Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Αρχίσαμεεεεε.... Και δυστυχώς πολύ φοβάμαι πως η σεμνή τελετή του τουρισμού έλαβε τέλος πριν καν αρχίσει..
Αρχίσαμεεεεε.... Και δυστυχώς πολύ φοβάμαι πως η σεμνή τελετή του τουρισμού έλαβε τέλος πριν καν αρχίσει..
Ευτυχως το συστημα εχει διπλη και τριπλη δικλειδα για αυτο και κατι τετοιοι ηλιθιοι δεν εχουν τυχη με τετοιες μπουρδες.Φαντάσου ότι σήμερα είχε το θράσος έναν να μου πει ότι όχι μόνο ΔΕΝ θα κάνει το εμβόλιο, θα ψάξει να βρει γιατρό να περάσει στο σύστημα ότι του το έκανε, ή ότι θα φτιάξει πλαστό πιστοποιητικό!
Ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των μελετών. Με βάση την ομοιότητα του εμβολίου της Moderna με αυτό της Pfizer, αναμένεται να υπάρχει προστασία. Προς το παρόν αναμονή για τα αποτελέσματα των μελετών.Να ρωτήσω κάτι που πουθενά δεν το βρίσκω...εμείς που κάναμε το moderna (και τις 2 δόσεις) δεν προστατευόμαστε απο την δέλτα μετάλλαξη; Δεν αναφέρεται πουθενά το συγκεκριμένο εμβόλιο. Λόγος γίνεται μόνο για την Pfizer και την ΑΖ.
Προφανως δεν υπαρχουν ακομα στατιστικες γιατι το moderna στην Ελλαδα εγινε σε πολυ μικρες ποσοτητες συγκριτικα με τα αλλα δυο και το ιδιο και στην ευρωπη.Να ρωτήσω κάτι που πουθενά δεν το βρίσκω...εμείς που κάναμε το moderna (και τις 2 δόσεις) δεν προστατευόμαστε απο την δέλτα μετάλλαξη; Δεν αναφέρεται πουθενά το συγκεκριμένο εμβόλιο. Λόγος γίνεται μόνο για την Pfizer και την ΑΖ.
O πολίτης δεν ξέρει τι να κάνει μην τον κατηγορείς.Όσο ο κόσμος δεν εμβολιάζεται, όλα αυτά είναι αναμενόμενα. Τον Απρίλιο μας έφταιγε το κράτος που δεν είχε αρκετά εμβόλια (λες και αλλού υπήρχαν με το τσουβάλι). Τώρα που υπάρχουν πιο πολλά από τη ζήτηση φταίω εγώ να κατηγορήσω τον πολίτη;
Δεν είναι όλοι οι γιατροί ίδιοι, υπάρχουν καλοί, υπάρχουν και κακοί. Γυναικολόγος που δίνει λοιμωξιολογικες συμβουλές δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι. Εγώ πάντως θα άλλαζα γιατρό.Μακάρι να ήταν σε κάποιες ειδικές κατηγορίες ανθρώπων πιο ξεκάθαροι.
Για παράδειγμα, η γυναίκα μου είναι έγκυος στον 3 μήνα, ρωτάμε το γιατρό της στο Βέλγιο, αν θα κάνει το εμβόλιο, η απάντηση είναι ναι, αρκεί να είναι mrna
Ερχόμαστε Ελλάδα, ίδια ερώτηση στο γιατρό που την παρακολουθεί, η εξής απάντηση:
Η σύσταση είναι να το κάνει. Ξανακανωντας του την ερώτηση, αν εσύ γιατρέ το προτείνεις ή όχι, ο γιατρός χαμογελάει και απαντάει σαν ρομπότ, η σύσταση είναι ναι.
Τυχαίνει να έχουμε 2 φιλικά ζευγάρια με γυναίκες έγκυες, καμία δεν θα το κάνει, μιας και οι γιατροί τους είναι κατηγορηματικοί, κάνεις δεν ξέρει για μελλοντικές επιπτώσεις σε έμβρυο κλπ.
Και εσύ συμβουλές δίνεις όμως Κώστα, χωρίς καν ιατρική ιδιότητα. Από πότε ένας μη γιατρός κρίνει έναν γιατρό;;Δεν είναι όλοι οι γιατροί ίδιοι, υπάρχουν καλοί, υπάρχουν και κακοί. Γυναικολόγος που δίνει λοιμωξιολογικες συμβουλές δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι. Εγώ πάντως θα άλλαζα γιατρό.
Για κατσε ρε συ Νικο εχεις δει καναν αρμοδιο γιατρο (εννοω στους υπευθυνους που εχουν μπει για την καταπολεμηση της πανδημιας τωρα οχι για οδοντιατρους να λεει κατι τετοιο ?Και εσύ συμβουλές δίνεις όμως Κώστα, χωρίς καν ιατρική ιδιότητα. Από πότε ένας μη γιατρός κρίνει έναν γιατρό;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.