Παιδιά μήπως δοκίμασε κανείς με το spirit για 3GS ; Δουλεύει;
Υ.Γ. well done Μιχάλη :a0210:
Ευχαριστω πολυ..θα δωκιμασω για το 4.0 και αν δεν πιασει θα το κανω restore και θα το κανω με το spirit..ναι ναι αυτο το πηρα γιατι χαλασε το προηγουμενο μου και χριαζομουν κενουργια συσκευη αμεσα,αλλιως θα περιμαινα να παρω κατευθιαν το κενουργιο γιατι στην Αγγλια ιδη κυκλωφορουσε οταν ειμουν εγω εκει..(πριν δυο μερες γυρισα)..
Υπαρχουν και ανθρωποι δυσλεκτικοι ξερεις για αυτο ΧΑΛΑΡΩΣΕ:slapface:Εντάξει, είπαμε να είμαστε χαλαροί, αλλά ορθογραφία πού έμαθες? στους Εσκιμώους? Υπάρχουν και κάποια όρια ρε παιδιά , έλεος... :slapface:
Υπάρχει για 3GS από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, το Pwnage 4.1.
Αλλά τρέχει μόνο σε Mac και είναι συμβατό ΜΟΝΟ με τα iPhone 3GS που διαθέτουν το παλιό bootrom και ΔΕΝ έχουν χρησιμοποιήσει το Spirit για Jailbreak.
Πάντως από δύο πηγές πορωμένους με τα μήλα, δεν είδα ενθουσιασμό για το 4.0 σε 3Gs...... Αντιθέτως με φρέναραν να κάνω την αναβάθμιση.
Εσείς τι feedback έχετε;
Από κατανάλωση μπαταρίας πως πάει; τα ίδια με πριν;
από ταχύτητα;
από μπαταρία δε ξέρω γιατί έβαλα και το angry birds και το'χω τσακίσει. Δε νομίζω να είναι καλύτερο από πριν.
Από ταχύτητα είναι καλύτερο, μάλλον έχει καλύτερη απόκριση, κάτι που το παρατηρείς και στην φωτογραφική μηχανή.
Προβλήματα με σήμα και με wifi δεν είχα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.