Απο εισαγωγες " καλα παμε", απο εξαγωγες? Βγαινει κανεις ζωντανος? Υπαρχουν στοιχεια?
Ρίξε μιά ματιά στα διαγράμματα στο σύνδεσμο, που δίνει ο stel67 παραπάνω και θα καταλάβεις : και βέβαια βγαίνουν και μάλιστα όρθιοι!
Εγώ άλλο προβληματισμό έχω : από τα διαγράμματα προκύπτει ότι ο μέγιστος αριθμός διασωληνωμένων (σε ΜΕΘ) ήταν 605 στίς 6/12/20. Αυτός ο αριθμός κλινών ΜΕΘ σήμερα υπάρχει;
...Αν υπάρχει με δεδομένο ότι σήμερα έχουμε 379 σε ΜΕΘ έχουμε κάλυψη 62,6% και η διαφαινόμενη τάση (ισοζύγιο ΜΕΘ) δεν την λες ιδιαίτερα απαισιόδοξη. Την έντονη "γκρίνια" κάποιων κύκλων γιά τις αντοχές του ΕΣΥ, κατόπιν αυτών δεν μπορώ να τη συμμερισθώ...Αυτά!
Ρίξε μιά ματιά στα διαγράμματα στο σύνδεσμο, που δίνει ο stel67 παραπάνω και θα καταλάβεις : και βέβαια βγαίνουν και μάλιστα όρθιοι!
Εγώ άλλο προβληματισμό έχω : από τα διαγράμματα προκύπτει ότι ο μέγιστος αριθμός διασωληνωμένων (σε ΜΕΘ) ήταν 605 στίς 6/12/20. Αυτός ο αριθμός κλινών ΜΕΘ σήμερα υπάρχει;
...Αν υπάρχει με δεδομένο ότι σήμερα έχουμε 379 σε ΜΕΘ έχουμε κάλυψη 62,6% και η διαφαινόμενη τάση (ισοζύγιο ΜΕΘ) δεν την λες ιδιαίτερα απαισιόδοξη. Την έντονη "γκρίνια" κάποιων κύκλων γιά τις αντοχές του ΕΣΥ, κατόπιν αυτών δεν μπορώ να τη συμμερισθώ...Αυτά!
1680 κρουσματα ευκολα γινονται 3000 μετα 10.000 και μετα αντιο συστημα Υγειας
Η γκρινια φανταζομαι γινεται για να μην εφησυχαστουμε.....ο αριθμος κρεβατιων ΜΕΘ λογικα ειναι αυτες που ανεφερες οτι υπαρχουν μετα θα εχουμε επιλογες απο το Reader's Digest για το ποιος θα μπει και ποιος θα σωθει, επισης τα 1680 κρουσματα ευκολα γινονται 3000 μετα 10.000 και μετα αντιο συστημα Υγειας
Δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει οι επιτάξεις των ιδιωτικών κλινικών στην Αθήνα. Ακόμα και οι ΜΑΦ που έχουν είναι χρήσιμες. Αχρείαστες να 'ναι.Ναι αλλά τώρα πλέον το πρόβλημα είναι ατην Αττική με τα μισά από τα καθημερινά κρούσματα συνέχεια.. Με αυτούς τους ρυθμούς σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει ούτε ρατζο όχι ΜΕΘ..
https://www.newsbomb.gr/ellada/stor...-tis-attikis-xoris-diathesimi-meth-to-sotiria
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Συγκλονιστικό το άρθρο.Ιπποκράτειο, μπλε κτίριο: Η μάχη που έμεινε στην Ιστορία
https://parallaximag.gr/featured/ippokrateio-mple-ktirio-machi-pou-emeine-stin-istoria
Στέλιο, κατά τη γνώμη σου που οφείλεται;.........
Όπως φαίνεται και από τα γραφήματα, η επιδείνωση συνεχίζεται.
Στέλιο, κατά τη γνώμη σου που οφείλεται;
Δεν έχω γνώμη. Εγώ απλώς τα καταγράφω. :lol:Στέλιο, κατά τη γνώμη σου που οφείλεται;

Εγώ έχω απορήσει με το τι συμβαίνει εδώ στη Νεμπράσκα. Ο κόσμος είναι έξω με το κιλό, το μόνο που θυμίζει πανδημία είναι το γεγονός ότι φοράνε μάσκες (με αρκετή ευλάβεια, οφείλω να ομολογήσω). Τα νούμερα πέφτουν σαν τρελά, πλέον σε μια Πολιτεία 2 εκατομμυρίων έχουμε κάτω από 500 cases τη μέρα, και οι νοσηλείες συνολικά (όχι μόνο ΜΕΘ) έχουν πέσει κάτω από τις 200 σύνολο.
Θέλω να είμαι αισιόδοξος και να σκέφτομαι ότι παίζει μεγάλο ρόλο το ότι έχει εμβολιαστεί ήδη το 10% του πληθυσμού
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.