Ιοί

Status
Not open for further replies.
  • Like
Reactions: mikemtb

Δε χρειάζεται να δίνουμε βήμα στον κάθε παπατζή που έχει αποδομηθεί πολλάκις από την επιστημονική κοινότητα.

Προσοχή παιδάκια μου προσοχή μεγάλη.Καντε τη δικιά σας έρευνα ακόμα και αν χρειαστεί αυτό εκατονταδες ώρες.Μη πιστεύετε κανεναν Malone κανενα Bhkadi καμία Παγώνη παρά μόνο το ένστικτο σας.

Προσοχή παιδάκια μου προσοχή μεγάλη.Καντε τη δικιά σας έρευνα ακόμα και αν χρειαστεί αυτό εκατονταδες ώρες.Μη πιστεύετε κανεναν Malone κανενα Bhkadi καμία Παγώνη παρά μόνο το ένστικτο σας.
Φαντάζομαι όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις στην επιστήμη έγιναν με το ένστικτο. Μελέτες, πειράματα και αηδίες... Αν σου φαίνεται σωστό, έτσι θα είναι. Ρίχνεις και μια αναζήτηση στο google και μια χαρά....

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως έχει επισημανθεί πάρα πολλές φορές, στο συγκεκριμένο θρεντ το ένστικτό μας δεν έχει καμία θέση, παρά μόνο εμπεριστατωμένα άρθρα ή/και οι τρέχουσες υγειονομικές οδηγίες των αρμοδίων.

Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ένστικτα, ξεματιάσματα, και μαγικά φίλτρα, αλλά όχι εδώ σε δημόσιο βήμα. Ας μην το συζητήσουμε περαιτέρω.

Απο 16 του Μαιου δεν ειναι πλεον υποχρεωτικες οι μασκες σε αεροδρομια και πτησεις.

Προχτες σε αεροδρομιο στην Ελλαδα ενας στους εικοσι φορουσε μασκα !!! στο αεροδρομιο μεσα και 7 στους 10 στο αεροσκαφος

Λυσσαξανε ολοι να "απελευθερωθουν", βλεπω τα κρουσματα να φουντωνουν σε κανα μηνα ....

και μπαμ και μπουμ....

Βρήκαν ευκαιρία τώρα με τον Covid να μας λένε κρούσματα και επικινδυνότητα του κάθε ιού και φυσικά οσονούπω θα μας πασάρουν εμβόλιο με σύσταση στην αρχή και υποχρεωτικότητα αργότερα.

Αυτά είναι τα αρνητικά της καραντίνας και των μασκών. Ξεμυτίσαν οι άλλοι ιοί και μας βρίσκουν απροετοίμαστους.

• Like
Reactions: mikemtb
Βρήκαν ευκαιρία τώρα με τον Covid να μας λένε κρούσματα και επικινδυνότητα του κάθε ιού και φυσικά οσονούπω θα μας πασάρουν εμβόλιο με σύσταση στην αρχή και υποχρεωτικότητα αργότερα.

Αυτά είναι τα αρνητικά της καραντίνας και των μασκών. Ξεμυτίσαν οι άλλοι ιοί και μας βρίσκουν απροετοίμαστους.
"Θα μας πασάρουν εμβόλιο"
Σε λίγο θα εμφανιστεί ξανά ο τύφος όπως πάμε με τους αρνητές...

• Haha
Reactions: Kosh

Δεν είμαι αρνητής φίλε μου. Έχουμε κάνει οικογενειωκώς και τις 3 δόσεις και οι γονείς μου την 4η.
Αλλά δεν θα τρώω αμάσητα κάθε τι νέο που "κυκλοφορεί".

Αφού το παλιό εμβόλιο της ευλογιάς ψιλοκάνει για τον νέο ιό, μπορεί να ξαναρχίσει ο εμβολιασμός με αυτό.

Απα παπα ρε συ.

Μιλαμε για παγκοσμια συνομωσια τωρα να βγαλουν νεους ιους και νεα εμβολια......ετσι θα ελεγχουν τον παγκοσμιο πληθυσμο

Τι θα ακουσουμε ακομα .....

Πρόκειται για παλιό ιό που ξαναεμφανίστηκε. Μεταδίδεται με σωματικά υγρά ή από το πύον των εξανθημάτων όταν σπάνε. Μπορεί να μεταδοθεί από ρούχα, σκεπάσματα κλπ. του ασθενή αν δεν απολυμανθούν καλά. Η θνησιμότητα είναι συγκρίσιμη με της ανεμοβλογιάς ή ιλαράς και η πλειονότητα των ασθενών την περνάει ελαφρά. το κακό είναι ότι τα συμπτώματα είναι ενοχλητικά (φαγούρα) και διαρκούν αρκετά (2-4 εβδομάδες). To εμβόλιο της ευλογιάς παρέχει ικανοποιητική προστασία, άρα οι παλιότεροι και όσοι πήγαμε στρατό είμαστε καλυμμένοι.

• Like
Reactions: Sotiris
Αυτό ακριβώς. Κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν χρειάζεται πανικός με το που σκάει στις ειδήσεις κάτι. Είναι σαν τις ειδήσεις "σεισμός τώρα!" και μπαίνεις μέσα και βλέπεις 2,3 ρίχτερ.

Οι υπόλοιποι πανικοβληθείτε ελεύθερα.

Θα επρεπε να εχεις περισσοτερο σεβασμο για τον πληθυσμο που περασε 2 χρονια πανδημιας και με πανω απο 6 εκατομυρια νεκρους γεγονος πρωτοφανες για την γενια μας.

Ολοι εχουμε καποιους νεκρους στην οικογενεια μας ή μεταξυ φιλων μας

Status
Not open for further replies.