iOS 11

Μετα το τελευταιο update το λειτουργικό αποφασισε να σταματησει να τραβαει τις επαφες απο τον exchange της εταιριας. Μα reset, μα setup as new, τιποτα. Μη χ...ω για λειτουργικο..

Μετα το τελευταιο update το λειτουργικό αποφασισε να σταματησει να τραβαει τις επαφες απο τον exchange της εταιριας. Μα reset, μα setup as new, τιποτα. Μη χ...ω για λειτουργικο..

Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου, το instagram ανοίγει; Μα αν είναι δυνατόν, άκου exchange & active directory, εισηγήσου να βάλετε facebook@work. Απαιτήσεις που έχει ο κόσμος.

Με το 11 πόσο καιρό είχε μείνει χωρίς exchange; 1,5 βδομάδα; Καλώς τα δεχθήκατε.

Στο 6S δεν έχω αυτό το πρόβλημα

Και ένα θετικό νέο
γιατί θα με δείρουν Τάκης και Γιάννης – καλά πλάκα κάνω αλλά διαβάσατε διαβάσατε

Apple Says Apps Must Now Disclose Odds For Loot Boxes
https://kotaku.com/apple-says-itunes-apps-must-now-disclose-odds-for-loot-1821497923

χαχα άντε να δούμε τα στατιστικά του asphalt8 – που τα αλλάζουν και κάθε εβδομάδα :D

Ένα ωραίο feature του iOS 11 που ανακάλυψα ξαφνικά: Ένας φιλος με iPad μου ζήτησε να του πω το WiFi password και εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ένα popup στο iPhone μου ρωτώντας με εάν θα ήθελα να στείλω το WiFi password στον φίλο μου! Με εάν κλικ μου, μπήκε στο WiFi .

Sent from my iPad using Tapatalk

Ένα ωραίο feature του iOS 11 που ανακάλυψα ξαφνικά: Ένας φιλος με iPad μου ζήτησε να του πω το WiFi password και εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ένα popup στο iPhone μου ρωτώντας με εάν θα ήθελα να στείλω το WiFi password στον φίλο μου! Με εάν κλικ μου, μπήκε στο WiFi .

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε ποια γλωσσα?

Εδώ εξηγεί αναλυτικά πως γίνεται:
https://9to5mac.com/2017/06/06/ios-11-share-your-wifi/
a4c44c97bec4e78062d7988d8c452139.jpg

Νομίζω αυτό υπήρχε από παλιά και το είχαμε μάλιστα συζητήσει και κάπου εδώ στο φόρουμ

Κάτι που τυχαία μόλις ανακάλυψα (όποτε δεν ξέρω αν είναι είναι feature του 11)

Στον safari, κρατώντας πατημένο το σύμβολο + (που ανοίγει νέο tab) εμφανίζει λίστα με τα recently closed tabs

κοιτούσα σήμερα το ενδεχόμενο να αναβαθμίσω το SE που έχω και ανακάλυψα ότι το NFC υποστηριζει μόνο apple pay,
σε όλα τα μοντέλα,

δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε εφαρμογές από ελληνικές τράπεζες;
ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού;

για μένα είναι ένα σοβαρότατο μειονέκτημα, καθώς μου φαίνεται ελκυστική αυτή η δυνατότητα πληρωμής, καθώς το κινητό το έχω πάντα μαζί μου, ενώ τις πιστωτικές πολλές φορές όχι,
και οι ελληνικές τράπεζες έχουν αρχίσει να βγαζ ουν αντίστοιχες εφαρμογές

Απάντηση: Re: Apple iOS 11

κοιτούσα σήμερα το ενδεχόμενο να αναβαθμίσω το SE που έχω και ανακάλυψα ότι το NFC υποστηριζει μόνο apple pay,
σε όλα τα μοντέλα,

δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε εφαρμογές από ελληνικές τράπεζες;
ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού;

για μένα είναι ένα σοβαρότατο μειονέκτημα, καθώς μου φαίνεται ελκυστική αυτή η δυνατότητα πληρωμής, καθώς το κινητό το έχω πάντα μαζί μου, ενώ τις πιστωτικές πολλές φορές όχι,
και οι ελληνικές τράπεζες έχουν αρχίσει να βγαζ ουν αντίστοιχες εφαρμογές

Αν δεν υποστηριχθεί επισήμως το apple pay στην Ελλάδα σε συνεεργασια με τράπεζες, μην περιμένεις χρήση του iphone ως ewallet. Από την άλλη, όταν θα έρθει, θα έχεις το καλύτερο και ασφαλέστερο mobile e-payment σύστημα (από ότι διαβάζω).

οι τράπεζες φτιάχνουν δικές τους εφαρμογές, δεν έχει μέχρι στιγμής προκύψει θέμα ασφαλείας,
γιατί να είμαι δεμένος στο apple pay?

είναι πιθανότατα ο λόγος που θα φύγω 2η φορά από το ios , δεν ξέρω αν θέλω να περιμένω πότε και αν θα υποστηρικτεί το apple pay, ούτε αν θα το προτιμώ από αντίστοιχες εφαρμογές μιας τράπεζας

Απάντηση: Re: Apple iOS 11

οι τράπεζες φτιάχνουν δικές τους εφαρμογές, δεν έχει μέχρι στιγμής προκύψει θέμα ασφαλείας,
γιατί να είμαι δεμένος στο apple pay?

είναι πιθανότατα ο λόγος που θα φύγω 2η φορά από το ios , δεν ξέρω αν θέλω να περιμένω πότε και αν θα υποστηρικτεί το apple pay, ούτε αν θα το προτιμώ από αντίστοιχες εφαρμογές μιας τράπεζας

Δεν είναι θέμα δεσίματος, απλά το Apple Pay λειτουργεί σε επίπεδο OS (χωρίς να χρειάζεται 3rd party app) σε συνεργασία με την τράπεζα σου και μπορείς να το χρησιμοποιείς και για online αγορές η αν έχεις Apple Watch, μόνο με αυτό χωρίς καν να έχεις κινητό μαζί.
Αν πάντως βιαζεσαι, πιθανολογώ πως θα αργήσει.

Οι εφαρμογές που είναι δεμένες στο OS προφανέστατα και προσφέρουν και καλύτερη εμπειρία χρήσης αλλά και ασφαλέστερες πληρωμές. Δυστυχώς όμως, ούτε στο android υπάρχει υποστήριξη για την Ελλάδα, που έχοντας το χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό -samsung pay- επειδή κάνει simulate εκτός από contactless και πέρασμα με μαγνητική ταινία, λειτουργεί παντού, δεν χρειάζεται να έχεις πορτοφόλι μαζί.