Super είναι!
Ειδικά το νέο imessage "μαμαει"
Σαν να μου φαίνεται και πιο snappy στο iphone 6s...
Τι εννοεις; Να σου λεει το ονομα αυτου που καλει;Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά προστέθηκε μια νέα λειτουργικότητα στα τηλέφωνα.
Συγκεκριμένα, υπάρχει πια η δυνατότητα ανακοίνωσης κλήσεων, είτε πάντα, είτε όταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά, είτε ακουστικά και αυτοκίνητο (bluetooth), είτε ποτέ.
Αυτή η επιλογή βρίσκεται : Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Ανακοίνωση κλήσεων
Τι εννοεις; Να σου λεει το ονομα αυτου που καλει;
Φανταζομαι θα εχει καλυτερη προφορα(ρομποτικη και λαθος τονισμο) απο αυτο που ειχαν τα Nokia πριν 15 χρονια...Επίσης, στην Mail εφαρμογή προστέθηκε κουμπί κάτω αριστερά με φίλτρα, το πατάμε και εμφανίζει ως προεπιλογή τα αδιάβαστα, ενώ αν πατήσουμε στην πρόταση κάτω από το "Φιλτράρισμα κατά:" τότε ανοίγει και άλλες επιλογές φίλτρων.
Πολύ χρήσιμο επίσης !!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι.
Ακόμα δεν το δοκίμασα γιατί είμαι στο γραφείο, αλλά σύντομα θα το κάνω.
Σε μινι 2 που ειναι αντιστιχο με το air1. Το σηκωνει. Δεν νομιζω το air 2 να εχει θεμα.Ασχετο το έβαλε κανείς σε ipad air 2 να μας πει άποψη? στο 9 ειναι παίζει πολύ καλά το ipad.
Σε μινι 2 που ειναι αντιστιχο με το air1. Το σηκωνει. Δεν νομιζω το air 2 να εχει θεμα.
Καλά είναι στο Air 2 , καλά και στο 6s, νομίζω όμως πως σε κανένα απ'τα δυο δε θα το'λεγα "πιο γρήγορο από πριν".
Αισθητικά μ'αρέσει πολύ, λειτουργικά θα σας πω μετά από καμιά βδομάδα.
To θέμα ειναι να μην ειναι "πιο αργό απο πριν".
Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, στην αρχή με τρόμαξαν και τα δυο γιατί σέρνονταν. Μάλλον όμως έκανε κάποιου είδους indexing ή κάτι τέτοιο, γιατί μετά από λίγο ήταν όπως με το 9.3
οκ, τέλεια, ξέρουμε τι features από το ios 10 δεν υποστηρίζεται στο ipad air 2 ?
Εμενα δεν μου αρεσει στο ipad που χωρισανε σε τμηματα την κατω μπαρα συντομευσεων. Υπαρχει ρυθμιση να γινει μικρη και ενιαια οπως πριν;
συνδεω το iphone 6s για να κανω αναβάθμιση και δεν το αναγνωριζει το itunes συν οτι με πεταει σε αυτο που φαινεται στην εικονα...καμια βοηθειΑ?το λειτουργικο ειναι win 10 και επισης εκανα ξανα εγκατασταση το itunes
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.