Ιονιστής

Λάκης

AVClub Fanatic
26 September 2007
14,357
Είμαι παντού
Εχω παρει τον συγκεκριμενο Ιονιστή Philips AC4053 και οταν λειτουργει,αφηνει μια μυρωδια χλωριου,ειναι φυσιολογικο αυτο?
Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ιονιστη,αλλα απ'οσο ξερω δουλεια του ειναι να καθαριζει την ατμοσφαιρα και απο τις μυρωδιες,ενω αυτος δημιουργει δικια του(δηλαδη την αισθηση χλωριου στο χωρο),μηπως εχει σχεση με το φιλτρο ζεολιθου που εχει?

Εχει πρόβλημα να είναι μόνιμα ανοιχτός?

Δεν αντέχω άλλο τη σκόνη.

15 τετραγωνικά είναι ο χώρος.

Παίδες απ οτι εχω ακούσει,ο ιονιστής χρειάζεται σετ και μια συσκευή αφύγρανσης.
Ισχύει αυτό;

Παίδες απ οτι εχω ακούσει,ο ιονιστής χρειάζεται σετ και μια συσκευή αφύγρανσης.
Ισχύει αυτό;
Ο ιονιστής καθαρίζει τον αέρα από σκόνες και μυρωδιές και η συσκευή αφύγρανσης χρησιμοποιείται εάν υπάρχει υπερβολική υγρασία.
Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητος ο συνδυασμός τους.

Εχω παρει τον συγκεκριμενο Ιονιστή Philips AC4053 και οταν λειτουργει,αφηνει μια μυρωδια χλωριου,ειναι φυσιολογικο αυτο?
Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ιονιστη,αλλα απ'οσο ξερω δουλεια του ειναι να καθαριζει την ατμοσφαιρα και απο τις μυρωδιες,ενω αυτος δημιουργει δικια του(δηλαδη την αισθηση χλωριου στο χωρο),μηπως εχει σχεση με το φιλτρο ζεολιθου που εχει?

Μάλλον είναι φυσιολογικό. Έχω έναν ψιλοπανάκριβο της daikin που μυρίζει κι αυτός έτσι - όχι πολύ έντονα, αλλά σε κάθε περίπτωση γίνεται αντιληπτό.

Στην σχολή στα εργαστήρια είχαμε καμιά 15 τηλεοράσεις για το μάθημα μόνιμα ανοιχτές ( χωρίς καπάκι ..) και όλλα τα βλαμένα παίζαμε με την υψηλή τάση την βεντουζα που λέγαμε .. και φτιαχναμε arc ,, και κατατύχη ιωνίζαμε την ατμοσφαιρα ,, ε αυτή η χαρκτήριστική μυρωδία κάτι μεταξύ φαρμακίλας και χλωρίου γέμιζε τον χώρο ,,, δεν φανταζόμουν ότι θα μυρίζει έτσι και ο ιονιστής για τα σπίτια ,,, μου προκαλει δυσάρεστη αίσθηση ..

Στην σχολή στα εργαστήρια είχαμε καμιά 15 τηλεοράσεις για το μάθημα μόνιμα ανοιχτές ( χωρίς καπάκι ..) και όλλα τα βλαμένα παίζαμε με την υψηλή τάση την βεντουζα που λέγαμε .. και φτιαχναμε arc ,, και κατατύχη ιωνίζαμε την ατμοσφαιρα ,, ε αυτή η χαρκτήριστική μυρωδία κάτι μεταξύ φαρμακίλας και χλωρίου γέμιζε τον χώρο ,,, δεν φανταζόμουν ότι θα μυρίζει έτσι και ο ιονιστής για τα σπίτια ,,, μου προκαλει δυσάρεστη αίσθηση ..

Σωστά, ακριβώς αυτή είναι η μυρωδιά. Έχω παίξει κι εγω με "τόξα" :-)Προέρχεται από τον ιονισμό του αέρα.