Γιάννη καλώς κακώς έχεις σαν πρότυπο κάποια εταιρία που μάλλον δεν είναι πρότυπο
Δεν έχω κανένα πρότυπο...τη δουλειά μου κάνω με μερικά μηχανήματα της...τίποτα παραπάνω.
Και όχι μόνο μ αυτα...συνεχώς έχω και άλλα μηχανήματα στη κατοχή μου, συγκρίνω και κρίνω.
Η εμπειρία μου λέει ότι ακόμα κι αν υπάρχουν προβλήματα με την Apple, είτε τα λύνει γρήγορα, είτε είναι πολύ μικρότερα-λιγότερα από τον ανταγωνισμό.
Τελεια εμπειρία δεν υπάρχει πουθενά...
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Όλα είναι συγκριτικά... Πήγαινε να δεις πόσα θέματα είχα με άλλα κινητά, και πόσο καιρό έκαναν να λυθούν...μερικά μάλιστα δεν λύθηκαν ποτέ!
Η Apple έχει προφανώς κι αυτή την ευθύνη της, αλλά σε τέτοιες αλλαγές, είναι σχεδόν αδύνατον να πάνε όλα ρολόι από τη πρώτη μέρα.
Οποίος έχει κάνει έστω και στοιχειώδη ανάπτυξη software, το ξέρει αυτό.
Τουλάχιστον η apple έβγαλε αμέσως αναβάθμιση γι αυτό....τρέχα να δεις πόσους μήνες κάνει να βγει μια τέτοια αναβαθμιση στο Android, αν βγει και αν προλάβει να υιοθετηθει από τις εταιρείες, που θέλουν μήνες για να βγάλουν ένα update στην αγορά.
Ειλικρινα δε θα ασχοληθω καν να σου απαντησω. Ισως καποιος αλλος "βλακας" να το κανει.
Πρώτη φορά ακούω επίσης ότι είναι αυτονόητη η αλλαγή σε ένα εντελώς νέο λειτουργικό...δε μιλάμε επαναλαμβανω για incremental upgrade.
Θα το έκανες εσύ σ έναν υπολογιστή?
Θεωρείς λιγότερο περίπλοκο το ios kai android από ένα desktop λειτουργικό?
Καλά κάνεις.
«Βλάκας» ο ένας, «παπαρας» ο άλλος, ενόχληση και αγενείς χαλακτηρισμοι όταν ακούγεται κάτι αρνητικό για την Apple και αλλά όμορφα και ευγενικά...
Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε (στο όνομα μιας εταιρίας).
Κρίμα
Καλά κάνεις.
«Βλάκας» ο ένας, «παπαρας» ο άλλος, ενόχληση και αγενείς χαλακτηρισμοι όταν ακούγεται κάτι αρνητικό για την Apple και αλλά όμορφα και ευγενικά...
Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε (στο όνομα μιας εταιρίας).
Κρίμα
Δεν χαρακτήρισα εσένα προφανώς... Απλά είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια, και κάποιοι να μην εννουν να καταλάβουν μερικά απλά πράγματα.
Τίποτα δεν είναι απόλυτα ασφαλές, δεν κάνουμε τέτοιες αλλαγές αν δεν είμαστε σίγουροι, περνουμε πάντα τα μέτρα μας (back up) και κυρίως δε ζητάμε μετά ευθύνες επειδή κάτι δεν πήγε καλά.
Περιμένουμε λίγο να το κάνουν οι τολμηροι και μετά πρατουμε ανάλογα.
Δεν είπα πουθενά ότι δεν έχει ευθύνη και η Apple.
Όταν όμως πρόκειται για τόσο μεγάλο Update η ευθύνη βαραινει κυρίως τον χρήστη.
Ειναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί σε ευρεία κλίμακα.
Όσο και να καθυστερήσεις το λανσάρισμα, κάποια προβλήματα δεν θα προβλεφθουν.
Βλακεια δεν είναι να κάνεις την αναβάθμιση, αλλωστε την εχω κανει κι εγώ πολύ καιρό τώρα Βλακεια είναι να τη κάνεις, μη έχοντας κάνει backup, μη έχοντας ενημερωθεί για τυχόν θέματα, και μετά να κατηγορείς τους αλλους που δεν σε προστατεψαν.
Η Apple και κάθε εταιρεία δεν επιβάλει την άμεση αναβάθμιση . απλά ενημερώνει για την ύπαρξη της.
Ο σωφρον είτε περιμένει, είτε παίρνει την ευθύνη και τη κάνει ξέροντας ότι υπάρχουν κίνδυνοι...
ΥΓ..τώρα που το σκέφτομαι η Microsoft προβάλλει την άμεση αναβάθμιση στα win10!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.