Νομιζω μέχρι την μεθεπόμενη Τεταρτη θα έχει εξαφανιστείΔηλαδή ο ιός δεν θα εξαφανιστεί λέτε φέτος;
Άντε γιατί περιμενω πως και πως να πάω σινεμαδακι χωρίς αγχοςΝομιζω μέχρι την μεθεπόμενη Τεταρτη θα έχει εξαφανιστεί![]()
Δηλαδή ο ιός δεν θα εξαφανιστεί λέτε φέτος;
Εγω παντως μασκα ΚΝ95 σε κλειστο χωρο με πολλα ατομα τον χειμωνα
δεν ξαναβγαζω, ασχετως covid.
Οι 50+ νεκροί την ημέρα επί μήνες λένε άλλη ιστορία...Ειδα πολλούς χωρίς εμβόλιο και ηλικιωμένους ότι πέρασαν εύκολα τον covid. Λογικά λόγο όμικρον μήπως οσοι περίμεναν και δεν έκαναν εμβόλιο κάνανε καλά; εγώ όταν εκανα το Αύγουστο το πρώτο τότε ήταν σε έξαρση και πιο επικίνδυνος
Ξέρω άτομα που δε έχουν κάνει εμβόλιο και δεν έχουν κολλήσει. Λέτε να το γλτσουν το εμβόλιο η να κολλήσουν;
Ειδα πολλούς χωρίς εμβόλιο και ηλικιωμένους ότι πέρασαν εύκολα τον covid. Λογικά λόγο όμικρον μήπως οσοι περίμεναν και δεν έκαναν εμβόλιο κάνανε καλά; εγώ όταν εκανα το Αύγουστο το πρώτο τότε ήταν σε έξαρση και πιο επικίνδυνος
Ειδα πολλούς χωρίς εμβόλιο και ηλικιωμένους ότι πέρασαν εύκολα τον covid. Λογικά λόγο όμικρον μήπως οσοι περίμεναν και δεν έκαναν εμβόλιο κάνανε καλά;
Είδα πολλούς καπνιστές να φτάνουν τα 80, και μεθυσμένους να οδηγούν χωρίς να σκοτώσουν κανέναν. Άρα το κάπνισμα είναι ακίνδυνο και η οδήγηση υπο την επήρεια αλκοόλ πρέπει να επιτραπεί.Ειδα πολλούς χωρίς εμβόλιο και ηλικιωμένους ότι πέρασαν εύκολα τον covid. Λογικά λόγο όμικρον μήπως οσοι περίμεναν και δεν έκαναν εμβόλιο κάνανε καλά; εγώ όταν εκανα το Αύγουστο το πρώτο τότε ήταν σε έξαρση και πιο επικίνδυνος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.