Ιοί

Status
Not open for further replies.
Tι ανοσία αγέλης να υπάρξει με τόσες μεταλλάξεις?
Δες τι έγραφε στο μοριακό τεστ που έκανα:
Η μέθοδος που εφαρμόζεται έχει την ικανότητα ανίχνευσης τόσο του αρχικού στελέχους SARS -CoV-2,
όσο και των στελεχών Alpha (B.1.1.7, U.K.), Beta (B.1.351, South Africa), Gamma (P.1, Brazil), Epsilon (B.1.429 &
B.1.427, California), Delta/Kappa (B.1.617, India) και Omicron (B.1.1.529).

Μιλάμε για χρονική περίοδο 2 ετών μόνο!

Συμφωνώ για την άρση των μέτρων προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει η οικονομία/κοινωνία αλλά κάτι τόσο ανώδυνο σαν την μάσκα, μπορούσε να διατηρηθεί.

Πλησιαζοντας τους 30000 νεκρους, διαπιστωνουμε οτι δυστυχως εχουμε ξεπερασει την Μολδαβια
σε νεκρους/εκατομυριο, και βρισκομαστε πλεον στην τραγικη 22η θεση της παγκοσμιας καταταξης.

Συμφωνώ για την άρση των μέτρων προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει η οικονομία/κοινωνία αλλά κάτι τόσο ανώδυνο σαν την μάσκα, μπορούσε να διατηρηθεί.

Δεν απαγορεύεται η χρήση μάσκας. Όποιος θέλει, συνεχίζει και φοράει.

• Like
Reactions: mikemtb
Εννοείται.

Προσωπικά θα συνεχίσω.

Και εγώ, αλλά επιλεκτικά όμως, π.χ αν μπω σε κλειστό χώρο και δω κάπου πολύ κόσμο (λ.χ. σε κάποιο κατάστημα).

Πλησιαζοντας τους 30000 νεκρους, διαπιστωνουμε οτι δυστυχως εχουμε ξεπερασει την Μολδαβια
σε νεκρους/εκατομυριο, και βρισκομαστε πλεον στην τραγικη 22η θεση της παγκοσμιας καταταξης.

Παλι καλα που δεν ειναι στην δευτερη τριτη η πρωτη θεση ( ποσοστου θυματων )

Περιπου δυο χρονια πριν ξεσπασι καν η επιδημια αυτη κα πριν δημιουργηθει καν αυτο το νημα ειχα βαλεο ενα ποστ, απο επιστημονικη εκπομπη που ειχα ακουσει στο ραδιο...
Επειδη τα γραπτα μενουν οπως λεγεται οποιος θελει και εχει κουραγιο μπορει να το βρει.

Ο πληθυσμος της Ελλαδας ειναι μεσα στους τρεις πιο ευαλωτους η κατι τετοιο, σε περιπτωση πανδημιας. Εν παση περιπτωση μεσα στα...¨φαβορι". Το ανωσιοποιητικο συστημα των Ελληνων (η πως αλλιως λεγεται) ειναι απο τα πλεον χαμηλα στη υφηλειο. Βεβαια και γερασμενοις πληθυσμος.

Ο πληθυσμος της Ελλαδας ειναι μεσα στους τρεις πιο ευαλωτους η κατι τετοιο, σε περιπτωση πανδημιας. Εν παση περιπτωση μεσα στα...¨φαβορι". Το ανωσιοποιητικο συστημα των Ελληνων (η πως αλλιως λεγεται) ειναι απο τα πλεον χαμηλα στη υφηλειο. Βεβαια και γερασμενοις πληθυσμος.
Δεν ξερω για το ανοσοποιητικο συστημα των ελληνων, και σαφως δεν ειμαστε οι μονοι γηρασμενοι πληθυσμοι.
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι υπηρξε σοβαρο προβλημα στη διαχειρηση της πανδημιας
αρχης γενομενης με ενα απο τα σκληροτερα λοκνταουν που συμβαδιζει στην παγκοσμια καταταξη
με τον αριθμο των θυματων/εκατομυριο.

Last edited:
Δεν ξερω για το ανοσοποιητικο συστημα των ελληνων, και σαφως δεν ειμαστε οι μονοι γηρασμενοι πληθυσμοι.
Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι υπηρξε σοβαρο προβλημα στη διαχειρηση της πανδημιας
αρχης γενομενης με ενα απο τα σκληροτερα λοκνταουν που συμβαδιζει στην παγκοσμια καταταξη
με τον αριθμο των θυματων/εκατομυριο.

Δεν είναι εύκολο να το υποστηρίξω αυτό με λινκς, αλλά εδώ ήμασταν, και τα βλέπαμε. Εσείς άμεσα, εγώ δια ανταπόκρισης από οικογένεια και φίλους. Δε νομίζω ότι υπήρχε άλλη χώρα του δυτικού κόσμου (πλην των ΗΠΑ, τις οποίες αντιγράφουμε) που οι πολίτες να δέχονταν τέτοια ανοιχτή και εντατική πλύση εγκεφάλου εναντίον μέτρων και εμβολίων από δημόσια πρόσωπα έως και κοινοβουλευτικά κόμματα. Δεν αναιρεί αυτό ευθύνες, δεν καθιστά τη διαχείριση επιτυχημένη, αλλά μην το ξεχνάμε, γιατί βλέπω σήμερα στην επικαιρότητα να κουνάνε το δάχτυλο πιο έντονα από όλους αυτοί που βρίσκονταν πίσω από τέτοια φαινόμενα.

Κατά τα άλλα, αρνητικός επιτέλους μετά από μια γεμάτη βδομάδα. Με self test πάντα, PCR δεν έκανα ποτέ. Αν το δούμε από σκοπιάς COVID, το πέρασα ηπιότατα, αφού δεν είχα κανένα από τα ντράβαλα που θα μπορούσα να έχω (ούτε δυσπνοια, ούτε εξάντληση, ούτε πόνο, ούτε καν απώλεια όσφρησης). Aν το δούμε από σκοπιάς κρυώματος, με πήδηξε ανάποδα, φουλ έξτρα για 4+ μέρες, και άλλες 3 στα μεθεόρτια - βασικά ακόμα δεν είμαι τελείως καλά από βήχα, καταρροή κλπ, απλά εντυπωσιακά καλύτερα.

Last edited:
Ξεπερασαμε και την Αρμενια σε θυματα/εκατομμυρια και
βρεθηκαμε δυστυχως στην 21η θεση της παγκοσμιας καταταξης.
Περιπου στην ιδια ασχημη θεση βρισκομαστε στους ημερησιους
θανατους με 10 εως 15 νεκρους περιπου, αλλα σε αυτην την καταταξη πρωταγωνιστει
η Πορτογαλία που εφτασε να καταγραφει καθημερινα 30 εως 40 νεκρους.

Ξεπερασαμε και την Αρμενια σε θυματα/εκατομμυρια και
βρεθηκαμε δυστυχως στην 21η θεση της παγκοσμιας καταταξης.
Περιπου στην ιδια ασχημη θεση βρισκομαστε στους ημερησιους
θανατους με 10 εως 15 νεκρους περιπου, αλλα σε αυτην την καταταξη πρωταγωνιστει
η Πορτογαλία που εφτασε να καταγραφει καθημερινα 30 εως 40 νεκρους.
Μια γρίπη είναι. Θα το ρισκάρουμε και αναλαμβάνω την ευθύνη.

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: mikemtb
Και ο Τραγκας κατι τετοιες μαγκιες ελεγε και χαιρετησε...απο την γριπουλα και δεν προλαβε να χαρει τα λεφτουδακια του.

• Like
Reactions: kted
Και στην προκειμένη περίπτωση, όχι μόνο δεν τα πήρε μαζί του, αλλά:

Ο γιός μου γύρισε την Δευτέρα 6 Ιουνίου μετά από 8 μήνες ταξίδι σε τάνκερ (ναυτικός).
Έφυγε 3πλο εμβολιασμένος και πριν ξεμπαρκάρει-από Ντουμπάι-ανέβηκαν από το λιμάνι και του έκαναν PCR.
Όπως ήταν φυσικό,ήταν αρνητικός αφού δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν πλην του πληρώματος για 8 μήνες.
Σήμερα το πρωί ξύπνησε με συνάχι και 38,5 πυρετό.Του κάνω test...θετικός.

Ο γιός μου γύρισε την Δευτέρα 6 Ιουνίου μετά από 8 μήνες ταξίδι σε τάνκερ (ναυτικός).
Έφυγε 3πλο εμβολιασμένος και πριν ξεμπαρκάρει-από Ντουμπάι-ανέβηκαν από το λιμάνι και του έκαναν PCR.
Όπως ήταν φυσικό,ήταν αρνητικός αφού δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν πλην του πληρώματος για 8 μήνες.
Σήμερα το πρωί ξύπνησε με συνάχι και 38,5 πυρετό.Του κάνω test...θετικός.
Με το καινούριο μοντέλο της Ο, μια επαφή για λίγα δευτερόλεπτα αρκεί, δυστυχώς!

Περαστικά και γρήγορα.

Status
Not open for further replies.