Αν είναι με τράνζιτ, τι να σου πω ?Δεν καταλαβαίνω, οι απαγορεύσεις δεν ελέγχονται από το αεροδρόμιο αναχώρησης;
(Να προετοιμάζομαι δηλαδή κι εγώ να με στείλουν πίσω τη στιγμή που μετά από 20 ώρες ταξίδι θα πατάω στα άγια χώματα;;; )
Αν είναι με τράνζιτ, τι να σου πω ?Δεν καταλαβαίνω, οι απαγορεύσεις δεν ελέγχονται από το αεροδρόμιο αναχώρησης;
(Να προετοιμάζομαι δηλαδή κι εγώ να με στείλουν πίσω τη στιγμή που μετά από 20 ώρες ταξίδι θα πατάω στα άγια χώματα;;; )
Αν είναι με τράνζιτ, τι να σου πω ?
Μα στο transit όταν ξεκινάς λες τελικό προορισμό (ώστε να μπει και τάγκ στης βαλίτσες σου). Ντέρμπι το βλέπω το ταξίδι φέτος!
Οι ΗΠΑ αποχώρησαν επίσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), κατόπιν εντολής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγορεί ανοιχτά τον Παγκόσμιο Οργανισμό για κακοδιαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντε
Χώρα | Κρούσματα Χθές | Νεκροί Χθες | Σύνολο Νεκρών ανά 1.000.000 κατοίκους | ΙΗΜΕ Ημ/νία Κορύφωση | IHME Εκτίμηση Συνόλου Νεκρών |
---|---|---|---|---|---|
Σκόπια | |||||
Ρουμανία | |||||
Τουρκία | |||||
Σερβία | |||||
Αλβανία | |||||
Ελλάδα |
Ναι και η Αλβανία επίσης. Το τρομακτικό είναι ότι μόνο η Τουρκία και η Ελλάδα δεν έχουν μπει ήδη στο δεύτερο κύμα, το οποίο το ΙΗΜΕ προβλέπει ότι θα είναι πιο θανατηφόρο από το πρώτο.Bασει των εκτιμησεων αυτων τα Σκοπια και η Σερβια εχουν εκατομβες μπροστα τους .
Ελπιζω να βγουν λαθος για το καλο και το δικο τους και το δικο μας.
[TABLE="width: 141"]
[TR]
[TD] -Βραζιλία: 1.223[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -ΗΠΑ: 829[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -Μεξικό: 782[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -Ινδία: 487[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -Περού: 181[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -Ρωσία: 173[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -Κολομβία: 168[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -Ιράν: 153[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -Χιλή: 139[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -UK: 126[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] -Ν. Αφρική: 100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-ΗΠΑ: 58.906
-Βραζιλία: 44.571
-Ινδία: 24.879
-Ν. Αφρική: 8.810
-Μεξικό: 6.995
-Ρωσία: 6.562
-Κολομβία: 4.144
-Περού: 3.633
-Μπανγκλαντες: 3.489
-Πακιστάν: 3.359
-Σ. Αραβία: 3.036
-Αργεντνή: 2.979
-Ιράκ: 2.741
-Ιράν: 2.691
-Φιλιππίνες: 2.486
-Χιλή: 2.064
-Καζακστάν: 1.962
-Ινδονησία: 1.853
-Βολιβία: 1.439
-Ισραήλ: 1.335
-Ομάν: 1.210
-Άγιος Δομίνικος: 1.158
-Τουρκία: 1.041
-Αίγυπτος: 1.025
Σήμερα ανακοινώνουμε 50 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 24 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3672, εκ των οποίων το 54.6% άνδρες αφορά άνδρες.
919 (25.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1948 (53.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 3 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 122 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 193 θανάτους συνολικά στη χώρα. 62 (32.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Χώρα | Κρούσματα 14 ημερών/100.000 πληθυσμού |
---|---|
Μπαχρέιν | |
Κατάρ | |
Ομάν | |
Παναμάς | |
Βραζιλία | |
Χιλή | |
Αρμενία | |
Κουβέιτ | |
ΗΠΑ | |
Ν. Αφρική | |
Καζακστάν | |
Σ. Αραβία | |
Περού | |
Ισραήλ | |
Βολιβία | |
Ονδούρα | |
Άγιος Δομίνικος | |
Κολομβία | |
Σουηδία | |
Πράσινο Ακρωτήρι |
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.