Ιοί

Status
Not open for further replies.
Για να τελειώσουμε με την πανδημία έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο όλοι ή σχεδόν όλοι ώστε να μην υπάρχει μετάδοση και μεταλλάξεις. Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι κρετίνοι τις αντιεμβολιαστικες ψεκες το παιχνίδι χάθηκε.

Όλους δεν μπορείς να τους βάλεις με το ζόρι να κάνουν το εμβόλιο. Έτσι κι αλλιώς, μεταλλάξεις αργά ή γρήγορα θα εμφανιζόντουσαν, ήταν ζήτημα χρόνου.

Έτσι κι αλλιώς, μεταλλάξεις αργά ή γρήγορα θα εμφανιζόντουσαν, ήταν ζήτημα χρόνου
Οι μεταλλάξεις είναι η φυσική εξέλιξη των ιών. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε.

Τελικά παρόλα τα αρχαιοελληνικά γονίδιά δεν την σκαπούλαρα. Δεύτερη μέρα σήμερα, υψηλός πυρετός, καταβολή και φόβος όταν τα συμπτώματα εντείνονται. Αρκετά μεγάλο βαθμο δυσκολίας έχει επίσης η προσπάθεια απομόνωσης (τύπου καραντίνας) στο σπίτι. Αντιμετώπιση με ντεπόν και Zithromax . Το δεύτερο προληπτικά καθώς το αναπνευστικο μου είναι επιβαρυμένο.

Οι μεταλλάξεις είναι η φυσική εξέλιξη των ιών.
Ναι, όταν υπάρχει μετάδοση. Αν είχαν εμβολιαστει όλοι μαζικά με τη Δέλτα, δε θα υπήρχαν φορείς, άρα και μετάδοση, άρα δε θα υπήρχαν μεταλλάξεις.
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε.

πανω απο 30 χιλιαδες νεκροι στην Ελλαδα και σχεδον 6μιση εκατομυρια παγκοσμιως σε δυο χρονια

Ειμαστε υπερβολικοι εμεις ή δεν εχετε συναισθηση της τραγωδιας και στην Ελλαδα και παγκοσμιως ?

Kosh αυτο το 30 000 δεν λεει τιποτα.

Κατι αλλο αλλα που ειναι σχετικο με αυτο που σου απανταω. Ακουω "η επιστημη ειπε"... λοιπον δυο πραγματα. Η "επιστημη" ειπε και παραειπε και μεταειπε μεσα σε δυο χρονια. Και λογικο ειναι καθως η ασθενεια ηταν αγνωστη. Αλλα η σιγουρια των εχοντες αγνοια ηταν μεγαλη και η κατακριση βλεπε η καταδικη τους αδυσωπητη λες και ξεραν,
Επειτα μεσα σε αυτον τον ιδι συλλογισμο με αυτα που λεγονται πλεον που εχει κατασταλαξει ο πανικος και το μηντιακο ξεφρενο... Υπαρχουν γιατροι που λενε... ναι.. Αλλα αλλο γιατρος και αλλο Επιδημιολογος ! Και αυτο ακουγεται ολο και πιο συχνα πλεον σημερα απο Επιδημιολογους.

Επειτα κατι που παλι ειναι σε αμεση σχεση με ολα αυτα που λεμε... Εδω μεσα εχουμε καποιους γιατρους. Εχετε παρατηρησει ολοι ποσο χαμηλο προφιλ εχουν για να μιλησουν οι ΙΔΙΟΙ περι "οι επιστημη ειπε" και να ειναι κατακριτες και κεραυνοφοροι οπως οι περισσοτεροι απο εσας που δεν εισαστε ; Μεχρι και γιατρος εδω εφυγε απο το φορουμ.

Τελος παντων η γνωμη μου ειναι να εισαστε λιγοτερο Ζηλωτες απο τους ιδιους τους ενδιαφερομενους (τους επιδημιολογους) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ και εκει θα δειτε ποσο οι γνωμες διαφερουν.
Και βγαινει και βιβλιογραφια επι αυτου.

Και επανερχομαι στην αρχη της αρχικης μου φρασης... 30 000 δεν λεει τιποτα απο μονο του σαν αριθμος. Δεν δειχνει μια πραγματικη εικονα οτιδηποτε οταν δεν ξερεις το προσδοκιμο ζωης αυτων των ατομων ( εδω στην Γαλλια ξερουμε πλεον οτι η μεγαλη πλειοψηφια ηταν ατομα με προσδοκιμοζωης καποιων μηνων εως καποιων ετων. Μετα συγκρινε τους αριθμους θνησιμοτητας καθε συνεχους χρονιας κλπ.

Που θελω να καταληξω... Πολλοι απο εσας εχετε γινει φανατικοι με ασπιδα "την επιστημη" βασιλικοτεροι του βασιλεως. Του στυλ καλα καναν εδιωξαν επιπεδη γη (αλλη βλακεια αυτη κλπ...)

Ξερετε για παραδειγμα οτι πολλοι γιατροι και νοισηλευτες παραιτηθηκαν λογω του υποχρεωτικου εμβολιασμου οχι επειδη ηταν αντιεμβολιαστες και τετοιες αρλουμπες αλλα γιατι ειχαν ηδη κολησει τον ιο. Και ειπαν "εμεις μαθαινουμε απο την πρωτη χρονια των σπουδων μας οτι αμα κολησουμε τον ιο δεν κανουμε εμβολιο οπιοτε να πανε να **** )
Και τωρα τρεχουν εδω να βρουν γιατρους που ειναι 50 χρονων σε συνταξη η απο Συρια και Ιρακ....

Οποτε κρατη φιλοι μου στις σιγουρες αποψεις σας. Η λεξη επιστημη δεν ειναι ενα πασπαρτου για να περναμε στα σαλονια καθως πρεπει.

Η επιδημια παιρνει τον δρομο της και οι ειδικοι τον δικο τους. Δεν χρειαζονται ουτε επεξηγητες ουτε ιεροεξεταστες.

Οσο για τις κυβερνησεις που τοσο ηταν σιγουρες τι επρεπε να κανει το ποιμνιο, ουτε τα παιδια των γονιων που πεθεναν μεσα στα νοσοκομεια δεν αφηναν να δουν και εσβηναν μονοι τους
ενω αυτοι εκαναν παρτυ και σημερα αναγκαζονται να παραιτηθουν

Κρατατε μικρο καλαθι. Και παρατηρειτε τις εξελιξει και δη τις επιστημονικες.

Αυτα και να με το μπαρδον

Για να τελειώσουμε με την πανδημία έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο όλοι ή σχεδόν όλοι ώστε να μην υπάρχει μετάδοση και μεταλλάξεις. Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι κρετίνοι τις αντιεμβολιαστικες ψεκες το παιχνίδι χάθηκε.

Οχι δεν ισχυει αυτο Κωστα. Και 100% να ηταν. Κοιτα σημερα αυτους που εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο εμβολιασμου... Ισραηλ Πορτογαλια γαλλια κλπ,,,, Στον ιδιο παρανομαστη. Ο Ιος επεβαλε το παιχνιδι του οχι εμεις, εκανε τον κυκλο του και ευελπιστουμε να αδυνατησει σαν ενδημια πλεον. Τιποτα αλλο δεν μπορουμε να κανουμε.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Και μια τελευταία ερώτηση πριν αποχωρήσω από το νήμα: πόσοι έχετε παιδιά 5 με 12 και έχετε κάνει το εμβόλιο;

Δεν ειμαι πια σε ηλικια που εχουμε παιδια 5 - 10 ετων αλλα ολους τους γνωστους και φιλους με τους οποιους επικοινωνω ουτε ενας δεν διανοειται να κανει εμβολιο στα παιδια του.

Και μιλαω και για ατομα που την εποχη της επιδημιας του χοιρου (τοτε και εχουμε παντα επαφη ) ετρεχαν απο τους πρωτους τοτε να βρουν εμβολιο.

Ναι, όταν υπάρχει μετάδοση. Αν είχαν εμβολιαστει όλοι μαζικά με τη Δέλτα, δε θα υπήρχαν φορείς, άρα και μετάδοση, άρα δε θα υπήρχαν μεταλλάξεις.

Οι μεταλλάξεις δεν είναι δικό μας θέμα μόνο… υπάρχουν χώρες ολόκληρες με μηδαμινή υποδομή , όποτε από εκεί θα έρθουν , κι έρχονται, πολλές μεταλλάξεις.
Ότι και να κάνουμε εμείς ο ιός δεν θα φύγει … όσα εμβόλια και να κάνουμε.
Αυτό άλλωστε γίνεται χρόνια τώρα και με τη γρίπη.

Και με την εξάρτηση της χώρας μας από το τουρισμό, τα πράγματα είναι δύσκολα….

Δεν ειμαι πια σε ηλικια που εχουμε παιδια 5 - 10 ετων αλλα ολους τους γνωστους και φιλους με τους οποιους επικοινωνω ουτε ενας δεν διανοειται να κανει εμβολιο στα παιδια του.
Εγώ τους το έκανα.

Και μιλαω και για ατομα που την εποχη της επιδημιας του χοιρου (τοτε και εχουμε παντα επαφη ) ετρεχαν απο τους πρωτους τοτε να βρουν εμβολιο.
Είναι αυτό που λέμε "κοινωνική φούσκα". Αν προσπαθείς να βγάλεις στατιστικά από γνωστούς και φίλους, θα εκπλαγείς από το πόσο κοντά στις ιδέες σου είναι όλοι τους. Οπότε άκυρο το επιχείρημα.

Κλείνετε τα μάτια και τα αφτιά σε hard δεδομένα, και σταχυολογείτε απόψεις φίλων, γνωστών και κάποιου ειδικού απ' το χωριό που "τα λέει καλά".

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι δεν ισχυει αυτο Κωστα. Και 100% να ηταν. Κοιτα σημερα αυτους που εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο εμβολιασμου... Ισραηλ Πορτογαλια γαλλια κλπ,,,, Στον ιδιο παρανομαστη. Ο Ιος επεβαλε το παιχνιδι του οχι εμεις, εκανε τον κυκλο του και ευελπιστουμε να αδυνατησει σαν ενδημια πλεον. Τιποτα αλλο δεν μπορουμε να κανουμε.

Γιατί καμία χώρα δεν είναι εντελώς απομονωμένη.

Και υπάρχει μια τεράστιας σημασίας διαφορά:

- σε κάποιες χώρες (πχ υποσαχάρια Αφρική) οι άνθρωποι θέλουν να εμβολιαστούν αλλά δεν έχουν την δυνατότητα.
- στην Ευρώπη όλοι έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν δωρεάν, αλλά πολλοί όχι μόνο δεν θέλουν αλλά προσπαθούν να αποτρέψουν και τους υπόλοιπους από το να το κάνουν. 'Έχουν αφήσει μάλιστα τον Αμαζόνιο της μπουρδολογίας να πλημμυρίσει το σύμπαν: "θα σου βάλουν τσιπάκι", "θα σου αλλοιώσουν το DNA", "είναι κόλπο του διάβολου" κ.λπ.

Και όχι δεν είναι όλοι στον ίδιο παρονομαστή.
Χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού είχαν πολύ λιγότερους θανάτους από αυτές που είχαν χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού.

Προσωπικά, έχω πεντε οικογένειες στον πολύ στενό μου κύκλο (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου) που είχαν κρούσμα μέσα στο σπίτι τις τελευταίες 20 μέρες. Κάνεις δεν το δήλωσε μέσω rapid pcr κλπ. Όλοι ευτυχώς με χαμηλούς πυρετους και αίσθημα κόπωσης. Εκτιμώ ότι όλος ο κόσμος σε κάθε σπίτι το πέρασε αλλά ασυμπτωματικα.
Δεν ξέρω πως καταγράφουν πλέον τους θανάτους από covid, αλλά με τόσο πραα συμπτώματα και τόσο μεγάλη εξάπλωση εκτιμώ ότι η εικόνα των στατιστικών είναι τελείως άχρηστη στην παρούσα φάση.

Είναι αυτό που λέμε "κοινωνική φούσκα". Αν προσπαθείς να βγάλεις στατιστικά από γνωστούς και φίλους, θα εκπλαγείς από το πόσο κοντά στις ιδέες σου είναι όλοι τους. Οπότε άκυρο το επιχείρημα.

Κλείνετε τα μάτια και τα αφτιά σε hard δεδομένα, και σταχυολογείτε απόψεις φίλων, γνωστών και κάποιου ειδικού απ' το χωριό που "τα λέει καλά".

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε τιποτα απο αυτα που αναφερεις δεν πεφτεις μεσα.

Ουτε οι φιλοι μου ειναι κοντα στις ιδεες μου, ουτε σταματημενες ιδεες εχω επι θεματων για να ειναι ιδεες, ουτε απαξιω δεδωμενα τουναντιον... βεβαια οταν ακουω hard δεδω,μενα φανταζομαι με αντιθεση σε soft... :LOL:

Eπιπλεον δεν ειμαι "ακολουθος" με τα δεδωμενα που εχω βαζω την λογικη μου να δουλεψει. Εμβολιασμος στα παιδια ; Για ποιον λογο....

Βαζω τα δεδωμενα κατω και τα αναλυω,. Για να ευχαριστησω καποια ανωτερη αρχη που οριοθετει μαζικες κοινωνικες συνειδησεις ; Οχι. Διατηρω παντα την δυνατοτητα μου αναλυσης ταυτοχρονα με την ικανοτητα μου πληροφορησης και μαθησης.

Για ποιον λογο τα παιδια να εμβολιαστουν ; Για κανεναν, εκτος απο το να κατευνασουν την αγωνια καποιων αγχομενων ενηλικων ; Περισσοτερα ρισκα παιρνουν τα παιδια κανοντας το εμβολιο, ενω απο τον ιο το ρισκο ειναι μηδενικο. Και απο στοματα γιατρων. Ο καθενας ας κανει στα παιδια του οτι νομιζει σωστοτερο αλλα οι κυβερνοντες καταλαβαν την κοκκινη γραμμη και δεν τολμησαν να προχωρησουν παραπερα. γιατι θα ειχαμε αλλα...και το ξερουν.

Για ποιον λογο τα παιδια να εμβολιαστουν ; Για κανεναν, εκτος απο το να κατευνασουν την αγωνια καποιων αγχομενων ενηλικων ; Περισσοτερα ρισκα παιρνουν τα παιδια κανοντας το εμβολιο, ενω απο τον ιο το ρισκο ειναι μηδενικο. Και απο στοματα γιατρων. Ο καθενας ας κανει στα παιδια του οτι νομιζει σωστοτερο αλλα οι κυβερνοντες καταλαβαν την κοκκινη γραμμη και δεν τολμησαν να προχωρησουν παραπερα. γιατι θα ειχαμε αλλα...και το ξερουν.

Προφανώς δεν γνωρίζεις τις επιπτώσεις που έχει η νόσηση με COVID στα παιδιά. Οι χειρότερες είναι μυοκαρδίτιδα με ενδεχόμενη μόνιμη δυσλειτουργία που καταλήγει σε καρδιακή ανεπάρκεια και αγγειιτιδα παραπλήσια αυτής της νόσου Kawasaki που οδηγεί σε ψευδοανευρυσματα στα στεφανιαία αγγεία με αποτέλεσμα την εγκατάσταση σταθερής στηθάγχης. Λόγω ιδιότητας έχω δεί τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς.

Γιατί καμία χώρα δεν είναι εντελώς απομονωμένη.

Και υπάρχει μια τεράστιας σημασίας διαφορά:

- σε κάποιες χώρες (πχ υποσαχάρια Αφρική) οι άνθρωποι θέλουν να εμβολιαστούν αλλά δεν έχουν την δυνατότητα.
- στην Ευρώπη όλοι έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν δωρεάν, αλλά πολλοί όχι μόνο δεν θέλουν αλλά προσπαθούν να αποτρέψουν και τους υπόλοιπους από το να το κάνουν. 'Έχουν αφήσει μάλιστα τον Αμαζόνιο της μπουρδολογίας να πλημμυρίσει το σύμπαν: "θα σου βάλουν τσιπάκι", "θα σου αλλοιώσουν το DNA", "είναι κόλπο του διάβολου" κ.λπ.

Και όχι δεν είναι όλοι στον ίδιο παρονομαστή.
Χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού είχαν πολύ λιγότερους θανάτους από αυτές που είχαν χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού.
Χρηστο θα παμε παλι στο αντιεπιχειρημα " ναι αλλα σε αυτες τις χωρες δεν γινονται σοβαρες μετρησεις" "ναι αλλα δεν εχουν νοσοκομιακο υποβαθρο για να καταγραψουν" "ναι αλλα εχουν νεωτερους πληθυσμους" και δεν συμμαζευεται.

Οι εξαρσεις του ιου χαρτογραφουνται πολυ ευκολα. Ειναι ολες οι Δυτικες λευκες χωρες. Οπου δηλαδη εγινε η μαζικοτερη καμπανια εμβολιασμου.
Ναι ολα τα παραπανω αλλα και ναι το εμβολιο προστατεψε κυριως συγκεκριμενες ομαδες χρονια η αγνωστα με προβληματα, δηλαδη τις βαριες μορφες που λεμε.
Μεχρι εδω πολυ καλα εγινε και να ξαναγινει.
Ολοι οσοι εχουν συγκεκριμενα προβληματα η που εχουν μια ηλικια βεβαρυμενη να κανουν το εμβολιο για να τους προστατεψει απο βαριες περιπλοκες... για την μεταδωση (μασκες απολυμανση κλπ...) Και να προσεχουν ολοι. Αλλα μεχρι εκει.

Αλλα οχι αλλη μυθολογια για να συμορφωθει το κοπαδι και να υπακουει καθε τρεις και λιγο.

• Like
Reactions: mikemtb
Προφανώς δεν γνωρίζεις τις επιπτώσεις που έχει η νόσηση με COVID στα παιδιά. Οι χειρότερες είναι μυοκαρδίτιδα με ενδεχόμενη μόνιμη δυσλειτουργία που καταλήγει σε καρδιακή ανεπάρκεια και αγγειιτιδα παραπλήσια αυτής της νόσου Kawasaki που οδηγεί σε ψευδοανευρυσματα στα στεφανιαία αγγεία με αποτέλεσμα την εγκατάσταση σταθερής στηθάγχης. Λόγω ιδιότητας έχω δεί τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς.
Δεκτον διοτι ερχεται απο σενα. Οχι δεν γνωριζω τετοιες περιπτωσεις αλλα το δεχομαι σαν δεδωμενο. Κατα την γνωμη μου πρεπει να καταγραφουν και να δημοσιευτουν στατιστικα.
Οπως και στατιστικα απο περιπλοκες μετα απο εμβολιο. Και να συγκριθουν.

Χρηστο θα παμε παλι στο αντιεπιχειρημα " ναι αλλα σε αυτες τις χωρες δεν γινονται σοβαρες μετρησεις" "ναι αλλα δεν εχουν νοσοκομιακο υποβαθρο για να καταγραψουν" "ναι αλλα εχουν νεωτερους πληθυσμους" και δεν συμμαζευεται.

Οι εξαρσεις του ιου χαρτογραφουνται πολυ ευκολα. Ειναι ολες οι Δυτικες λευκες χωρες. Οπου δηλαδη εγινε η μαζικοτερη καμπανια εμβολιασμου.
Ναι ολα τα παραπανω αλλα και ναι το εμβολιο προστατεψε κυριως συγκεκριμενες ομαδες χρονια η αγνωστα με προβληματα, δηλαδη τις βαριες μορφες που λεμε.
Μεχρι εδω πολυ καλα εγινε και να ξαναγινει.
Ολοι οσοι εχουν συγκεκριμενα προβληματα η που εχουν μια ηλικια βεβαρυμενη να κανουν το εμβολιο για να τους προστατεψει απο βαριες περιπλοκες... για την μεταδωση (μασκες απολυμανση κλπ...) Και να προσεχουν ολοι. Αλλα μεχρι εκει.

Αλλα οχι αλλη μυθολογια για να συμορφωθει το κοπαδι και να υπακουει καθε τρεις και λιγο.

Πήγαινε τη σκέψη σου λίγο παρακάτω...

Στις χώρες αυτές μπορεί να μην γίνονται "σοβαρές" μετρήσεις, γίνεται όμως μια (1) μέτρηση η οποία δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν: οι επιπλέον θάνατοι στα χρόνια της πανδημίας σε σχέση με τα προηγούμενα. Είτε κάποιος πέθανε από κορωνοϊό, είτε κάποιος ήταν ήδη άσχημα και συνέβαλε ο κορωνοϊός. Excess deaths. το μόνο που άλλαξε τα προηγούμενα 2 χρόνια σε σχέση με τα 2, 4, κ.λπ. πρίν ήταν η πανδημία. Δεν μπορώ να καταλάβω πως προσπερνάτε τόσο εύκολα κάτι τόσο βασικό.

Ας πάμε τη σκέψη σου λίγο παρακάτω και στο δεύτερο επιχείρημα....

Ναι το εμβόλιο προστάτευσε αυτούς που ήδη ήταν ευάλωτοι έχοντας κάποιο πρόβλημα. Προστάτευσε όμως και τους νεώτερους και υγιείς.
Ξεχνάς ότι στις χώρες αυτές, η ηλικιακή πυραμίδα είναι ανάποδη. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι νέοι παρά υπερήλικες με προβλήματα.
Το ότι ο αριθμός θανάτων είναι μεγαλύτερος (ή ακόμη και ίδιος να ήτανε -που δεν είναι) δείχνει ότι τα εμβόλια προστάτευσαν τους πάντες.

Και δεν πρόκειται για καμία μυθολογία. Η επιστήμη πάντα έτσι λειτουργούσε.
Ποτέ δε εξάλειψε ένα πρόβλημα "με την μια". Απλά περιόριζε συνεχώς το περιθώριο αστοχίας. Το ποσοστό που "ξέφευγε" της λύσης ή της προσομοίωσης (ανάλογα την επιστήμη) συνεχώς μίκραινε.

Το 100% είναι μόνο στην φαντασία όσων έχουν μικρή σχέση με την επιστήμη και τι είναι αυτή.

Η μυθολογία μπαίνει μόνο απόρους δεν κατανοούν αυτά που βλέπουν και δίνουν αυθαίρετες ερμηνείες στα "παράξενα" (για τα δικά τους μάτια μόνο) φαινόμενα.
Πως να το πω... αν κάποιος δεν ξέρει ρευστομηχανική, του είναι πιο προσιτό να μιλάει για τον Ποσειδώνα.
Όσο και να υπάρχουν περιθώρια για την βελτίωση της ρευστομηχανικής και όσο και αυτή να χρειάζεται περεταίρω έρευνα, αυτή είναι τελικά που περιγράφει σωστά (σε ποσοστό 98,9% που είναι τεράστια απόσταση από το 100%) τα ρευστά και όχι οι ιστορίες για το Ποσειδώνα και τις Νηρηίδες.

Ο ορθός Λόγος είναι για να καθοδηγεί τους πάντες.
Το κοπάδι δεν "νιώθει" από τέτοια.

EDIT: Αν με την συμβολή του εμβολίου ο ιός με κάνει να περάσω την ασθένεια στο σπίτι μου (και όχι στον θάλαμο νοσοκομείου ή την εντατική ή το νεκροτομείο) όπως πέρναγα από μικρός ένα κρύωμα ή μια ίωση αυτό μου αρκεί για να το χαρακτηρίσω εξαιρετικά επιτυχημένο.

Εγώ τους το έκανα.

Και εσυ τους το εκανες και εγω τους το εκανα και ενα σκασμο φιλοι μου.

Αλλα δεν θα σταθουν σε αυτα (ασχετως αν ρωτουν απλα ψαχνουν συνενοχους στην σταση τους αυτη) παρα μονο στα παραδειγματα που φερουν οι ιδιοι ως "τρανο παραδειγμα"

Δεν εχουν σημασια οι συστασεις των παγκοσμιων οργανωσεων παρα μονο τι τους ειπε ο ταδε και δεινα .

Γενικως οπου φυσαει ο ανεμος αρκει να τους κραταει μακρυα απο την ιατρικη συσταση των αρμοδιων επιδημιολογων (οχι των γνωστων τους ....οδοντιατρων)

Οι μεταλλάξεις είναι η φυσική εξέλιξη των ιών. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε.

Αυτο το ξερεις , τις αλλες προτροπες των αμορδιων ιατρων πως και τις σνομπαρεις ?

Τωρα που σου ειπαμε οτι εχουμε παιδια που εχουν κανει το εμβολιο

Και μια τελευταία ερώτηση πριν αποχωρήσω από το νήμα: πόσοι έχετε παιδιά 5 με 12 και έχετε κάνει το εμβόλιο;

Τελικα πεσμας τι εννοουσες ?

Αλλα δεν θα σταθουν σε αυτα (ασχετως αν ρωτουν απλα ψαχνουν συνενοχους στην σταση τους αυτη)
Εχεις σπουδάσει και ψυχολογία εκτός από επιδημιολογία; Ψάχνουμε συνένοχους; Είσαι σίγουρος; Ρωτάω για στατιστικά. Από φιλικά και συγγενικά πρόσωπα μόνο ένα 7χρονο ξέρω ότι το έκαναν οι γονείς του. Ολοι οι υπόλοιποι όχι.
Πάντως αυτό που επιτίθεσαι σε οποίον έχει αντίθετη άποψη να το κοιτάξεις. Δε μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Δε μιλήσαμε ούτε για τσιπάκια ούτε για Μπιλ Γκέιτς. Τους προβληματισμούς μας θέσαμε και τις απόψεις μας.

Status
Not open for further replies.