Για εκει παει αν δεν εχουμε κατι που να σκοτωσει ολο το εμβολιαστικο προγραμμαΜε τους ρυθμούς που προχωρανε οι εμβολιασμοί ελπίζω το 21 να φτάσει ώστε το 22 να μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε σαν άνθρωποι.
Με τους ρυθμούς που προχωρανε οι εμβολιασμοί ελπίζω το 21 να φτάσει ώστε το 22 να μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε σαν άνθρωποι.
Κάπου, προχθές πέτυχα τον Ασκητή (στη Τ/Ο), που εκτιμούσε γύρω στο τέλος του 2022 τη λήξη ....... της ανωμαλίας.Με τους ρυθμούς που προχωρανε οι εμβολιασμοί ελπίζω το 21 να φτάσει ώστε το 22 να μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε σαν άνθρωποι.
![]()
Ερευνα: Ένας στους τρεις ασθενείς Covid-19 εμφανίζει ψυχικά ή νευρολογικά προβλήματα
Πολύ σοβαρές οι συνέπειες στον οργανισμό και μετά τη θεραπεία από την Covid-19www.huffingtonpost.gr
Ειδα σημερα καρδιακο μου φιλο στα 60 του που γενικως ειναι απο τα πιο ανοιχτομυαλα παιδια που ηξερα να μου λεει οτι δεν κανει με τιποτα εμβολιο λεει.
Τι ζουμε ρε .Αλλος κοσμος ξημερωνει μετα απο αυτην την λαιλαπα.
Μπορεί να ακουσε τον γιατρό βρε συ.![]()
Ερευνα: Ένας στους τρεις ασθενείς Covid-19 εμφανίζει ψυχικά ή νευρολογικά προβλήματα
Πολύ σοβαρές οι συνέπειες στον οργανισμό και μετά τη θεραπεία από την Covid-19www.huffingtonpost.gr
Ειδα σημερα καρδιακο μου φιλο στα 60 του που γενικως ειναι απο τα πιο ανοιχτομυαλα παιδια που ηξερα να μου λεει οτι δεν κανει με τιποτα εμβολιο λεει.
Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Είναι αδιανόητο πραγματικά.![]()
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ζούμε σε μια βαθιά επαρχία.Αυτο που λες με τα σποτακια ειναι το λαθος που εγινε στην Χιλη. Νομιζαν οτι επειδη εκαναν μια δοση εμβολιου εγιναν ατρωτοι και φυσικα επακολουθησε σφαγη.....
![]()
ÎιδήÏÎµÎ¹Ï Î±ÏÏ Ïην Îλλάδα και Ïον ÎÏÏμο | Î ÎÎΥΤÎÎÎ ÎΡÎÎÎ
ÎιδήÏÎµÎ¹Ï Î±ÏÏ Ïην Îλλάδα και Ïον ÎÏÏμο με Ïην εγκÏÏÏÏηÏα ÏÎ·Ï ÎÎΥΤÎÎÎ ÎΡÎÎÎΣ. ÎίνÏεο, ΧÏημαÏιÏÏήÏιο, Î ÏÏÏοÏÎλιδα, Îικονομική ενημÎÏÏÏηwww.naftemporiki.gr
« Το 30% των ανθρώπων στην Χιλή εμβολιάστηκαν με τουλάχιστον μία δόση. Η τοπική κυβέρνηση αγόρασε πολλά εμβόλια και εμβολίασε τον πληθυσμό. Τι έγινε όμως; Επικοινωνιακά δεν στήριξαν το μήνυμα. Υπήρξε τεράστια πτώση της συμμόρφωσης, έγινε άρση των μέτρων και, δυστυχώς, η Χιλή ζει ένα τεράστιο επιδημικό κύμα με πολλαπλές εισαγωγές στα νοσοκομεια και θανάτους».
Δίκιο έχεις, αλλά δεν είναι εύκολο να διασταυρώνει κανείς πάντα τις ειδήσεις. Με την ευκαιρία, έχουμε επίσημες ανακοινώσεις για τη διάρκεια που καλύπτουν τα εμβόλια αυτά;Λίγο προσοχή δεν βλάπτει πριν γράψετε κάτι
Σας διαβάζει κόσμος που ανησυχεί
Ήμαρτον
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.