναι)
αλλα οι θανατοι ... δυσκολα κρυβεται οτι δεν προκληθηκαν απο τον τρισκαταρατο.
Ειδωμεν !

Εγω απο την αλλη, μετα απο 6 βδομαδες (σκαμπανεβασματων) ΑΠΟΨΕ ειμαι καλα.
Ουτε δεκατα, ουτε δυσπνοια, ουτε βηχαλακι. Δυστυχως, μου χει μεινει μια ευαισθησια
στην ομιλια (μετα απο 15 λεπτα συνεχομενη κουβεντα στο τηλεφωνο, κλεινει ο λαιμος)
ομως εικαζω οτι ο παρατεταμενος βηχας φταιει. Πρεπει να δωσω χρονο στον φαρυγγα μου.
Με ποιον μιλαω τοσο πολυ στο τηλεφωνο ? I'll give you a hint .... ΔΕΝ ειναι αρρενας ! :rolleyes:

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Πλάκα κάνεις
Ο Πετσας σήμερα στο δελτίο του Αντένα είπε ακριβώς το αντίθετο. Ότι δεν υπάρχει τέτοια προβλεπόμενη εντολή.
Αντε καλά. Αν αφήνουν τέτοια θολούρα τότε ο καθένας θα κάνει ότι καταλαβαίνει.

Για να μην τα ξαναμπερδεψουμε δες τα επομενα μηνυματα απο το ποστ που κουοταρες.

ΑΠΟΨΕ ειμαι καλα.
Θα στειλουμε κλιμακιο να σου κανει extraction πλασμα για να χρησιμοποιηθει ως ανοσια σε φραγκατους που το ζητανε παραγγελια.

Με ποιον μιλαω τοσο πολυ στο τηλεφωνο ? I'll give you a hint .... ΔΕΝ ειναι αρρενας ! :rolleyes:
Με την φαρμακοποιο φυσικα. Καβατζωσε μας καμια μασκουλα.

...

Ο Χαρδαλιας δεν ειπε σημερα οποιος παει να προσευχηθει μπορει να σημιωσει το 6?

Όχι μεγαλε.
Δεν είπε τέτοιο πραγμα.
Απλά το φαντάστηκες

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Εγώ που βλέπω παλιές ταινίες σκέφτομαι μήπως βγάλουν από τα μπουντρούμια εκείνους τους ωραίους μηχανικούς υπολογιστές με τις καρτέλες μετά από αυτό.
Ζει κανείς που να ξέρει πως δουλεύουν?

Μπα πανάθεμά σε δάγκωσε τη γλώσσα σου! Ναι! :flipout:
Όχι ότι τις χρησιμοποιώ ακόμη, αλλά είχα "παίξει" στα νιάτα μου.
Σίγουρα έχω κρατήσει κάποιες αλλά σιγά μην τις βρω. Σε καμιά ανασκαφή θα τις βρούνε...

Με διαβάλεις!
Ξέρω να διαβάσω cobol. Αν τα λεφτά είναι καλά, θα έγραφα κιόλας.

Πριν από κάτι μήνες, έγραψα Cobol για να διαβάσω fixed length αρχείο.
Μόλις εχθές έγραφα TCL.
Διαβάζω ότι σε καμιά 30αριά χρόνια, το 2020 θα έχετε πρόβλημα με έναν ιό.
Να προσέχετε εσείς που κυκλοφορείτε εκεί έξω!

Λοιπον οντως εχουν αρχισει και επεξεργαζονται σχεδια χαλαρωσης των μετρων (απο Μαιο)

1) Πρωτη σκεψη ειναι τα σχολεια να λειτουργησουν Ιουνιο ΚΑΙ Ιουλιο !!! (επιτελους θα γινουμε Αγγλια)

2) Δευτερη σκεψη ειναι να ανοιξουν ολα μεν αλλα με ελεγχο δηλαδη στα mall που θα πηγαινει καποιος θα σε θερμομετρουν κλπ κλπ.

Το ιδιο θα ισχυει παντου και στις τραπεζες και παντου οπου ειναι εφικτο.

Αν με ρωτατε απο που τα μαθαινω :

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Προφανώς θα γίνει σταδιακή χαλάρωση, το έχει πει και ο Τσιορδας.

Μάλλον θ απαγορεύονται για πολύ καιρό οι μεγαλες συναθροίσεις....

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Παντως σημερα που πηγε το κλιμακιο ξανα για ιχνηλατηση διαπιστωσε πως 150 ατομα εψηναν και χορευαν σε γλεντι που ειχαν στησει. Aυτο τουλαχιστον κατηγγειλε ο δημαρχος Λαρισας σε τοπικο τηλεοπτικο καναλι.

Μπλέξαν οι Λαρισαίοι με τους γύφτους. 20 τα κρούσματα στον καταυλισμό και μπήκαν σε καραντίνα και περιοχές της Λάρισας γύρω απο τον καταυλισμό.
Οι κάτοικοι λένε οτι αυτές τις μέρες όλο ντιρι-ντιρι ήταν στον καταυλισμό, πανηγύρι και κόβαν βόλτες ανα δεκάδες... Καλά ξεμπερδέματα τώρα κι αντε να μείνει ο γύφτος σε καραντίνα...
Ούτε που τολμώ να φανταστώ τι γίνεται στα Ανω Λιόσια και στο Ζεφύρι...

Προφανώς θα γίνει σταδιακή χαλάρωση, το έχει πει και ο Τσιορδας.

Μάλλον θ απαγορεύονται για πολύ καιρό οι μεγαλες συναθροίσεις....

Το θεμα ειναι ΜΗΝ αρχισουν και παρατηρουνται ελλειψεις σε βασικα ειδη διατροφης.
Καπως πρεπει να συλλεχθουν, επεξεργασθουν, συσκευασθουν, αποσταλουν .... κλπ
Και απ'οσο γνωριζω, σχεδον ΤΙΠΟΤΑ δεν καλλιεργουμε εμεις, ολα απ'εξω ερχονται !

Καλά ο Μάιος είναι χαμένος.. Θα ανοίξουν τα μαγαζιά και τα κομμωτήρια και θα μπαίνουν 2-2; Δεν γίνονται αυτά..
Ήδη τα σχολεία πάνε μέχρι 10 Μαΐου, κοινό μυστικό ότι τέλος για φέτος. Η μήπως νομίζετε ότι θα ανοίξουν τα καφέ να πηγαίνουν όλοι.. Η θα ιδρώνουν μέσα στα μμμ να πηγαίνουν στον προορισμό τους; Και όλα αυτά με τη σημερινή κατάσταση που λίγο θέλει να ξεφύγει από ότι μαθαίνουμε από καταυλισμούς και οικισμούς

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Όχι μεγαλε.
Δεν είπε τέτοιο πραγμα.
Απλά το φαντάστηκες

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Μεγαλε οποιο μηνυμα σε βολευει διαβαζεις,κοιτα παρακατω.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

..... και κόβαν βόλτες ανα δεκάδες... Καλά ξεμπερδέματα τώρα κι αντε να μείνει ο γύφτος σε καραντίνα...
Ούτε που τολμώ να φανταστώ τι γίνεται στα Ανω Λιόσια και στο Ζεφύρι...

Tι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει ; :BDGBDGB53:

Καλησπερα. Εχει καποιος εκεινη την εικονα με ατομα με τον ιο ποσα αλλα ατομα μολυνουν; Την ειχε βαλει καποιος αλλα δεν μπορω να βρω το ποστ γιατι κυλαει γρηγορα το νημα.

Status
Not open for further replies.