iOS 18

Δοκίμασε κάνεις απομαγνητοφώνηση στα notes?
Εδώ δεν λειτουργεί… Θέλει να κατεβάσει υποστηρικτικό πακέτο , το οποίο κατεβάζει εις αεί..
λειτουργεί κανονικά, αλλά μόνο στα Αγγλικά.

• Like
Reactions: yianniskyr
Χρησιμοποιεί κανείς YouTube music σε συνδυασμό με το CarPlay? Μετά το update εμφανίζεται έτσι στο CarPlay.

Attachments

• IMG_1227.jpeg
    IMG_1227.jpeg
    1.4 MB · Views: 65
Σε Ford Puma στο carplay , με τη 18 σταμάτησε να εμφανίζεται η επιλογή επαφές.
Κάποιος με Puma και ios ;;;;;

Δοκίμασα λίγο τις αλλαγές που έβαλαν στην κάμερα. Επιτέλους μπορείς και κάνεις pause όπως κάνουν τα Android εδώ και χρόνια και έτσι μπορείς να κάνεις απευθείας μοντάζ στο βίντεο.
Το δεύτερο που επέτρεψαν, να παίζει μουσική από πίσω και να καταγράφεται κατά την εγγραφή του βίντεο, δεν έχει υλοποιηθεί σωστά.. Γράφει από το μικρόφωνο οτι παίζει στο ηχείο και έτσι ο ήχος δεν είναι καλός. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να γίνεται εσωτερική εγγραφή όπως γίνεται στα Android έτσι γίνεται και η μουσική βγαίνει τέλεια.

• Like
Reactions: michkal91
Καινούργιο φρούτο που ανακάλυψα, δε μου κάνει sync libraries από κινητό σα σταθερό και αντίστροφα. Μπαίνω στο photos app και πάνω δεξιά στο προφίλ κίτρινη τελεία, πατάω και βλέπω “Sync paused, iPhone needs to cool down”…

Δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι οσοι εχετε Apple Watch, αλλα πλεον τα live notifications εμφανιζονται αυτοματα και στο watch εφοσον φυσικα τρεχει εφαρμογη που υποστηριζει live notification οπως το Fotmob που δινει live scores:
IMG_0429.jpeg

Πως έχει καταντήσει αυτή η εταιρία ρε παιδιά; Δηλαδή, δε φτάνει που λανσάραν τηλέφωνο με specs που "ΘΑ" δούμε με updates που θα βγαίνουν μέχρι και το επόμενο Πάσχα (!), αλλά ακόμα και τα ψίχουλα που θα δώσουν έναν ολόκληρο μήνα μετά δε θα είναι διαθέσιμα άμεσα.

Apple Intelligence in iOS 18.1 will have a waitlist, here’s how to jump the line

Θα μου πείτε, και θα'χετε και δίκιο, εμείς φταίμε. Ε, ας έλειπε το γαμώτο της ξενιτιάς και θα'τρωγε ωραίο μαύρο.

Πως έχει καταντήσει αυτή η εταιρία ρε παιδιά; Δηλαδή, δε φτάνει που λανσάραν τηλέφωνο με specs που "ΘΑ" δούμε με updates που θα βγαίνουν μέχρι και το επόμενο Πάσχα (!), αλλά ακόμα και τα ψίχουλα που θα δώσουν έναν ολόκληρο μήνα μετά δε θα είναι διαθέσιμα άμεσα.

Apple Intelligence in iOS 18.1 will have a waitlist, here’s how to jump the line

Θα μου πείτε, και θα'χετε και δίκιο, εμείς φταίμε. Ε, ας έλειπε το γαμώτο της ξενιτιάς και θα'τρωγε ωραίο μαύρο.
Ουρά να το αγοράσεις, ουρά και για να δουλέψει 😂

Ας στρώσουν με την 18.1 τα κολλήματα που κάνει το iPadOS και βλέπουμε για τα άλλα…

Δεν φταίει καμία Apple, όταν βλέπει κάθε προϊόν που βγάζει να γίνεται ανάρπαστο αξίζει δεν αξίζει, ε προφανώς αρχίζει η εταιρία να συμπεριφέρεται ''διαφορετικά'' αφού ξέρει ότι και να κάνει έχει μαντρώσει στο οικοσύστημα της τον κόσμο και δύσκολα θα αλλάξει.

Ουρά να το αγοράσεις, ουρά και για να δουλέψει 😂

Ας στρώσουν με την 18.1 τα κολλήματα που κάνει το iPadOS και βλέπουμε για τα άλλα…
Η αλήθεια είναι ότι και στο Ipad το δικό μου που είναι λίγο παλιό βέβαια (Ipad air 2019) από τότε που έβαλα το Ipados 18 τρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες και μου σπάει τα νεύρα....δεν ξερω πως γυρνάει στο ipados 17 μήπως και σωθώ, ενώ και στο Iphoen 15pro έχω την εντύπωση ότι έχει χάσει η συσκευή λίγο ταχύτητα και σπιρτάδα με το νεο Ios...βέβαια μπορεί σε αυτό να είναι η ιδέα μου.

Η αλήθεια είναι ότι και στο Ipad το δικό μου που είναι λίγο παλιό βέβαια (Ipad air 2019) από τότε που έβαλα το Ipados 18 τρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες και μου σπάει τα νεύρα....δεν ξερω πως γυρνάει στο ipados 17 μήπως και σωθώ, ενώ και στο Iphoen 15pro έχω την εντύπωση ότι έχει χάσει η συσκευή λίγο ταχύτητα και σπιρτάδα με το νεο Ios...βέβαια μπορεί σε αυτό να είναι η ιδέα μου.
Εμενα στο ipad 13 τρωει κολληματα ο Safari (παγωνει και θελει δευτερολεπτα για να επαναλέθει)

Εμενα στο ipad 13 τρωει κολληματα ο Safari (παγωνει και θελει δευτερολεπτα για να επαναλέθει)
Και σε μένα ο Safari τρώει τα περισσότερα κολλήματα, τον κλεινω για να επανέρθει, ή περιμένω κάποια sec όπως εσύ να ξεμπουκώσει..

Και σε μένα ο Safari τρώει τα περισσότερα κολλήματα, τον κλεινω για να επανέρθει, ή περιμένω κάποια sec όπως εσύ να ξεμπουκώσει..
Εγω οταν κολλάει πηγαινω στου Τακη και στου Γιάννη που δεν έχει πρόβλημα :LOL:

• Haha
Reactions: karamela
Εγω οταν κολλάει πηγαινω στου Τακη και στου Γιάννη που δεν έχει πρόβλημα :LOL:
Eλα κακίες....χαχα.....ο Γιάννης βέβαια τελευταία έχει λίγο αλλαξοπιστήσει!!!!

Φίλε μου και εγώ που το έχω εδώ και πάνω από μήνα ως «beta» tester , σου λέω δε χάνεις και τπτ ιδιαίτερο. Η Apple στο ΑΙ είναι σχεδόν 2 χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό και αυτό δεν προβλέπεται να αλλάξει σύντομα. Το copilot 365 υποστηρίζει πλέον πλήρως τα ελληνικά , οπότε τη δουλειά μου την κάνω με αυτό και με το ChatGPT όπου χρειάζεται που τα υποστήριζε έτσι και αλλιώς. Τα AI tools της Apple είναι για να γελάς ( σύνοψη notifications που βάζεις τα γέλια , το έξυπνο Siri που ακόμα δεν μιλάει ελληνικά και παραμένει πιο χαζό από τον ανταγωνισμό , τα writing tools που δεν μιλάνε ελληνικά , και gimmicks στις φωτό που δίνει η Google εδώ και χρόνια χωρίς να τα «πουλάει» ως σούπερ ουάου) ΑΙ). Το μόνο που ίσως χρησιμοποιήσεις είναι η αναζήτησή στις φωτογραφίες , πχ γράφεις cat και σου βγάζει τις φωτό στο gallery που αναγνωρίζει κάποια γάτα ,κλπ).

Εσείς καλά είστε εκεί. Τουλάχιστον θα δείτε σύντομα το Apple Intelligence. Εμεις στην ΕΕ, ενας Θεος ξερει ποτε με τις παπαριες του Digital Markets Act...

Φίλε μου και εγώ που το έχω εδώ και πάνω από μήνα ως «beta» tester , σου λέω δε χάνεις και τπτ ιδιαίτερο. Η Apple στο ΑΙ είναι σχεδόν 2 χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό και αυτό δεν προβλέπεται να αλλάξει σύντομα. Το copilot 365 υποστηρίζει πλέον πλήρως τα ελληνικά , οπότε τη δουλειά μου την κάνω με αυτό και με το ChatGPT όπου χρειάζεται που τα υποστήριζε έτσι και αλλιώς. Τα AI tools της Apple είναι για να γελάς ( σύνοψη notifications που βάζεις τα γέλια , το έξυπνο Siri που ακόμα δεν μιλάει ελληνικά και παραμένει πιο χαζό από τον ανταγωνισμό , τα writing tools που δεν μιλάνε ελληνικά , και gimmicks στις φωτό που δίνει η Google εδώ και χρόνια χωρίς να τα «πουλάει» ως σούπερ ουάου) ΑΙ). Το μόνο που ίσως χρησιμοποιήσεις είναι η αναζήτησή στις φωτογραφίες , πχ γράφεις cat και σου βγάζει τις φωτό στο gallery που αναγνωρίζει κάποια γάτα ,κλπ).
Κάτσε ρε μεγάλε, ποιο Personal Assistant μιλαει Ελληνικα και δεν το ξεραμε; Της google ή της Microsoft?
Όσο για το A.i. της apple, ακομα δεν εχει γινει roll out και βιαζεσαι να το θαψεις. Ξερεις πολυ καλα οτι η "εξυπνη Siri" δεν εχει καν κυκλοφορησει σε beta και πως η ολη λογικη του συστηματος ειναι: on device για τα απλα πραγματα, secure cloud για τα πιο συνθετα, και ChatGTP για οτι παραπανω. Οχι ολα φορα παρτιδα στο cloud και ο Θεος βοηθος..
Άσε να βγει πρώτα και μετά θα το κρίνουμε συνολικά.

ΥΓ. Προφανώς αναφέρομαι σε system wide assistant οπως το Siri, το Google voice και το Bixby, οχι σε ενα app οπως το copilot.

Κάτσε ρε μεγάλε, ποιο Personal Assistant μιλαει Ελληνικα και δεν το ξεραμε; Της google ή της Microsoft?
Όσο για το A.i. της apple, ακομα δεν εχει γινει roll out και βιαζεσαι να το θαψεις. Ξερεις πολυ καλα οτι η "εξυπνη Siri" δεν εχει καν κυκλοφορησει σε beta και πως η ολη λογικη του συστηματος ειναι: on device για τα απλα πραγματα, secure cloud για τα πιο συνθετα, και ChatGTP για οτι παραπανω. Οχι ολα φορα παρτιδα στο cloud και ο Θεος βοηθος..
Άσε να βγει πρώτα και μετά θα το κρίνουμε συνολικά.

Φίλε μου μιλάω για ΑΠΛΑ πράγματα που κάνουν εδώ και καιρό , ChatGPT , Copilot , Gemini , κλπ και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

-Ανοίγω ένα μεγάλο άρθρο και θέλω μια μικρή ή μια μεγάλη περίληψη στα Ελληνικά.
- Ηχογραφώ μια σημείωση και του ζητάω να μου δημιουργήσει ένα μαιλ στη γλώσσα που επιθυμώ με βάση το ηχητικό.

Δεν ζητάω εξεζητημένα πράγματα που κάνει το ChatGPT , όπως το να του πετάξεις ένα διάγραμμα και να σου κάνει τεχνική ανάλυση ή να ακούει τις συνομιλίες ενός teams meeting δίνοντας μου μορφωποιημένη σύνοψη όπως κάνει το Copilot 365.

Αυτά τα περί local storage , cloud και ασφάλεια είναι παρλαπίπες γιατί έχουν μείνει 2 χρόνια πίσω.
Σε επαγγελματίες απευθύνονται και οι υπόλοιποι και μάλιστα ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με μόνη απούσα την Apple...

Φίλε μου μιλάω για ΑΠΛΑ πράγματα που κάνουν εδώ και καιρό , ChatGPT , Copilot , Gemini , κλπ και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

-Ανοίγω ένα μεγάλο άρθρο και θέλω μια μικρή ή μια μεγάλη περίληψη στα Ελληνικά.
- Ηχογραφώ μια σημείωση και του ζητάω να μου δημιουργήσει ένα μαιλ στη γλώσσα που επιθυμώ με βάση το ηχητικό.

Δεν ζητάω εξεζητημένα πράγματα που κάνει το ChatGPT , όπως το να του πετάξεις ένα διάγραμμα και να σου κάνει τεχνική ανάλυση ή να ακούει τις συνομιλίες ενός teams meeting δίνοντας μου μορφωποιημένη σύνοψη όπως κάνει το Copilot 365.

Αυτά τα περί local storage , cloud και ασφάλεια είναι παρλαπίπες γιατί έχουν μείνει 2 χρόνια πίσω.
Σε επαγγελματίες απευθύνονται και οι υπόλοιποι και μάλιστα ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με μόνη απούσα την Apple...

Επειδή και εγώ έχω δοκιμάσει κάποια από αυτά τα προγράμματα, καταρχήν δεν είναι δωρεάν. Είναι με συνδρομή είτε με περιορισμούς στην δωρεάν έκδοση.
Επισης, δεν γίνονται on device με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε ταχυτητα και ασφαλεια των προσωπικων σου δεδομενων.
Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Προσωπικά, προτιμώ τη λογικη του cautious local & secure approach στο A.I. της apple. Το αν θα πετύχει, θα φανεί στη πορεια.

Εντωμεταξύ κυκλοφόρησε η 18.2 beta:

Sent from my iPhone using Tapatalk