iOS 26

Σε εμένα δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Ισως φταίει ότι έχω 2 SIM. Μπήκα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων όμως και ενεργοποιήθηκε κανονικά. Ευχαριστώ.

Γενική ερώτηση με αφορμή τις αλλαγές στην εφαρμογή των κλήσεων και το ιστορικό κλήσεων, για κάτι που μου είχε κάνει εντύπωση από πέρυσι που πήρα το πρώτο μου iphone.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που οι κλήσεις από την ίδια επαφή - ίδιο αριθμό δε στακάρουν σε μια γραμμή στην οποία πατώντας πάνω να βλέπεις το ιστορικό ( όπως είναι στα Android δηλαδή) αλλά κάθονται και γεμίζουν τη λίστα κλήσεων ; Το θεωρώ λίγο άκυρο να βλέπω την ίδια επαφή 6 φορές μέσα σε 10 γραμμές/καταχωρίσεις κλήσεων.

Πλέον είναι πιο παλέψιμο αλλά βλέποντας τις αν μη τι άλλο ευχάριστες αλλαγές, μου ήρθε ξανά η απορία αυτή.

iOS 26 σε 14 pro max και όλα είναι πιο αργά και με αρκετό lag.
Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση σύντομα όπως αναφέρουν και τα ξένα ΜΜΕ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στο κομμάτι που θες επιλέγεις share (το σύνολο με το τετράγωνο και το βελάκι προς τα πάνω) και στις επιλογές που ανοίγουν υπάρχει και το χρήση για ring tone
περασα μεσω pc 5-6 κομματια στο music.
δεν τα βλεπω σε καποιο φακελο παρα μονο μεσα απο την εφαρμογη "μουσικη".
ενα κομματι που κατεβασα απο τον broswer και το βρηκα στα downloads,το εκανα share σαν ring tone,αλλα βγαζει μηνυμα οτι ειναι πανω απο 30 δευτ.

iOS 26 σε 14 pro max και όλα είναι πιο αργά και με αρκετό lag.
Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση σύντομα όπως αναφέρουν και τα ξένα ΜΜΕ.

Εμένα τις πρώτες ώρες είχε lag, μετά έφτιαξε και τώρα όσο το δουλεύω από εχτές πάει σφαίρα με κανένα κόλλημα και lag πουθενά, ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πιο καινουρια συσκευη, έχω το 16 pro.

Παίζει ρόλο και η ram το 14αρι που έχεις έχει 6gb ram σε σχέση με τα πιο καινούργια μοντέλα που έχουν 8gb. Όπως και να το κάνεις είναι ήδη η συσκευή σου 3 ετών, μια χαρά στέκεται μεν αλλά αρχίζει να παλιώνει. Με κανένα δυο updates που θα βγάλουν θα στρώσει…κάνε και κανένα restart βοηθάει και αυτό.

• Like
Reactions: dimitris777
Εμένα τις πρώτες ώρες είχε lag, μετά έφτιαξε και τώρα όσο το δουλεύω από εχτές πάει σφαίρα με κανένα κόλλημα και lag πουθενά, ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πιο καινουρια συσκευη, έχω το 16 pro.

Παίζει ρόλο και η ram το 14αρι που έχεις έχει 6gb ram σε σχέση με τα πιο καινούργια μοντέλα που έχουν 8gb. Όπως και να το κάνεις είναι ήδη η συσκευή σου 3 ετών, μια χαρά στέκεται μεν αλλά αρχίζει να παλιώνει. Με κανένα δυο updates που θα βγάλουν θα στρώσει…κάνε και κανένα restart βοηθάει και αυτό.

Ισχύει. Η αλλαγή έρχεται σε λίγες ημέρες θέλω να πιστεύω με το 17 pro max :)
Το 14 το κληρονομεί η σύζυγος και δεν θέλω να ακούω παράπονα για lag-αρίσματα :D

• Like
Reactions: karamela
Στο iPad 13 Μ4 που το εβαλα, εμφανισιακά ειναι πολυ ωραιο (το φοβόμουν πολυ χειρότερο).

Δεν προλαβα να δω τπτ από ρυθμίσεις για το glass (το διάλεξα πάντως στην αρχή που ρώταγε) και δεν είδα τρελές διαφορές σε αυτόν τον τομέα.

Οσο το δούλευα το βράδυ είχε κάποιο lag και αργούσε ανά διαστήματα.

Στο κινητό εννοείται οτι θα μπει μόνο μετά το πρώτο patch.

Ισχύει. Η αλλαγή έρχεται σε λίγες ημέρες θέλω να πιστεύω με το 17 pro max :)
Το 14 το κληρονομεί η σύζυγος και δεν θέλω να ακούω παράπονα για lag-αρίσματα :D

Σε 14αρι απλό πάντως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Βασικά είναι πιο γρήγορο από πριν.

• Like
Reactions: dimitris777
Βγήκε η 26.1 beta με υποστήριξη νέων γλωσσών στο Apple Intelligence. Δυστυχώς τα ελληνικά και πάλι λείπουν..

Δανία και Νορβηγία μαζί δεν φτάνουν τον πληθυσμό της Ελλάδας… Και ας μην ξεχνάμε ότι τα ελληνικά είναι η επίσημη γλώσσα 2 κρατών της ευρωπαϊκής ένωσης καθώς υπάρχει και η Κύπρος. Μόνη πλέον η Apple στο κομμάτι της μη υποστήριξης της γλώσσας μας…

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Δεν είδα να αναφέρεται το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του 26, και αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα όπως άλλα λόγω κολλημάτων της ΕΕ.

Call screening. Game changer πραγματικά, εδώ που το πρόβλημα των απατών είναι δραματικό (κάθε μέρα παίρνω τουλάχιστον 2-3 κλήσεις spam, συχνά και περισσότερες. Οι μισές μιλάνε απλά κινέζικα, οι άλλες σου μιλάνε για πακέτα διακοπών, για εφορίες, και ό,τι άλλο θες). Πλέον με το 26, το iPhone όταν δει άγνωστο αριθμό απαντάει μόνο του, ρωτάει ποιος είναι ο σκοπός του τηλεφωνήματος, και σου εμφανίζει την κλήση ως notification για να επιλέξεις ο ίδιος αν θα το σηκώσεις. Πλέον έχεις πραγματικό/ή γραμματέα χωρίς έξτρα κόστος. Όταν δεν απαντήσει τίποτα, απλά αγνοεί την κλήση και στη δείχνει στις πρόσφατες χωρίς να χτυπήσει καν.

Καταπληκτικό, εδώ και μια βδομάδα έχω καθαρίσει με τα spam calls.

Δεν είδα να αναφέρεται το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του 26, και αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα όπως άλλα λόγω κολλημάτων της ΕΕ.

Call screening. Game changer πραγματικά, εδώ που το πρόβλημα των απατών είναι δραματικό (κάθε μέρα παίρνω τουλάχιστον 2-3 κλήσεις spam, συχνά και περισσότερες. Οι μισές μιλάνε απλά κινέζικα, οι άλλες σου μιλάνε για πακέτα διακοπών, για εφορίες, και ό,τι άλλο θες). Πλέον με το 26, το iPhone όταν δει άγνωστο αριθμό απαντάει μόνο του, ρωτάει ποιος είναι ο σκοπός του τηλεφωνήματος, και σου εμφανίζει την κλήση ως notification για να επιλέξεις ο ίδιος αν θα το σηκώσεις. Πλέον έχεις πραγματικό/ή γραμματέα χωρίς έξτρα κόστος. Όταν δεν απαντήσει τίποτα, απλά αγνοεί την κλήση και στη δείχνει στις πρόσφατες χωρίς να χτυπήσει καν.

Καταπληκτικό, εδώ και μια βδομάδα έχω καθαρίσει με τα spam calls.
αλλο ενα χαρακτηριστικο που στην απο εδω μερια του ατλαντικου (ΕΕ) δεν θα ειναι διαθεσιμο...

Δε μου φαίνεται πολύ χρήσιμο….μαλλον ενοχλητικό μου κάνει…

Δε μου φαίνεται πολύ χρήσιμο….μαλλον ενοχλητικό μου κάνει…

Τι εννοείς; Πως είναι ενοχλητικό να μη χτυπάει το κινητό σου κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς λόγο; Μάλλον δεν έχετε εκεί τόσο σοβαρό πρόβλημα με spam calls. Για μένα είναι από μόνο του λόγος αναβάθμισης στο 26.

Δεν νομίζω ότι λειτουργεί στην Ελλάδα, αν και γενικά δεν ξέρω εσείς άλλα max να παίρνω 1-2 κλήσεις τον μήνα spam, οπότε αδιάφορο για μένα...

Εδώ η κατάσταση είναι δράμα, σε μια καλή μέρα έχεις 3-4, σε μια κακή μέρα ίσως και 10, αφού ζούμε σε καπιταλιστική ζούγκλα, οπότε τα στοιχεία σου πωλούνται (φυσικά εν αγνοία σου) από ηλεκτρονικά καταστήματα κλπ προς όποιον τα ζητήσει. Και μέχρι τώρα η μόνη επιλογή που είχες είναι να μην απαντάει αυτόματα άγνωστους αριθμούς (με ό,τι αυτό συνεπάγεται φυσικά στο να χάνεις χρήσιμες κλήσεις από αγνώστους).

Τώρα το πρόβλημα λύθηκε μαγικά, το πιο Apple feature που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

• Like
Reactions: qwerty1gr