Ιοί

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ιοί

https://www.google.com/amp/s/www.et...lo-erotima-ti-synebi-me-tin-periptosi-toy?amp

Εγώ νομίζω ότι έφταιγε που είχε ωροσκόπο Κριό

Γάμα τα Τάσο, ιδέα δεν έχουν γενικά.. Η κρίση αυτή έφερε ξεβράκωμα σε όλα τα επίπεδα. Φάνηκε ξεκάθαρα πως για 100 χρόνια οι πόροι της ανθρωπότητας αναλώθηκαν κυρίως σε παιχνιδάκια..

E μην τα ισοπεδωνουμε ολα

Η ιατρικη εχει κανει τεραστια αλματα. Αν διαβαζαμε το φλυτζανι σαφως θα ειχαμε ετοιμαστει και για αλλα διαφορετικα προβληματα.

Δεν ξέρω αν είναι σαφές, αλλά η αντιμετώπιση του κορωνοιού γίνεται πάνω κάτω με τα ίδια πρωτόκολλα που έγινε και η αντιμετώπιση της Ισπανικής γρίππης. Φάρμακα δεν, εμβόλια δεν. Σε 100 χρόνια ε; Α, κινίνο είχαν και τότε.

Η ιατρική έχει κάνει άλματα εκεί που θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο.
Ok, μπορεί πλέον την φαγούρα να την ονόμασαν "Δεν ξέρω από τι, σε κάτι έχεις αλλεργία, 50 " αλλά πλέον μιλάμε για εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς (με επιτυχία, μην μου πει κανείς ότι και οι Ίνκας έκαναν), εγκεφάλου κλπ.
Για την λεύκη π.χ. πιο πολλούς τσαρλατάνους θα βρεις παρά κάποια σοβαρή ανακάλυψη από γιατρό.

Να είστε λίγο επιφυλακτικοί με όλες αυτές τις έρευνες, ειδικά αν δεν έχουν επιβεβαιωθεί και δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Σε 20 site να μπει κάποιος θα δει 5 διαφορετικά "πορίσματα". Κάτι σαν την "πηγή αξιωματούχο".

Εγώ δεν είπα ότι η ιατρική δεν έχει κάνει τίποτα, είπα ότι για τον κορωνοϊό δεν ξέρουμε ακομα την τύφλα μας. Δεν είμαι σίγουρος αν η εκτίμηση του Τσιόδρα για τα αίτια θανάτου ενός υγειέστατου άνδρα 35 χρονων είναι πιο έγκυρη από την παραπάνω δική μου, σε τέτοιο βαθμό μιλάμε. Ειλικρινά θα προτιμούσα ένα 'μας είναι ανεξήγητο' ή 'δυστυχώς συμβαίνουν και ανεξήγητα'.

Στην περίπτωση του 35χρονου θέλει περεταίρω διερεύνηση.. Μπορεί να παίχτηκε χοντρή πατάτα η λάθος. Δεν πρέπει να το αφήσουν έτσι..
Εκτός αν δεχόμαστε την λογική ότι συμβαίνουν αυτά με την ίδια λογική που κάποιος νέος μπορεί να πάθει ανακοπή στο μπαλκόνι του έτσι απλά..
Δεν μπορείς να συζητάς μετά για άρση των μέτρων και το καλοκαίρι πχ να φεύγουν 2-3 και να λες απλά συμβαίνουν αυτά...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Στην περίπτωση του 35χρονου θέλει περεταίρω διερεύνηση.. Μπορεί να παίχτηκε χοντρή πατάτα η λάθος. Δεν πρέπει να το αφήσουν έτσι..
Εκτός αν δεχόμαστε την λογική ότι συμβαίνουν αυτά με την ίδια λογική που κάποιος νέος μπορεί να πάθει ανακοπή στο μπαλκόνι του έτσι απλά..
Δεν μπορείς να συζητάς μετά για άρση των μέτρων και το καλοκαίρι πχ να φεύγουν 2-3 και να λες απλά συμβαίνουν αυτά...

Κάτσε, βρέ συ, έτσι που τα λές μου φαίνεται ότι προτιμάς να μείνουμε "κλειστοί" επ' άπειρον, παρά να πεθάνουν 2~3 το καλοκαίρι (από κορονιό υποθέτω, όχι να πνιγούν....) !

2-3 υγιείς 35ρηδες δεν είναι απλά "2-3".

Ένας ταύρος δεν πεθαίνει στα καλά καθούμενα.

Είναι σαν να βάζουμε το ίδιο την πτώση ενός Τσέσνα με την πτώση του AirForce One.

Κάτσε, βρέ συ, έτσι που τα λές μου φαίνεται ότι προτιμάς να μείνουμε "κλειστοί" επ' άπειρον, παρά να πεθάνουν 2~3 το καλοκαίρι (από κορονιό υποθέτω, όχι να πνιγούν....) !

Δεν λέω απολύτως τίποτα.. Απλά αναρωτιέμαι ποια είναι η λύση. Μείναμε κλειστεί για τον λόγω να μην υπάρξει διασπορά φαντάζομαι... Μετά τι; Ας υπάρχουν και κάποια κρούσματα η θάνατοι, ακόμη και σαν του 35χρονου, η ζωή συνεχίζεται με αποστάσεις; (Άσχετο αν στην πράξη δεν μπορούν να τηρηθούν κακά τα ψέμματα)
Δεν μιλάμε για θανάτους από τροχαίο η οτιδήποτε άλλο, αλλά για έναν συγκεκριμένο ιό.
Προσωπικά αρνούμαι να δεχτώ την δικαιολογία συμβαίνουν αυτά και να συνεχίσω την ζωή μου όπως πριν.. Στο δίλλημα βγαίνω και μπορεί να πεθάνω η να κάτσω σπιτι προτιμώ να κάτσω σπιτι.. Πολλοί σκέφτονται έτσι όποτε η κανονικότητα δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθει η οι εργασίες αν δεν υπάρχουν σαφής απαντήσεις

....... Στο δίλλημα βγαίνω και μπορεί να πεθάνω η να κάτσω σπιτι προτιμώ να κάτσω σπιτι..

Δίλημμα θα ήταν αν το "κάτσε μέσα" σημαίνει "ζωή", ενώ το "βγαίνω" σίγουρο θάνατο! Έτσι το βλέπεις;
...Τότε θα' πρεπε να έχουν πεθάνει όλοι οι εργαζόμενοι σε ΣΜ και οι φαρμακοποιοί, φυσικά....

Η εικόνα με τα σημερινά στοιχεία του ECDC:
Αναλυτικά Στοιχεία
JuwoAb8.png

Γράφημα
aL40k9Q.png

Τι θέλετε να σας πει δηλαδή ο Τσιόδρας; Αφού δεν ξέρει ο άνθρωπος. Επειδή είναι η ειδικότητα του και έχει ερευνήσει το θέμα παραπάνω από μας που δεν έχουμε ιδέα, έκατσε και έβγαλε 4-5 σενάρια που είναι οι δικές του υποψίες. Μέχρι αυτό μπορεί να κάνει, και από σεβασμό στον κόσμο τον παρακολουθεί και κρέμεται από τα χείλη του, τα έδωσε (ενώ θα μπορούσε απλά να πει "ερευνούμε" και να μη 'λερωθεί'.

Τι να σου κάνει ο ΕΟΔΥ; Είχε πυρετό ο άνθρωπος, υψηλό αλλά όχι τρομακτικό (λίγο πάνω από 38 διάβασα). Ήταν και νέος, του είπαν αυτό που είναι σε όλον τον κόσμο η οδηγία, κάτσε σπίτι σου και τα λέμε αν γίνεις πολύ χειρότερα. Εξάλλου αφενός φάρμακα δεν υπάρχουν, αφετέρου και τα τεστ που του κάνανε αρνητικά βγήκαν, αν κατάλαβα καλά.

Την οικογένεια ενός ανθρώπου που έφυγε έτσι τσάμπα την καταλαβαίνω να είναι οργισμένη και απεγνωσμένη, και έχουν όλα τα δίκια του κόσμου να φωνάζουν, και μηδενική δύναμη να δουν ψύχραιμα. Εμείς οι από μακριά όμως οφείλουμε να'μαστε λίγο πιο πραγματιστές. Τόσες βδομάδες μιλάμε για ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές, τώρα μην τους βγάλουμε ξαφνικά άχρηστους επειδή συνέβη αυτό που διεθνώς έχει καταγραφεί ως κάτι σαν 0.1%;

Παιδιά, δεν υπάρχει καμία άλλη λύση, πέραν του να προστατεύσουμε όσους θεωρούνται υψηλού κινδύνου, και οι υπόλοιποι να συνεχίσουμε να προσέχουμε.

Ασθένειες υπήρχαν πάντοτε, καρκίνοι θερίζουν από μωρά μέχρι νέους καθημερινά, εμφράγματα συμβαίνουν και σε 20άρηδες. Συχνά; Καθόλου. Απλά οι στατιστικές υπάρχουν για να κατευθύνουν τα συστήματα υγείας και να προστατεύσουν όσο περισσότερους μπορούν. Νομίζετε δηλαδή εγώ που τα λέω όλα αυτά δεν τρέμω; Λάθος κάνετε. Αλλά καλώς ή κακώς, εμείς οι 'νέοι' θα βγάλουμε το φίδι απ'την τρύπα, δε γίνεται αλλιώς.

Ξερετε ποσοι νεοι σαν ταυροι πεθαινουν απ το τιποτα ξαφνικα ,διαβαστε καμια τοπικη εφημεριδα και θα δειτε,ειναι οι εξαιρεσεις στον κανονα που παντα υπαρχουν,ο συγκεκριμενος ατυχος νεος εγινε γνωστος στο πανελληνιο λογω ιου,ο Τσιοδρας μιλησε ισως για μια πολλη ισχυρη ανοσοποιητικη αντιδραση που απο μονη της εκανε ζημια,τωρα για το μη καπνιστης ακομα ουτε αυτο ξερουμε,ενω η πλειοψηφια μιλα οτι κανει κακο το καπνισμα ακομα υπαρχουν δυο μελετες μια κινεζικη και προσφατα μια Γαλλικη που λεει το αντιθετο στην Γαλλια σε μια ερευνα ειδαν οτι κατω απο το 5% ηταν καπνιστες οσοι ηταν στο νοσοκομειο με κορονοιο ,και δοκιμαζουν επιθεματα νικοτινης σε νοσηλευτες και νοσουντες για παιρετερω ερευνες.
Καλο ειναι να διερευνηθουν και οι καταγγελιες της πεθερας του θανοντα.

Status
Not open for further replies.