Ιοί

Status
Not open for further replies.
καλα, μετα απο 30 χρονια χρησης zadac εγω κι ο πατερας μου, βγηκανε νεες μελετες και το φαρμακο αποσυρθηκε γιατι βρεθηκε να συσχετιζεται με καρκινο του στομαχου/εντερου... οποτε κρατα μικρο καλαθι για οτιδηποτε συμβαινει τωρα, στη διαρκεια στην ουσια ενος πολεμου!

Εχουμε ν ακουσουμε πολλα στο μελλον...

• Like
Reactions: mikemtb
καλα, μετα απο 30 χρονια χρησης zadac εγω κι ο πατερας μου, βγηκανε νεες μελετες και το φαρμακο αποσυρθηκε γιατι βρεθηκε να συσχετιζεται με καρκινο του στομαχου/εντερου... οποτε κρατα μικρο καλαθι για οτιδηποτε συμβαινει τωρα, στη διαρκεια στην ουσια ενος πολεμου!

Εχουμε ν ακουσουμε πολλα στο μελλον...
Το καλό με το εμβόλιο είναι ότι διαλύεται μερικές ώρες μετά την χορήγηση. Ότι αρνητικές συνέπειες βγάλει θα είναι τις πρώτες εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό, νομίζω το μάξιμουμ ιστορικά ήταν 3 μήνες.

• Like
Reactions: Paris2018
οι οποιες ομως μπορει να μην συσχετιζονται αμμεσα με το εμβολιο.
Μπορει πχ να εχεις καποια παρενεργεια που αρχικα να μην αποδιδεται στο εμβολιο, επειδη δεν ξερουμε ακριβως τι συμβαινει.

Δεν ειμαι ειδικος ουτε το παιζω φυσικα.... απλα λεω να κραταμε μια πισινη για οτι συμβαινει.

Προσωπικα θα κανω και τριτη δοση αν χρειαστει, οπως αλλωστε επαιρνα και τα φραμακα που επρεπε για πολλα χρονια.
Αλλα κανεις δεν μπορει να εγγυηθει για τιποτα.

Κι αν αυριο παθω κατι απο αυτο , ισως και να μην αποδοθει ποτε σε αυτο... τεσπα, δυσκολη κουβεντα, ακομα και ειδικοι εχουν διχογνωμια σ αυτα τα θεματα.

οι οποιες ομως μπορει να μην συσχετιζονται αμμεσα με το εμβολιο.
Μπορει πχ να εχεις καποια παρενεργεια που αρχικα να μην αποδιδεται στο εμβολιο, επειδη δεν ξερουμε ακριβως τι συμβαινει.

Δεν ειμαι ειδικος ουτε το παιζω φυσικα.... απλα λεω να κραταμε μια πισινη για οτι συμβαινει.

Προσωπικα θα κανω και τριτη δοση αν χρειαστει, οπως αλλωστε επαιρνα και τα φραμακα που επρεπε για πολλα χρονια.
Αλλα κανεις δεν μπορει να εγγυηθει για τιποτα.

Κι αν αυριο παθω κατι απο αυτο , ισως και να μην αποδοθει ποτε σε αυτο... τεσπα, δυσκολη κουβεντα, ακομα και ειδικοι εχουν διχογνωμια σ αυτα τα θεματα.
Πολύ σωστή προσέγγιση. Ας αφήνουν λοιπόν οι διαχειριστές τον κόσμο να γράφει τη γνώμη του και ας αποφεύγουν τις προσωπικές επιθέσεις και τα ban σε όποιους εκφράζουν απόψεις με τις οποίες διαφωνούν προσωπικά. Θα είναι ωφέλιμο για όλους μας.

• Like
Πολύ σωστή προσέγγιση. Ας αφήνουν λοιπόν οι διαχειριστές τον κόσμο να γράφει τη γνώμη του και ας αποφεύγουν τις προσωπικές επιθέσεις και τα ban σε όποιους εκφράζουν απόψεις με τις οποίες διαφωνούν προσωπικά. Θα είναι ωφέλιμο για όλους μας.
Παρακαλώ να λείπουν οι συστάσεις προς τους διαχειριστές. Αυτό απαγορεύεται και εκ του Κανονισμού. Δε θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.

• Like
Το να χάνει κάποιος την δουλειά του επειδή "θα έχει παραπανίσο ιικό φορτίο" (μου θυμίζει το μικροκλίμα των πυρκαγιών),είναι τουλάχιστον τραγικό.
Τραγικό είναι επίσης να μπαίνουν σε αναστολή 15000 εργαζόμενοι,οι περισσότεροι από τους οποίους εργάζονται στο σύστημα υγείας της χώρας που ήδη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην κατάσταση που ζούμε.

Το να χάνει κάποιος την δουλειά του επειδή "θα έχει παραπανίσο ιικό φορτίο" (μου θυμίζει το μικροκλίμα των πυρκαγιών),είναι τουλάχιστον τραγικό.
Τραγικό είναι επίσης να μπαίνουν σε αναστολή 15000 εργαζόμενοι,οι περισσότεροι από τους οποίους εργάζονται στο σύστημα υγείας της χώρας που ήδη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην κατάσταση που ζούμε.

Όχι, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Τη δουλειά του τη χάνει επειδή επιλέγει συνειδητά να αψηφά την ιατρική επιστήμη (τη βάση δηλαδή του επαγγέλματός του), και εγωιστικά να μη συμμετέχει σε μια συλλογική προσπάθεια ενός ολόκληρου λαού να ξεμπερδεύει με την πανδημία.

Το σύστημα υγείας ας προσλάβει νέους, αποκλείεται να αποδειχθούν πιο ακατάλληλοι απ'αυτούς που θα φύγουν.

οι γιατροι που εφαρμοζουν πειραματικες θεραπειες με κοκταιλ φαρμακων κατα του κορωνοιου με φαρμακα σε πολλες των περιπτωσεων αδοκιμαστα (για covid) πως και δεν εχουν μπει στο στοχαστρο των αντιεμβολιαστων νοσοκομων τραυματιοφορεων και λοιπε Δημοκρατικες δυναμεις; Οι ασθενεις που τις δεχονται δεν πρεπει να στηριχθουν απο τους αντεμβολιασμενους;

• Like

Aκομα πιο τραγικο ειναι να πηγαινεις στο νοσοκομειο να κοιταξεις την υγεια σου και να κολλας απο εναν ασυνειδητο και να πεθαινεις.

• Like
Να πω ότι ο συνάδελφος που έχασε τη δουλειά του , δεν εργάζεται στο τομεα υγείας, αλλά στη τηλεόραση στο τμήμα trailer μεγάλου καναλιού.

Καθημερινά δεν έρχεται σε επαφή με κόσμο, συνήθως δουλεύει μόνος του με πολύ συγκεκριμένους συναδέλφους.

Να πω ότι ο συνάδελφος που έχασε τη δουλειά του , δεν εργάζεται στο τομεα υγείας, αλλά στη τηλεόραση στο τμήμα trailer μεγάλου καναλιού.

Καθημερινά δεν έρχεται σε επαφή με κόσμο, συνήθως δουλεύει μόνος του με πολύ συγκεκριμένους συναδέλφους.

Γιαννη αυτα ειναι δικαιολογιες τωρα.

Οταν εργαζεσαι σε καναλι και αρα συγχροτιζεσαι καθημερινα με κοσμο εισαι κινητη υγειονομικη βομβα αν δεν εισαι τουλαχιστον εμβολιασμενος.

Δεν χρειαζεται να εισαι συνεχως με αλλους. Ο επομενος που θα παει στην βαρδια απο αυτον πως θα μπει στον ιδιο χωρο δηλαδη ?

Εκτος αν μου λες οτι εργαζοταν απο το σπιτι του που δεν το νομιζω.

Η γυναικα μου που δουλευει σε αντιστοιχο χωρο οχι μονον ειναι ολοι εμβολιασμενοι αλλα τεσταρονται και τακτικοτατα ετσι κι αλλιως.

Η ασπιδα υγειας εχει στρωσεις. Αν καποιος απλα δεν γουσταρει να εφαρμοζει ολες τις στρωσεις ας το ξανασκεφθει.

Οι κανονες αλλαζουν, δεν θελει ξεροκεφαλια.

• Like

Αυτό Γιάννη είναι άλλη υπόθεση, με άλλο σκεπτικό από τους υγειονομικούς. Μια εταιρία θεσπίζει πολιτικές με βάση το δικό της συμφέρον, και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Μια εταιρία λοιπόν μπορεί να θεωρεί ότι δεν έχει συμφέρον να αφήνει τον κάθε υπάλληλο της να βγαίνει νοκ άουτ για 2-3 μήνες λόγω ενός ιού (για να μην πάμε στα χειρότερα σενάρια). Οπότε έχει κάθε δικαίωμα να τον υποχρεώσει να εμβολιαστεί, αλλιώς να βρει κάποιον που δε θα της δημιουργήσει τέτοια προβλήματα.

Last edited:
  • Sad
Reactions: Panoramix
Aκομα πιο τραγικο ειναι να πηγαινεις στο νοσοκομειο να κοιταξεις την υγεια σου και να κολλας απο εναν ασυνειδητο και να πεθαινεις.
Mα πως θα πεθάνεις αφού θα είσαι εμβολιασμένος;
Eπίσης,χαλαρά ή λιγότερο χαλαρά,μια χαρά μπορείς να κολλήσεις από έναν εμβολιασμένο ή έναν εμβολιασμένο που δεν τηρεί τα μέτρα
προστασίας και κατά της διάδοσης του ιού (μάσκα με την μύτη έξω κτλ).
Υ.Γ.1
Κι εγώ για ασυνείδητους τους είχα,μέχρι που ήρθε η Δέλτα και μάθαμε ότι δεν πα να'χεις εμβολιαστεί, αν δεν προσέξεις,θα κολλήσεις.
Υ.Γ.2
Πριν τον κορονοιό,ήξερα ότι το ΕΜΒΟΛΙΟ το κάνεις για να μην κολλήσεις μια ασθένεια.Αφού με αυτά του κορονοιού,κολλάς,μήπως δεν είναι εμβόλιο με την πρότερη σημασία της λέξης;

• Like
Υ.Γ.1
Κι εγώ για ασυνείδητους τους είχα,μέχρι που ήρθε η Δέλτα και μάθαμε ότι δεν πα να'χεις εμβολιαστεί, αν δεν προσέξεις,θα κολλήσεις.
Υ.Γ.2
Πριν τον κορονοιό,ήξερα ότι το ΕΜΒΟΛΙΟ το κάνεις για να μην κολλήσεις μια ασθένεια.Αφού με αυτά του κορονοιού,κολλάς,μήπως δεν είναι εμβόλιο με την πρότερη σημασία της λέξης;

Αν είχαν κάνει όλοι το εμβόλιο όσο ήμασταν στην Αλφα στην Βήτα και στην Γάμμα, δεν θα ερχόταν η Δέλτα... ΟΚ, θα μου πεις, δεν προλάβαινε το σύστημα να μας εμβολιάσει όλους, αλλά και να προλάβαινε, πάλι οι αντεμβολιαστές δεν θα εμβολιάζονταν, αρα η Δέλτα θα ερχόταν πάλι. To βασικό έργο του εμβολίου είναι οτι δεν επιτρέπει στον ιό να προσδεθεί πάνω στα κύτταρα όπου θα μπει, θα αρχίσει να πολ/σιάζεται ΚΙ ΕΚΕΙ θα συμβεί η τυχόν μετάλλαξη. Οι μεταλλάξεις συμβαίνουν σε ανεμβολίαστους γιατί σ'αυτούς τα κύτταρα είναι απροστάτευτα. Ετσι λοιπόν, το ιικό φορτίο είναι λιγότερο πιο αδύναμο και χάνεται γρήγορα απο τους εμβολιασμένους - είναι κατα κάποιον τρόπο "επιφανειακό". Στους ανεμβολίαστους όμως ο ιός κάνει πάρτυ - και μεταλλάσεται... Φυσικά και στις δύο ομάδες για τον α ή β λόγο υπάρχουν οι σπάνιες εξαιρέσεις - δηλαδή εμβολιασμένος να νοσήσει κι ανεμβολίαστος (στο ίδιο περιβάλλον κλπ) να μην νοσήσει ποτέ... Το πρόβλημα όμως των μεταλλάξεων το τροφοδοτούν οι ανεμβολίαστοι κι αν έρθει καμμιά Εψιλον, Ζήτα, κλπ, (όσο αρνούνται να εμβολιαστούν) στις οποίες το εμβόλιο δεν θα κάνει τίποτα πλέον, εκεί πια θα γίνει το πράγμα πιο προσωπικό στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και θα κόψουμε και τις ευγενικές καλημέρες και η απόλυση απο την δουλειά θα είναι το μικρότερο πρόβλημα τότε... Δεν θα κάτσει ο άλλος να εμβολιάζει την οικογένειά του για να βγάζουν νέες μεταλλάξεις οι διπλανοί - τίποτα δεν μας εγγυάται οτι σε μελλοντική μετάλλαξη θα έχει η επιστήμη τον χρόνο να βγάλει update στο εμβόλιο...
Αρα ναι, είναι ασυνείδητοι και κυρίως απληροφόρητοι που ακούν μόνο τους ψεκασμένους...

Last edited:
Το θέμα είναι ότι σας έχουν πείσει πως το εμβόλιο μπορεί να είναι Η ΛΥΣΗ. Μακάρι να ήταν, αλλά είμαι βέβαιος ότι η πίεση που ασκείται δεν θα έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Το γνωρίζουν, αλλά σας έχουν πείσει πολύ εύκολα για τους ενόχους, ενώ έχουν την ευθύνη οι ίδιοι.

Φάγαμε 7 μήνες αναίτιο λοκντάουν περιμένοντας να έρθουν οι τουρίστες, για να βγούμε έξω ανεξαρτήτως επιδημιολογικών δεδομένων Το βουλώσαμε και τώρα παριστάνουμε τους μη ανεκτικούς με τους ανεμβολίαστους που φοβούνται.

Θύματα του κοινωνικού αυτοματισμού είμαστε παιδιά, τίποτα άλλο.

• Like
Το θέμα είναι ότι σας έχουν πείσει πως το εμβόλιο μπορεί να είναι Η ΛΥΣΗ. Μακάρι να ήταν, αλλά είμαι βέβαιος ότι η πίεση που ασκείται δεν θα έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Το γνωρίζουν, αλλά σας έχουν πείσει πολύ εύκολα για τους ενόχους, ενώ έχουν την ευθύνη οι ίδιοι.

Φάγαμε 7 μήνες αναίτιο λοκντάουν περιμένοντας να έρθουν οι τουρίστες, για να βγούμε έξω ανεξαρτήτως επιδημιολογικών δεδομένων Το βουλώσαμε και τώρα παριστάνουμε τους μη ανεκτικούς με τους ανεμβολίαστους που φοβούνται.

Το εμβόλιο είναι Η ΛΥΣΗ. Αυτό το φώναζαν ανέκαθεν όλοι οι επιστήμονες. Φυσικά για να αποδειχθεί ως λύση, θα πρέπει ο πληθυσμός να εμβολιαστεί, κάτι που προφανώς δεν έγινε. Το γιατί δεν έγινε, και ποια λαμόγια έκραζαν για να τον σαμποτάρουν, και για λογαριασμό ποιανού, δε θα το αναλύσω εδώ μέσα, είναι γνωστό για όποιον παρακολουθεί την πολιτική σκηνή.

Από κει και πέρα, το αν ήταν αναίτιο το lockdown φαίνεται από το πόσο χαμηλά είναι η Ελλάδα σε θανάτους. Εκτός αν δε μας αφορά η ανθρώπινη ζωή.
Screen Shot 2021-08-27 at 6.53.00 PM.png

Την άλλη σαχλαμάρα για τους τουρίστες, μην την αναμασάτε πια, φτάνει. Σε μια χώρα που δεν τηρείται κανενός είδους μέτρο εδώ και ένα χρόνο τώρα, οι τουρίστες μας μάραναν.

Αφού χρησιμοποιείς 2ο πληθυντικό πρόσωπο, τότε να σ'ακολουθήσω...
Λοιπόν, "εμας" μας έπεισαν οι επιδημιολόγοι, οι γιατροί και οι επιστήμονες γενικότερα. Γι'αυτό απο τους εμβολιασμένους έχει πεθάνει μόνο ένας.
"Εσας" σας έχουν πείσει οι ψεκασμένοι, οι τσαρλατάνοι και οι παπατζήδες. Γι'αυτό κι απο τους ανεμβολίαστους πεθαίνουν 50 κάθε μέρα...
Και παρά τους θανάτους αρνείστε να κάνετε αυτό που κάνει αυτός που πνίγεται - να πιαστείτε απο το σχοινί που σας πετάει η επιστήμη. Μπορεί να μην είναι τέλεια η λύση του παρόντος εμβολίου, αλλά είναι η μόνη που έχουμε. Οταν βουλιάζει το καράβι σου, αρπάζεις το σχοινί που σου ρίχνουν - δεν αρχίζεις τις παπαρολογίες για το πως πρέπει να γίνεται η ναυσιπλοία...
Το μόνο που με στενοχωρεί είναι οτι πεθαίνουν και άνθρωποι που θέλουν το εμβόλιο αλλά δεν έχουν προλάβει να το κάνουν ή δεν έχει έρθει η σειρά τους. Εφτασα στο σημείο να παρακαλάω όταν το κάνουν κι αυτοί, να τ'αφήσουν όλα ελεύθερα, να επιστρέψουν τις ΜΕΘ στα τμήματα που ανήκουν και να ξεχυθούμε όλοι σε πάρτυ και σε συγκεντρώσεις. Ισως είναι ο μόνος τρόπος να δούμε την βλακεία γύρω μας να λιγοστεύει...

Status
Not open for further replies.