iOS 4 jailbreak ? τυπου blackrain ? απλα πραγματα ?

Πέρασα κι εγώ με iphone 3GS από 3.1.2 με μαύρη βροχή, σε 4.0. Ωραίο πράγμα τα folders, αλλά μου λείπουν κάποια "ανεπίσημα" πραγματάκια (π.χ. SBSettings).

Άντε τώρα να περιμένουμε πότε θα ξαναβρέξει...

Last edited:
 Νίκος;1261525 said:
Αφου δεν υποστηρίζεται ακόμη βρε Τάσο γιατί να μπλέξεις?

Κάνε υπομονή καμιά βδομάδα ακόμη.

Εννοείται, δεν τρελαίνομαι, απλά ρώτησα επειδή είπε ο φίλος παραπάνω ότι υποστηρίζονται όλα.

παιδια να κανω μια ερωτηση?πηρα πριν κανενα δυμηνο το i Phone 3GS απο Αγγλια(3.1.3) και το αναβαθμισα σε 4.0,και τωρα που γηρισα Ελλαδα προσπαθησα να βαλω ελλινικη sim αλλα εμαθα οτι τα αγγλικα ειναι κλειδωμαινα και περνουν μονο αγγλικες..μηπως ξερει κανεις αν και πως μπορω να βαλω ελλινικη καρτα?ευχαριστω προκαταβολικα..

θελει jailbreak και unlock

και πολυ ενασχοληση μαλλον ...

και σε καθε αναβαθμιση θα χεις το ιδιο προβλημα ...

μην τυχον ξανακλειδωσει και περιμενεις να βγαλουν νεο σπασιμο ...

Μαλιστα ..μηπως εχεις να μου προτινεις καποια προγραμματα για να το ξεκλειδωσω(αν ειναι ευκολο για Mac) γιατι εγω τα εχω ψαξει σχεδων ολα αλλα δεν μπορω να βρω καποια ακρη...αν οχι, καποια αλλη λυση; οσο για τις αναβαθμισεις δεν με πολυ πηραζει, θα αφισω το 4.0 γιατι θα παρω το κενουργιο μολις κυκλωφορισει στην Ελλαδα...

εγω δεν κρατήθηκα και το αναβάθμισα.. κι ας εχασα μερικα καλούδια.
Αν ήταν αναβαθμιση σε 3.1.5 πχ θα περιμενα.. αλλά το 4 με έψησε πολύ.
Σε καμια βδομαδίτσα το πολυ θα αποδράσουμε πάλι..

Μαλιστα ..μηπως εχεις να μου προτινεις καποια προγραμματα για να το ξεκλειδωσω(αν ειναι ευκολο για Mac) γιατι εγω τα εχω ψαξει σχεδων ολα αλλα δεν μπορω να βρω καποια ακρη...αν οχι, καποια αλλη λυση; οσο για τις αναβαθμισεις δεν με πολυ πηραζει, θα αφισω το 4.0 γιατι θα παρω το κενουργιο μολις κυκλωφορισει στην Ελλαδα...

( εισαι σε 3gs με 4.0 ? )
εχει κυκλοφορησει μια εκδοση του pwnage tool

για μακ προς το παρον

σε λιγο καιρο θα βγουν κι αλλα φανταζομαι

ας περιμενουμε ...

αν δεν ειχες το 4.0 πανω αλλα το 3.1.3 jailbreak με spirit για μακ ...

( πριν δυο μηνες το πηρες και θα παρεις το καινουριο ?

:D

Last edited:
Ευχαριστω πολυ..θα δωκιμασω για το 4.0 και αν δεν πιασει θα το κανω restore και θα το κανω με το spirit..ναι ναι αυτο το πηρα γιατι χαλασε το προηγουμενο μου και χριαζομουν κενουργια συσκευη αμεσα,αλλιως θα περιμαινα να παρω κατευθιαν το κενουργιο γιατι στην Αγγλια ιδη κυκλωφορουσε οταν ειμουν εγω εκει..(πριν δυο μερες γυρισα)..

Ευχαριστω πολυ..θα δωκιμασω για το 4.0 και αν δεν πιασει θα το κανω restore και θα το κανω με το spirit..ναι ναι αυτο το πηρα γιατι χαλασε το προηγουμενο μου και χριαζομουν κενουργια συσκευη αμεσα,αλλιως θα περιμαινα να παρω κατευθιαν το κενουργιο γιατι στην Αγγλια ιδη κυκλωφορουσε οταν ειμουν εγω εκει..(πριν δυο μερες γυρισα)..

Πέτρο δοκίμασες pwnagetool στο 4.0?

Μετέφερα σε άλλο νήμα την συζήτηση περί εγγύησης, αφού ήταν άσχετο με το νήμα αυτό, όπως πολύ σωστά κιόλας τόνισε ο Τάσος Οικονόμου.