Ιοί

Status
Not open for further replies.
Αχχχ .. δεν μπορώ ... ευχάριστη είδηση .. αλλά η φωτο .. εεε .. ακριβώς στο θέμα :ROFLMAO::ROFLMAO:

Το... αδιαχώρητο στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι-Μαζική συμμετοχή 30αρηδων-40αρηδων (pics)

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/to-...ntro-marousi-symmetoxi-30aridon-40aridon-pics
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

emvoliastiko-intime-1.jpg

Την Δευτέρα 26/4 έκανα την 1η δόση Moderna .. στη ΔΕΘ .. με άπλα χωρου .. εκτός ώρας αιχμής πίστευα (απογευματάκι)
1η φορά με πόνεσε εμβόλιο κατα το σπρώξιμο μέσα της σύριγγας (τι να βρήκε ?? !!) .. οχι οτι με ενόχλησε σοβαρά .. θα το ξεχνούσα .. αλλά με ρώτησε η γιατρίνα .. είπα την αλήθεια .. και το πήρε βαριά .. θεωρούσε και παινευόταν οτι έχει το πιο ελαφρυ χέρι .. της είπα θα ξαναπάω στην ίδια για την 2η δόση ;)
Εναν πόνο στο μπράτσο τον είχα για 1-2 μέρες .. και τίποτε άλλο.
Αυτο που με ενόχλησε στην διαδικασία ήταν ο συνωστισμός στην είσοδο (το θυμήθηκα βλέποντας την φωτό στο προηγούμενο ποστ) .. πως τα καταφέρνουν(με) και τα ξεχνάμε όλα (αποστάσεις κλπ) για μερικά λεπτά καθυστέρηση .. :mad: (έτυχε στραβή .. χτύπησε ενας συναγερμός και σταμάτησαν να βάζουν κόσμο για κανα πεντάλεπτο ..)

Μιχαλη αν δεν εχεις κλεισει ηδη για ραντεβου εξω νομιζω εχεις και αυτην την δυνατοτητα πλεον για να μην εκτεθεις σε κοσμο.

Έχω κλείσει για 6/5, Pfizer στο κέντρο του Ελληνικού. Δεν θα το αλλάξω. Εξάλλου το προτιμώ.

Αχχχ .. δεν μπορώ ... ευχάριστη είδηση .. αλλά η φωτο .. εεε .. ακριβώς στο θέμα :ROFLMAO::ROFLMAO:

Το... αδιαχώρητο στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι-Μαζική συμμετοχή 30αρηδων-40αρηδων (pics)

Ε! Τώρα, αυτούς που βλέπω στη φωτογραφία δεν θα τους έλεγα "τριαντάρηδες"....... Τον σεκουριτά ίσως!

Μήπως εργάζεται σε πόστο το οποίο θεωρείται επικίνδυνο? Η κουνιάδα μου κόβει εισιτήρια για τα πλοία και τους έχουν γκρουπάρει σε ειδική κατηγορία.
Όλοι από τη δουλειά τους πήγαν για Pfizer. 27άρης μου φαίνεται δύσκολο να μπορεί να κλείσει έτσι ραντεβού, εκτός και αν έχει δηλωμένο υποκείμενο νόσημα.
Τίποτα, ούτε υποκείμενο, ούτε ιδιαίτερο τόπο διαμονής. Δουλειά γραφείου στην Αθήνα.

Και καλως τις παρενεργειες μετα απο 12 ωρες με το Astra.
Ριγη και πονος στο χερι !!! 🤐

Το κάναμε με την γυναίκα μου την Μ. Τετάρτη στις 17:00. Το τσίμπημα και την έκχυση δεν την κατάλαβε κανείς. Μέχρι να επιστρέψουμε στο αυτοκίνητο, νιώσαμε ένα βάρος στον βραχίωνα. Η γυναίκα μου ξεκίνησε να έχει σοβαρά ρίγη το βράδυ γύρω στις 12. Μέσα στην νύχτα έκανε πυρετό μέχρι 38,7 και ξεκίνησε και πονοκέφαλος. Χθες συνέχισε έτσι όλη μέρα, με λιγότερα ρίγη, κυρίως όταν ανέβαινε ο πυρετός.
Εμένα από χθες το μεσημέρι ξεκίνησαν ρίγη και πυρετός μέχρι 38,8. Πολλοί μυοσκελετικοί πόνοι που έφτασαν μέχρι και σήμερα το πρωί.
Τώρα δεν νιώθουμε κάτι ούτε αυτή αλλά ούτε και εγώ. Άντε κανένα μυοσκελετικό πάρα πολύ χαλαρό.

Προφανως και εβαλαν λαθος φωτο γιατι 5 φορες απο εχθες που περασα οντως ειναι τιγκα στους νεους !!

Ζόρικο πάντως. Οικογενειακως μας ψιλογονατισε το ΑΖ. Εγω έχω σταθερά 38.2 από το βράδυ. Η αδερφή μου 39 οπως και οι κουμπάροι. Το Depon δεν με έπιανε πριν οπότε παίρνω δεν παίρνω το ίδιο είναι. Δεν με ενοχλεί ο πυρετός ούτε ο πόνος στο χέρι. Νιώθω έναν πόνο στον αυχένα και αυτό ειναι που με ζορίζει. Η κουμπάρα μου ζαλιστηκε και δυο φορές. Μάλλον στις γυναίκες ειναι βαρύ. Αν και η μάνα μου το πέρασε χαλαρά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η ηλικία ή κάτι άλλο όπως η ομάδα αίματος.

Πιθανολογείται πως όσο πιο δυνατό είναι το ανοσοποιητικό σου έχεις περισσότερες αντιδράσεις από τον οργανισμό ( υψηλότερο πυρεττό, πόνος αρθρώσεων, πονοκέφαλος, κλπ )

αυτο αν γενικευτει μπορει να γινει και σε εμας πιθανον....

αφου το κινεζικο φαινεται να μην εχει τελικα μεγαλο ποσοστο επιτυχιας και στο οποιο οι Τουρκοι πονταραν

Πιθανολογείται πως όσο πιο δυνατό είναι το ανοσοποιητικό σου έχεις περισσότερες αντιδράσεις από τον οργανισμό ( υψηλότερο πυρεττό, πόνος αρθρώσεων, πονοκέφαλος, κλπ )
Ωχ... Οποτε το δικο μου κοιμαται... Δεν ειχα ΚΑΜΙΑ παρενεργεια απο το Pfizer σε καμια απο τις 2 δοσεις, με εξαιρεση μια ενοχληση (δεν θα το ελεγα "πονο") στην 1η δοση

Σε λίγες ώρες τσιπάρωμαι και εγω... να δούμε πως θα πάει.
Εμένα το ανοσοποιητικό συνήθως είναι σούπερ, αλλά τώρα με τα ιατρικά θέματα λόγω κορτιζόνης θα είναι στον πάτο... οπότε μάλλον θα την βγάλω στο χαλαρό :D

Ωχ... Οποτε το δικο μου κοιμαται... Δεν ειχα ΚΑΜΙΑ παρενεργεια απο το Pfizer σε καμια απο τις 2 δοσεις, με εξαιρεση μια ενοχληση (δεν θα το ελεγα "πονο") στην 1η δοση
Κάνε ένα τεστ αντισωματων... εκτός αν κοστίζει 500 δολάρια!!!!!!

Ας δούμε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ (από το site του Στέλιου):
Στα διαγράμματα, που ακολουθούν φαίνονται οι ημερήσιες εξελίξεις των μεγεθών της επιδημίας από 1/12/2020 έως σήμερα.
Πάμε πρώτα με τις θετικότητες:
pos-1.jpg
Η πολυωνυμική καμπύλη best-fit εχει κορυφώσει στις 28/3/2021 με τιμή (κόκκινη καμπύλη) ~7,36%
Ακολουθούν οι ημερήσιοι θάνατοι:
deaths-1.jpg
Εδώ η πολυωνυμική καμπύλη εξομάλυνσης από ένα ελάχιστο ~21 νεκρών στις 3/2/2021 έπιασε κορυφή ~80 νεκρών στις 17/4/2021 (η καμπύλη θετικοτήτων προπορεύεται κατά 20 μέρες)...
Η καμπύλη των διασωληνωμένων φαίνεται να έχει επιπεδώσει :tubed-1.jpg
ενώ έχει, ακόμα, κάποιες αβέβαιες τάσεις γιά μικρή άνοδο. Η σημερινή τιμή της εξιδανικευμένης καμπύλης εγγίζει τους 817.
Τέλος έγινε κάποια προσπάθεια συσχέτισης του πλήθους των τέστ (μέσες τιμές αρκετών ημερων) με τις προκύπτουσες μέσες θετικότητες.
Η εικόνα έχει ως εξής:
pos_avg-test-1.jpg
Η καμπύλη στην περίπτωση αυτή είναι μιά spline.

Γιώργο, για την σχέση πληθος_τεστ/θετικότητα .. πήρες στοιχεία και απο την αρχή της πανδημίας ?? δεν βγάζουν συμπέρασμα π.χ. τα πρωτα 3 σημεία.
Θα έλεγα να το περιορίσεις απο Οκτώβριο και μετά μπας και δείξει κάτι .. αν και πάλι τα έχουν κάνει τόσο σαλάτα (μια δεν μετρούν τα ραπιντ, μια τα μετρούν .. μετα αυξάνουν τα ραπιντ .. τώρα μπλέκουν και τα σελφ που κάνουν επιβεβαιώσεις και με PCR και με ραπιντ .. )

Ηλία, στην ουσία το τελευταίο τρίμηνο έως τετράμηνο "κινούνται" οι θετικότητες >3,5 %. Οι μικρές τιμές είναι κατάλοιπα απ' το περσινό καλοκαίρι, όπου είχαμε την παρουσία του κατ' ευφημισμό "πρώτου" κύματος. Γιά να το δείς αυτό καλύτερα θα πάμε σε ένα άλλο διάγραμμα, που συνδέει τον αριθμό των δειγμάτων, δλδ ημερησίων ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ, με τη μέση παρατηρηθείσα θετικότητα. Αυτό :
no-specs.jpg
....Εκεί είχαμε μικρές θετικότητες πολύ συχνά.
Πιστεύω όμως ότι οι καμπύλες θα "εξομαλυνθούν" αν καταγράψουμε τα στοιχεία μέχρι να σβύσει, σχεδόν τελείως η επιδημία .....

Το Pfizer δεν περιέχει στέλεχος του ιού ώστε να προκαλέσει αντίδραση του οργανισμού σε σχέση με το AZ .

Status
Not open for further replies.