Μετα το τελευταιο update το λειτουργικό αποφασισε να σταματησει να τραβαει τις επαφες απο τον exchange της εταιριας. Μα reset, μα setup as new, τιποτα. Μη χ...ω για λειτουργικο..
Μετα το τελευταιο update το λειτουργικό αποφασισε να σταματησει να τραβαει τις επαφες απο τον exchange της εταιριας. Μα reset, μα setup as new, τιποτα. Μη χ...ω για λειτουργικο..
Στο 6S δεν έχω αυτό το πρόβλημα
Καλά ρε συ, ακόμα να παραλάβεις; Σε λίγο θα βγει το XS![]()
Ένα ωραίο feature του iOS 11 που ανακάλυψα ξαφνικά: Ένας φιλος με iPad μου ζήτησε να του πω το WiFi password και εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε ένα popup στο iPhone μου ρωτώντας με εάν θα ήθελα να στείλω το WiFi password στον φίλο μου! Με εάν κλικ μου, μπήκε στο WiFi .
Sent from my iPad using Tapatalk
Δηλαδή το Χ σας άκουγε;;; :ears:
Σε ποια γλωσσα?
κοιτούσα σήμερα το ενδεχόμενο να αναβαθμίσω το SE που έχω και ανακάλυψα ότι το NFC υποστηριζει μόνο apple pay,
σε όλα τα μοντέλα,
δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε εφαρμογές από ελληνικές τράπεζες;
ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού;
για μένα είναι ένα σοβαρότατο μειονέκτημα, καθώς μου φαίνεται ελκυστική αυτή η δυνατότητα πληρωμής, καθώς το κινητό το έχω πάντα μαζί μου, ενώ τις πιστωτικές πολλές φορές όχι,
και οι ελληνικές τράπεζες έχουν αρχίσει να βγαζ ουν αντίστοιχες εφαρμογές
οι τράπεζες φτιάχνουν δικές τους εφαρμογές, δεν έχει μέχρι στιγμής προκύψει θέμα ασφαλείας,
γιατί να είμαι δεμένος στο apple pay?
είναι πιθανότατα ο λόγος που θα φύγω 2η φορά από το ios , δεν ξέρω αν θέλω να περιμένω πότε και αν θα υποστηρικτεί το apple pay, ούτε αν θα το προτιμώ από αντίστοιχες εφαρμογές μιας τράπεζας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.