Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας.
Σκοπεύουμε να έρθουμε στην Κέρκυρα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (που θα έχουμε και τα οριστικά αποτελέσματα) για να βρούμε σπίτι. Αρχικά σκεφτόμαστε για ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου θα μπορεί να έχει παρέα και άλλους φοιτητές και αυτό περισσότερο για να μην αισθάνεται μόνη. Δεν απορρίπτουμε την περίπτωση διαμερίσματος, αρκεί να είναι επιπλωμένο. Από την άλλη δεν κρύβω ότι μου αρέσει η ιδέα να έρχομαι το καλοκαίρι για διακοπές στην Κέρκυρα. Είχαμε έρθει τελευταία φορά το 2007 και η πόλη αρέσει πολύ στη σύζυγο.
Συμφωνώ μαζί σας για το θέμα τον αποστάσεων, καθώς πιστεύω ότι αν δεν είναι το σπίτι σε πολύ μικρή απόσταση, ώστε να πηγαίνει πεζή, είναι προτιμότερο να είναι πιο μακρυά και να χρησιμοποιεί το λεωφορείο. Άλλωστε απ'ότι μου λένε το χειμώνα βρέχει συχνά και μάλλον δεν ευνοείται η πεζοπορία. Σε ένα πράγμα συμφωνούν όλοι όσοι έχω μιλήσει μαζί τους για το θέμα αυτό, ότι θα περάσει εξαιρετικά.
Στο Κανόνι έχω δει μέσω internet κάποια ξενοδοχεία αλλά θέλουμε να τα δει η κόρη από κοντά. Το Μαντούκι μου το πρότεινε και φίλος γείτονας με καταγωγή από Κέρκυρα. Συνάδελφος έχει καταγωγή από Μπενίτσες. Είναι απίστευτο, πόσοι γνωστοί μας έχουν με διάφορους τρόπους σχέσεις με το νησί και το σημαντικότερο είναι, ότι όλοι θέλουν να βοηθήσουν.
Υπάρχει μήπως κάποια τοπική εφημερίδα με αγγελίες που θα μπορούσα να την βρω και στην Αθήνα;
Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση αλλά ήμουν εκτός.
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας.