Μπορείς να το επιλέξεις από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων.Αν δεν έχει ίντερνετ τι γίνεται πάει σαν απλό μήνυμα ή δεν πάει καθόλου;
Παραμύθια, σιγά μην έχεις 3 φίλους με AndroidΔεν ξερω τι παιζει απο android πλευρα. Σε 2 φιλους που εχουν εστειλα, αλλα ενας αλλος δεν ελαβε.
Παραμύθια, σιγά μην έχεις 3 φίλους με Android![]()
περασα μεσω pc 5-6 κομματια στο music.Στο κομμάτι που θες επιλέγεις share (το σύνολο με το τετράγωνο και το βελάκι προς τα πάνω) και στις επιλογές που ανοίγουν υπάρχει και το χρήση για ring tone
Εμένα τις πρώτες ώρες είχε lag, μετά έφτιαξε και τώρα όσο το δουλεύω από εχτές πάει σφαίρα με κανένα κόλλημα και lag πουθενά, ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πιο καινουρια συσκευη, έχω το 16 pro.iOS 26 σε 14 pro max και όλα είναι πιο αργά και με αρκετό lag.
Ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση σύντομα όπως αναφέρουν και τα ξένα ΜΜΕ.
Εμένα τις πρώτες ώρες είχε lag, μετά έφτιαξε και τώρα όσο το δουλεύω από εχτές πάει σφαίρα με κανένα κόλλημα και lag πουθενά, ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πιο καινουρια συσκευη, έχω το 16 pro.
Παίζει ρόλο και η ram το 14αρι που έχεις έχει 6gb ram σε σχέση με τα πιο καινούργια μοντέλα που έχουν 8gb. Όπως και να το κάνεις είναι ήδη η συσκευή σου 3 ετών, μια χαρά στέκεται μεν αλλά αρχίζει να παλιώνει. Με κανένα δυο updates που θα βγάλουν θα στρώσει…κάνε και κανένα restart βοηθάει και αυτό.
Ισχύει. Η αλλαγή έρχεται σε λίγες ημέρες θέλω να πιστεύω με το 17 pro max
Το 14 το κληρονομεί η σύζυγος και δεν θέλω να ακούω παράπονα για lag-αρίσματα![]()
9to5mac.com
αλλο ενα χαρακτηριστικο που στην απο εδω μερια του ατλαντικου (ΕΕ) δεν θα ειναι διαθεσιμο...Δεν είδα να αναφέρεται το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του 26, και αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα όπως άλλα λόγω κολλημάτων της ΕΕ.
Call screening. Game changer πραγματικά, εδώ που το πρόβλημα των απατών είναι δραματικό (κάθε μέρα παίρνω τουλάχιστον 2-3 κλήσεις spam, συχνά και περισσότερες. Οι μισές μιλάνε απλά κινέζικα, οι άλλες σου μιλάνε για πακέτα διακοπών, για εφορίες, και ό,τι άλλο θες). Πλέον με το 26, το iPhone όταν δει άγνωστο αριθμό απαντάει μόνο του, ρωτάει ποιος είναι ο σκοπός του τηλεφωνήματος, και σου εμφανίζει την κλήση ως notification για να επιλέξεις ο ίδιος αν θα το σηκώσεις. Πλέον έχεις πραγματικό/ή γραμματέα χωρίς έξτρα κόστος. Όταν δεν απαντήσει τίποτα, απλά αγνοεί την κλήση και στη δείχνει στις πρόσφατες χωρίς να χτυπήσει καν.
Καταπληκτικό, εδώ και μια βδομάδα έχω καθαρίσει με τα spam calls.
Δε μου φαίνεται πολύ χρήσιμο….μαλλον ενοχλητικό μου κάνει…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.